eitaa logo
کانال شبکه خبری سیما . باشگاه خبرنگاران جوان
7.7هزار دنبال‌کننده
83.1هزار عکس
58.9هزار ویدیو
200 فایل
🌏 بسمه تعالی ❁﷽❁ ۱۳۹۷ فعالیت از طرف پیامرسان داخلی محدود شده.!! 👈اخبار #فوری و #آنلاین #شبکه_خبر در #پیامرسانها و #اینستاگرام. دریافت سوژه 👉🏻 @yjcnews_ir #کانال_دکتر_سلامت_ایران/ #تلگرام/ #ایتا 👉🏻 Eitaa.com/tebson
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ تعیین تکلیف برگزاری امتحانات دانش آموزان در ایام کرونا/امتحانات پایان سال پایه نهم و دوازدهم حضوری و نهایی خواهد بود 🔸خسرو ساکی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹امسال با توجه به شرایط کرونا برگزاری آزمون حضوری یا غیرحضوری برای امتحانات بستگی به شرایط منطقه‌ای که مدرسه در آن واقع شده است، دارد. 🔹شورای مدرسه می‌تواند طبق شرایط مدرسه امکان برگزاری آزمون حضوری یا غیرحضوری از طریق شبکه شاد یا سایر بسترهای آموزش مجازی را داشته باشد. 🔹برای آزمون نهم هم که امتحانات نیمسال اول داخلی است و امتحانات پایان سال به طور حضوری و نهایی خواهد بود. 🔹برگزاری آزمون پایه دوازدهم و نهم برای پایان سال در خرداد ماه خواهد بود که زمان دقیق آزمون زمان بستگی به شرایط عمومی کشور دارد که شرایط بیماری کرونا چطور خواهد بود. 🔹تفاوت در آزمون دی ماه با خرداد در این است که همه دانش‌آموزان در همه دروس شرکت نمی‌کنند. 🔹زمان برگزاری آزمون‌های داخلی طبق آیین‌نامه از اول تا پایان دی ماه است و آزمون حضوری بزرگسالان هم از ١۵ دی ماه خواهد.
4.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ادامه دیدارهای هفته پنجم لیگ برتر فوتبال ایران، امروز ⚽️ نفت‌ مسجدسلیمان _ سپاهان ⚽️ذوب آهن _ شهرخودروی مشهد ( مسئولان ذوب آهن با توجه به اینکه 11 نفر از این تیم به کرونا مبتلا شده اند خواستار لغو بازی امروز شده‌اند.) ⚽️ نساجی _ پرسپولیس ( این بازی به دلیل حضور سرخپوشان در اردوی لیگ قهرمانان و رعایت شیوه نامه های سخت‌گیرانه مربوط به کرونا در کشور قطر ، لغو و به زمان دیگری موکول شد .
1.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آتش‌سوزی در انبار ترقه ‌و لوازم آتش‌بازی در مرکز استان روستوف روسیه
🔸تظاهرات علیه نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی از شش ماه پیش آغاز شده است. 🔸ادامه تظاهرات ضد سیاست‌های دولت در گواتمالا؛ معترضان کناره‌گیری رئیس جمهور را خواستارند. 🔸آتش‌سوزی مهیب در کلیسای تاریخی (قرن نوزدهم) منهتن نیویورک آمریکا. 🔸بازداشت مرد عنکبوتی انگلیسی در اسپانیا؛ پلیس بارسلون این مرد را به علت بالا رفتن از یک آسمان‌خراش 33 طبقه بازداشت کرد. 🔸براثر ریزش معدن طلا در نیکاراگوئه 10 معدنچی گرفتار شدند. 🔸بر اثر نشت گاز در معدن زغال سنگ در جنوب غرب چین 18 معدنچی جان باختند.
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ترخیص 81 هزار تن ذرت وارداتی، بدون مجوز ! 🎥نوحی، مدیرکل گمرک استان البرز: بدلیل اساسی بودن کالا و جلوگیری از رسوب آن، این مقدار کالا بصورت درصدی در اختیار شرکت قرار داده شد.
🔰 نمای پایانی بورس امروز (یکشنبه ۱۶ آذر) 🔸️رشد ۳۲ هزار و ۴۲۹ واحدی شاخص کل (۲.۲درصد) آن را در ارتفاع یک میلیون و ۵۲۳ هزار واحدی قرار داد. 🔸️شاخص‌ هم وزن نیز ۲.۴ درصد رشد کرد. 🔸️ارزش معاملات خرد و به حدود ۲۰ هزار و ۴۱۰ میلیارد تومان رسید. 🔸️بیش از ۷۶۰ میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقوقی به حقیقی 🔸️رشد بیش از یک درصد ۴۲۱ نماد و افت بیش از یک درصد ۱۳۶ نماد
2.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سیلاب در شهر برازجان و وحدتیه استان بوشهر در چند شهر جنوبی دیگر نیز سیلاب گزارش شده است.
🏬🏬پایان آذر آخرین مهلت تکمیل آورده متقاضیان مسکن‌ملی معاون مسکن وزیر راه: کسانی که پیامک تکمیل آورده و مدارک برای آنها ارسال شده و تاکنون آورده خود را تکمیل نکرده‌اند به صورت کامل از طرح اقدام ملی مسکن حذف شده‌اند. برای برخی متقاضیان پیامک واریز وجه ارسال شده و باید تا ۳۰ آذرماه تمامی آورده خود را تکمیل کنند.
⭕️حاجی‌میرزایی: حجم محتوای آموزشی برای امتحانات کاهش نمی‌یابد/ احتمال برگزاری امتحانات در اول و ١۵ دی ماه 🔸وزیر آموزش و پرورش: 🔹با توجه به اینکه با وضعیت ثابتی رو به رو نیستیم طبق صلاحدید ستاد کرونا پیش می‌رویم. با نظر ستاد ملی کرونا تا قبل از زمان امتحانات شیوه برگزاری آزمون‌ها معلوم خواهد شد. 🔹هم آزمون حضوری و هم آزمون غیرحضوری را در دستور داریم. از روش‌های اطمینان بخش کمک می‌گیریم تا ارزیابی دقیقی از میزان یادگیری دانش آموزان داشته باشیم. 🔹حجم مطالب درسی و محتوای آموزشی دانش آموزان برای امتحان کاهش نمی‌یابد و پیشنهاد ما برای برگزاری امتحانات اول و ١۵ دی ماه است.
کارشناس نزدیک به بایدن، خواستار انتقال منافقین به اریتره شد 🔹نامزد دولت بایدن برای مقام «کارشناس ارشد حوزه خاورمیانه»، خواستار اخراج گروهک تروریستی منافقین از آلبانی و انتقال‌ آنها به اریتره یا اتیوپی شد. 🔹دانیل بناییم: دادن «امتیازات جذاب اما غیر راهبردی به ایران» باید با حفظ «ساختار تحریم‌ها و کارزار فشار حداکثری» صورت گیرد. کاهش حمایت آمریکا از مجاهدین خلق می‌تواند برای تهران اقدامی جذاب باشد. 🔹مقام‌های آلبانی هم نگرانی‌های خود را درباره فعالیت‌های غیرقانونی این گروه در زمینه قاچاق انسان، مواد مخدر و سلاح ابراز کرده‌اند. انتقال این گروه به اتیوپی یا سواحل دریای سرخ از قبیل اریتره باید مورد بررسی قرار گیرد. fna.ir/f1aglw