eitaa logo
کانال شبکه خبر آنلاین . اخبار باشگاه خبرنگاران جوان سیما
8.4هزار دنبال‌کننده
83.2هزار عکس
59.2هزار ویدیو
200 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ 🌐 اخبار فوری آنلاین// ارسال سوژه 📱 https://eitaa.com/Yjcnews_ir #اخبار.فرهنگیان 👤 @Yjcnews 👈 #شبکه.خبر.آنلاین ایتا》تلگرام》یوتیوب》اینستاگرام》واتساپ https://instagram.com/iribnews.online
مشاهده در ایتا
دانلود
🚩رئیس کمیسیون امنیت ملی : هدف ایران خروج از برجام نیست فلاحت‌پیشه در گفت‌وگو با تسنیم: 🔹ایران در چارچوب برجام اقداماتش را کاهش داده است 🔹مکانیسم 26 تا 28 برجام می‌گوید که اگر هریک از طرفین از برجام خارج شود و یا اینکه یکی از اعضا اعلام کند که برجام به نتایجش نرسیده است، طرف مقابل می‌تواند به بخشی از تعهداتش در این چارچوب عمل نکند 🔹طی دو ماه آینده در عمل مشخص می‌شود که برجام تبدیل به سازوکار قابل اتکا و یا اینکه کاملا خنثی می‌شود.
🔸قائدی به یک سال حبس محکوم شد 🔹مهدی قائدی مهاجم جوان تیم که سال گذشته در یک سانحه رانندگی دادگاهی شده بود امروز بعد از برگزاری جلسه دادگاه به یکسال حبس و ۲۰۰ ساعت کار در مدارس محکوم شد.
🔸«زهرا نعمتی» و «نیلوفر علیپور» در ریکرو بانوان به یک‌شانزدهم نهایی جام جهانی تیروکمان چین صعود کردند. 🔹پیش از این همه کمانداران ریکرو مردان از دور مسابقات کنار رفته بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واعظی: رئیس جمهور به وزراي صمت و جهاد كشاورزي دستور داد نظارت بيشتري بر قيمت كالاهاي اساسي در بازار انجام دهند.
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا: تشکیل پلیس امنیت اقتصادی، به عنوان یکی از تخصصی ترین واحد رسیدگی کننده به جرائم اقتصادی در سطح کشور است.
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رئیس سازمان انرژی اتمی: ما دیگر ملزم به سقف ۳۰۰ کیلو اورانیوم غنی شده ۳.۶۷ درصد و سقف ۱۳۰ تن آب سنگین نیستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر صنعت: خودروهای کف پارکینگ و ناقص خودروسازان این هفته تکمیل و عرضه می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس سازمان برنامه و بودجه (در حاشیه نشست هیئت دولت): همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از این ماه اجرا می‌شود.
🚙دادستانی آلمان خودروسازی پورشه‌ را به علت فروش خودروهای دیزلی با سطح بالای آلایندگی، 598 میلیون دلار جریمه کرد.
🔸نوبخت: بخشنامه افزایش 400 هزار تومانی حقوق از فروردین به همه دستگاه‌ها ابلاغ و مبلغ آن به خزانه تخصیص یافت.