eitaa logo
کانال شبکه خبری سیما . باشگاه خبرنگاران جوان
7.7هزار دنبال‌کننده
83.1هزار عکس
58.9هزار ویدیو
200 فایل
🌏 بسمه تعالی ❁﷽❁ ۱۳۹۷ فعالیت از طرف پیامرسان داخلی محدود شده.!! 👈اخبار #فوری و #آنلاین #شبکه_خبر در #پیامرسانها و #اینستاگرام. دریافت سوژه 👉🏻 @yjcnews_ir #کانال_دکتر_سلامت_ایران/ #تلگرام/ #ایتا 👉🏻 Eitaa.com/tebson
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸مدال طلای بین المللی بر گردن دانش آموزان کرجی 🔹غزل عطاری و آیناز چراغی دانش آموزان مدرسه فرزانگان ناحیه ۴ کرج با راهنمایی ریحانه کبیری توانستند در جشنواره ابداعات و اختراعات E-NNOVATE ۲۰۲۱ کشور لهستان به مدال طلا دست یابند. 🔹جایزه ویژه این مسابقات نیز از کشور روسیه به این دانش آموزان اختصاص یافت.
1.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تلاش آتش نشان ها برای مهار آتش در مترو لندن 🔹بیش از ۱۵ خودرو آتش نشانی و حدود ۱۰۰ آتش نشان مشغول مهار آتش هستند. 🔹تمام ساختمان های اطراف تخلیه شدند.
1.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ فیروزکوه و دماوند قرمز شدند 🎥 دکتر زالی، فرمانده ستاد مقابله با #کرونا در تهران: در استان تهران وضعیت شهرستان های فیروزکوه و دماوند قرمز و مابقی شهرستان ها نارنجی است. 🔹علت افزایش مراجعین و مبتلایان در دست بررسی است
🔸تجهیز ارتش روسیه به موشک اس-۵۰۰؛ به زودی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه: 🔹ارتش روسیه به زودی به مجموعه‌های پدافند موشکی اس-۵۰۰، موشک‌های قاره پیمای سرمت و موشک‌های مافوق صوت تسیرکون ویژه استقرار در ناوها مجهز می‌شود. 🔹موشک مافوق صوت ۱۰۰ تنی سرمت معروف به «جهان پیما» با توان حمل کلاهک ۱۰ تنی و سرعت گیری ۱۱۰۰۰ کیلومتر در ساعت از سه سال پیش با موفقیت آزمایش شده است. 🔹اس-۵۰۰ نسل جدید سامانه‌های موشکی زمین به هوای روسی است که رقیب پاتریوت آمریکا شناخته می‌شود.
2.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۱۸۰ هزار دلار برای یک دقیقه بازی در تیم فوتبال! 🔹روایت رئیس سازمان بازرسی از پرداختی‎های عجیب به بازیکنان و مربیان خارجی
«فیروز کریمی» سرمربی جدید سرخپوشان تبریزی مدیرعامل باشگاه تراکتور: ⚽️ هیات‎مدیره با استعفای رسول خطیبی از سرمربی‌گری تیم موافقت کرد. ⚽️ فیروز کریمی تا پایان فصل جاری هدایت تراکتور را بر عهده خواهد داشت.
کاراته‌کای دوپینگی ۲۰ ماه محروم شد.. دبیرکل کمیته ملی المپیک: 🔹کاراته‌کای دوپینگی ۲۰ ماه محروم شده است. 🔹لایحه دفاعی از این ورزشکار تنظیم شده و اعتراضی ارسال شده تا تخفیفی گرفته شود. 🔹سهمیه به نام فرد است و امکان جایگزینی فرد دیگری وجود ندارد. 🔹این دوره بزرگترین کاروان ایران در ادوار گذشته را داریم.
📸 درخواست دامداران برای لغو آزادسازی قیمت سبوس 🔹اتحادیه سراسری دامداران در نامه‌ای به وزیر جهاد خواستار لغو آزادسازی قیمت سبوس شدند که به گفته آنها هزینه‌های تولید شیرخام را بدون احتساب سود به کیلویی ۷۴۰۰ تومان افزایش داده و تولید را از صرفه اقتصادی خارج کرده است. 🔹در این نامه نوشته شده، پس از آزادسازی قیمت، نرخ سبوس از کیلویی ۱۴۰۰ تومان به کیلویی ۴۵۰۰ تومان افزایش یافته و در کنار قیمت بالای سایر نهاده‌ها، فشار بر تولید را افزایش داده است.
5.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای هزاران میلیارد سودی که هیچ‎وقت به سهامداران بورس پرداخت نمی‌شود..
⭕️بررسی معاملات نخستین صندوق دولتی؛ 🔸دارا یکم یک سالگی خود را با ۲۸ درصد بازدهی جشن گرفت! 🔹دارا یکم نخستین صندوق etf دولتی است که سال گذشته معاملات خود را آغاز کرد و در اوج خود بازدهی ۲۴۰ درصدی را تجربه کرد و با پیش گرفتن روند فرسایشی امروز به بازده ۲۸ درصدی رسیده است. 👉 yjc.news/00Wk6s
1.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرمانده ستاد مقابله با #کرونا در تهران: از 77 مرکز واکسیناسیون تهران 11 مرکز خودرویی است. 🔹دکتر زالی: بر اساس مصوبه بین معاونین دانشگاه ها مقرر شد همه ی مراکز به صورت دو شیفته به فعالیت بپردازند.
تفاوت ۷۰ درصدی نسخه قبلی و فعلی طرح «صیانت از حقوق کاربرانِ فضای مجازی» 🔸در روزهای اخیر انتشار یک نسخه قدیمی از طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی»، منجر به شکل‌گیری واکنش‌های متعدد در شبکه‌های اجتماعی شد. عمده این واکنش‌ها، اعتراض به محدودسازی دسترسی مردم و کاربران اینترنت در این طرح بود. ▪️تغییرات نسخه جدید طرح چیست؟ 🔹در نسخه جدید فعالیت کاربران در پیام‎رسان‌‎های مسدود شده جریمه‎ای نخواهد داشت. مرزبانی فضای مجازی با ستاد کل نیروهای مسلح خواهد بود. پهنای باند پیام‎رسان‎های خارجی نصف نخواهدشد و پیام‌رسان‌های خارجی باید در ایران نماینده داشته باشند. 🔹طبق این طرح، فروش فیلترشکن ممنوع است اما استفاده از آن ممنوع نیست. همچنین رمز ارز ممنوع نمی‎شود، هیات ساماندهی با هدف اعمال حاکمیت جمهوری اسلامی نداریم و فیلترینگ همچنان با نظر کارگروه فیلترینگ خواهد بود.