8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید/کوهنورد اصفهانی بر فراز بام قارهها
#گزارش
@iribnews_esfahan
🔆در آیین تجلیل از واحدهای نمونه #صنعتی استان، #مجتمع_فولاد_کویر_آران_و_بیدگل به عنوان واحد نمونه صنعتی استان در سال ۱۳۹۸ انتخاب شد.
@iribnews_esfahan
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان:
♦️مردم میتوانند با مراجعه به پایگاه الکترونیکی esfahan.ibto.ir یا مراجعه حضوری به مراکز انتقال #خون، تاریخ و ساعتی را برای اهدا مشخص کنند.
♦️مرکز جامع اهداکنندگان ِ خون اصفهان واقع در پل خواجو در نوبت صبحِ روزهای پنج و هفت آبان(٢٨ و ٣۰ صفر) آماده خونگیری از عزاداران است.
@iribnews_esfahan
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان:
💢فعالیت ۶٨ درصد از #صنایع استان در محدوده شعاع ۵۰ کیلومتری کلانشهر اصفهان #خسارات فراوانی به محیط زیست وارد می سازد.
@iribnews_esfahan
🔹چهار برابر شدن چینِ روی اصفهان
مدیرکل میراث فرهنگی استان:
🔺با حذف "لزوم اخذ روادید" برای ورود به ایران (ویژه شهروندان #چینی)، از ابتدای امسال تا پایان مهر ، بیش از هشت هزار گردشگر چینی از آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری #اصفهان دیدن کردند. (پارسال، هزار و ٧۰۰ گردشگر چینی از اصفهان دیدن کرده بودند.)
@iribnews_esfahan
🔺طلای ۱۸ عیار: ٣٩٩٢۰۰ تومان
🔻سکه بهار آزادی: ٣٨۰٩۰۰۰ تومان
🔺سکه طرح امام: ٣٩۰۰۰۰۰ تومان
🔺نیم سکه: ۱٩٩٨۰۰۰ تومان
🔺ربع سکه: ۱۱٩٩۰۰۰ تومان
🔺سکه یک گرمی: ٨۱٩۰۰۰ تومان
🔻دلار: ۱۱۱۵۴ تومان
🔻یورو: ۱٢۴۴٩ تومان
@iribnews_esfahan