eitaa logo
کانال_شبکه_خبر ایران⚡ باشگاه_خبرنگاران_جوان سیما
1.9هزار دنبال‌کننده
64.6هزار عکس
40.7هزار ویدیو
172 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ ❌ بدلیل وجود موانع برای کاربران مدافع انقلاب پس از انتخابات جدید انجام خدمت کانالهای شبکه خبری سراسری ایران در پیامرسانهای داخلی به پایان میرسد. ❌ اخبار عوام فریب نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
تأمین واکسن زائران در صورت برگزاری حج رئیس سازمان حج و زیارت: 🔹با توجه به اینکه برنامه‌ریزی حج تمتع ۱۴۰۰ در دستور کار سازمان حج و زیارت قرار گرفته است، در رابطه با سلامت زائران با دکتر نمکی مذاکره شد و وی برای تأمین واکسن‌ مورد نیاز قول مساعد داد. 🔹عربستان با عرضه واکسن کرونا از جمله نخستین کشورهایی است که واکسیناسیون را آغاز کرده و احتمال است حج امسال را برگزار کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تیراندازی در کلیسایی در شرق تگزاس آمریکا یک کشته و یک زخمی بر جا گذاشت.
🔸پیکر مرحوم آیت الله مصباح یزدی امروز در جوار مرقد کریمه اهل بیت علهیم السلام به خاک سپرده می شود. 🔹مراسم تشییع ساعت ۹ صبح از مصلای قم به سمت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام ا.. علیها برگزار خواهد شد. 🔹پیکر مرحوم آیت الله مصباح یزدی دیروز در حرم مطهر رضوی طواف داده شد.
🚢 ناو هواپیمابر آمریکا در منطقه می ماند 🔹 سرپرست پنتاگون در بیانیه‌ای که در سایت وزارت دفاع آمریکا منتشر شد؛ از تصمیم برای متوقف کردن روند خروج ناو هواپیمابر «یواس‌اس نیمیتز» از خاورمیانه خبر داد. 🔹 وی با این ادعا که هیچکس نباید درباره قاطعیت آمریکا تردید کند، گفت: به دلیل تهدیدهای اخیر ایران علیه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و دیگر مقامات دولت واشنگتن، دستور دادم که یواس‌اس نیمیتز رویه معمول (بازگشت) را متوقف کند. به این ترتیب، نیمیتز در محدوده عملیاتی سنتکام باقی می‌ماند.
بخشی از طاق کسری، برجسته‌ترین نماد و یادگار ساسانیان و ردپا و هویت ایران در عراق فرو ریخت...
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️⚡️در نیروگاه‌های تهران و البرز مازوت مصرف نمی‌شود. معاون مرکز هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست: 🔹 در نیروگاه های کلانشهر تهران، اصفهان و البرز به هیچ عنوان مازوت سوزانده نمی شود. 🔹اما در نیروگاه شهیدرجایی اتوبان قزوین-کرج و نیروگاه شازن مازوت مصرف شده است. در نیروگاه رامین اهواز هم مازوت مصرف می‌شود.
🥔تفاوت چشمگیر قیمت خرما از مبدا تا بازار 🔸محسن رشید فرخی، رئیس انجمن ملی خرما در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹گرانی خرما در مغازه‌ها ارتباطی به تولیدکنندگان ندارد. علی رغم افزایش تورم و هزینه‌های تولید، قیمت خرما نسبت به سال قبل تفاوتی نداشته است، در حالی که فروشگاه‌های زنجیره‌ای با سود ۴۵ درصدی اقدام به فروش محصول می‌کنند که بار‌ها از ستاد تنظیم بازار تقاضا کردیم که در بحث فروشگاه‌های زنجیره‌ای ورود کند و در صورت بالا بودن سود، آن را کاهش دهد. 🔹تفاوت قیمت مبدا تا بازار مقصد بسیار چشمگیر است. خرما با نرخ‌های بالایی به دست مصرف کننده می‌رسد، در حالی که هیچ منفعتی برای تولیدکننده ندارد. 🔹 ۷۰ درصد خرمای تولیدی در داخل مصرف می‌شود. با توجه به شرایط تحریم و شیوع ویروس کرونا که بر صادرات مواد غذایی تاثیر گذاشته است، امیدواریم ۲۵ تا ۳۰ درصد محصول تولیدی به بازار‌های هدف صادر شود و هم اکنون انجمن درصدد رفع این موانع است.
🐣قیمت تخم مرغ به شانه ای ۴۵ هزار تومان پرکشید!/ اختلال در شبکه توزیع، بازار تخم مرغ را متشنج کرد 🔺بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که قیمت هر شانه تخم مرغ در مغازه ها ۴۰، ۴۱  و در برخی جاها تا ۴۵ هزار تومان هم عرضه می شود درحالیکه مسئولان وزارت جهاد کشاورزی حداکثر قیمت هر شانه تخم مرغ را ۳۴ هزار تومان اعلام می کنند و فروش با نرخ های بالاتر را گرانفروشی می دانند.  🔸رضا سالمی، مدیر کل پشتیبانی امور دام استان تهران 🔹کمبودی در عرضه تخم مرغ نداریم.اختلال در شبکه توزیع یکی از دلایل گرانی در بازار است. افزایش یا کاهش قیمت هر کالایی تحت تاثیر سه عامل تامین، توزیع و نظارت است که خوشبختانه در بحث تامین مشکلی وجود ندارد و مشکلات به توزیع و نظارت باز می‌گردد. 👉 yjc.ir/00VxjC
سلیمی: کوتاهی دولت در ماجرای هفت‌تپه مشهود است عضو هیات رئیسه مجلس: 🔹شرکت نیشکر هفت‌تپه با آن عظمت را به ثمن بخس واگذار کرده‌اند درحالی که ارزش واقعی در سال ۹۴، حدود ۲۴۰۰ میلیارد تومان اما حدود ۲۹۰ میلیارد تومان قیمت گذاشته‌اند و باز ۲۵ درصد آن را آقایان دولتی تخفیف داده‌اند. 🔹در ادامه ۲۱۰ میلیارد تومان فروخته‌اند و کلا ۶ میلیارد تومان بیشتر پرداخت نشده است. 🔹در مورد عدم اهلیت مالک همین بس که میزان تولید را از ۶۰ هزار تن شکر سفید به ۲۰ هزار تن شکر زرد (که باید تبدیل به سفید شود) رسانده‌اند! 🔸آیا رئیس جمهور که خود مطرح می‌کند «من مجری قانون اساسی هستم»، در این حوزه به وظایف خود عمل کرده است؟  tn.ai/2425464
رئیسی: احتمال واردات واکسن «فایزر» کم است سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا: 🔹احتمال این‌که واکسن فایزر را وارد کشور کنیم بسیار کم است، زیرا شرایط نگهداری دشواری دارد. 🔹باید حداقل ۲۱ میلیون نفر را در کشور واکسینه کنیم که ۴۲ میلیون دوز برای این جمعیت نیاز داریم. tn.ai/2425436
رشد ۹ هزار واحدی شاخص بورس 📊شاخص کل بورس با رشد ۹ هزار واحدی تا ساعت ۹:۴۰ امروز به عدد ۱ میلیون و ۳۶۵ هزار واحد رسید...