eitaa logo
🇮🇷 ایران نیوز 🇮🇷 اخبار انتخابات خبری فوری جدید کانال
5.7هزار دنبال‌کننده
40.4هزار عکس
22.8هزار ویدیو
35 فایل
ایران نیوز
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥باقری: اراده ایران برای لغو تحریم‌‎های ظالمانه، جدی است 🔹مذاکره کننده ارشد ایران پس از دیدار با روسای هیئت‌‎های چین و روسیه و انریکه مورا، رئيس کمیسیون مشترک برجام: جمهوری اسلامی ایران با اراده‌‎اي جدی و تدارک قوی برای لغو تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه وارد گفتگوهاي وین شده است. 🔹ترکیب هیئت جمهوری اسلامی ایران نشاندهنده این عزم و جدیت جمهوری اسلامی برای برداشتن گام‌‎هایی جدی در زمینه لغو تحریم‌‎های غیرقانونی و ظالمانه آمریکائی‌‎ها بر ضد ملت ایران دارد. در این دور از گفتگوها تمرکز و اولویت اصلی بر موضوع لغو تحریم‌‎ها خواهد بود و قاعدتا دوره زمانی برای این دور نمی‌‎شود پیش‌‎بینی کرد. به احتمال قوی چارچوب و دوره زمانی این دوره از گفتگوها، دوشنبه 8 آذر مشخص مي‌‎شود.
🔴وزیر کشور: دادن اختیارات بیشتر به استانداران از اهداف اصلی دولت سیزدهم است 🔹وحیدی: برای سال آینده، بودجه استانی با محوریت اختیار عمل بیشتر استانداران در نظر گرفته شده و این پیشنهاد به رئیس جمهوری ارائه شده است. 🔹مهمترین هدف از دادن اختیارات بیشتر به استانداران، توسعه استان‌ها در همه ابعاد است که برای تحقق این امر مصوبه‌ای به هیئت دولت ارائه خواهیم کرد
🔴آخرین آمار مبتلایان به HIV در کشور اعلام شد 🔹رئیس مرکز مدیریت بیماری‌ها وزارت بهداشت: تخمین ما این است که در حال حاضر ۵۴۸۵۰ نفر مبتلا به عفونت ایدز داشته باشیم. ۴۲۹۳۳ مورد به این عفونت را شناسایی کردیم که از این تعداد ۲۰۲۸۴ مورد جان باختند. 🔹۶۸۸۵ مورد از این تعداد به مراکز ما برای مراقبت و درمان مراجعه نکرده اند، درحال حاضر ۲۲۶۸۴ مبتلا به عفونت و زنده شناسایی شده است که بیش از ۱۵ هزار نفر از آنها تحت مراقبت قرار دارند و ۱۴ هزار نفر درمان موفق داشه اند و درمان مناسب دریافت می کنند و تعداد ویروس ]های بدن آنها شدیدا کاهش یافته است. 🔹از ابتدای شیوع بیماری ۸۱ درصد مربوط به اقایان بود و ۱۹ درصد مبتلایان خانم ها هستند اما رفته رفته این آمار افزایش پیدا کرده است در حال حاضر ۳۲ درصد موارد ابتلا به خانم ها مروبط است
♦️سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین در دولت پیگیری می‌شود 🔹معاون پارلمانی رئیس جمهور: با اشاره به سرنوشت سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین، گفت: جلسات اقتصادی دولت به طور منظم برگزار می‌شود و محمد مخبر که رئیس قرارگاه اقتصادی دولت است، فرصت مناسبی را برای این کار در نظر می‌گیرد 🔹بر اساس عضویت ایران در سازمان شانگهای شرایط بهتری صورت گرفته که ما با کشورهای مختلف از جمله روسیه قرارداد و کارهای بزرگی را انجام دهیم 🔹تبادل تجاری ایران و چین جزو سیاست‌های دیپلماتیک دولت است و بنابراین سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین از سوی دولت دنبال می‌شود و وقفه‌ای در آن ایجاد نخواهد شد
♦️مسن ترین فرد جهان هم واکسن کرونا زد 🔹 در اجرای طرح واکسیناسیون خانه به خانه در تربت جام، فاطمه نوروزی، مسن‌‌ترین فرد زنده جهان با ۱۲۲ سال و ۶۸ روز سن، واکسن کرونا را تزریق کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 غول‌کُشی روی میز بیلیارد 🔹حسین وفایی اسنوکرباز ایرانی که اخیراً رونی اُسالیوان از اسطوره‌های این رشته را شکست داده بود، بامداد امروز در مسابقات قهرمانی انگلیس برابر مارک سلبی نفر اول رده‌بندی دنیا در دیداری مهیج ۶ بر ۲ به پیروزی رسید و به مرحله بعد صعود کرد. 🔹وفایی در دور نخست ۶ بر ۴ پانگ جون ژو از چین را شکست داده بود. وفایی که رتبه ۶۳ جهانی را دارد در مرحله بعدی به مصاف گودونگ از چین می‌رود. او امیدوار است تا با قهرمانی در این رقابت‌ها به جایزه ۲۰۰ هزار پوندی برسد.
⭕️رئیسی: اجازه ایجاد ناامنی و دخالت بیگانگان را در منطقه نمیدهیم/ علی اف: به تامین منافع منطقه ای جمهوری اسلامی ایران، پایبندیم 🔸 رئیسی در دیدار رئیس جمهور آذربایجان: 🔹دو کشور از رابطه دیرینه و عمیق برخوردار هستند و هرگز اجازه نمی دهیم این روابط تحت تاثیر دشمنان قرار بگیرد. 🔹ما اجازه ایجاد ناامنی و دخالت بیگانگان در امور کشورهای منطقه را نمیدهیم و تجربه نشان داده که هر کجا کشورهای منطقه از راه تفاهم و مذاکره مسائل خود را حل و فصل کردند راه فتنه انگیزی و دخالت بیگانگان بسته شده است. 🔹 تروریسم داعشی و صهیونیستی دو عامل تهدید در منطقه است و باید با آن مقابله کرد. 🔹دخالت بیگانگان به زیان کشورهای منطقه است و باید در مقابل توطئه آنان هوشیار بود. 🔹 از تقویت مناسبات اقتصادی دو کشور و توسعه مسیرهای ترانزیتی با حضور شرکتهای ایرانی، استقبال میکنیم. 🔸 رییس جمهور آذربایجان: 🔹 کارگروه ویژه ای باحضور مقامات عالی دولت برای پیگیری و اجرایی شدن توافقات مطرح شده تشکیل خواهد داد. 🔹باکو برای روابط برادرانه خود با تهران اهمیت ویژه‌ای قائل است و اجازه نخواهیم داد هیچ خدشه ای به آن وارد شود. 🔹به امنیت مناطق مرزی متعهدیم و اجازه اخلال در روابط دوجانبه از سوی هیچ کشوری را نمی دهیم. 🔹مصمم هستیم مشکل ترانزیت را حل کرده و زمینه حضور و فعالیت شرکت های ایرانی را در آذربایجان فراهم کنیم. 🔹 این دیدار نقطه عطفی در روابط دو کشور خواهد بود و ما خود را نسبت به تامین منافع منطقه ای جمهوری اسلامی ایران، پایبند میدانیم. 🔺در پایان این دیدار، قرارداد سوآپ گاز ترکمنستان به آذربایجان از طریق ایران، به امضا رسید.
⭕️شناسایی امیکرون در ١٢ کشور جهان 🔸مصطفوی رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های نوپدید انستیتو پاستور: 🔹سویه امیکرون جهش‌های بیشتری نسبت به واریانت‌های قبلی دارد و ۵٠ جهش در ویروس اتفاق افتاده و ٣٠ جهش بحرانی دارد و ممکن است این ویروس از سیستم ایمنی فرار کند و هنوز برای قضاوت شدت بیماری زایی و سرایت آن زود است. 🔹این نکته وجود داشت که اگر عدالت در واکسیناسیون‌ رعایت نشود احتمال جهش ویروس در کشورهای آفریقایی رخ بدهد و با گردش ویروس سایر کشورها دچار چالش شوند. 🔹تا امروز امیکرون در ١٢ کشور گزارش شده است و ٢ تا ٣ هفته برای اثرگذاری ویروس روی آنتی بادی‌های خنثی کننده و ٣ تا ۴ هفته برای تعیین میزان سرایت پذیری آن زمان نیاز است. 🔹در بین کشورهای آفریقایی، آفریقای جنوبی سیستم تشخیص ویروس بهتری دارد و به همین دلیل این ویروس را شناسایی و گزارش کردند.
⭕️فرماندار اصفهان: باید خسارت عدم کشت به کشاورزان پرداخت شود 🔸احمدی: 🔹امروز ما مواجه هستیم با مطالبه کشاورزان اصفهانی برابر قانون و برابر با استفتایی که از رهبر معظم انقلاب شده است. 🔹مطالبه قانونی و شرعی است چرا که بیان می‌شود در زمانی کشاورزان بابت حق‌آبه، پول پرداخته اند و حق برداشت آب را دارند، این یک امر قطعی است. 🔹سیاست‌ها و بدرفتاری‌های برخی مسئولین منجر به بی توجهی به حق این کشاورزان شده است و تشدید اعتراضات مردم را دنبال داشته است. 🔹درخواست کشاورزان این است که اگر آب نیست و به ما قرار است خسارت بدهید، باید خسارت عدم کشت و کشاورزی را پرداخت شود، نه خسارت حق‌آبه و پول آب فقط داده شود.
🔸سقوط بالگرد در منطقه چال کائیدان شهرستان اردل 🔹یک فروند بالگرد در منطقه چال کائیدان شهرستان اردل استان چهارمحال و بختیاری سقوط کرده است. 🔹خبر توسط دانش آموزان یکی از روستاهای منطقه اعلام شده و کماکان اطلاعات دقیقی در دست نیست. 🔹گروه ارزیاب متشکل از تیم های هلال احمر، فرمانداری و ... برای بررسی موضوع به منطقه اعزام شده اند. 🔹هنوز اطلاع دقیقی از تعداد سرنشینان و علت این حادثه در دست نیست. 🔹هم اکنون گروه‌های امداد و نجات در فاصله یک کیلومتری محل سانحه هستند و کمتر از یک ساعت دیگر در محل وقوع سانحه، حضور خواهند یافت.
❌ مرده ای که زنده شد!!! این خانمی که ادعا شده بود در حوادث جمعه کشته شده از عوامل گروهک منافقین می‌باشد که با استفاده از میکاپ و لوازم آرایشی خودشو نقاشی کرده بود تا در رسانه ها به عنوان کشته مطرح شود ولی هم اکنون در بازداشت وزارت اطلاعات میباشد
🔴 جرات نمیکنیم بگویم خانواده هستیم 🔹همسر شهید رضا خرمی: یک‌بار برای انجام کاری به دفترخانه رفتم و کارمند آن‌جا متوجه شد که همسر شهید مدافع حرم هستم. او گفت چرا گذاشتید همسرتان به سوریه برود، سوریه به ما چه ربطی دارد و از این دست جملات. 🔹همین موضوع و چند مورد مشابه باعث شد که دیگر ما جرأت نکنیم بیرون از خانه بگوییم خانواده‌ شهید مدافع حرم هستیم 🔹اگر کسی متوجه شود که همسر شهید هستم ترجیح می‎‌دهم بگویم که همسرم نظامی بود و در مرز شهید شد /کیهان