8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پور محمدی: حکم شهرداری آقای قالیباف را من صادر کردم مخالفت شد اما به عنوان وزیر کشور صادر کردم
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:
🔹کل فضای سیاسی و تبلیغاتی روی تصمیمات ما تاثیر می گذارد این گونه نمی توان تدبیر کرد.
🔹نمی گویم ما نا توانیم ولی سخت است، ما داعیه تمدنی داریم، به یکدیگر به کارشناسان و مدیران مجربمان
🔹حکم شهرداری آقای قالیباف را من صادر کردم مخالفت شد اما به عنوان وزیر کشور صادر کردم.
#انتخابات
▪️@irannewspaper
⭕️ صفحه اول روزنامه ایران
🔹سهشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳
🔹تحولگرا باشید #مثل_رئیسی
🔹عیادت رهبر انقلاب اسلامی از آیت الله مکارم شیرازی
🔹تحمیل شکستهای پیاپی به منافقین و رژیم صهیونیستی
🔹رویکرد نادرست غرب راه به جایی نخواهد برد
▪️@irannewspaper
🔻پاسخ به ابهام مطرح شده از زبان یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره وعده ساخت مسکن در مناظره
🔹شهید جمهور با عزم و اراده جدی خود ۱۷ جلسه شورای عالی مسکن را در دولت سیزدهم برگزار کرد که برگزاری این تعداد شورای مسکن در دولتهای گذشته بی سابقه است.
🔹فرایند ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد فراتر رفته است که تاکنون بیش از ۵۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تکمیل و تحویل متقاضیان شده است.
🔹از دیگر اقدامات انجام شده توسط وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم تامین زمین به مساحت بالغ بر ۴۸ هزار هکتار و به ظرفیت احداث ۱.۹ میلیون واحد مسکونی در مناطق شهری کشور است. این در حالی است که در مسکن مهر کل زمین های الحاق شده به هشت هزار هکتار رسید که نشان از عملکرد چندین برابری در دولت سیزدهم است. این اراضی به منظور افزایش عرضه زمین جهت واگذاری به متقاضیان واجد شرایط، از طریق ایجاد شهرها و شهرکهای جدید، الحاق زمین به شهرها، تغییر کاربری اراضی واقع در محدوده شهرها تامین شده است.
🔹برنامه ریزی برای احداث ۲۷ شهر ساحلی در ۴ استان جنوبی کشور
همچنین برای احداث ۲۷ شهر ساحلی در ۴ استان جنوبی کشور با رویکرد ایجاد و توسعه مناطق سکونت– معیشتی دریاپایه برنامهریزی شد که این شهرها در مراحل مختلف از تصویب طرح جامع و تفصیلی در شورای عالی معماری و شهرسازی تا شروع عملیات اجرایی هستند.
🔹برنامه واگذاری انفرادی و گروهی زمین دولتی به متقاضیان واجد شرایط شهری و روستایی نیز به منظور مردمی سازی و واگذاری اجرای بخش قابل توجهی از طرح نهضت ملی مسکن و احداث واحدهای این طرح مطابق با سلیقه و نظر متقاضیان واجد شرایط در مناطق شهری و روستایی(متقاضیان فاقد سابقه مالکیت مسکن، فاقد سابقه استفاده از امکانات دولتی، متاهل و دارای سابقه سکونت در شهر محل تقاضای مسکن) با واگذاری زمین دولتی به صورت انفرادی و یا گروه های چندخانواری به صورت اجاره ۹۹ ساله (قیمت زمین صفر) با اولویت روستاها و شهرهای متوسط و کوچک عملیاتی می گردد.
بنابر این گزارش ساخت مسکن در این اراضی با نظارت شهرداریها و سازمان نظام مهندسی و با استفاده از ظرفیت پیمانکاران دارای صلاحیت محلی و تحت مدیریت مستقیم خود مردم ساخته می شوند. در این برنامه مالکیت اراضی به متقاضیان واگذاری نمیشود و در اختیار دولت باقی می ماند و متقاضیان واجد شرایط صرفا حق بهره برداری از این اراضی به صورت اجاره ۹۹ ساله را دارند. در راستای اجرای این برنامه تاکنون به استعداد ساخت بالغ بر ۴۱۹ هزار واحد مسکونی زمین واگذار شده است.
🔹علاوه بر این تاکنون در راستای اجرای ماده ۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به استعداد ساخت بالغ بر ۷۴ هزار واحد مسکونی، زمین به متقاضیان واجد شرایط این قانون واگذار شده است.
🔹در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، عملیات ساختمانی حدود ۲۵۰ هزار واحد مسکن مهر باقیمانده بود که در طی ۲.۵ سال گذشته ۱۳۲ هزار واحد از این واحدها عموما با استفاده از منابع داخلی وزارت راه و شهرسازی تکمیل و به متقاضیان واگذار شده است.
⭕️ادعای غلط یکی از نامزدها درباره جادههای ایران
🔹یکی از نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری مدعی شد جادههای ایران از ترکیه بدتر است و مردم ایران حسرت آن جادهها را میخورند.
🔹این ادعای نادرست در حالی است که IMF در سالهای گذشته طی مقالهای میزان سرعت ماشینها در جادهها را با دادههای گوگل بررسی کرده و نتیجه گرفته جادهها در کدام کشورها وضع بهتری دارند.
🔹ایران، عربستان و ترکیه در غرب آسیا همسطح بالاترینها در جهان هستند. حتی وضع ایران از چین، هند، روسیه، اروپای شرقی بهتر است.
▪️@irannewspaper
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قاضیزاده هاشمی: باید ببینیم چه کسانی یک شبه بورس را به خاک سیاه نشاندند
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:
🔹متأسفانه برخی طرفداران یکی از کاندیداها روی موضوع بورس مانور می دهند بورس مفهمومی راجع به انتظارات است مردم آینده را می خرند باید دید در دولت قبل از آقای رئیسی چه کسانی بورس را نابود کردند
🔹در آن زمان من نایب رئیس مجلس بودم برای برخی افراد تشکیل پرونده داده شد
🔹اگر سیاست های غلط اصلاح شود، بورس اصلاح می شود
🔹باید اعتماد مردم را حفظ کنیم نه اینکه عده ای در پستوها از تصمیمات مطلع می شوند برخی کارشناسانی که به اصلاح مشورت می دهند خودشان سهام بورس را فروختند و بقیه مردم را دست تنها گذاشتند.
🔹احتمالا دوستان نهضت بزرگ جاده سازی در دولت احمدی نژاد را یادشان رفته است در دولت شهید رئیسی هم این نهضت ادامه یافت.
🔹2.4 میلیون مسکن در حال ساخت است نه ۳۰۰ هزار واحد.
🔹مگر می شود کل کارشناسان کشور را یکی کرد؟ در حوزه سلامت دو مکتب هست یکی اینکه دولتی شود یکی هم اینکه بانک جهانی می گفت آن را به بازار بدهید.
#انتخابات
▪️@irannewspaper
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پزشکیان: من نگفتم بورس حل نمیشود بلکه سه روه حل نمیشود حتی یک ساله هم حل نخواهد شد
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:
🔹رئیسی شبانهروزی کار می کرد و ما قدردان زحمات آنها هستیم.
🔹تصور اینکه عده محدودی عقل کل هستند و بقیه وابسته تصور غلطی است باید این تصور را حل کرد.
🔹من نگفتم مشکل بورس حل نمی شود، گفتم سه روزه حل نمی شود.
🔹عامل اصلی تورم دولت ها هستند، تورم یعنی جیب مردم را خالی کردن.
🔹معلم چرا باید اسنپ کار کند.
#انتخابات
▪️@irannewspaper
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قالیباف: باید سِپَر حمایتی برای مردم در مقابل تورم قرار دهیم
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:
🔹بانک های خصوصی و بعضا بانکهای دولتی باعت خلق پول شدند.
🔹در قانون جدید اقتدار را به بانک مرکزی بازگرداندیم تا کنترل و نظارت دقیقی بر بانک ها شود.
🔹باید سِپَر حمایتی برای مردم در مقابل تورم قرار دهیم.
🔹در دوره چهاردهم دولت خدمت و پیشرفت این سپر حمایتی را می گذارد تا حقوق افراد به نسبت تورم باشد.
🔹یکی از اقداماتی که در مجلس یازدهم هم ایجاد شد این بود که اقتدار را به بانک مرکزی برگرداندیم تا بتواند از قانون گریز استفاده کند که این تخلفات و عدم کفایت سرمایه و این که کنترل و نظارت دقیقی بر بانک ها انجام نمی شد باید توجه شود.
🔹معتقدم که مهمترین مساله در کنار این ها این است که نیازمند یک مدیر قوی هستیم.
🔹امروز واقعا بخش عمده ای از مشکلات ما ریشه در بی تدبیری در سیاست گذاریهای اشتباه دارد.
#انتخابات
▪️@irannewspaper
⭕️پاسخ به ابهام مطرح شده از زبان یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره میزان شغل ایجاد شده در دولت سیزدهم
🔹نرخ بیکاری در دولت سیزدهم به کمترین میزان سالهای اخیر کاهش یافت و وعده تولید یک میلیون شغل در سال محقق شد
🔹نرخ بیکاری از ۹.۶ درصد در ابتداي دولت سیزدهم به ۷.۶ درصد در پایان پاییز ١٤٠٢ رسید که کاهش ٢ واحد درصدي داشت.
🔹اشتغال جمعیت ١٥ سال و بیشتر کشور در پاییز ١٤٠٢ به میزان ٢٤٧٧٥٩١٣ نفر معادل ۳۸.۳ درصد جمعیت فعال بوده است که نسبت به پاییز ١٤٠١، ۰.۶ واحد درصد افزایش یافته است.
🔹بیکاري فارغ التحصیلان دانشگاهی نیز از ۱۲.۵ درصد در پاییز ١٤٠١ به ۱۱.۴ درصد در پاییز ١٤٠٢ کاهش یافته است.
🔹جمعیت غیرفعال ١٥ ساله و بیشتر در پاییز ١٤٠٢ نسبت به پاییز ١٤٠١، تنها ١٤٥٩٩٩ نفر افزایش یافته (خروج از بازار کار) در حالیکه جمعیت فعال اقتصادي در این بازه ٦١٢٣٤٥ نفر (ورود به بازار کار) افزایش داشته است. میزان اشتغال ایجاد شده در این بازه زمانی نیز ٧٠٥٥٠١ نفر بوده است.
🔹آمار اشتغال ایجادي کشور از اول سال ١٤٠٢ تا اسفند ماه مبتنی بر اطلاعات سامانه ملی رصد اشتغال، معادل ٩٠٥٧٨٣ نفر است.
🔹ایجاد ٤٢٦٩٦٦ اشتغال در مشاغل خانگی از شروع دولت مردمی تا اسفند ماه ١٤٠٢ که رشد بیش از ٥٦٠ درصدي اشتغال ایجاد شده در حوزه مشاغل خانگی نسبت به دو سال پایانی دولت دوازدهم را نشان می دهد.
🔹یکی از مهمترین اقدامات دولت در راستای کاهش نرخ بیکاری اختصاص تسهیلات اشتغال زایی بوده است. بر این اساس ٩٧٨٩٧ میلیارد ریال تسهیلات جهت اشتغال زایی از محل تبصره ١٨ در سال ١٤٠١و ۵۷۰.۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زایی در سال ١٤٠٢ به ٨٣٠٠ واحد تولیدي پرداخت شد.
🔹میزان تسهیلات قرض الحسنه اشتغال و مشاغل خانگی نیز با افزایش قابل توجهی رو به رو بوده است. در سال ۱۴۰۰ میزان تسهیلات اشتغال ٦١/٨ و مشاغل خانگی ۱.۲ بود. این رقم در سال ۱۴۰۱ به ترتیب به ۲.۲۷۰ و ۱.۲۱ هزار میلیارد ریال و در سال ۱۴۰۲ به ترتیب به ٥٧٠/٦ و ٢٦/٨ هزار میلیارد ریال رسید.
▪️@irannewspaper
⭕️پاسخ به ابهام مطرح شده از زبان یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر کاهش تسهیلات پرداختی شبکه بانکی
🔹حجم تسهیلات پرداختی شبکه بانکی به طور مستمر افزایشی بوده است
🔹حجم تسهیلات پرداختی شبکه بانکی طی سه سال گذشته به طور مداوم در حال افزایش بوده و در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۵ هزار و ۶۴۹ همت تسهیلات توسط شبکه بانکی به بخشهای مختلف اقتصادی و خانوارها پرداخت شده است.
🔷سهم تسهیلات پرداختی به خانوارها از ۱۳.۳ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۵.۷ درصد در سال ۱۴۰۱ و ۱۸.۳ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است.
🔹همچنین ۶۰ تا ۶۵ درصد کل تسهیلات پرداختی به سرمایه در گردش بنگاههای تولیدی اختصاص پیدا کرده است.
▪️@irannewspaper
18.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 قاضیزاده: در دولت شهید رئیسی برای بهرهوری جایزه جهانی گرفتیم
🔸قاضی زاده هاشمی در پاسخ به سوالات مرحله سوم مناظره: برای مهار تورم باید سه مساله راحل کنیم. یکی مسائل پولی مالی. بهبود بهره وری و مسائل سیاسی. جمع این سه باید باشد.
🔸در مسائل پولی مالی، هم کنترل نقدینگی مهم است هم انضباط بخشی به بودجه دولت است که اصلاح ساختار قانون بودجه خوشبختانه در مجلس تصویب شد و عملکردش شروع شده است.
🔸در حوزه بهره وری در دولت شهید رئیسی برنامه ریزی جدی شد و در دنیا به عنوان کشور نمونه شناسایی شدیم و جایزه گرفتیم. به مدد بچه مسلمان های جوان این اتفاق افتاد که گزارشش در سایت های مختلف هست.
🔸اینکه می بینید ثباتی در بازار ارز داریم هم ناشی از اقتدار سیاسی است. علیرغم درگیری با دشمن تا دندان مسلح توانستیم نرخ ارز را تا حد زیادی کنترل کنیم. نه اینکه با یک مصاحبه قیمتها تغییر کند.
🔸در اصلاح نظام بانکی باید اول جلوی دخالت اشخاص غیرمسئول و تسهیلات سفارشی را بگیریم. همین بانک دی پر از تسهیلات سفارشی سیاسیون بود که علیهشان اقدام کردیم تا با فشار دادگاه بتوانیم این تسهیلات را بگیریم.
▪️@irannewspaper
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 زاکانی: دولت روحانی مخروبه به رئیسی تحویل داد و هنر شهید رئیسی بود که توانست این وضعیت را سامان دهد
🔸معادل قیمت طلای روز در حساب سرپرست خانوار ماهانه شارژ میشود و این اعتبار دور از تلاطم تورم است و قابلیت خرید اعتباری دارد
🔸این یارانه اعتبارش حفظ میشود و میشود آن را در بازار فروخت و به قیمت دلار گره نمیخورد و میتوان از آن به عنوان وثیقه استفاده کرد
🔸صرفهجویی کنید و اعتبار طلا بگیرید و اینطور میشود مردم را در صرفهجویی انرژی شریک کرد
🔸دولت روحانی مخروبه به رئیسی تحویل داد و هنر شهید رئیسی بود که توانست این وضعیت را سامان دهد
🔸بیش از ۲۰۰ هزار مسکن را در تهران شروع به ساخت کردیم
🔸افزایش تولید باید صورت بگیرد و خام فروشی تمام شود
🔸باید بهینه مصرف کنیم
▪️@irannewspaper
⭕️ تحولگرا باشید مثل_رئیسی
🔹رویکرد تحولگرا در دولت سیزدهم منجر به احیای روابط دولت با جریانهای سیاسی موافق و منتقد و نیز احیای روابط دولت و قوای دیگر شد.
🔹دولت آینده با هر جناح و گرایش سیاسی که باشد، نمیتواند از رویکرد و محور تحول بینیاز باشد؛ رویکردی که براساس آن، نه تنها به آنچه هست قانع نباید بود، بلکه باید با بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای موجود، تحولات راهبردی و سرنوشت ساز را بنا نهاد و تعقیب کرد.
🔹چرا که در غیاب تحول و تحولگرایی، دولت و ارکان مختلف نظام اجرایی دچار سکون و روزمرگی شده و متعاقب آن، آسیبهایی متوجه جامعه، مردم و کشور میشود. اکنون این واقعیت پیش روی دولت آینده است که تحولگرایی، به عنوان یک راهبرد دگرگونی ماندگار و تغییرات مثبت پایدار، پیش از این تجربه شده و از آزمون سربلند بیرون آمده است.با استفاده از راهبرد تحولگرایی از سوی شهید آیتالله رئیسی، این تجربه آزمون خود را پس داده است.
⭕️جزئیات این گزارش را اینجا بخوانید
▪️@irannewspaper