eitaa logo
کانال_شبکه_خبر ایران⚡ باشگاه_خبرنگاران_جوان سیما
1.9هزار دنبال‌کننده
64.6هزار عکس
40.7هزار ویدیو
172 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ ❌ بدلیل وجود موانع برای کاربران مدافع انقلاب پس از انتخابات جدید انجام خدمت کانالهای شبکه خبری سراسری ایران در پیامرسانهای داخلی به پایان میرسد. ❌ اخبار عوام فریب نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️دانشگاه‌ها می‌توانند برگزاری کلاس‌های عملی را به تعویق بیندازند/ امکان لغو ارائه دروس وجود ندارد 🔸علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری / 🔹با توجه به تشدید بیماری و اولویت حفظ سلامت دانشجویان و استادان، اگر دانشگاه‌ها شرایط را به گونه‌ای ارزیابی کنند که با برگزاری این کلاس‌ها و آزمون‌ها ممکن است مشکلی برای دانشجویان به وجود بیاید، می‌توانند کلاس‌های عملی را بیشتر از این هم به تعویق بیندازند. 🔹امکان لغو ارائه دروس عملی و برگزار نشدن امتحانات عملی وجود ندارد و فقط برگزاری آن به تعویق می‌افتد. 👉 yjc.ir/00V7M4
⭕️ مشخص شدن جعلی بودن مدارک دانشگاهی با یک استعلام ساده 🔸منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری / 🔹وزارت علوم در رابطه با نحوه استعلام مدارک جعلی دو اقدام انجام داده است. 🔹یکی قانون اجرای مقابله با تقلب است که به این وسیله با مراکز و موسساتی که جعل مدرک را انجام می‌دهد برخورد می‌کنیم. در دانشگاه‌ها و استان ها، شورای نظارت و ارزیابی و مجموعه‌های حراست‌ها ماموریت دارند که این مسائل را رصد کنند. 🔹اقدام دومی که در حال انجام است و این تقلب‌ها را بی اثر می‌کند سامانه جامع استعلام صحت مدارک است که در حال تکمیل آن هستیم. به وسیله این سامانه هر دستگاه، سازمان و یا نهادی می‌تواند برای هر مدرک تحصیلی که از شخصی دریافت می‌کند، با وارد کردن اطلاعات برخط استعلام صحت مدرک را هم از نظر تعلق به موسسه و هم از نظر محتوای مدرک بگیرد. 🔹تلاشمان این است که بتوانیم در کوتاه‌ترین مدت مکانیزم‌های کنترل صحت مدرک را فعال کنیم و از این شیوه برای اطلاع از صحت مدارک استفاده کنیم تا اینکه دنبال افرادی بگردیم که اقدام به جعل مدرک می‌کنند. 👉 yjc.ir/00V7FI
♦️فوت ۲۲۱ بیمار مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت/شناسایی ۲۰۷۹ بیمار جدید سخنگوی وزارت بهداشت: 🔹۲۰۷۹ مورد مبتلای جدید به کرونا داشتیم. ۲۲۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته فوت کردند. 🔹تعداد کل مبتلایان در کشور به ۲۵۰۴۵۸ نفر و تعداد کل قربانیان به ۱۲۳۰۵ نفر افزایش یافت. 🔹بهبود یافتگان‌ هم ۲۱۲۱۷۶ نفر هستند. ۳۳۲۴ نفر از بیماران در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. 🔴استانهای خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کرمانشاه، کردستان، ایلام، آذربایجان های غربی و شرقی و خراسان رضوی در وضعیت قرمز قرار دارند. ❌استانهای تهران، اصفهان، مازندران، گلستان، البرز، کرمان، یزد، سیستان و بلوچستان، همدان و اردبیل در وضعیت هشدار قرار دارند.
🔸بیش از 400 میلیارد تومان از مطالبات صندوق ذخیره فرهنگیان پرداخت شد.
⚽️ زمان بندی بازی‌های نمایندگان ایران در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد 🔸گروه A: استقلال 🔹الوحده امارات-استقلال (دوشنبه ۲۴ شهریور) 🔹استقلال-الوحده امارات (پنجشنبه ۲۷ شهریور) 🔹استقلال- الشرطه عراق(یکشنبه ۳۰ شهریور) 🔹استقلال-الاهلی عربستان(چهارشنبه۲ مهر) 🔸گروه B: شهرخودرو 🔹شباب الاهلی دبی-شهرخودرو (دوشنبه ۲۴ شهریور) 🔹شهرخودرو-شباب الاهلی دبی(پنجشنبه ۲۷ شهریور) 🔹شهرخودرو-العین امارات(یکشنبه ۳۰ شهریور) 🔹شهرخودرو-پاختاکور ازبکستان(چهارشنبه ۲ مهر) 🔸گروه C: پرسپولیس 🔹پرسپولیس-التعاون(سه شنبه ۲۵ شهریور) 🔹التعاون-پرسپولیس(جمعه ۲۸ شهریور) 🔹پرسپولیس-الدحیل(دوشنبه ۳۱ شهریور) 🔹پرسپولیس-شارجه(پنجشنبه۳ مهر) 🔸گروه D: سپاهان 🔹سپاهان- النصر عربستان(سه شنبه ۲۵ شهریور) 🔹النصر عربستان-سپاهان(جمعه ۲۸ شهریور) 🔹سپاهان-العین امارات(دوشنبه ۳۱ شهریور) 🔹سپاهان-السد قطر(پنجشنبه ۳مهر)
🔸حکم سرنوشت‌ساز دیوان عالی آمریکا برای ترامپ امروز صادر می‌شود 🔹دیوان عالی آمریکا امروز حکم مهمی را درباره مخالفت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با انتشار اظهارنامه مالیاتی‌اش و تفسیر مبهم او از چارچوب مصونیت ریاست جمهوری صادر می‌کند. 🔹پیش‌بینی می‌شود حکم دادگاه عالی آمریکا بازتاب‌های سیاسی پر سر و صدایی در واشنگتن و تأثیر سرنوشت سازی بر انتخاب دوباره ترامپ برای یک دوره دیگر به عنوان رئیس جمهور این کشور داشته باشد.
⭕️ ۲۲ هزار دانشجوی پزشکی، بیمه درمانی می‌شوند 🔸 «رحمان خدابنده‌لو» معاون دانشجویی وزارت بهداشت / 🔹 با پیگیری‌های مکرر معاونت فرهنگی دانشجویی و تاکید جدی وزیر بهداشت، تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، صندوق رفاه و سازمان بیمه سلامت به امضا رسید که بر اساس آن دانشجویان دوره دستیاری و phd تحت پوشش بیمه درمانی سازمان بیمه سلامت قرار می‌گیرند.
⭕️با اعلام باشگاه استقلال؛ سهیل گوهری از سمت سرپرستی روابط عمومی این باشگاه استعفا کرد.
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا واگذاری ۲۵ ساله جزیره کیش به چینی‌ها صحت دارد؟
ابلاغ وام ۵۰ میلیون تومانی مسکن روستایی به بانک مرکزی 🔸معاون اول رئیس جمهور افزایش وام مسکن روستایی از ۴۵ به ۵۰ میلیون تومان را به بانک مرکزی و بنیاد مسکن ابلاغ کرد.
✅اعلام شروط ۵ گانه AFC برای کشور میزبان لیگ قهرمانان آسیا ⚽️با اعلام نشریه «الریاضیه» عربستان شروط میزبانی برای ادامه رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ به شرح زیر اعلام شده است: 🔹کشور میزبان باید توانایی برگزاری بازی‌ها در زمانبندی اعلامی از سوی AFC را بدون تغییر داشته باشد. 🔹وضعیت بهداشتی کشور باید در شرایط خوبی باشد و کرونا شیوع گسترده‌ای در این کشور نداشته باشد و پروازها به راحتی به این کشور انجام شود. 🔹برای هر تیم به صورت جداگانه یک زمین تمرین وجود داشته باشد. 🔹کشورهای میزبان دارای ورزشگاه‌هایی باشد که مجهز به سیستم تهویه هوا پیشرفته باشد. 🔹زیرساخت و امکانات لازم برای گرفتن تست کرونا از تمام اعضای کاروان‌ تیم‌های مختلف هنگام ورود به کشور را داشته باشد.
🔴 همه وزیران دولت سودان استعفا کردند 🔸یک منبع در هیئت وزیران سودان: همه وزیران دولت به درخواست عبدالله حمدوک نخست وزیر این کشور استعفا کردند. 🔹پیش از این برخی منابع گفتند که عبدالله حمدوک قصد دارد کابینه خود را ترمیم کند.