eitaa logo
کانال_شبکه_خبر ایران⚡ باشگاه_خبرنگاران_جوان سیما
2هزار دنبال‌کننده
64.6هزار عکس
40.7هزار ویدیو
172 فایل
بسمه تعالی ❁﷽❁ ❌ بدلیل وجود موانع برای کاربران مدافع انقلاب پس از انتخابات جدید انجام خدمت کانالهای شبکه خبری سراسری ایران در پیامرسانهای داخلی به پایان میرسد. ❌ اخبار عوام فریب نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻:تاکنون ۶ میلیون زائر به مشهد سفر کردند. 🔹مدیریت امور زائرین استانداری خراسان رضوی: بیش از ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار زائر و مسافر از روز مبعث حضرت رسول اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله تا پایان پنجم فروردین‌ به مشهد وارد شده‌اند. 🔻اعمال محدودیت در جاده «هراز» 🔹رییس مرکز اطلاعات وکنترل ترافیک پلیس راهور از رفع محدودیت تردد در محور چالوس و اعمال منع تردد در مسیر جنوب به شمال محور هراز خبر داد.
⭕️تردد در محور هراز ممنوع شد/ بازگشايى محور چالوس و آزادراه تهران-شمال 🔸سرهنگ شيرانى، رييس مركز كنترل ترافیک 🔹تردد کلیه وسایل نقلیه در مسیر جنوب به شمال (محور هراز )از محدوده رودهن به سمت آمل بعلت حجم بالای تردد و تخلیه بار ترافیکی تا اطلاع بعدی ممنوع شد. 🔹همچنين مسیر جنوب به شمال (محور کرج-چالوس و آزادراه تهران-شمال) رفع محدودیت شد و در هر مسیر امکان تردد وجود دارد.
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 لزوم خروج سپاه از لیست تحریم‌ها 🔸وزیر امور خارجه: 🔹مقامات ارشد سپاه همواره به ما یادآوری می‌کنند در راستای منافع ملی کشور، هرچه لازم است انجام دهید و موضوع سپاه پاسداران را در اولویت خود قرار ندهید و این ازخودگذشتگی سپاه پاسداران است اما بالاخره سپاه از مجموعه‌های اصلی کشور است و زمانی که می‌گوییم که سپاه یعنی حاج قاسم سلیمانی و علی‌رغم اجازه مقامات سپاه، اما این موضوع از موضوعات اصلی ما است.
⭕️حمله جنگنده‌های سعودی به مراکز غیرنظامی در الحدیده یمن 🔸خبرنگار المیادین مستقر در الحدیده یمن: 🔹 جنگنده‌های ائتلاف سعودی یک انبار تجهیزات پزشکی را در محله هفتم جولای، ایستگاهی برای پر کردن و توزیع گاز خانگی در منطقه القنوس و یک مرکز پزشکی در جزیره کمران واقع در شهر ساحلی الحدیده در غرب یمن هدف قرار دادند.
⭕️ مدارس و مراکز آموزشی در ۱۴ فروردین بازگشایی می‌شوند/ دریافت ۳ دُز واکسن، شرط استفاده دانشجویان از خوابگاه 🔸احمد وحیدی، فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا در نشست هماهنگی بازگشایی مراکز آموزشی در ۱۴ فروردین: همه مدارس و مراکز آموزشی باید از ۱۴ فروردین با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، به برگزاری کلاس‌های حضوری برای همه دانش‌آموزان و دانشجویان اقدام کنند. 🔹دانش‌آموزان باید با الزام استفاده از ماسک، در کلاس‌های درس حاضر شوند و مدیران مدارس هم نظام مراقبت بهداشتی را افزایش دهند و در صورتی که دانش آموزی دچار علائم بیماری بود، از دیگران جدا شود. 🔹همه مدارس باید از سیستم تهویه مناسب برخوردار باشند و تزریق واکسن کرونا مورد تاکید و تشویق مدیران مدارس قرار گیرد. 🔹مقرر شد دریافت سه دُز واکسن، شرط استفاده از خوابگاه برای دانشجویان باشد.
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخورد با دستگاه‌هایی که به درگاه ملی مجوز‌ها متصل نشده‌اند. حجت‌الاسلام شجاعی: 🔹مهلت قانونی اتصال دستگاه‌های مرجع صدور مجوز به درگاه ملی مجوز‌ها به پایان رسیده، اما سازمان‌های نظام مهندسی، نظام پزشکی، کانون وکلا و شهرداری تهران تاکنون به درگاه ملی مجوز‌ها متصل نشده‌اند. 🔹دستگاه‌هایی که به درگاه ملی مجوز‌ها متصل نشده‌اند، مجرم هستند و به قوه قضاییه معرفی می‌شوند. @irinn_channel_ir
ارزش سهام عدالت من (شنبه ۶ فروردین) 🔸️ارزش در مقایسه با آخرین روز معاملاتی سال گذشته، ٢.۴ درصد افزایش یافت. 🔸️ارزش سبد ۵٣٢ هزار تومانی، یک میلیون تومانی و ۴٩٢ هزار تومانی سهام عدالت به ترتیب به ١٣ میلیون و ٢٣٧ هزار تومان، ٢۴ میلیون و ٩٣۴ هزار تومان و ١٢ میلیون و ٢۶٨ هزار تومان رسید. 🔸️ارزش ۶٠ درصد قابل فروش سبد ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت به ٧ میلیون و ٩۴٢ هزار تومان رسیده است.
♦️تهرانی‌ها برای سفر به شمال از مسیر فیروزکوه استفاده کنند.. 🔹رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا اعلام کرد: همچنان محدودیت تردد از آزاد راه تهران_ شمال و مسیر کرج_ چالوس وجود دارد و تهرانی ها برای سفر به شمال کشور باید از مسیر فیروزکوه استفاده کنند./ایرنا
⭕️ تنها کشورهای زرد روسیه را تحریم‌کرده‌ و کشورهای خاکستری رنگ تحریم ‌نکرده‌اند. رسما" وارد دوره تازه‌ای شده‌ایم. از جهان تک قطبی به زعامت آمریکا خداحافظی کنید. به جهان دوقطبی خوش‌آمدید.
🎥تصویر ماهواره‌ایی از پالایشگاه آرامکوی جده @irinn_channel_ir
✈️ایرلاین‌ها تاخیر و ابطال پرواز را قبل از حضور مسافر در فرودگاه، اطلاع‌رسانی کنند. 🔹سازمان هواپیمایی کشوری شنبه شب در یک اطلاعیه، تمام ایرلاین‌ها را موظف کرد تا هر گونه تاخیر و ابطال پرواز را پیش از حضور مسافران در فرودگاه به طرق مختلف از جمله ارسال پیامک، پست الکترونیک، تماس مستقیم و... به اطلاع مسافران خود برسانند. @irinn_channel_ir