eitaa logo
کانال_شبکه_خبر ایران⚡ باشگاه_خبرنگاران_جوان سیما
2هزار دنبال‌کننده
64.6هزار عکس
40.7هزار ویدیو
172 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ ❌ بدلیل وجود موانع برای کاربران مدافع انقلاب پس از انتخابات جدید انجام خدمت کانالهای شبکه خبری سراسری ایران در پیامرسانهای داخلی به پایان میرسد. ❌ اخبار عوام فریب نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون 🔻«کتاب جنگل» ساعت ۸:۱۰ از شبکه دو 🔻«راز میلتون» ساعت ۹ از شبکه پنج 🔻«جیب‌برها به بهشت نمی‌روند» ساعت ۱۰ از شبکه سه 🔻«بازی سیاست» ساعت ۱۰ از شبکه افق 🔻«کلارا و بچه خرس» ساعت ۱۱ از شبکه نمایش 🔻«اشیا از آنچه در آینه می‌بینید به شما نزدیک‌ترند» ساعت ۱۳ از شبکه نمایش 🔻«انولا هولمز» ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه پنج 🔻«گو گری» ساعت ۱۳:۳۰ از شبکه شما 🔻«نیکو زنبوره» ساعت ۱۴ از شبکه کودک 🔻«قایق‌ساز» ساعت ۱۵ از شبکه نمایش 🔻«تختی» ساعت ۱۶ از شبکه یک 🔻«سی نابغه» ساعت ۱۷ از شبکه نمایش 🔻«راز سیاوش» ساعت ۱۸ از شبکه امید 🔻«تحفه‌ها» ساعت ۱۸:۳۰ از شبکه افق 🔻«هفت دلاور» ساعت ۱۹ از شبکه نمایش 🔻«استیو جابز» ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه چهار 🔻«شب واقعه» ساعت ۲۱ از شبکه نمایش 🔻«بازی تقلید» ساعت ۲۳ از شبکه نمایش
🖥 برنامه‌های انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری در رسانه ملی 🔸بر اساس برنامه‌ریزی رسانه ملی سه مناظره ۳ ساعته در روزهای دوشنبه (17 خرداد)، جمعه (21 خرداد) و سه‌شنبه (25 خرداد)، زنده از شبکه خبر و شبکه یک پخش خواهد شد. 🔹برنامه‌های انتخاباتی نامزدها بر اساس قرعه‌کشی از امروز آغاز می‌شود 🔹جمعه 7 خرداد: «سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» ساعت 19:15 در برنامه «با دوربین» شبکه یک جمعه 7 خرداد: «سید ابراهیم رئیسی» ساعت 9 صبح در برنامه «دومین گام» رادیو اقتصاد 🔹جمعه 7 خرداد: «محسن رضایی» ساعت 17 در برنامه «انتخاب و فرهنگ» رادیو فرهنگ 🔹با توجه به شرایط کرونایی و محدودیت سفرهای استانی، نامزدهای انتخابات می‌توانند در شبکه‌های استانی برنامه داشته باشند.
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کنفرانس بررسی پیامدهای حضور نظامی آمریکا در افغانستان با حضور علما و سیاسیون این کشور
: ⭕️وقوع سانحه دریایی در غرب ژاپن، ۳ تن مفقود شدند.. 🔹برخورد یک فروند کشتی باری ژاپن در آب‌های دریای سیتو در غرب این کشور با یک کشتی خارجی 🔹کشتی باری ژاپنی حدود دو ساعت و ۴۰ دقیقه پس از این برخورد، واژگون و غرق شد. 🔹۹ نفر از ۱۲ خدمه این کشتی باری ژاپنی نجات یافتند؛ سه نفر از آنها همچنان ناپدید هستند. 🔹به کشتی خارجی با نام «اولسان پایونیر» خسارت جدی وارد نشد و ۱۳ خدمه آن هم آسیب ندیدند. ⭕مسکو: پیام آمریکا مبنی بر عدم بازگشت به معاهده آسمان‌های باز را دریافت کردیم 🔸️وزارت خارجه روسیه: 🔹️پیام آمریکا مبنی بر عدم بازگشت واشنگتن به پیمان آسمان های باز را دریافت کرده ایم.
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مبارزه چهار بوکسور کشورمان برای صعود به دیدار پایانی مسابقات قهرمانی آسیا؛ امروز
🔸جدیدترین آمار ابتلا به در جهان 🔹تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به 169 میلیون و 632 هزار و 561 نفر رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا افت رشد بورس با افت رمز ارزها ارتباطی دارد؟ علی اکبر نیکو اقبال عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران : 🔹افت بازار رمز ارزها در رشد بورس تاثیرگذار بوده است 🔹دولت نقش عظیمی در بالا و پایین شدن بازار داشته ممکن است که سهام داران دولتی تصمیم گرفته باشند بیشتر از آن عنایت کنند 🔹سهام داران بزرگ کافیست تمایل داشته باشند که از نفوذشان برای رشد بورس استفاده کنند. 🔹اگر برجام در دولت بعدی به نتیجه برسد اختیارات دولت برای سرمایه گذاری‌ها افزایش پیدا می‌کند.
⚡️⚡️پیش‌بینی رشد مصرف برق و احتمال خاموشی مجدد در هفته آینده رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور: 🔹هفته آینده دمای هوا در بیشتر مناطق کشور افزایش می‌یابد و در تهران به ۳۸ درجه هم می‌رسد بنابراین مردم باید در مصرف برق مدیریت داشته باشند. 🔹قطعی برق در هفته آینده به رعایت همه مشترکان اعم از خانگی و صنعتی بستگی دارد و در صورت رشد مصرف احتمال خاموشی نیز وجود دارد. 🔹تلاش ما این است که خاموشی‌ها را به حداقل برسانیم و در صورت بروز مشکل، قطعی برق را از قبل اطلاع رسانی کنیم. 🔹به ازای هر یک درجه افزایش دما ۱۲۰۰ مگاوات به مصرف برق اضافه می‌شود و پیش‌بینی می‌کنیم اوج مصرف برق در هفته آینده به ۵۷ هزار مگاوات برسد.
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻🔻ماجرای عجیب مدیرکلی که مدرسه لاکچری دارد! ابراهیم عزیزی نماینده مجلس : 🔹ما شاهد انتصاب‌های صرفاً سیاسی در بدنه آموزش و پرورش هستیم 🔹مدارس لاکچری به صورت قارچ‌گونه رشد داشته‌اند و به بدنه جامعه ثروتمندان وصل هستند 🔹اردوهای خارج از کشور در مدارس لاکچری صحت داشته و این اتفاق به علت عدم نظارت است 🔹مدارس لاکچری به صورت جزیره‌ای در حال فعالیت در بدنه آموزش و پرورش هستند 🔹نگاه مادی به تعلیم و تربیت بزرگترین آسیب مدارس لاکچری به شمار می‌رود 🔹مدیر کل یکی از استان‌های جنوبی کشور صاحب یک مدرسه لاکچری در چند طبقه است 🔹هیچ معلمی با حقوق فرهنگی نمی‌تواند چنین مدرسه لاکچری را راه اندازی کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻🔻دولت آگاهانه بورس را به اینجا رساند؟! محسن رضایی، کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری : 🔹دولت برای اینکه کسری بودجه‌اش را حل کند، متاسفانه برخی آگاهانه و برخی ناآگاهانه دست به تشویق برای سرمایه‌گذاری ناشیانه در بورس زدند. 🔹صندوق جبران زیان مالباختگان بورس را تشکیل می‌دهیم. 🔹آن 150 چترباز اقتصادی که در سقوط بورس تاثیر داشتند را به قوه قضائیه معرفی کردم 🔹نفوذی‌ها در بورس نقش داشتند اما عامل اصلی دولت بود.