eitaa logo
کانال_شبکه_خبر ایران⚡ باشگاه_خبرنگاران_جوان سیما
2هزار دنبال‌کننده
64.6هزار عکس
40.7هزار ویدیو
172 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ ❌ بدلیل وجود موانع برای کاربران مدافع انقلاب پس از انتخابات جدید انجام خدمت کانالهای شبکه خبری سراسری ایران در پیامرسانهای داخلی به پایان میرسد. ❌ اخبار عوام فریب نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حقوق و مزایای کارکنان وزارت نفت در «پاکنا» ثبت می‌شود 🔸️خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران 🔹️صنعت نفت ملزم به اجرای ثبت اطلاعات کارکنان در پاکنا است و چهار شرکت اصلی زیرمجموعه وزارت نفت هم، مثل سایر دستگاه‌های اجرایی، نسبت به انجام این کار اقدام خواهند کرد.
⭕۲۰ آذر ماه آخرین مهلت ثبت نام وام ۷ میلیون تومانی تامین اجتماعی 🔸️دهقانی کیا، رئیس کانون بازنشستگان و کارگران تامین اجتماعی 🔹️واریز وام ۷ میلیون تومانی بازنشستگان تامین اجتماعی در ۴ مرحله تایید شده است که در حال حاضر ۲ مرحله‌ی آن پرداخت شده است. 🔹️در حال حاضر بانک رفاه یک سری مشکلات خاص خودش را دارد و سایت‌ها قطعا تا ۲۰ آذر ماه بسته است و تا این تاریخ ثبت نامی صورت نخواهد گرفت.
⭕️ وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: سرکردگان سند ۲۰۳۰ در کشور جایی در نظام آموزش و پرورش نخواهند داشت 🔸نوری در دفاع از برنامه های خود در مجلس: 🔹سرکردگان معدود سند ۲۰۳۰ در کشور جایی در نظام آموزش و پرورش تحت امر او نخواهند داشت. 🔹شورای عالی آموزش و پرورش در برابر نفوذ سند ۲۰۳۰ کاملاً منفعل عمل کرده و معدودی از اعضایش هم حمایت کرده اند. 🔹شورای عالی آموزش و پرورش نیازمند تحول جدی است و در ۱۰ سال گذشته وظایفش را در راستای اجرای سند تحول بنیادین بسیار کند و حتی در مواردی با سوء تدبیر پیش برده است. 🔹در مدت کوتاهی نیمی از مدیران آموزش و پرورش با برنامه ریزی و طراحی دقیقی جوان باشند و در فرآیندی معقول از رشد آسانسوری، قبیله گرایی و باندبازی مصونیت داشته باشند. 🔹در صورت رای اعتماد نمایندگان مجلس، دانشگاه فرهنگیان را به عنوان یکی از ضروری ترین و فوری ترین برنامه هایش، تقویت خواهم کرد. 🔹برنامه درسی و آموزشی باید متناسب با زیست بوم مناطق مختلف کشور باشد. 🔹به جای تنوع در مدارس باید به سمت تنوع استعدادها و تفاوت فردی در یک مدرسه حرکت کنیم.
⭕️ حقوق کارکنان دولت از سال آینده ۱۰ درصد افزایش می‌یابد 🔸نیکزاد،نایب رئیس مجلس: 🔹دولت دوازدهم به صورت غیرقانونی ۳۷ هزار میلیارد تومان بودجه یکی از وزارتخانه‌ها را افزایش داده که این مسئله زمینه نارضایتی برخی کارکنان دیگر شده و انتظار می‌رود حقوق کارکنان در سال آینده ۱۰ درصد افزایش یابد. 🔹حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی با تایید اکثریت مجلس در اختیار اقشار مختلف مردم به ویژه نیازمندان و کارکنان قرار می‌گیرد که به همین منظور در این زمینه اکثریت مجلس موافق حذف ارز هستند.
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالیباف: معلمان نگران تصویب رتبه‌بندی نباشند. رئیس مجلس: 🔹مجلس درباره رتبه‌بندی معلمان اتفاق نظر دارد و نظر دولت را هم گرفته است. 🔹سازمان برنامه و بودجه میزان بودجه این لایحه را ۲۵هزار میلیارد تومان در نظر گرفته است. 🔹کمیسیون نمی‌تواند بار مالی‌ایی بیشتر از این مقدار و خارج از منابع مدنظر را تصویب کند.
⭕قوانین در فرودگاه بین المللی امام خمینی برای مسافران خارجی سخت شد 🔸️سیف، مدیرکل ایمنی و تضمین کیفیت فرودگاه بین المللی امام 🔹️طبق دستور العمل جدیدی که وزارت بهداشت و درمان کشور اعلام کرده است به هیچ عنوان اجازه ورود مسافران خارجی به کشور ایران بدون کارت واکسن و تست پی سی آر ۹۶ ساعت قبل از انجام پرواز را نمی‌دهیم. 🔹️مطابق دستورالعمل جدید ورود مستقیم و غیرمستقیم مسافران غیر ایرانی از کشور‌های جنوب آفریقا از جمله بوتسوانا، نامبیا، اسواتینی، لسوتو، موزامبیک، زیمباوه، مالاوی و آفریقای جنوبی تا اطلاع ثانوی به کشورمان ممنوع است.
محکومیت قعطی مدیرعامل دیوار به حبس 🔹بر اساس اعلام سایت «دیوار»، حکم مجازات زندان (سه ماه و یک روز حبس غیرقابل تبدیل) «اشکان میرآرمندهی» مدیرعامل این سایت در دادگاه تجدیدنظر تهران تأیید شده است. 🔹به گفته سایت دیوار، اتهام مدیرعامل این پلتفرم «فراهم آوردن موجبات فساد و فحشاء از طریق جذب زنان تن‌فروش» بوده است. 🔹دیوار: آگهی‌های موضوع اتهام دارای هیچ محتوای غیرقانونی نبوده و محکومیت دیوار صرفاً بر اساس اقداماتی است که اشخاص ثالث در فضای خارج از این پلتفرم انجام داده‌اند.
🔻مبادلات تجاری ایران از مرز ۶۳ میلیارد دلار گذشت رئیس کل گمرک ایران: 🔹مقایسه آمار هشت ماهه تجارت خارجی کشور با مدت مشابه سال گذشته حاکی از رشد ۴۳.۵ درصد در وزن و ۴۰ درصدی در ارزش دلاری کالاها است. 🔹در این مدت ۱۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۶۳ میلیارد و یکصد میلیون دلار بین ایران و شرکای تجاری آن مبادله شد. 🔻دلار و یورو در صرافی ملی چند؟ 💵 قیمت فروش دلار در صرافی‌های بانکی ۲۷ هزار و ۷۱۵ تومان و قیمت خرید ۲۶ هزار و ۱۸۶ تومان تعیین شده است. 💶 قیمت فروش یورو ۳۰ هزار و ۸۰۴ تومان و قیمت خرید ۳۰ هزار و ۱۹۴ تومان اعلام شده است. ❌ورود لوازم خانگی کُره‌ای به مناطق آزاد ممنوع شد. 🔹دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد از ممنوعیت واردات لوازم خانگی به مناطق آزاد کشور خبر داد. 🔹تنها کالاهایی که قبل از ابلاغ ممنوعیت، سفارش‌گذاری شده‌اند جهت جلوگیری از زیان تجار و بازارگانان قابلیت ورود به کشور را دارند.
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجیب‌ترین بازی فوتبال دنیا نیمه‌کاره ماند! ⚽️ در دیداری عجیب، تیم بلننسس پرتغال به دلیل ابتلای ۱۳ بازیکن خود به کرونا، با ۹ نفر وارد زمین شد و مقابل بنفیکا قرار گرفت که دو نفر از این بازیکنان دروازه‌بان‌های ذخیره بودند. ⚽️ نیمه اول با برتری ۷ بر صفر بنفیکا به پایان رسید و اوایل نیمه دوم با مصدومیت ۲ بازیکن بلننسس و به دلیل رسیدن بازیکنان میزبان به ۶ نفر این دیدار نیمه تمام باقی ماند.
آخرین آمار کرونا در ایران 🔻مبتلایان جدید: ۳۷۸۱ نفر 🔻مجموع بیماران: ۶۱۰۸۸۸۲ نفر 🔻جانباختگان جدید: ۸۰ نفر 🔻مجموع جان‌باختگان: ۱۲۹۶۲۹ نفر 🔻مجموع بهبود‌یافتگان: ۵۸۶۳۲۴۸ نفر 🔻مجموع واکسن تزریق‌ شده: ۱۰۴۸۸۶۳۷۲ دُز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه رویارویی سارقان با پلیس حین سرقت منزل 🔹رئیس پلیس پیشگیری تهران از بازداشت سارق منازل در غرب تهران خبر داد و گفت: متهم در محله گیشا دستگیر شد.