eitaa logo
کانال_شبکه_خبر ایران⚡ باشگاه_خبرنگاران_جوان سیما
1.9هزار دنبال‌کننده
64.6هزار عکس
40.7هزار ویدیو
172 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ ❌ بدلیل وجود موانع برای کاربران مدافع انقلاب پس از انتخابات جدید انجام خدمت کانالهای شبکه خبری سراسری ایران در پیامرسانهای داخلی به پایان میرسد. ❌ اخبار عوام فریب نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻فروش بیش از ۴.۵ میلیون جلد کتاب در سه روز نخست طرح «بهارانه کتاب» 🔸سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: در بهارانه کتاب در سه روز نخست، بیش از ۴.۵ میلیون نسخه کتاب به مبلغ بیش از ۸۵ میلیارد ریال در کتاب فروشی‌های کشور خریداری شده است.
👌دستگیری ابربدهکار بانکی در مازندران 🔹با تلاش سربازان گمنام حضرت امام زمان (عج) یکی از ابر بدهکاران بانکی در استان مازندران شناسایی و دستگیر شد. 🔹این شخص از سال‌های قبل دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به شبکه بانکی بدهکار بود و با نفوذ در دستگاه‌های متولی از بازپرداخت آن خودداری می‌کرد. 🔹همچنین این فرد به اتهام اخلال در بازار نهاده‌های دامی و جوجه یکروزه با شیوه گران فروشی در اختیار دستگاه‌های قضائی قرار دارد.
3.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 #فتوکامنت| پایان انتظار ١٠ ساله معلمان برای رتبه بندی 🆔 @Radarr
♦️انهدام باند قاچاق انسان در اسلامشهر تهران فرمانده انتظامی اسلامشهر: 🔹️عوامل یک باند قاچاق انسان در سطح استان تهران، توسط ماموران نیروی انتظامی شهرستان اسلامشهر شناسایی و دستگیر شدند. 🔹️تحقیقات لازم برای دستگیری دیگر عوامل در حال انجام است./فارس
⭕️۳ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند 🔸نقیبی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹بنابر آخرین آمار ۳ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند و خوشبختانه فوتی نداشتیم. 🔹با توجه به شیوع تب کریمه‌ کنگو در فصل گرما توصیه می‌شود که برای جلوگیری از بیماری مشترک دام و انسان، ضمن رعایت توصیه های بهداشتی، از کشتار غیر مجاز دام خودداری شود.
🏐 جدول رده‌بندی لیگ ملت‌های والیبال پس از شکست ایران مقابل صربستان
1.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رئیس کل سازمان امور مالیاتی، مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی مشاغل و اشخاص حقیقی و حقوقی را اعلام کرد.
♦️چند خبر 🔹️معاون فنی گمرک ایران: ساعت ۱۶ محموله ۱۰۰ هزار دوزی واکسن اسپوتنیک در ۱۹ بسته از روسیه به فرودگاه امام خمینی وارد شد. 🔹مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در خصوص پرداخت پاداش ایام کرونا به کارکنان مراکز درمانی درگیر کرونا تا معادل ۱۰۰ درصد یکماه حقوق، از ارسال پیشنهادی به هیات مدیره برای اخذ مصوبه خبر داد 🔹سومین مناظره تلویزیونی کاندیداهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با موضوع «دغدغه‌های مردم» ساعت ۱۷ روز شنبه (۲۲ خردادماه) برگزار می‌شود.
1.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعلام مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی 🔹رئیس کل سازمان امور مالیاتی: مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی صاحبان مشاغل و اشخاص حقیقی تا پایان خرداد و اشخاص حقوقی تا پایان تیر است.
2.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت‌الله رئیسی: با ساخت یک میلیون مسکن در سال مشکل این بخش برطرف می‌شود..
برد استقلال در دیدار تدارکاتی با پیکان ⚽️ استقلال در دیداری تدارکاتی ۲ بر ۱ پیکان را شکست داد، آرمان رمضانی و ارسلان مطهری برای استقلال و علیرضا کوشکی برای پیکان گلزنی کردند.