eitaa logo
باشگاه خبرنگاران جوان
2.5هزار دنبال‌کننده
86.7هزار عکس
56.1هزار ویدیو
177 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ 🌐 #اخبار_فوری_آنلاین// ارتباط آنلاین 📱 https://eitaa.com/iribnews_online 👈 #شبکه_خبر_اینترنشنال ایتا》تلگرام》یوتیوب》اینستاگرام》واتساپ https://instagram.com/irinn.international
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 علائم ویروس کرونای جدید و راهکارهای پیشگیری از آن 👉 Yjc.ir/00UOf4
کدام بازار در یک دهه گذشته بالاترین بازدهی را داشته است؟ | خودرو، سکه یا مسکن؟ 🔹پژو ۲۰۶ که در سال ۸۹ به قیمت ۱۴ تا ۱۵میلیون تومان خرید و فروش می‌شد، به ۱۰۰میلیون تومان رسیده و خانه‌ای متری ۳میلیونی در بالای شهر تهران در سال ۸۹، این روزها ۳۳میلیون تومان معامله می‌شود 🔹با اینکه قیمت سکه روز به روز افزایش می‌یابد اما بازدهی بازار طلا به‌اندازه بازار خودرو و مسکن نبوده است
♦️جایگاه برتر ایران در نرخ رشد تولید علم دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: 🔹ایران به رتبه ۱۵ تولیدات علم ارتقاء پیدا کرده و در میان ۱۵ کشور، از رتبه اول نرخ رشد در تولید علم در جهان برخوردار است. 🔹جمهوری اسلامی ایران از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ نرخ رشد ۱۰/۹۹ را به خود اختصاص داده است.
✅ 🐺آمریکا معافیت عراق از تحریم واردات گاز از ایران را تمدید کرد 🔹مقام‌های عراقی به آسوشیتدپرس گفته‌اند که آمریکا مجوز عراق برای واردات برق و گاز از ایران را تمدید کرده است. 🔹مجوز تازه عراق ۴۵ روزه است و تمدید بعدی آن به تدوین زمانبندی کاهش وابستگی به ایران مشروط شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️انفجار مهیب در یکی از پالایشگاه‌های عظیم آمریکا 🔹رسانه‌های خبری از وقوع انفجار و آتش سوزی مهیب بخشی از یک پالایشگاه در جنوب آمریکا خبر دادند./فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥♦️شگرد جديد برای اجاره روزانه آپارتمان! 🔹در میان نبود نظارت، سودجویان ترفند جدیدی برای اجاره روزانه آپارتمان در سایت‌های نیازمندی ابداع کردند./ جام جم آنلاین
👌چطور از ماسک‌های یکبار مصرف استفاده کنیم؟
🌧 🛑 پیش‌بینی برف در شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر، شمال کردستان، ارتفاعات البرز در قزوین، البرز و تهران 🔹فردا در سواحل دریای خزر، شمال شرق و برخی مناطق در قزوین، البرز، تهران و سمنان برف و باران پیش‌بینی می‌شود. 🔹بیشتر مناطق کشور در روز شنبه جوی آرام حاکم خواهد داشت. 🔹یکشنبه سامانه بارشی دیگری از سمت شمال غرب و غرب وارد کشور می‌شود 🔹هواشناسی به کشاورزان در مناطق جنوبی خوزستان و بوشهر برای برداشت محصولات به علت کاهش دما هشدار داد. 🔹دریای خزر، مرکز و شرق خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است و ارتفاع موج در مناطق مرکزی خلیج فارس به بیش از 3 متر می‌رسد. 🔹هواشناسی درباره احتمال سقوط بهمن در جاده‌های کوهستانی (به خصوص در استان‌های شمالی) هشدار داد.
🔸مهلت نام‌نویسی آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ دانشگاه‌‌ها ساعت 24 امروز پایان می‌یابد. 🔹آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ روزهای ۱۲ و ۱۳ تیر برگزار می‌شود.
♦️رکورد جدید تلفات ویروس کرونا در چین/ جان باختن ۲۴۲ بیمار طی یک روز 🔹وزارت بهداشت چین اعلام کرد با جان باختن ۲۴۲ تن از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور، شمار جان‌باختگان بر اثر این ویروس به ۱۳۱۰ نفر رسید 🔹همچنین طی این مدت بیش از ۱۴ هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش شد که شمار مبتلایان به این ویروس را به بیش از ۵۸ هزار تن رساند.
🔸ممنوعیت پرواز‌های آمریکا به چین تمدید شد. 🔹شرکت هواپیمایی آمریکایی یونایتد ایرلاینز به دلیل شیوع ویروس کرونا در بیانیه‌ای اعلام کرد لغو پرواز‌ها به چین را تا بعد از آوریل میلادی تمدید کرده است.