🚨🚨🚨 #فوری | قالیباف:
🔻دو مورد از اقدامات مورد توافق طرفین هنوز اجرا نشده است: آتشبس در لبنان و آزادسازی داراییهای مسدود شده ایران قبل از شروع مذاکرات.
🔻این دو مورد باید قبل از شروع مذاکرات انجام شود
◾️ چهره ممتاز حکمرانان تاریخ ایران
🔻این کرسی سابقه جلوس کسی را دارا است که بعد از بیش از ۶۰ سال مجاهدت در راه خدا و گذشتن از انواع لذائذ و راحتیها، به گوهری تابناک و چهرهای ممتاز نه فقط در عصر حاضر بلکه در طول تاریخ حکمرانان این کشور بدل شده است.
✍🏼 بخشی از اولین پیام حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنهای رهبر معظّم انقلاب | ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
🌷انتشار بهمناسبت چهلمین روز شهادت رهبر عظیمالشأن انقلاب (قدّس الله نفسه الزکیه)
📲 @rahbar_enghelab_ir
خاطراتی از امام شهید ، سید علی خامنه ای از زبان پسرشان 👈 آیتالله سیّد مصطفی خامنهای:
پدرم از دوران کودکی پسوند «آقا» داشتند و ایشان را «علیآقا» صدا می کردند
🔹 ما در محیط خانواده به پدربزرگ میگفتیم «آقا» و به مادربزرگ میگفتیم «خانم». در میان فرزندان هم صرفاً پدرم و عموی بزرگ ما از دوران کودکی پسوند «آقا» داشتند؛ یعنی «محمّدآقا» و «علیآقا»؛ این «آقا» توی خانه جزو اسم آنها بود و یک حالت اختصاصی داشت. یک روز یادم هست که سهنفری در اتاق تابستانی پایین ناهار خورده بودیم و آقا در حال رفتن برای استراحت بودند که خطاب به مادربزرگم گفتند: خانم! از این به بعد به مصطفیٰ بگوییم «آقامصطفیٰ»؛ یعنی این قرار را گذاشتند. به نظرم این التفات ناشی از محبّت و دلسوزی ایشان در آن دورهی زندانها و تبعید بود که در واقع میخواستند توجّه ویژهای به من بکنند.
آیتالله سیّد مصطفیٰ خامنهای: حضرت آقا هشت ماه در زندان کمیته تهران بودند و هیچ خبری از ایشان نداشتیم
🔹 پدر ما هشت ماه در زندان کمیتهی تهران زندانی بودند و هیچ خبری از ایشان نبود، ما نیز خردسال بودیم و مادرم متحمّل سختیهای فراوانی شدند؛ بااینحال، هیچ وقت ندیدم که ایشان آهی بکشد یا گله و اعتراضی بکند.
🔹و این نمونه روحیّه عجیب ایشان در ارتباط با پدر ما بود؛ با اینکه یک خانم جوان بودند و گاهی بسیار تنها میشدند و در فشار بودند، امّا چنین حالتی داشتند.
🔹واقعاً شرایطِ بسیار سختی بود. یادم هست سال ۱۳۵۴ که آقا از زندان کمیته برگشتند، فامیل در منزل ما در کوچهی فریدون جمع شده بودند.
🔹ایشان بعد از اینکه وارد شدند و نشستند، در همان اوّلِ صحبت گفتند که به من گفتهاند که اگر دفعهی بعد بیایی، دفعهی آخر است و دیگر برنمیگردی! یعنی میکُشیمت. شرایط اینطوری بود، ولی ایشان عقب ننشستند و دوباره به مبارزه ادامه دادند که منجر به دستگیری و تبعید مجدّد ایشان شد.
#کتاب_خاطراتی_از_امام_شهید
#ناصرکاوه
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️دوست داشتیم امام رو، خیلی دوست داشتیم...
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ دعوت حسین طاهری به برپایی و تبلیغ #نماز_استغاثه به امام زمان و دعای پس از آن
🔹 وعده ما: تا پایان رسمی جنگ، هر هفته جمعهها، ساعت۲۲ همزمان در اجتماعات خیابانهای کل کشور
#اطلاع_رسانی
#امشب
شبِ چهل و یکم؛ بیعت در میدان 🚩✨
❇️ پای کار نظام مقدس جمهوری اسلامی و به یاد امام شهید
🎙 سخنران:
دکتر علی انتظاری
⚔️ با نوای حماسی:
کربلایی محمد یاسین عاملی زاده
🤲 قرائت سه سفارش امام شهید و دعای استغاثه
توسط حاج محمد نیکآریا
قرائت نماز استغاثه سراسر کشور ساعت٢٢
📅 امشب، جمعه ٢١ فروردین ۱۴۰۵
🕰 از ساعت ٢٠
📍 منطقه ۲۲ تهران، میدان المپیک
#پای_کار_انقلابیم
#سنگر_۲۲
🆔 https://ble.ir/sangar22
4.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 من میدونم کی شهید میشم
🔹راننده و همراه قدیمی رهبر شهید: به من گفتند اون چیزی که تو نگرانی در این سفر برای من اتفاق نمیفته، من میدونم کی شهید میشم.
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رجزخوانی حماسی تنها بازمانده خانواده شهید رسولی
🔹درد و دل دختر شهید رسولی در مراسم وداع با پیکر خانوادهاش، که در حمله وحشیانه آمریکایی–صهیونیستی به منزل مسکونیشان در خیابان هنرستان قم به شهادت رسیدند.
@TasnimNews
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لبیک به رهبر انقلاب
🔹مردم وفادار چالدران شمشیر به دست به میدان آمدند
@TasnimNews
غافلگیر شدن ارتش رژیم صهیونیستی در برابر موشکهای حزب الله
🔹رادیو ارتش رژیم صهیونیستی از گشوده شدن پرونده تحقیق درباره چگونگی اصابت موشک حزب الله به شهرک صهیونیست نشین کریات شمونه بدون به صدا درآمدن آژیر هشدار خبر داد.
@TasnimNews
#اطلاع_رسانی
#امشب
شبِ چهل و یکم؛ بیعت در میدان 🚩✨
❇️ پای کار نظام مقدس جمهوری اسلامی و به یاد امام شهید
🎙 سخنران:
دکتر علی انتظاری
⚔️ با نوای حماسی:
کربلایی محمد یاسین عاملی زاده
🤲 قرائت سه سفارش امام شهید و دعای استغاثه
توسط حاج محمد نیکآریا
قرائت نماز استغاثه سراسر کشور ساعت٢٢
📅 امشب، جمعه ٢١ فروردین ۱۴۰۵
🕰 از ساعت ٢٠
📍 منطقه ۲۲ تهران، میدان المپیک
#پای_کار_انقلابیم
#سنگر_۲۲
🆔 https://ble.ir/sangar22