3.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم اکنون فلسطین
شادی فلسطینیها در مناطق اشغالی از برد مراکش
✅ @iransiasat_ir 👈
@Ostad_Shojaeبزرگ تدبیرکننده عالَم.mp3
زمان:
حجم:
11.18M
🏴 #تلنگری_فاطمیه ۱
● در دینی که حرفش برابری و عدالت است زن با مرد فرق دارد ... چرا؟
✖️ چرا در اسلام، هیچ زنی محل نزول وحی نبوده است؟
حتما گوش کنید👌
#امام_خمینی (ره) #رهبری
#استاد_شجاعی #حجتالاسلام_ماندگاری
✅ @iransiasat_ir 👈
عربستان یه بازی رو برد و توی گروهشم حذف شد، ولی هی توییت زدن که «ای کاش عربستانی بودم».
ولی الان که #مراکش تیمهای بزرگ رو برده و تا نیمهنهایی رفته، لال شدن و نمیگن «ای کاش مراکشی بودم!»
اصلا هم اکانتاشون بودجه بگیر آل سعود نیس و از بالابردن پرچم #فلسطین توسط مراکش ناراحت نیستن
🗣 مجید کریمی🇮🇷
✅ @iransiasat_ir👈
🔴 زنانی که در زاهدان تظاهرات کردند، از تهران رفته بودند!
🔺روزنامه ایران نوشت: در تجمع غیرقانونی جمعه اخیر که پس از اظهارات تفرقهانگیز امام جمعه مسجد مکی صورت گرفت، فیلمی از حضور زنان بهاصطلاح معترض بلوچ منتشر شد که با لهجه تهرانی شعار میدادند. جالب اینکه برخی از این افراد حتی لباس سنتی زنان بلوچ را هم بر تن ندارند و صرفاً یک چادر سیاه پوشیدهاند. لهجه غیربومی این زنان که تعدادشان اندک و کمتر از انگشتان دو دست بود، بهگونهای بود که تعجب کاربران فضای مجازی را در پی داشت. بیتوجهی محیط این استان به موقعیت زنان حتی واکنش مولوی عبدالحمید را نیز به دنبال داشت و او در یکی از سخنرانیهای خود تلاش کرد به این شائبه پاسخ دهد. بهنظر میرسد حضور زنان آشوبگر اجارهای در تجمع غیرقانونی جمعه گذشته این شهر نیز بخش دیگری از این پازل باشد.
✅ @iransiasat_ir👈
1.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راهیابی تیم ملی کشتی آزاد ایران 🇮🇷 به فینال جام جهانی کشتی آزاد علیرغم کارشکنیهای آمریکا، میزبان مسابقات در اعطای ویزا و جو ضدایرانی محل برگزاری مسابقات، نشان از توانمندی، غیرت و کارآزمودگی مربیان، کادر فنی و کشتیگیران ایرانی دارد.
دمتان گرم
👤علی صمدزاده
✅ @iransiasat_ir👈
چین شریک راهبردی ایران است و در سالهای گذشته بارها به ایران کمک کرده تا تحریم های غرب علیه کشورمان خنثی یا کم اثر شود اما این دلیل نمی شود که در برابر خطای چینی ها مسامحه شود.
تجمع امروز دانشجویان انقلابی در برابر سفارت چین دو پیام مشخص دارد؛ اول آنکه چین هرچقدر هم به ایران نزدیک باشد حق ندارد نسبت به تمامیت ارضی ایران ولو در حد یک بیانیه خطا کند و باید نسبت به این مساله پاسخگو باشد.
دوم اینکه دانشجویان انقلابی بار دیگر آزادگی خود را نشان دادند که در دفاع از منافع ملی، برایشان شرق و غرب فرقی ندارد. اما کسانی که سالهاست شرق هراسی می کنند، آیا یک بار هم که شده نسبت به خطاهای غربی ها موضع گیری کردند؟ یا همیشه در حال بزک کردن جنایات غرب و امریکا بوده اند؟
✍ امیرحسین ثابتی
✅ @iransiasat_ir 👈
⭕️انگلیس برای اعتراضات مسالمت آمیزش دست به دامن ارتش شده!!
در انگلستان اعتراضات چند روز طول بکشه ارتش به مردم ملحق میشه؟
✅ @iransiasat_ir 👈
5.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️چرا جمهوری اسلامی خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
⏪ کدام حکومت در طول تاریخ، مدل حکومت خود را رفراندوم گذاشت؟!
🔸جمهوری اسلامی ۳بار خود را به رفراندوم گذاشت!
🔹 حکومت فعلی آمریکا از چه طریقی انتخاب شد؟
✅ @iransiasat_ir 👈
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بتهای دروغین
🔺 بازخوانی نقش #سلبریتی_ها در اغتشاشات اخیر ایران و حوادث تروریستی
✅ @iransiasat_ir 👈