eitaa logo
باشگاه خبرنگاران جوان سیما . کانال شبکه خبر
2.4هزار دنبال‌کننده
86.7هزار عکس
56.1هزار ویدیو
177 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ کانال دکتر سلامت ایران https://eitaa.com/tebson https://t.me/tebson ارتباط// https://eitaa.com/iribnews_online 👈 #شبکه_خبر_آنلاین اینستاگرام》 https://instagram.com/iribnews.iran
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ جدول رده‌بندی #المپیک۲۰۲۰ توکیو در روز چهارم 🔸ایران در رده شانزدهم قرار گرفت/ ژاپنی ها، آمریکا و چین را جا گذاشتند..
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ستاد فرماندهی نیروهای مسلح عراق: عامل اصلی انفجار ها در نزدیکی نجف اشرف هنوز مشخص نیست.
💥🔥انفجار در زاغه مهمات الحشد الشعبی در نجف 🔹صدای انفجارهای بزرگی از اطراف نجف واقع در جنوب عراق به گوش رسیده است. 🔹به نوشته رسانه‌های عراقی این انفجارها در زاغه‌های مهمات یکی از یگان‌های حشد الشعبی در اطراف نجف اشرف رخ داده است. 🔹به گفته منابع عراقی این انبار که در منطقه البحیره واقع است متعلق به گردان‌های امام علی (ع) از یگان‌های حشد الشعبی است.
رئیس سیا: شاید منشأ شیوع کرونا هیچوقت مشخص نشود.. 🔹نمی‌توانیم جمع‌بندی قاطعی ارائه کنیم که آیا خاستگاه این ویروس به حادثه‌ای در یک آزمایشگاه بازمی‌گردد یا اینکه خاستگاه آن انتقال از حیوانات آلوده به انسان است. 👌🍃🌴 البته خداوند #ضدویروس قوی برای نابودی شیاطین ,,خلق نموده و در دسترس همگان قرارداده لیکن کافرین منکر هستتد.!!💀 Eitaa.com/IRANNN Eitaa.com/tebson t.me/tebson
🚩🚩انهدام یک گروهک تروریستی در فارس 🔹رئیس دادگستری استان فارس: ۱۱ نفر از عوامل فعال یک گروهک تروریستی در فارس شناسایی و دستگیر شدند. ۲۵ عضو دیگر این گروهک نیز در ۶ استان بازداشت شدند. این گروهک قصد اجرای عملیات تروریستی همزمان در چندین استان را داشت.
✈️حمله پهپادی به مواضع حشدالشعبی در نجف اشرف 🔸پایگاه خبری صابرین نیوز از حمله پهپادی به مواضع تیپ 2 گردان های امام علی سازمان بسیج مردمی عراق در شهر نجف اشرف خبر داد. گفته می‌شود حمله هوایی سه بار تکرار شده است. 📝منابع عراقی: رژیم صهیونیستی سه حمله پهپادی به نجف اشرف انجام داد 💢منابع مقاومت عراقی از سه حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به انبار مهماتی متعلق به گردان دوم تیپ امام علی (ع) الحشد الشعبی در غرب شهر نجف نزدیک قبرستان دارالسلام خبر می‌دهند. 🔻فرماندهی گردان دوم تیپ امام علی (ع) عصر دوشنبه در بیانیه‌ای که صابرین نیوز منتشر کرد، نوشت: یک پهپاد در ساعت ۳:۳۰ دقیقه بعد از ظهر به پایگاه الدیوک متعلق به این گردان حمله کرد و سپس حمله دوباره در ساعت ۵:۳۰ عصر رخ داد. پیش از آن نیز در ساعات اولیه صبح عملیات شناسایی هوایی در آسمان این شهر رصد شد. 🔸حمله سوم نیز لحظاتی پیش در بیابان نجف مشاهده شد که هنوز ابعاد یا اهداف آن مشخص نیست. منابع نزدیک به گروه های مقاومت می گویند این حملات را پهپادهای رژیم صهیونیستی با شلیک راکت انجام دادند و یک راکت نیز هنوز منفجر نشده که در حال خنثی سازی است. ⭕️دست کم سه نفر از رزمندگان حشد الشعبی در حملات پهپادی به نجف اشرف زخمی شده اند. 🔸حمله هوایی چهارم در نجف اشرف 🔹صابرین نیوز همچنین از حمله هوایی چهارم در نجف اشرف همراه با پرواز‌های مداوم از سوی طرف‌های ناشناس در آسمان منطقه خبر داد.
⚽️سرنوشت نامعلوم میزبانی انتخابی جام‌جهانی فوتبال قطر 🔹️کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامه ای به کشورهای راه یافته به دور نهایی رقابت های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اعلام کرده است که فیفا و AFC حق خود برای انتخاب میزبان تیم‌ها در این مسابقات که سال ۲۰۲۱ آغاز می شود را محفوظ دانسته است. 🔹️در این نامه به صراحت قید شده جزئیات میزبانی بازی ها به شکل "درصورت تأیید" قرار دارد و در فرصت مناسب به کشورهای عضو مرتبط اعلام خواهد شد.
جدول رده‌بندی المپیک در روز چهارم 🔹ایران در رده شانزدهم جدول قرار گرفت.
🚩اعتراض ایران به بی‌نظمی ژاپنی‌ها رییس کمیته ملی المپیک: 🔹دو مرتبه به وزیر ورزش ژاپن در مورد معطلی کاروان ایران در فرودگاه اعتراض کردیم. 🔹 وی رسما عذرخواهی کرد و آن را ناشی از بحث پروتکل بهداشتی در شرایط کرونا بیان کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 همزمان با تشدید درگیری های افغانستان هزاران خانواده افغان برای فرار از جنگ طالبان در قندهار ، خانه های خود را ترک کرده اند. 🔸سازمان ملل هشدار داد اگر جلوی حملات طالبان در سراسر کشور گرفته نشود ، افغانستان بیشترین قربانیان غیرنظامی را در یک دهه گذشته خواهد داشت.
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 امسال 11 هزار مگاوات کمبود برق داشتیم، سال آینده 13 هزار مگاوات کمبود برق داریم! 🔻 ابراهیم خوش‌گفتار، نایب رئیس هیات مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق: 🔹بورس انرژی راه انداختند و قیمت برق را از 60 تومان به 22 تومان رساندند و به بخش خصوصی لطمه زدند 🔹 مدیران دولتی از زیر بار تصمیم گرفتن در می‌روند. 🔻 @yjcnewsir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلترینگ فضای مجازی تکذیب شد یزدی‌خواه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم در گفتگو با خبرفوری: 🔹فیلترینگ فضای مجازی توسط طرح صیانت از حقوق کاربران را تکذیب می‌کنم. 🔹این طرح فقط یک پیش‌نویس است که بعدها تغییرات بسیاری روی آن اعمال خواهد شد. 🔹این طرح هیچ چیز جدیدی ندارد و مصوبات قبلی شورای عالی فضای مجازی است. 🔻 @yjcnewsir