eitaa logo
کانال_شبکه_خبر ایران⚡ باشگاه_خبرنگاران_جوان سیما
2هزار دنبال‌کننده
64.6هزار عکس
40.7هزار ویدیو
172 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ ❌ بدلیل وجود موانع برای کاربران مدافع انقلاب پس از انتخابات جدید انجام خدمت کانالهای شبکه خبری سراسری ایران در پیامرسانهای داخلی به پایان میرسد. ❌ اخبار عوام فریب نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 آغاز مرحله دوم طرح فروش فوق العاده ایران خودرو با عرضه پنج محصول 🔹اين طرح فروش فوق العاده ایران خودرو به مدت سه روز ادامه دارد. 🔹در این طرح خودروهای پژو پارس بنزینی، پژو ۲۰۶ صندوقدار، پژو ۲۰۶ تیپ ۵، سمند LX و دنا عرضه می شود. 🔹 قیمت خودرو در این طرح قطعی است و موعد تحویل خودرو حداکثر 3 ماهه خواهد بود.
🔸استخدام 10هزار نفر در وزارت بهداشت 🔹رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: 10هزار نفر در وزارت بهداشت استخدام می‌شوند. 👉https://www.irinn.ir/fa/news/798621/
🔸تعلیق یک هفته‌ای اجرای طرح ترافیک در تهران رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا: 🔹حفاظت از سلامتی و جان مردم اولویت نخست در همه تصمیمات و مصوبات ستاد ملی مقابله با کروناست. 🔹در این نشست مقرر شد اجرای طرح ترافیک در شهر تهران یک هفته تعلیق شود.
⭕️⭕️اولین کشتی حامل آبزیان سیستان و بلوچستان از چابهار عازم تایلند شد. 🔸آقایی، مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان: 🔹کانتینرهای یخچالی حامل کالاهای شیلاتی استان سیستان و بلوچستان برای نخستین بار از طریق بندر چابهار به مقصد تایلند ارسال شد. 🔹در ادامه ارسال محموله‌های افغانستان از طریق بندر چابهار، کشتی چهارم حامل کالاهای ترانزیتی این کشور بندر شهید بهشتی را به مقصد هند و چین ترک کرد. 🔹این شناور چهارمین کشتی حامل کالای ترانزیتی افغانستان بود که طی یک ماه گذشته و در راستای توافق سه جانبه ایران، افغانستان و هند به مقصد هند ارسال و با رکورد قابل توجهی همراه شد، چراکه حامل کانتینرهای معمولی و یخچالی به مقصد هند، چین و تایلند بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸تسهیلات 6 میلیون تومانی به رانندگان حمل و نقل عمومی 🎥ضامنی، مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور: رانندگان تا 15مرداد فرصت دارند به سایت کارا مراجعه کنند.
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥در آستانه عید قربان، پرده خانه خدا به رسم هر ساله و در هوای بارانی مکه مکرمه، تعویض شد.
⭕️ اردوی تیم ملی فوتبال از ۶ شهریور آغاز می‌شود/ با نمایندگان ایران در آسیا جلسه داریم 🔸سهیل مهدی، سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال: 🔹۲۰ مرداد بازی مرحله یک چهارم نهایی بین استقلال و سپاهان برگزار خواهد شد و با مشخص شدن آخرین تیم مرحله نیمه نهایی، بلافاصله ۲ هفته پایانی لیگ برتر را برگزار می‌کنیم. 🔹پس از اتمام لیگ و در تعامل با تیم ملی، جام حذفی را در فاصله بین ۳۰ مرداد (پایان لیگ) تا ۸ شهریور (تاسوعای حسینی) جام حذفی را برگزار کنیم. 🔹تیم ملی از ۶ شهریور جهت برگزاری بازی‌های دوستانه راهی اردو خواهد شد. درصدد هستیم پس از مشخص شدن برنده دیدار استقلال و سپاهان در جام حذفی، با نمایندگان ۴ تیم حاضر در نیمه نهایی جام حذفی جلسه‌ای را برگزار می‌کنیم تا برای اتمام این جام به تعامل برسیم. 🔹پس از مشخص شدن تیم‌های صعود کننده ایرانی از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا، ارائه برنامه از سوی اسکوچیچ و اعلام زمان بندی اردوی تیم ملی، سعی می‌کنیم در بهترین شرایط لیگ بعدی را شروع کنیم.
آغاز تحویل خودروهای طرح فروش فوق العاده سایپا قائم مقام مدیرعامل سایپا: 🚙تحویل خودروهای عرضه شده در طرح فروش فوق العاده آغاز شده و قبل پایان شهریور به اتمام خواهد رسید. 🚗تمام خودروهای عرضه شده در این طرح، در زمان مقرری که در قراردادهای اولیه ذکر شده، تحویل مشتریان خواهد شد. tn.ai/2317473
فروش فوق العاده مرحله دوم محصولات ایران خودرو 🚙طــرح فــروش فــوق العــاده (۳ مــاهه) مــحصـــولات ایــران خــودرو از امروز تا شنبه ادامه خواهد داشـت. 🚗حداکثر ۳ روز کاری پس از پایان ثبت نام، قرعه کشی برگزار و اسامی منتخبان اعلام خواهد گردید. tn.ai/2317450
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 ۸ روش برای کاهش مصرف اینترنت تلفن همراه 👌 اول #خاموش_کردن..😁
رایگانی: لوازم خانگی تولیدی و وارداتی به مردم نمی‌رسد سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی: 🔹بیشتر لوازم خانگی تولیدی و وارداتی در ۱.۵ سال گذشته به دست مصرف‌کننده واقعی نرسیده است. 🔹حجم زیادی از لوازم خانگی یا در خانه‌ها احتکار شده‌اند و خریداران آن را برای آینده تهیه کرده‌اند و یا اینکه در دست عده‌ای است تا با گران‌تر شدن کالا، اقدام به گرانفروشی کنند. tn.ai/2317522 👌 چند ماه دیگه همشون #فروشی_هستن...😜😂
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸پرتاب موفقیت آمیز مریخ نورد ناسا به فضا 🔹ناسا دقایقی پیش موفق شد کاوشگر جدید مریخ نورد خود را از پایگاه هوایی ایالت فلوریدا به فضا پرتاب کند. 🔹 این پروژه ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری ناسا با نخستین فضاپیمای بین سیاره‌ای به فضا پرتاب شد. 🔹قرار است این کاوشگر با نمونه‌برداری از این سیاره، بخش‌هایی را برای آزمایش به زمین بازگرداند. 🔹مهندسان ناسا پیش‌بینی کرده‌اند این فضاپیما در ۱۸ فوریه ۲۰۲۱ (۳۰ بهمن ۱۳۹۹) به سطح مریخ برسد. 👉 yjc.ir/00VDtu