10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 ببینید | بحران خطرناک پس از سیل/ هجوم میلیونی پشهها و جانواران موذی به مناطق سیلزده
🔸 بیمه ۲۰۰ میلیون ریال به منازل سیلزده خوزستان پرداخت میکند
🔹 غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان با اشاره به اینکه سال گذشته بیشترین تعداد خانههای روستایی کشور در استان بیمه شدند، گفت که بر همین اساس هر یک از واحدهای مسکونی روستایی خسارت دیده در سیل اخیر از بیمه برکت ۲۰۰ میلیون ریال خسارت دریافت میکنند.
⭕️ هجوم دوباره ملخها به روستاهای گناوه/ مردم دام و طیور خود را بیرون نبرند
🔸 امانالله حیدری، رئیس جهاد کشاورزی گناوه:
🔹 ملخها مجددا به روستاهای تاجملکی و بهمنیاری هجوم آوردهاند و وضعیت روستای بهمنیاری بحرانی است.
🔹 ملخها وارد روستا و منازل مردم شدهاند و شرایط ایجاب میکند که کل روستا سمپاشی شود که از مردم میخواهیم دامها و طیور خود را محصور کرده و به بیرون نبرند.
📷معدن غیررسمی #آلابلاغ و نمونه سنگ هایی که امروز جان یک تن را گرفت
🔺معدن #آلبلاغ یا #آلابلاغ که در ارتفاعات صعب العبور و مرتفع منطقه حفاظت شده #ساریگل در خراسان شمالی قرار دارد، اخیرا تبدیل به اشتغالی فراگیر و غیررسمی برای اهالی منطقه شده و روزانه صدها نفر از جوانان با پای پیاده و یا استفاده از چهارپایان به برداشت از آن می پردازند.
📌سنگ های این منطقه حاوی انواع فلزات سبک و سنگین به ویژه سرب و روی است و در اندازه های کمتر، آهن، کادمیم، کلسیم، آلومینیم، استرانسیم، منیزیم، باریم، تیتانیم، اورانیم، ایتربیم، مس و مواد معدنی دیگری از قبیل گوگرد و فسفر نیز در آنها وجود دارد.
🔸این ترکیب غنی باعث گرانقیمت شدن سنگ ها شده و روز به روز به مشتریان آن افزوده می شود.
🔸فراخوان بوشهری ها برای مبارزه با #ملخ
🔹عمرانی، معاون جهاد کشاورزی بوشهر: با توجه به گستره وسیع و حجم حمله ملخ ها به مناطق مختلف استان همکاری مردم برای مبارزه با این آفت ضروری است.
🔹تاکنون فقط کنگان، جم و عسلویه به آفت ملخ گرفتار نشده اند و بیشترین سطح آلودگی در دیلم و دشتستان است.
🔹دستگاههایی مانند سمپاش پشت تراکتوری و فرغونی برای کارهای مبارزه ای مورد نیاز است و انتظار می رود شهرداری ها و دهیاری ها به ویژه با امکانات خود به کمک جهاد کشاورزی بیایند.
🔹تنها 10 روز فرصت مبارزه با پوره های ملخ ها وجود دارد و پس از آن دیگر از دسترس خارج می شوند.
ماجرای دپو ۱۸ هزار تن گوشت وارداتی
🔹طبق برآوردها بیش از ۷۰۰ کانتینر گوشت وارداتی در بنادر و گمرکات دپو شده که علت آن ناهماهنگی میان دستگاهها و وجود موانع در تجارت خارجی است.
🔹بخش عمده محمولههای گوشت وارداتی مربوط به بندر شهید رجایی بندرعباس است؛با این حال بخشی دیگر از سوی کشور ترکیه به گمرک غرب ترانزیت شده که با مشکلات عدیدهای روبرو هستند.
🔹با توجه به فسادپذیری گوشت با هماهنگی وزارت جهاد و صمت و گمرک هرچه سریعتر نسبت به ترخیص این محمولهها اقدام شود.
👉fna.ir/d9lq1x