eitaa logo
شبکه خبر بین الملل》اینستاگرام》یوتیوب》تلگرام》واتساپ باشگاه خبرنگاران جوان
8.3هزار دنبال‌کننده
83.2هزار عکس
59.2هزار ویدیو
200 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ 🌐 #اخبار_فوری_آنلاین// ارتباط آنلاین 📱 https://eitaa.com/iribnews_online 👈 #شبکه_خبر_آنلاین ایتا》تلگرام》یوتیوب》اینستاگرام》واتساپ https://instagram.com/online.news.iran
مشاهده در ایتا
دانلود
🚩 ۱۰ بزرگراه کشور پولی می‌شوند... معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی: 🔹️پنج طرح به روش BOT به بخش خصوصی شامل پروژه های کمربندی جنوبی پاکدشت، کمربندی شرقی پاکدشت، کمربندی سنندج، کمربندی زاهدان و کمربندی دماوند واگذار شد. 🔹️واگذاری پنج طرح بزرگراهی دیگر کشور به بخش خصوصی نیز تصویب شده است.
♦️ 🔹️سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خط ۳۳۰ هزار تلفن شخصی را به دلیل مزاحمت پیامکی قطع کرد 🔹️رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور: بر اساس مطالعاتی که انجام شده، درصد روغن پالم در کره های نباتی موجود در بازار بالا است. 🔹️فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از کشف ۳۹ دستگاه ماینر غیر مجاز قاچاق به ارزش سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال خبر داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بزرگترین مجتمع تولید باتری های صنعتی کشور با حضور وزیر دفاع به بهره برداری رسید امیر حاتمی: در این طرح با جهش 10 برابری، تولید از 18 میلیون آمپر ساعت به 180 میلیون آمپر ساعت افزایش می یابد.
♦️داوطلبان تهرانی بیشترین رتبه اولی‌ها در کنکور امسال 🔹براساس نتایج اعلامی کنکور ۹۹ از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، ۲۸ نفر از ۴۰ نفر برتر ۵ گروه آزمایشی کنکور ۹۹ آقا و مابقی خانم هستند. 🔹همچنین داوطلبان تهرانی با ۱۱ برگزیده، در صدر برترین های کنکور قرار گرفتند. اسامی نفرات برتر کنکور امسال t.me/joinchat/DYtO6z9LjQgO7O5kPZ3CzQ
⚽️ برنامه بازی‌های امروز لیگ قهرمانان آسیا 🔸شهرخودرو ایران - الهلال عربستان (۱۹:۳۰) 🔸استقلال ایران - الشرطه عراق (۲۲:۳۰) 🔸شباب الاهلی امارات - پاختاکور ازبکستان (۲۲:۳۰)
🚩 دبیرکل سازمان ملل درباره درخواست آمریکا برای بازگشت تحریم ایران: نمی‌توان کاری انجام داد 🔹گوترش خطاب به شورای امنیت از انجام نگرفتن هیچ اقدامی در ارتباط با ادعای آمریکا مبنی بر بازگشت تحریم‌ها به دلیل نبود قطعیت در خصوص صحت این ادعا خبر داد.
⭕️ نتایج کنکور سراسری ۹۹ اعلام شد 🔸فاطمه زرین آمیزی، سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹نتيجه اوليه کنکور سراسری به صورت كارنامه تهيه و روی سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org قرار گرفته است. 🔹متقاضیان لازم است نسبت به مشاهده کارنامه و انجام انتخاب رشته در زمان مقرر اقدام کنند. 🔹انتخاب رشته از ۲ مهر آغاز و تا ۵ مهر ماه ادامه دارد، داوطلبان می توانند با وارد کردن شماره پرونده، نام کاربری، رمز ورود و شماره شناسنامه و یا وارد کردن شماره داوطلبی، نام، شماره شناسنامه و سال تولد، شماره پرونده، کد رهگیری و شماره شناسنامه نسبت به مشاهده نتایج خود اقدام کنند.
🛑 کدام متقاضیان مسکن ملی حذف می شوند؟ 🔸محمود محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹طبق آخرین آمار ثبت شده در سامانه طرح اقدام ملی مسکن تاکنون ۴۷۰ هزار نفر در طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام و واجد شرایط شناخته شده اند. 🔹متاسفانه متقاضیان بسیار زیادی برای تکمیل آورده خود همکاری‌های لازم را انجام نمی دهند. 🔹زمان نهایی برای تکمیل آورده متقاضیان را اعلام و تعیین کرده ایم، در صورتی که متقاضیان آورده خود را تا فردا تکمیل نکنند حذف و متقاضیان لیست ذخیره جایگزین آنها خواهند شد. 🔹متقاضیان تا ساعت ۲۴ ، ۳۰ شهریور ماه فرصت دارند که آورده خود را پرداخت کنند در غیر این صورت حذف خواهند شد.👌
🔸دریای موتورسیکلت در پارکینگ‌های پلیس/ چرا متخلفین برای ترخیص وسیله نقلیه اقدام نمی‌کنند؟ 🔹این روز‌ها پارکینگ‌های پلیس مملو از موتورسیکلت‌هایی شده که طی چند سال گذشته توقیف شده اند. 👉 yjc.ir/00VSPv
🔸آخرین مهلت تکمیل وجه متقاضیان مسکن ملی مشخص شد؛ تمدیدی در کار نیست! 🔹بعد از اولین اولتیماتوم وزارت راه وشهرسازی برای واریز آورده اولیه امروز (۳۰شهریور) آخرین مهلت برای متقاضیان تعیین شده است. 👉 yjc.ir/00VSUe
🔸امروز آخرین مهلت پذیره‌نویسی صندوق ETF پالایشی 🔹طبق اعلام سازمان خصوصی سازی امروز یکشنبه ۳۰شهریور آخرین مهلت پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری پالایشی یکم با نماد (پالایش) است. 🔹پالایش یکم شامل سهام شرکت‌های پالایشگاهی، پالایش نفت تهران (شتران)، پالایش نفت تبریز (شبریز)، پالایش نفت اصفهان (شپنا) و پالایش نفت بندر عباس (شبندر) است که شیوه عرضه این صندوق مانند نخستین مرحله از عرضه صندوق سرمایه‌گذاری دولتی در نظر گرفته شد.
⭕️ قالیباف: فرقی ندارد ترامپ رئیس جمهور شود یا بایدن/ روی قوی شدن ملت ایران تمرکز کنیم 🔸رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور: 🔹اگر مردم را فراموش کنیم، شکست می‌خوریم و اگر به توان آنها باور داشته باشیم و کار را به آنها واگذار کنیم، پیروزی حاصل خواهد شد. 🔹نباید به این شکست های حقوقی و سیاسی آمریکا دلخوش باشیم و فراموش کنیم که دشمن ظالم ما در صورت ادامه یافتن برخی غفلت ها گام به گام در تشدید تحریم ها جلوتر می آید تا به نظام تحریم ها شکل جدیدی دهد. 🔹تجربه این مدت نشان داده است که هر گاه در برابر اقدامات خصمانه آمریکا منفعل عمل کردیم، فشار تحریمی بیشتری به معیشت مردم وارد شده است. 🔹ضروری است که با اقدامات فعالانه، هوشمندانه و موثر اجازه نداد که بیش از این به مردم عزیزمان فشار بیشتری وارد شود. 🔹ضروری است کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، پس از شکست مفتضحانه آمریکا در زمینه حقوقی و سیاسی، حرکت های یک جانبه آمریکا که مورد اعتراض دیگر کشورهای جامعه بین الملل است را رصد و اقدامات متقابل لازم را برای صیانت از منافع مردم با جدیت پیگیری و به صحن علنی مجلس ارائه دهند. 🔹وظیفه ما آن است که مردم را قوی کنیم و مساله مردم ما ناکارآمدی در اداره کشور است و مساله آنان شرایط سخت معیشتی است و مساله مهم دیگر آنان حمایت نشدن اقتصادی است و ما نباید کشور و معیشت مردم را معطل غرب کنیم. 🔹اینکه ترامپ رئیس جمهور شود یا بایدن هیچ فرقی در سیاست اصلی ضربه زدن به ملت ایران حاصل نخواهد شد پس لازم است روی قوی شدن ملت ایران تمرکز کنیم و پیروزی واقعی را زمانی اعلام کنیم که اقتصاد و مردم ما قوی شده باشند.