eitaa logo
حکومت جهانی
383 دنبال‌کننده
6.7هزار عکس
5.6هزار ویدیو
19 فایل
این کانال برای حمایت از حکومت جهانی اسلام در گستره جهان و تحت لوای پرچم مقدس حضرت صاحب عصر و الزمان عج و با هدایتهای مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) راه اندازی شده است.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 *رصداخبار | فوری - تکمیلی: نیروی زمینی سپاه از صبح امروز دور جدید عملیات خود علیه مواضع گروهک‌های تروریستی در اقلیم کردستان عراق را آغاز کرده است/ در این عملیات سپاه با به کارگیری یگان‌های توپخانه‌ای و پهپادی در حال هدف قرار دادن مواضع کروهگ‌های تروریستی است/ در این حملات از تسلیحات هوشمند و نقطه‌زن، برای درهم کوبیدن مقرهای تجمع و مراکز آموزشی و عملیاتی گروهک‌های تروریستی استفاده شده است*
🔴 رصداخبار | فوری: حمله مجدد سپاه پاسداران به گروهک تروریستی کومله 🔹سپاه پاسداران در ادامه حملات به مقرهای گروه‌های تروریستی کومله و دموکرات این ‌بار از پهپاد هم استفاده کرده است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف بازداشت‌شدگان اغتشاشات اخیر در اصفهان @Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عیادت رئیس‌جمهور از مجروحان اغتشاشات اخیر @Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رئیس شرکت فایزر با وجود تزریق ۴ دُز واکسن برای بار دوم کرونا گرفت @Farsna
🔴 ریختن سر بی‌بی‌سی فحش میدن که چرا دروغ ما رو درباره حدیث نجفی لو دادی، کلی کار گرافیکی و هشتگ رباتی زده بودیم
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 جنایت جدید پلیس ایالات متحده / بازداشت یک دختر ۲۰ ساله و رها کردن وی در یک ماشین روی ریل قطار! 🔹 پلیس آمریکا در تازه‌ترین اقدام وحشیانه خود یک دختر ۲۰ ساله را بازداشت و او را در یک ماشین روی ریل قطار حبس کرد تا قطار از روی ماشین رد شود! جنایتی که هیچ‌گاه در رسانه‌هایی مثل اینترنشنال و بی‌بی‌سی بازتاب داده نمی‌شود و البته سلبریتی‌های آمریکایی هرگز به آن واکنش نشان نخواهند داد!!
⭕️ * | رئیس عدلیه: نفوذی‌ها و آتش بیاران اغتشاشات شناسنامه‌دار می‌شوند/ در پرونده مهسا امینی نگذارید برای مردم شبهه‌ یا نکته‌ای باقی بماند/ دستور آزادی افراد بی‌تقصیر یا کمتر مقصر در اغتشاشات صادر شد* 🔷 *حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای:* 🔹سیستم اطلاعاتی، نفوذی‌ها و منافق صفتان را مراقبت و رصد کند/ ما هم در دستگاه قضایی همراه سیستم اطلاعاتی خواهیم بود. 🔹نه زمان را از دست بدهید نه دقت را فدا کنید. 🔹پزشکی قانونی نظر دقیق و علمی خود را در اختیار دادستان قرار بدهد. 🔹امکان دستگیری بی‌گناهان در اغتشاش و آشوب‌ها وجود دارد، دستور دادیم بی‌گناهان و حتی کسانی که تقصیر کمی دارند همان جا آزاد شوند.
هدایت شده از اخبار قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸ناراحتی رسانه‌های صهیونیست از مهار اغتشاشات در ایران 🔹رسانه‌های اسرائیل با ابراز تاسف از مهار اغتشاشات در ایران اذعان کردند تلاش‌های آمریکا برای شعله ور کردن این اعتراضات به ویژه با فعال کردن اینترنت، سودی نداشت. 📡 @quds_sepah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تشکر اپوزیسیون و سلطنت‌طلبان از اربابان سعودی خود بابت روش جدید خبررسانی شبکه‌های سعودی از اعتراضات در ایران! 💢 نوری‌زاده در گفتگو با شبکه سعودی "العربیه": 🔺"تبریک به العربیه بابت این روش خبررسانی جدید؛ ما ایرانیان، همگی از العربیه، الحدث، ام بی سی و تمام شبکه‌های شما (سعودی) بابت پوشش کامل تحولات در ایران سپاسگزاریم"!!
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شرمنده این پرچمم که نبودم ازش دفاع کنم تا بهش بی حرمتی نشه... 🔹گفتگوی مردمی از تجمع باشکوه امت رسول الله(ص) در میدان انقلاب تهران