eitaa logo
کانال_شبکه_خبر ایران⚡ باشگاه_خبرنگاران_جوان سیما
1.9هزار دنبال‌کننده
64.6هزار عکس
40.7هزار ویدیو
172 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ ❌ بدلیل وجود موانع برای کاربران مدافع انقلاب پس از انتخابات جدید انجام خدمت کانالهای شبکه خبری سراسری ایران در پیامرسانهای داخلی به پایان میرسد. ❌ اخبار عوام فریب نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
⚽️اعلام رای کمیته انضباطی دربی/ محرومیت دو جلسه‌ای برای فرجی و غلامپور 🔹بهزاد غلامپور و فرشاد فرجی هر کدام به دو جلسه محرومیت قطعی در مسابقات رسمی و یک جلسه محرومیت تعلیقی و مهدی ترابی و محمد نادری هر کدام به یک جلسه محرومیت تعلیقی و تمامی این افراد و همچنین سید احمد موسوی هر یک به پرداخت مبلغ ۷۵۰ میلیون ریال و باشگاه پرسپولیس به پرداخت مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون ریال و باشگاه استقلال نیز به پرداخت مبلغ یک میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند. 🔹مدت تعلیق تا ابتدای شروع فصل جدید مسابقات لیگ برتر ادامه خواهد داشت و چنانچه در طی این مدت مشارالیهم مرتکب هر گونه تخلفی در این مسابقات شوند مجازات تعلیق شده به همراه مجازات مربوط به تخلف جدید توامان اجرا خواهد شد.
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یزدانی؛ تشدید درگیری ها در افغانستان همزمان با ادامه روند خروج نظامیان خارجی
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥...تخلیه و بارگیری ۳۱ هزار تن کالای اساسی در بندر بوشهر
🔰کلیات لایحه رتبه بندی معلمان در کمیسیون آموزش تصویب شد/ در تلاشیم تا قبل از پایان دولت دوازدهم این لایحه تصویب شود 🔸فلاحی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹 کلیات لایحه رتبه بندی معلمان در کمیسیون آموزش مجلس تصویب شد، ۱۰ روز به نمایندگان فرصت داده شده تا نظرات و پیشنهادات خود را درباره لایحه رتبه بندی معلمان اعلام کنند. 🔹اگر تا پایان دولت فعلی این لایحه به تصویب مجلس نرسد در دولت بعدی باید لایحه ارجاع شود که نمایندگان می‌خواستند این اتفاق نیفتد. 🔹حدود ۱۰ سال است که فرهنگیان منتظر اجرای این لایحه هستند، تمام تلاش مجلس این است که تا قبل از پایان دولت فعلی این لایحه در صحن علنی پارلمان به تصویب برسد و اوضاع فرهنگیان سر و سامان پیدا کند.
💦 وضعیت قرمز ذخایر آبی سد‌های تهران/ مصرف نادرست آب جیره بندی را به همراه دارد 🔸شهریاری، مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹در حال حاضر حجم ذخیره آب در مخازن سد‌های پنجگانه استان تهران ۸۱۷ میلیون مترمکعب است. این حجم در مقایسه با روز مشابه سال گذشته که یک هزار و ۵۱ میلیون متر مکعب بوده، ۲۳۵ میلیون مترمکعب کاهش را نشان می‌دهد. 🔹در حال حاضر میزان پرشدگی سد‌های پنج‌گانه استان تهران ۶۲ درصد اعلام شده است. 🔹از شهروندان درخواست می‌کنیم در مصرف آب به ویژه آب شرب صرفه جویی و مدیریت مصرف را مدنظر داشته باشند تا بتوانیم تامین آب مطمئنی را در روز‌های آتی و فصل تابستان داشته باشیم و با مشکلات و چالش‌های جدی در تامین پایدار آب مواجه نشویم.
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗝‌از کلید ۹۲ تا بیل ۱۴۰۰! 🔹روحانی که در تبلیغات انتخابات خرداد ماه ۹۲ از نماد کلید برای برداشتن تحریم‌ها و رونق اقتصادی استفاده کرد امروز در سخنانی عجیب گفت: ما دو بیل می‌خواستیم یک بیل برای اینکه به کمر کرونا بزنیم یک بیل هم می‌خواستیم به کمر تحریم بزنیم. 🔸حالا این سوال از رئیس جمهور مطرح می‌شود که تحریم‌هایی که قرار بود با تدبیر و کلید تدبیر برطرف شود چگونه شد که در پایان دولت دست به بیل شدید؟ 🚩 @Radarr
🌱🌱پرداخت ۴۰ درصد مطالبات چایکاران/ ۳۰ درصد چای کشور در داخل تولید می شود 🔸جهان ساز، رئیس سازمان چای در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان: 🔹برداشت چین اول برگ سبز چای رو به اتمام است. بنابر آخرین آمار ۵۲ هزار و ۲۶۴ تن برگ سبز چای با ارزش بالغ بر ۳۳۶ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده است. 🔹۴۰ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده است. 🔹تاکنون ۱۱ هزار و ۷۵۰ تن چای خشک از مجموع بهای برگ سبز استحصال شده است که بنابر پیش بینی شرایط نرمال در استان‌های شمالی، اگر خشکسالی حادث نشود، ۱۳۲ هزار تن برگ سبز چای تولید می‌شود که از این میزان ۳۲ تا ۳۳ هزار تن چای خشک تا پایان فصل استحصال خواهد شد که با این وجود ۲۵ تا ۳۰ درصد نیاز کشور از منابع داخل تامین می‌شود.
⚽️اعلام آرای انضباطی دیدار تیم‌های پرسپولیس و سپاهان 🔹 سید جلال حسینی و عزت اله پورقاز به یک جلسه محرومیت قطعی از همراهی تیمهای خود در مسابقات رسمی و سعید آقایی و محمد رضا حسینی به یک جلسه محرومیت تعلیقی که مدت تعلیق تا پایان فصل جاری ادامه خواهد داشت و تمام این افراد و همچنین محمد حسین کنعانی زادگان نیز هر یک به پرداخت مبلغ ۷۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی و باشگاه‌های سپاهان و پرسپولیس نیز هر کدام به پرداخت مبلغ یک میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم می شوند. 🔹احسان کوراهیه و یاسر جمال بافقی نیز هر یک به ترتیب به شش ماه و سه ماه محرومیت از ورود به ورزشگاه‌های فوتبال کشور و نیز پرداخت مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می شوند. 🔹ضمناً با توجه به وقوع حوادث تلخ در چند بازی متعدد در مسابقات گذشته دو تیم پرسپولیس و سپاهان در مقابل یکدیگر و از باب تکمیل مجازات حکم بر برگزاری مسابقات دو تیم یاد شده در فصل آتی لیگ برتر اعم از رفت و برگشت در خارج از ورزشگاه‌های خانگی این دو تیم و در شهر و استان بی طرف به تشخیص سازمان لیگ مستند به ماده ۱۱۸ از مقررات انضباطی موصوف صادر می گردد.
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همزمان با تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی نمایشگاه عکسی با عنوان «توحش صهیونیست‌ها و مظلومیت فلسطین» در مسکو برپا شد.
درخشش لژیونرهای ایرانی در لیگ پرتغال 🔹️مهدی طارمی و امیر عابدزاده در ترکیب منتخب فصل 2020/21 لیگ برتر پرتغال از نگاه هواسکورد قرار رفتند.
⚽️داور بازی مشهور ایران و استرالیا درگذشت 🔹ساندرو پل، داور بازی ایران و استرالیا در رقابت انتخابی جام جهانی 1998 در سن 65 سالگی درگذشت. 🔹یکی از صحنه‌‌های به یادماندنی از پل، در آغوش کشیدن این داور توسط علی دایی پس از اعلام پایان آن دیدار بود که به صعود تیم ایران به جام جهانی منجر شد. 🔹آقای پل قضاوت دیدار نهایی جام‌جهانی 1994 آمریکا را نیز برعهده داشت. 🔹عکس مربوط به بازی نهایی جام‌جهانی 1994 و دیدار برزیل برابر ایتالیاست.