امنیت ملی ایران
💠«منافع ملی» تنها موضوع مهم در تنیده با «امنیت ملی» است که چنان در هم آمیخته که تصور جدایی این دو از
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اصل بر منافع ملی و امنیت ملی است.
🔹️ حسین طائب مشاور فرماندهی کل سپاه پاسداران:هرمقدار قدرت و توان ما بالاتر برود، تحریم ها بی اثر تر میشوند.
🔺چه در مذاکره و چه در تعامل و تقابل اصل بر منافع ملی و امنیت ملی است.
🔺هیچوقت آمریکایی ها تفاهم نامه ای نمینویسند که باعث شود یک جریان قدرت پیدا کند.
🇮🇷@irnasec
⭕️چرا پس از اغتشاشات رمز آشوب عوض شد؟
💠پروژه مسموم سازی را باید نورسترین اقدام برای آنرمال سازی اجتماعی در ایران تفسیر کرده و در بخش خرابکاریهای امنیتی طبقهبندی کرد. در این پروژه، سوژه خرابکاری بهصورت محدود انتخاب گردیده اما با کوهی از دروغها و شایعات شبکهسازی شده است. انتخاب مدارس دخترانه نیز بهصورت اتفاقی نبوده و با هدایت جنگ شناختی پیش رفته است.
💠واقعیت آن است که سرویس هدایتکننده ضدانقلاب در آسیبشناسی اغتشاشات به این نتیجه رسیده است که در طی ۱۰۰ روز جریان آشوب نتوانست بهخوبی یارگیری کرده و عناصر خود در خیابان را پیدا کند، در نقاط محدودی هم که سیگنالهای شبکه بالا آمد، تشکل یابی برای آن صورت نگرفت ازاینرو موج اغتشاشات در چند محله محدودشده و گیرایی لازم را نداشت.
💠طراحی سناریو جدید باهدف ایجاد مسمومیت در مدارس، نارضایتی صنفی در دانشجویان و بالابردن ضریب نگرانی در خانوادههای آنها موبهمو همان خطی است که باعث میشود تشکل یابی نامتمرکز میان عناصر اجتماعی شکل بگیرد. جالبتوجه آنکه گروهک تروریستی منافقین این عملیات پیچیده تروریستی را تحت عنوان کانونهای شورشی در سالهای اخیر تبلیغ کرده است.
💠نکته مهم آن است که سرویسهای اطلاعاتی دشمن از این مدل بهعنوان جذب آهنربایی با قطبهای متضاد به سوی کانون براندازی یاد کردهاند.
💠نزدیک به ۶ ماه پس از آغاز پروژه آشوبسازی در خیابان حجاب، اتمسفر متراکم شده آن بهصورت کامل تغییر کرده است. اگر تا پیشازاین شبکه آشوب با سوءاستفاده از احساسات اعتراضی سعی داشت فضای هیجانی را به سمت خود منطبق کند، حالا پس از اجرای چند عملیات تروریستی در شهر چون شیراز، ایذه و اصفهان شخصیت آشوب بهکل تغییر کرده است؛ این تحولات درونی حتی باعث شده است که رمز اغتشاشات نیز عوض شود.
👈🏼مشرق
🇮🇷@irnasec
امنیت ملی ایران
♦️ در ماجرای مسمومیت زنجیرهای دانش آموزان دختر عدم اطلاع رسانی دقیق و شفاف سازی ماجرا بستر را برای
👈🏼معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور :
🔰طراحان مسمومیتها همان طراحان اغتشاشات هستند.
🔰 بخش قابل توجهی از دانشآموزان بر اثر استرس دچار عوارض شدند.
🔰 مسئله خیلی بزرگتر از اندازه واقعی آن جلوه میکند.
🇮🇷@irnasec
💠فعالیتهای باشگاه تروریستی چرچیل چگونه است؟
🔸رصد تحرکات دشمن نشان میدهد که انتقال هستههای ترور از مناطقی، چون کردستان عراق به ایران افزایشیافته است. این گروهها اغلب در پایگاههای نظامی گروهک تروریستی سنتکام و نیز مقر تروریستی رژیم موقت صهیونیستی آموزشدیده و به درون کشور هدایتشدهاند. این گروهکها در «کمیته مشترک خرابکاری» باهم هماهنگ میشوند، این کمیته تروریستی یک شاخه رسانهای (جنگ روانی) در لندن و یک اتاق فرمان هدایت عملیاتی در شهر پاریس دارد، این کمیته خرابکاری روی عملیاتهای ایذایی و تروریستی در کنار جنگ روانی تأکید ویژه دارد.
🔹کمیته مشترک خرابکاری مدتی قبل از فرمانده میدانی خود نیز رونمایی کرده است، پرویز ثابتی شکنجهگر سابق ساواک که در دوران ستمشاهی مسئولیت کمیته مشترک ساواک، شهربانی و ارتش را بر عهده داشت پس از سالها از خود رخنمایی کرده تا ماهیت این اتاق عملیاتی ضد ایرانی را نشان داد، البته ثابتی تنها نمادی برای این کمیته خرابکاری محسوب شده و سازمان سیا و گروهک تروریستی موساد گردانندگان اصلی آن هستند.
🔸پس از آغاز آشوبها در شهریور ماه این کمیته به فعالیتهای خود شدت بخشید، تشکیل گروههای خرابکاری (تحت عنوان خرابکاری شرافتمندانه) با جهت تخریب اموال عمومی و نیز آسیب رساندن به مردم ازجمله اقدامات این هستههای تروریستی بوده است.
این گروه نام خود را باشگاه چرچیل گذاشته است، باشگاه چرچیل یک روش انگلیسی است که در آن از دانشآموزان برای اجرای عملیاتهای مختلف تروریستی سود برده میشد. برخی کارشناسان سیاسی اعتقاددارند که حضور علنی سفیر انگلیس در پروژه مسمومیت دانشآموزان را باید روی همین خط تفسیر کرد.
🔹باشگاه چرچیل در ایران با عنوان باشگاه شکاری نیز مشغول به فعالیت است، این نام برگرفته از نام محسن شکاری یکی از لیدرهای اصلی اغتشاشات است که با تشکیل هسته تروریستی در خیابان چاقوکشی میکرد.
🔸جمشید شارمهد که از او به عنوان پدر اقدامات تروریستی در ایران یاد میشود در اعترافات خود نوشته است که از دستورات مهم سازمان سیا به گروهک تروریستی تندر آن بود که تا جای ممکن خرابکاری در داخل ایران انجام داده و در رسانهها آن را به مسئولان دولت ایران نسبت دهد. اگر مدل عملیاتی تروریستی شارمهد و اتاق خرابکاری قرار دهیم بهخوبی درخواهیم یافت که باشگاه شکاری در رفتار به گروهک تندر بسیار نزدیک است؛ هر دو گروه مرکز فرماندهی یکسانی در سازمان سیا داشته، روی بازه سنی جوان سرمایهگذاری انجام داده و میل به عمل نیابتی دارند!
🔹مروری بر تحرکات موجود پس از اجرای پروژه امنیتی مسمومیت دانشآموزان نشان میدهد که سرویس اطلاعاتی دشمن و شبکه مادر خرابکاری از خط تشویش اجتماعی بهمنظور تست کردن شبکه بازیابی اغتشاشات استفاده کرده است. نکته جالبتوجه در این ماجرا همکاری قابلتأمل گروهک غیرقانونی کانون صنفی معلمان بهعنوان فاکتور تحریک در این حوادث است. جریان معارض داخلی با پرچمداری یک حزب اصلاحطلب تندرو، تعدادی گروهک ضدانقلاب و جبهه خارجی با هدایت منافقین، التهاب آفرینی رسانهای را به بهانه مسمومیتها در مدارس تشدید کردهاند.
👈🏼مشرق
🇮🇷@irnasec
🔰غلامرضا جلالی، رییس سازمان پدافند غیرعامل جمهوری اسلامی:
🔸این سازمان نتوانسته «سرنخی از عامل مسمومیت» در مدارس پیدا کند.
🔹«فضای عمومی و مدارس کشور درگیر پدیده هراس اجتماعی شدهاند. القای یک ترس عمومی میتواند با ضریب قابل توجهی تعداد نمونهها را افزایش بدهد.»
🔸دستگیری و مقابله با عاملین حوادث مسمومیت در دستور کار نخست همه دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی کشور است.
🇮🇷@irnasec
⭕️حمله سایبری به سامانه مراقبتهای پزشکی آمریکا
🔹به تازگی حمله سایبری جدیدی به سامانههای مراقبت پزشکی آمریکا صورتگرفته و در طی آن گروه باجافزاری Clop توانسته تا به بیش از 130 سازمان و ارائهدهندگان خدمات بهداشت و درمان آمریکا نفوذ کند.
🔸یکی از بزرگترین ارائهدهندگان مراقبتهای بهداشت و درمان آمریکا اسنادی را ارسال کرده است که نشان میدهد دادههای حساس بیش از یک میلیون نفر در پی نقصی که در سیستم انتقال آن بود، به سرقت رفته است.
🔹شرکت فورتا ارائهدهنده خدمات میگوید در پاسخ به سیل حملات سایبری با مشتریان و آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت (CISA) آمریکا همکاری میکند تا خسارتها کاهش داده شود. دلیل این حمله سایبری آسیبپذیری جدی در محصول انتقال فایل بوده است.
🔹این حملات به دهها سازمان بزرگ از جمله دانشگاه سینسیاتی، سیستم سلامت کودکان نمورس (Nemours) و بسیاری از ادارات دولتی صورت گرفته و واکنشهای شدیدی به آن داده شده است.
🔸آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا این موارد را به فهرست آسیبپذیریهایی که مورد سوءاستفاده قرار گرفتهاند، اضافه کرد و تا 3 مارس به آژانسهای فدرال غیرنظامی فرصت داد تا این مشکل را اصلاح کنند.
👈🏼گرداب
🇮🇷@irnasec
🔰رزمایشی دفاعی و امنیتی در شهرستان مرزی خواف خراسان رضوی آغاز شد
🔰محور عملیاتی شهید دشتی یکی از یگانهای زیر مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که علاوه بر تامین امنیت در زمینه های محرومیت زدایی در مناطق روستایی و محروم شهرستان مرزی خواف فعالیت دارد.
🇮🇷@irnasec
👈🏼حضور وزیر اطلاعات در شورای تامین استان خوزستان؛
⭕️کشف یک تیم ضد انقلاب در اصفهان
🔸در اصفهان یک تیم کشف شد و یک تیم هم با وجود آموزشهایی که دیده بودند، موفق به اجرای عملیات خود نشد. همچنین یک عملیات را هم در کرج جعل کردند برای اینکه بتوانند با آن برای خودشان آبرو بخرند، اما این جعلیات و خبرسازیها عمر کوتاهی خواهد داشت.
🇮🇷@irnasec
⭕️دریا بستر تامین «امنیت ملی»؛ ناوهای جنگی ایران در حیاطخلوت آمریکا چه میکنند؟
🖊شهاب شعبانی نیا-چکیده
🔰برخی رسانهها و مقامات آمریکایی، حضور ناوهای رزمی ایران در سواحل برزیل را اقدامی تحریککننده برای ایالات متحده و تهدیدی مستقیم برای امنیت آمریکاییها عنوان کردهاند.
🔰نیروی دریایی ارتش نیز با توجه به حوزه مأموریتی خود که آبهای دوردست را شامل میشود، تا به امروز ۸۹ ناوگروه را به نقاط مختلف دنیا اعزام کرده است تا ضمن برقراری امنیت دریایی، حافظ منافع ملی کشور در جای جای جهان باشند.
🔰بر این اساس، نیروی دریایی ارتش که اسکورت ۱۰ هزار شناور و نفتکش را در طول دوران دفاع مقدس در کارنامه درخشان خود دارد، در راستای مأموریتهای جدید خود، از شناورها و نفتکشهای کشور در برابر پدیده دزدی دریایی محافظت و همچون دوران جنگ تحمیلی، به تأمین امنیت اقتصادی کشور خدمات شایانی کرده است.
🔰در همین زمینه، اعزام «ناوگروه ۷۵ نداجا» متشکل از ناوشکن ایرانی «سهند» و ناوبندر «مکران» در اردیبهشتماه ۱۴۰۰ که با ۱۳۳ روز دریانوردی و طی مسیری ۴۴ هزار کیلومتری همراه بود، نقطه عطفی در تاریخ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به شمار میرود.
🔰این ناوگروه با انجام مأموریت در اقیانوس هند، و اقیانوس اطلس جنوبی و شمالی حامل پیام صلح و دوستی ملت ایران بود و توانست علاوه بر تأمین امنیت خطوط دریایی، موجب ارتقای قدرت دریایی کشور و تقویت دیپلماسی دریایی جمهوری اسلامی ایران شود. این موضوع تا حدی اهمیت داشت که رهبر انقلاب اسلامی پس از پایان مأموریت ناوگروه ۷۵، طی پیامی «بازگشت مقتدرانه و عزتآفرین ناوگروه ۷۵» را تبریک گفتند و از فرمانده و تمامی کارکنان ناوگروه قدردانی کردند.
🔰اما هفته گذشته، خبری از جدیدترین مأموریت موفقیتآمیز نیروی دریای ارتش منتشر شد. بر این اساس، ناوگروه ۸۶ نداجا با پشت سر گذاشتن اقیانوسهای هند، اطلس و آرام، و گذر از آبراه پاناما بهعنوان نخستین ناوگروه نظامی ایران در منطقه آمریکای جنوبی حضور یافت و در بندر ریودوژانیرو برزیل پهلو گرفت.
🔰این مهم در حالی صورت گرفت که ایالات متحده آمریکا تلاش بسیاری داشت تا مانع از حضور شناورهای نظامی ایران در این منطقه از جهان شود؛ منطقهای که به «America's Backyard» (حیاطخلوت آمریکا) معروف است.
🔰خبرگزاری رویترز در پی این اتفاق، نوشت: «حضور کشتیهای ایران در سواحل برزیل اقدامی تحریککننده برای ایالات متحده است»؛ همچنین «تد کروز» از سناتورهای مطرح آمریکایی مدعی شد که «پهلو گرفتن ناوهای ایران در برزیل یک تحول خطرناک و تهدید مستقیم برای امنیت و ایمنی آمریکاییهاست».
🔰این موفقیت ناوگروه نداجا در حالی به دست آمد که سالهاست آمریکا با اتکا به قدرت نظامی خود در مناطق مختلف پهنه آبی جهان و آبهای سرزمینی کشورهای مختلف حضور یافته و به اِعمال قدرت پرداخته است؛ البته جا دارد این نکته را هم متذکر شویم که ناوهای هواپیمابر آمریکا به دلیل هراس از درگیری احتمالی با ایران، مدتی است که از منطقه خلیج فارس خارج و در نقاطی بسیار دورتر از سواحل ایران مستقر شدهاند.
متن کامل
🇮🇷@irnasec
امنیت ملی ایران
🌕شاید امروز «تجزیه طلبی» مهم ترین موضوع «تهدید خارجی» «امنیت ملی ایران» است. 🇮🇷@irnasec
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تاکید ما خلع سلاح گروههای تجزیهطلب موجود در اقلیم کردستان و تحویل مجرمان به ایران است
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹مذاکرات در سطح عالی با عراق منجر به تشکیل کمیته عالی امنیت تهران-بغداد شد.
🔹انتظار داریم از خاک عراق هیچ تهدیدی متوجه «امنیت ملی» و «امنیت مرزی» ایران نشود.
🔹دولت مرکزی عراق وظیفه حفاظت از کل مرزهای عراق را بر عهده دارد؛ در ارتباط با گروههای تجزیهطلب واقع در اقلیم کردستان، تاکید ما خلع سلاح و تحویل مجرمان به ایران است.
🇮🇷@irnasec
امنیت ملی ایران
♦️صنایع دفاعی جمهوری اسلامی ایران در یازدهمین «نمایشگاه امنیت صنایع دفاعی» کشور عراق شرکت کردند. 🇮🇷
👈🏼کدام تجهیزات دفاعی در نمایشگاه امنیت و صنایع دفاعی عراق به نمایش درآمده است؟
🌕در این نمایشگاه:
💎بمب قائم و موشک الماس(١) برای هواپیمای بدون سرنشین
💎راکت فدک،
💎موشک ضد زره دهلاویه،
💎راکت انداز ۱۰۵ میلی متر با سه راکت ضد نفر و ضد زره،
💎انواع مهمات کالیبر کوچک و متوسط
💎دو مدل سلاح انفرادی کا-٧ و مصاف٢
💎 باطری صنعتی،
💎باطری خودرویی،
💎انواع باطری نظامی(حرارتی و روی- نقره) و باطری های نیکل کادمیوم
💎ماهواره رصد،
💎سیستم موقعیت یابی ملی،
💎مخزن سوخت بالگرد،
💎 فناوری پارچه های پیش آغشته
💎دستگاه اسمارت لاین (اندازه گیری مشخصات خطوط توزیع توان الکتریکی با لیزر)
💎 توانمندیهای سازمان جغرافیایی در زمینههای داده برداری مرزی با هواپیمای با سرنشین و بدون سرنشین و راه اندازی دستگاه GNSS (سیستم موقعیتیابی مکان) در این نمایشگاه در معرض نمایش عموم قرار گرفته است.
🇮🇷@irnasec
⭕️سایۀ کنفرانس امنیتی مونیخ بر اجلاس داووس ۲۰۲۳
🖊فرشید فرحناکیان-چکیده
◾️ازآنجاکه کنفرانس امنیتی مونیخ شامل یک تعریف جامع از امنیت است که فقط بر مفهوم کلاسیک آن در مباحث نظامی و ملی تمرکز ندارد و بلکه به ابعاد اقتصادی، زیستمحیطی و همچنین انسانی امنیت نیز توجه لازم را مبذول میدارد؛ سایۀ سنگین موضوعات مطروحه و نحوۀ برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ ۲۰۲۳ بر اجلاس داووس ۲۰۲۳ کاملاً مشهود بود. بیجهت نیست که کنفرانس امنیتی مونیخ (MSC) به «داووس امنیتی» (با اشاره به مجمع جهانی اقتصاد که بهجای مسائل اقتصادی به امور دفاعی و امنیتی میپردازد) نیز شناخته میشود.
1️⃣اجلاس داووس
🔻پنجاهوسومین نشست سالانه اجلاس داووس؛ مجمع جهانی اقتصاد موسوم به اجلاس داووس از روز ۱۶ ژانویه (۲۶ دیماه) در سوئیس آغاز به کار کرد و تا ۲۰ ژانویه ۲۰۲۳ (۳۰ دیماه ۱۴۰۱) ادامه خواهد داشت. پر بیراه نیست که این نشست سالانه را «روح داووس» یا «شریکی که تاریخ را شکل میدهد» نامیدهاند.
2️⃣ کنفرانس امنیتی مونیخ
🔻اوکراین به مهمترین موضوع ژئوپلیتیک جهانی تبدیل شده و نگرانیها و بیثباتیهای فراوانی را به وجود آورده است. دو پرسش کانونی در این میان در مباحث اجلاس داووس ۲۰۲۳ قابل شناسایی بود: آینده مردم اوکراین چیست؟ با این سطح از تحریم و انزوا، آیندۀ روسیه و حاکمیت فعلی آنچه خواهد بود؟ با این وصف که چهرۀ روسیه در اروپا برای درازمدت تخریبشده است. این سرنخها پای نوشتار ما را به کنفرانس امنیتی مونیخ ۲۰۲۳ باز میکند.
⏺روشنسازکلام
🔻ازیکطرف نحوۀ برنامهریزی و اجرای کنفرانس امنیتی مونیخ در سال ۲۰۲۳ درعدم دعوت از روسیه و ایران؛ فارغ از اثرات واقعی آن در تحقق آنچه طراحان این کنفرانس بهدنبال آن بودند، اقدامی در مسیر محرومسازی جهان از اندیشههایی بود که بیان آن میتوانست کمکی هرچند کوچک به تحقق امنیت جهانی و کاهش خشونت باشد.
از طرف دیگر موضوع نشست امسال «همکاری در جهان چندپاره» نام داشت. عنوانی که خبر از چالش پیش روی جهانی میدهد که امروز بیش از همیشه متحد نبودنش آشکار است. بدون شک انفعال امروز، واقعیت فردا است.
🔻انتخاب این موضوع و آن نحوۀ برنامهریزی نشان میدهد اجلاس داووس ۲۰۲۳ بیشازپیش زیر سایۀ کنفرانس امنیتی مونیخ ۲۰۲۳ موسوم به «داووس امنیتی» قرار داشت.
🔻گزارش ۲۰۲۳ کنفرانس امنیتی مونیخ نیز به وضوح بیانگر تناقضات «غرب» است. از طرفی اینگونه القا میگردد که به دنبال خلع سلاح (هستهای) هستیم، ولی همزمان در راستای سیاستهای «چرخش دوران»، تسلیح گستردهای صورت میپذیرد و از این موضوع ابراز خوشحالی میگردد که «قدرتهای اتمی دموکراتیک» در شرایط کنونی اهتمام خود بر بازدارندگی هستهای را مورد تاکید قرار میدهند.
🔻جورج سوروس؛ سرمایهگذار مجارستانی الاصل و بنیانگذار شبکه حمایت از بنیادهای جامعه باز، در کنفرانس امنیتی مونیخ ۲۰۲۳ گفت: «پیروزی اوکراین در جنگ با روسیه منجر به فروپاشی امپراتوری مسکو خواهد شد. باید از جنگ جهانی سوم «به هر قیمتی» اجتناب شود و حمایت اروپا از اوکراین باید ادامه یابد». وقتی درگیری بزرگی مانند اوکراین رخ میدهد، روزنامهنگاران همیشه از خود میپرسند: «کجا باید خودم را مستقر کنم؟» کییف؟ مسکو؟ مونیخ؟ واشنگتن؟ در این مورد پاسخ توماس فریدمن؛ ستوننویس نیویورک تایمز، هیچکدام از اینها نیست. تنها جایی که برای درک این جنگ وجود دارد، درون سر ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه است.
👈متن کامل
🇮🇷@irnasec