8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاندوزی، نماینده مخالف کلیات بودجه: اگر قرار است زمانی جلوی ونزوئلایی شدن کشور را بگیریم، آن زمان همین امروز است / مسئولان سازمان برنامه و بودجه باید کیفر می شدند.
🔺این بودجه کسری ساختاری بیسابقهای در حدود 460 هزار میلیارد تومانی در تراز عملیاتی دارد. دولت باید چقدر کسری بودجه اضافه کند و چقدر تورم زایی و فشار به طبقات پایین را در بودجه بیاورد تا یک مجلس با کلیات آن مخالفت کند؟
🔺دولت لایحه پرمخاطرهای را که هم نتیجهاش ورشستگی اقتصاد ایران و دولت است را تحویل مجلس داده و هم با اصلاحات کمیسیون تلفیق مخالفت کرده و هم صراحتاً می گوید که آماده اجرای مصوبات مجلس نیست و آیا با این شرایط عقلاً راهی جز رد کلیات میماند.
🔺اگر حاکمیت قانون بود و هیأت تطبیق مصوبات و دیوان عدالت و دیوان محاسبات به وظایف خود عمل میکردند باید به جهت بخشنامههای غیرقانونی و ورشکست کننده اقتصاد سالهای آینده توسط سازمان برنامه و بودجه مسئولان را کیفر میکردند تا آیندگان بدانند خوش رقصی انتخاباتی نباید جمهوری اسلامی ایران و اقتصاد این مردم را به پرتگاه ورشکستگی سوق دهد.
✅ @iransiasat_ir👈
🔺براندازان حکومت پهلوی vs براندازان جمهوری اسلامی
👤مهدی
✅ @iransiasat_ir👈
🔺هفت نفر کشته پس از دریافت واکسن کرونا این بار در اسپانیا
🔸هفت نفر ديگر هم توسط واكسن فايزر كشته شدند، اين بار در خانههاى سالمندان اسپانيا!
🔹تست كروناى تمامى افراد مستقر در اين مركز، پس از دريافت دوز اول واكسن نيز مثبت شده است!
✅ @iransiasat_ir👈
علی انصاریان عزیز حالش مقداری وخیم شده و این واقعا نگران کننده است!
اما از اون نگران کننده تر محتوا سازی و پول پاشی یه مشت دلال دارو عه که با تحریک و آنتریک چهارتا سلبریتی روی موج غم و نگرانی مردم موج سواری میکنن و گودرز واکسن خریدن رو به شقایق بیماری ورزشکار محبوب گره میزنن!
👤هاشمی
✅ @iransiasat_ir👈
801.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️اشک روحانی در اومد😂
اگه امام در جمع ما بود چی میگفت؟؟😊
کلیپ صرفا در جواب روحانیه..
✅ @iransiasat_ir 👈
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️میگه میخوام مادرم رو ببرم خونه سالمندان 😡😔
#دوربین_مخفی
✅ @iransiasat_ir 👈
ایران سیاست
⭕️مرکز حفظ و نشر آثار روحانی راه اندازی شد! 🔺برادر این که چند ساله تاسیس شده؛ شما الان هر خرابه، کا
⭕️ اینا رو هم خشکشون کنید بذارید تو دفتر حفظ و نشر آثار حسن روحانی😂
🇮🇷@iransiasat_ir👈
ایران سیاست
⭕️ #زن مبدا همهیخیرات است! ✅ @iransiasat_ir 👈
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پاسخ دندان شکن نوش آفرین به توهمات مصی پولکینژاد💸💵
✅ @iransiasat_ir 👈
ایران سیاست
🚨 سعید محمد؛ قهرمان مبارزه با تحریمها
🔹روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال، در مقاله ای در تاریخ بیستم دی ماه هزار و سیصد و نود و هشت ، یک هفته پس از شهادت شهید سلیمانی ، ضمن بررسی ابعاد قدرت در ایران بعد از این شهید بزرگوار ، از دکتر سعید محمد به عنوان قهرمان مبارزه با تحریم ها نامبرده است.
🔸این نشریه آمریکایی ضمن معرفی دکتر سعید محمد نوشته است: سعید محمد پنجاه و یک ساله، موتور اقتصادی و مهندسی سپاه پاسداران ایران است.
🔹او در سختترین شرایط تحریمی، پروژه های نفتی و زیر ساختی مهم ایران را پیش میبرد.
✅ @iransiasat_ir👈