🔴حادثه ی ماندنی در تاریخ ما
♦️امام خامنه ای: #فتنه_۸۸ تنها آن چیزی نبود که توی خیابان بوسیله ی تعدادی آدم دیده شد ؛ این یک چیز ریشه داری بود ، یک بیماری عمیقی درست کرده بودند ، اهدافی داشتند .
♦️زمینه ها و مقدمات فراوانی برایش چیده شده بود ، کارهای بزرگی شده بود و هدف های بسیار خطرناکی دنبال این کار بود که با این برخورد های گوناگون سیاسی و امنیتی و اینها حل نمیشد .
♦️ یک حرکت عظیم مردمی لازم داشت ، که این حرکت ، حرکت #۹_دی بود ، آمدند بساط فتنه و فتنه گران را درهم پیچیدند . لذا حادثه ی ۹ دی یک حادثه ی ماندنی در تاریخ ماست .
🌹🌹کلام جانسوز امام خامنه ای
🌹یک خطاب آخرى هم عرض کنم به مولامان و صاحبمان، حضرت بقیه اللَّه (ارواحنا فداه): اى سید ما! اى مولاى ما! ما آنچه باید بکنیم، انجام میدهیم؛ آنچه باید هم گفت، هم گفتیم و خواهیم گفت.
🌹 من جان ناقابلى دارم، جسم ناقصى دارم، اندک آبروئى هم دارم که این را هم خود شما به ما دادید؛ همهى اینها را من کف دست گرفتم، در راه این انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم کرد؛ اینها هم نثار شما باشد.
🌹 سید ما، مولاى ما، دعا کن براى ما؛ صاحب ما توئى؛ صاحب این کشور توئى؛ صاحب این انقلاب توئى؛ پشتیبان ما شما هستید؛ ما این راه را ادامه خواهیم داد؛ با قدرت هم ادامه خواهیم داد؛ در این راه ما را با دعاى خود، با حمایت خود، با توجه خود، پشتیبانى بفرما
🔴قابل اغماض هم نیست
♦️امام خامنه ای:گناه بزرگ فتنهگران در سال ۸۸ این بود که اگر خوشبینانه نگاه کنیم و بگوئیم اینها یک شبههای، خدشهای در ذهنشان بود، این خدشه را به صورت ایجاد چالش برای نظام اسلامی مطرح کردند. این گناه بزرگ، قابل اغماض هم نیست؛ آثار آن هم همچنان در جامعهی ما موجود است.
┄┅═✧☫#ایثار_رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🔸 گل دقیقه ۸۸
بگو به طبل بکوبند و بر دهل بزنند
بگو به غرب از آنسوی شرق پل بزنند...
بگو دومرتبه قرآن بروی نیزه کنند!
دوباره طعنه به "یا ایّها الرّسل" بزنند...
بگو دروغ سرِ هم کنند پشت دروغ
و راست راست به چشمان خلق زل بزنند...
بگو به لشکر تیمور اعتماد کنند
دم از معامله با لشکر مغول بزنند...
بگو که فتنه گران فتنه ها ز سر گیرند
دوباره طبل بکوبند و بر دهل بزنند...
هنوز 22 بر صفر، ما جلو هستیم
ولو دقیقهی 88 گل بزنند
#مهدی_جهاندار
#9دی
#روابط_عمومی_بنیاد_خراسان_رضوی
┄┅═✧☫ایثار رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🇮🇷درس هایی از فتنه ۸۸ و حماسه نهم دی
♦️مقابله حق و باطل و مبارره حسینیان با یزیدیان، از حقایق حیات بشری بوده و نوای دلنشین "کُلُّ یَوْمٍ عَاشُورَا و کُلُّ أَرْضٍ کَرْبَلا" در همیشه زمان جاریست .
جاری بودن این ندای دلنشین یعنی اینکه انسانها در هر زمانی از تاریخ نقشی دارند که اگر آن را بدرستی و در لحظه مناسب ایفا کنند همه چیز به سامان رسیده، انسانها رشد کرده و انسانیت گسترده خواهدشد.
♦️حقیقتی که با نگاه به حوادث کوچک و بزرگ دوران انقلاب اسلامی از نقطه آغاز تا دفاع مقدس و تا فتنه ۸۸ و حماسه نهم دی و درنهایت تا به امروز قابل مشاهده و درک است. فتنه ۸۸ که از تمامیت خواهی وعدم تمکین نامزدهای جریان اصلاح طلب ( #موسوی و #کروبی) به #قانون و بازی این جریان ضد انقلاب در زمین دشمن آغاز شد و ۸ماه تمام کشور و نظام اسلامی را با مشکلاتی مواجه کرد، از جمله حوادث عبرت آموز تاریخ بشری است . درسها و #عبرتهایی که اگر خوب دیده نشوند و نقش آفرینی نکنند، امکان تکرار دوباره آن و ضربه زدن به امنیت ملی و منافع مردم و کشور دور از انتظار نمی باشد. برخی از درسها و عبرت های #فتنه۸۸ و حماسه نهم دی عبارتند از:
۱) انگیزه و توان سازماندهی اجتماعی جریان برانداز نظام جمهوری اسلامی و برخورداری آنها از برنامه های دقیق برای ایجاد بحران را نباید کوچک و ضعیف شمرد.
۲) جبهه #ضدانقلاب و دشمن خارجی امکان مدیریت و به صحنه آوردن #خواص و نخبگان متزلزل و مذبذب و گروههایی از اقشار مردم در شرایط بحرانی را دارد.
۳) عاشورا اعتقادی ترین، بزرگترین و قدرتمندترین جریان برای سازماندهی و #بسیج مردمی برای مقابله بادشمن است. همچنانکه خروش عمومی مردم ایران در #۹دی به دلیل گستاخی #فتنه_گران سبز اموی نسبت به عاشورا صورت گرفت و معجزه ۹ دی در پرتو #عاشورا رقم خورد.
۴) نقش بی بدیل رهبری دینی و #ولایت_فقیه در جامعه اسلامی، اصلی جوهری و اساسی است که کشور و #ملت را از گردنه ها و شرایط سخت عبور می دهد.
۵) بصیرت اولویت اول #جامعه_اسلامی است و پیچیدگی حوادث فتنه گون سال ۸۸ نشان داد که رمز عبور از حوادث سهمگین فقط بصیرت است.
۶) جبهه انقلاب از ضعف حضور در شبکه های اجتماعی و #رسانه_ای رنج می برد و از همین ناحیه هم غافلگیر و ضربه می خورد.
۷) وجود جریان و چهره های سیاسی استحاله شده در درون نظام حقیقتی انکار ناپذیر است که نباید از آن غافل شد.
۸) اتخاذ تدابیر ، روش ها و شیوه های نرم برای مدیریت وضعیت در شرایط بحرانی ضرورتی انکارناپذیراست و توسل به راهکارهای سخت، باعث مخدوش شدن وجاهت نظام خواهدشد چراکه امکان خدشه دارشدن وجاهت مردم سالارانه جمهوری اسلامی در شرایط حساس بسیار بالاست.
۹) این حادثه، زمینه ها و ظرفیت های سیاسی - اجتماعی درون کشور برای تولید شورش و فتنه را آشکار ساخت.
۱۰) حوادث سال ۸۸ نشان داد که دشمن به صورت مستمر در حال برنامه ریزی برای بی ثبات سازی کشور است و به صورت مرتب، نقاط قوت و ضعف نظام #جمهوری_اسلامی را مطالعه و بر روی نقاط آسیب پذیر برنامه ریزی می کند.
۱۱) فتنه ۸۸ نشانگر این واقعیت بود که دشمن راهبرد خود برای فروپاشی نظام را از درون متمرکز کرده و امید به فروپاشی از درون دارد.
۱۲) دشمن شناسی، حاضر بودن در وسط میدان مبارزه، تشخیص درست، تصمیم بجا و اقدام به موقع، ازجمله وظایف یک #مسلمان انقلابی است.
۱۳) رعایت تقوایی الهی ، تدین و تعبد، ترجیح منافع دینی و ملی به منافع شخصی ، جریانی وقومی و قبیله ای در کنار ولایت مداری و تبعیت از تدابیر و فرامین امام جامعه اسلامی ، از جمله مواردی هستند که می توانند از بروز فتنه و آشوب جلوگیری کرده و مقابله با جریان باطل را تسریع نمایند.
۱۴) آینده نگری، #رصد دقیق اقدامات #جبهه_دشمن برای تنظیم رفتار مناسب جبهه خودی و پیش بینی برنامه ها و امکانات سخت افزاری ونرم افزاری برای مقابله با اقدامات آینده دشمن ، امکان تکرار توطئه و #فتننه_های مشابه از طرف دشمن را که احتمال آن بسیار هم بالاست، به حداقل رسانده و نظام اسلامی را در برابر خطرات ناشی از اقدام دشمن واکسینه خواهد کرد.
🌀پایان بخش این نوشته را مزین به سخنی نورانی از امام_خامنه_ای می کنیم که فرمودند:
"فتنه گر و دشمن همیشه هست، امروز یک دشمن است، فردا یک دشمن دیگر است، پس فردا یک کس دیگر است، یک جور دیگر است. یک ملت وقتی بیدار بود، آگاه بود، عازم بود، ایمان خودش را حفظ کرد، زنده بود، رویش داشت، با همه این معارضه ها با آسانی - که روز به روز آسانتر هم خواهد شد - ایستادگی می کند، دست و پنجه نرم می کند و بر همه این معارضه ها فائق می آید."
#روابط_عمومی_بنیاد_خراسان_رضوی
┄┅═✧☫ایثار رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
👆کنار کشیدن در زمان فتنه کمک به فتنه است
#روابط_عمومی_بنیاد_خراسان_رضوی
┄┅═✧☫ایثار رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
❤️ روایتی از واکنش رهبر معظم و فرزانه انقلاب به شعارهای فتنهگران علیه ایشان
#روابط_عمومی_بنیاد_خراسان_رضوی
┄┅═✧☫ایثار رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🌹 روایتی از توسلات
رهبر معظم و فرزانه معظم انقلاب در ایام #فتنه۸۸
➕ توسل فراوان کردم
که خونی ریخته نشود
#روابط_عمومی_بنیاد_خراسان_رضوی
┄┅═✧☫ایثار رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ببينيد| رهبر معظم و فرزانه انقلاب: مردم در #٩دی غائله فتنه را ختم کردند؛ درود بر مردم ایران🌹
#روابط_عمومی_بنیاد_خراسان_رضوی
┄┅═✧☫ایثار رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🇮🇷🇮🇷حماسه تاریخی ۹ دی، روز بصیرت و پیوند امت با ولایت گرامی باد🇮🇷🇮🇷
#روابط_عمومی_بنیاد_خراسان_رضوی
┄┅═✧☫#ایثار_رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
میثم مطیعی_5924927322070188957.mp3
3.51M
🔴فایل صوتی شعرخوانی طوفانی میثم مطیعی
✊در مراسم راهپیمائی نهم دی
1396/10/09
#روابط_عمومی_بنیاد_خراسان_رضوی
┄┅═✧☫ایثار رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
tahmasebpour001(www.BGH.ir)_502261949564715289.mp3
1.77M
🔴نفرین حِــیدر برکسی که دشمن ولایته
♦️مداحی بسیار زیبا/با موضوع فتنه۸۸
♦️وقتی که حُب سلطنت بهونه ے فتنه ها شد...
#روابط_عمومی_بنیاد_خراسان_رضوی
┄┅═✧☫ایثار رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🇮🇷🌺 سالروز حماسه نه دی ماه 88 پیروزی ساندیس وطنی بر دلارهای آمریکایی به مردم بصیر مبارک
▪️بر خواص بی بصیرت و ساکت "فتنه" تسلیت
#روابط_عمومی_بنیاد_خراسان_رضوی
┄┅═✧☫ایثار رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید_و_منتشر_کنید #جالب_و_مهم
🛑 چرا بسیاری از نظامیان و افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی آموزش زبان فارسی می بینند؟!
⁉️ چرا داشتن «سواد رسانه ای» بسیار مهم است؟!
🔴 فضای مجازی و ما ادراک فضای مجازی! اشاره نتانیاهو به تلاش برای تغییر رژیم ایران از طریق ماهواره و اینترنت!
♦️ نگذاریم فیک نیوزهای اسرائیلی آرامش و امنیت کشور عزیزمان را به خطر بیندازند.
#سواد_امنیتی #سواد_رسانه_ای #جهاد_تبیین #امنیت_سایبری
┄┅═✧☫#ایثار_رضوی☫✧═┅┄
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi