eitaa logo
شبکه خبر بین الملل》اینستاگرام》یوتیوب》تلگرام》واتساپ باشگاه خبرنگاران جوان
2.4هزار دنبال‌کننده
86.7هزار عکس
56.1هزار ویدیو
177 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ 🌐 #اخبار_فوری_آنلاین// ارتباط آنلاین 📱 https://eitaa.com/iribnews_online 👈 #شبکه_خبر_آنلاین ایتا》تلگرام》یوتیوب》اینستاگرام》واتساپ https://instagram.com/onlinenews.iran
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️❌ تمام مرزهای كشور با عراق مسدود است 🔸ستاد مركزی اربعين اعلام کرد: 🔹تمامی مرزهای كشور با عراق مسدود است. 🔹مراقب سوء استفاده افراد فرصت طلب در تشويق مردم برای انجام سفر به عراق باشيم. 🔹هرگونه تجمع و راهپیمایی به سمت مرزها و یا اماکن مقدسه ممنوع است.
⭕️ کنکور نظام قدیم به هیچ وجه تمدید نمی‌شود. 🔸منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹آمار که به تازگی توسط سازمان سنجش به ما ارائه شده نشان می‌دهد تعداد داوطلبان نظام قدیم به میزانی نیست که بتوان برای آن‌ها آزمون جداگانه‌ای برگزار کرد. 🔹اگر توجه شود، وقتی چند سال از یک نظام می‌گذرد کسانی که برای ورود به دانشگاه به موقع اقدام کرده اند و برای ورود به دانشگاه تلاش کرده اند عموما پشت کنکور نمانده اند و موفق به ورود به دانشگاه شده اند. 🔹هر چه قدر این روند را طولانی‌تر و کش دار‌تر کنیم ممکن است تا سال‌های متمادی با نظام قدیمی‌ها رو به رو باشیم. 🔹تصمیم برگزار نشدن کنکور نظام قدیم در سال ۱۴۰۰ مصوب شورای سنجش و پذیرش است. 🔹این تصمیم کاملا قطعی است و تغییر نخواهد کرد.
⚽️ استقلالی‌ها در فرودگاه 🔹️بازگشت تیم فوتبال استقلال از دوحه قطر به ایران با حواشی زیادی روبه‌رو بود، به طوری که در فرودگاه دوحه، بازیکنان با تیم پزشکی درگیری پیدا می‌کنند و کار به جای باریک کشیده می‌شود. 🔹️دکتر کاوه ستوده، پزشک تیم فوتبال استقلال روز گذشته اعلام کرد که با معاینات انجام شده مشخص شد که دنده سیدحسین حسینی، دروازه‌بان تیم استقلال شکسته نشده است. این مسئله باعث ناراحتی دروازه‌بان آبی‌پوشان شد که چرا پزشک تیم باید چنین مصاحبه‌ای انجام دهد و به نوعی مصدومیتش را زیر سؤال ببرد.  🔹️یکی دو بازیکن استقلال نیز به حمایت از حسینی به ماجرا ورود کردند. پلیس قطر نیز با دیدن این درگیر‌ی‌ها، وارد عمل شد و عوامل درگیری را محاصره کرد. 🔹️مسئولان استقلال پس از گفت‌وگو با پلیس قطر و رایزنی موفق شدند سوار هواپیما شده و به ایران بازگردند.
♦️دستگیری تعدادی از شهرداران شهرهای استان تهران رییس کل دادگستری استان تهران: 🔹دستگیری تعدادی از شهرداران شهرهای استان تهران از جمله لواسان، شهریار و رودهن 🔹برخی شهرداران مرتکب جرم رشوه‌ خواری می‌شوند و از این رو عدم نظارت دقیق شوراهای شهر موجب این آسیب‌ها می‌شود./ایسنا
🔸افزایش ۱۰ درصدی تخفیف پالایش یکم با تداوم ریزش بورس 🔹هیات وزیران تصویب‌نامه موضوع میزان تخفیف واگذاری سهام متعلق به دولت در قالب صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس (ETF) را اصلاح کرد. 👉 yjc.ir/00VV2e
ظرفیت تخت‌‌های برخی بیمارستان‌‌ها تکمیل شد معاون کل وزارت بهداشت: 🔹کرونا به‌صورت روزانه ۱۹ تا ۲۰ درصد از کل آمار مرگ و میر ما را تشکیل می‌دهد 🔹۵۰ درصد بستری‌های کرونایی مراقبت ویژه فوت می‌کنند 🔹ابتلای دانش آموزان به کووید ۱۹ یک درصد بوده است‌ 🔹ظرفیتی که در بسیاری از مراکز درمانی به بیماران کووید ۱۹ اختصاص یافته، تکمیل شده و در این مراکز از ظرفیت سایر بخش‌ها برای بستری بیماران کرونایی استفاده شده است/ تهران
🔸سخنگوی صنعت برق: نخستین قبض رایگان طرح برق امید، از ابتدای آبان صادر می شود. 🔹 رجبی مشهدی: اطلاعات کم مصرف،خوش مصرف و یا پرمصرفی مشترکان با پیامک ارسال می شود . 🔹 اگر مشترکی مشمول تخفیف صددرصدی باشد با ارسال پیامک اطلاع رسانی خواهد شد .
👌 #سیمکارت شاد #منتفی شد. وزیر آموزش و پرورش: 🔹خطری که در مدرسه دانش‌آموزان را تهدید می‌کند بیشتر از جاهای دیگر نیست. 🔹اینترنت شبکه شاد رایگان است و اگر فردی با مشکل مواجه شده باید آن را اعلام کند. 🔹قرار نبود بحث سیم‌کارت شاد را انجام دهیم برخی اپراتورها می‌گفتند می‌توانیم این سیم‌کارت را تولید کنیم اما بعداً گفتند وزارت ارتباطات با محدویت شماره مواجه است. 🔹ممانعت مدارس از تشکیل کلاس‌های حضوری #تخلف است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تاکید رئیسی بر لزوم تحول در زندانبانی 🔹رئیس دستگاه قضا: باید نظام فرستادن زندانی به زندان، نگهداری در زندان و برخورد در زندان تغییر کند.
دژپسند: یک ریال هم به بانک مرکزی وابستگی نداریم وزیر اقتصاد و دارایی: 🔹دولت در ۶ ماهه نخست سال حتی یک ریال به بانک مرکزی وابستگی نداشت. 🔹از اقدامات مهم دولت برای جایگزینی تامین مالی می‌توان به صرفه جویی هزینه‌ها، عرضه دارایی‌های دولتی بصورت فراگیر، فروش اوراق و نیز وصول مالیات اشاره کرد.
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وزیر آموزش و پرورش: حضور دانش آموزان در مدارس اختیاری است 🔸حاجی میرزایی: ما موظفیم انواع آموزش ها را پیش بینی کنیم و در اختیار قرار دهیم اما مرجع صلاحیت دار(ستاد ملی #کرونا) باید حضور دانش آموزان در مدارس را تایید کند.