هدایت شده از ایثـار رضـوی
🗳#انتخابات #انتخاب_مردم
🌷🗳#شکوه_حضور
🌹شهیدان با خون خود درخت اسلام را آبیاری کردند
🔰وصیت نامه ستارگان آسمانی؛
شهیدان با خون خود درخت اسلام را آبیاری کردند.
🌷شهید رضایی در وصیتنامه خود آورده است: درود به روح پاک شهیدان راه اسلام که با نثار کردن خون خود درخت اسلام را آبیاری کردند و مانند شمع تاریخ سوختند و نورافشانی کردند.
🕊شادی روح شهداء صلوات🌹
راه شهــــ🌹ــــیدان ادامه دارد...🕊🕊
🗳#انتخابات #انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷http://eitaa.com/isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🌺 مـرغ دلم راهـی قـم می شود
در حـرم امـن تو گُـم می شود
🌺عـمّه ی سـادات سلامٌ عـلیک
روح عبـادات سـلامٌ عـلیک
🌺کـوثر نـوری بـه کـویر قـمی
آب حیـاتِ دل ایـن مــردمی
🌺عـمّه ی سـادات بگـو کیستی
فـاطمه یا زینب ثــانی اسـتی
🌺از ســفر کــرببلا آمـــدی
یــا که به دنبـال رضـا آمـدی
🌺کاش شبی مست حضورم کنی
بـا خـبر از وقت ظـهورم کـنی
🌺🌺میلاد حضرت فاطمه ی معصومه سلام الله علیها مبارک باد🌷
📎#ایثار_رضوی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🌺حضرتِ معصومه سلام الله علیها
ما را کربلایی می کند همچو بابش از مریدان دلربایی می کند
🌺مردگان را زنده گرداند نگاهش تا ابد
نیست این بانو خدا اما خدایی می کند
📎#ایثار_رضوی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🌷@isaar_razavi
🌷@bonyad_shahid_khorasan_razavi
🌸به جز همسر، همسنگر می خواهم
🔻ما مملکتی هستیم که عفت، حیا و #حجاب از قرن ها پیش بوده و تاریخ نشان می دهد که مردان و زنان ایرانی پوشش داشتند.
آقا مصطفی وقتی به خواستگاری رفت و در توافقات اولیه که صحبت می کردند گفت که به جز همسر یک همسنگر می خواهد و پس از خطبه عقد همسرش پرسید که مگر جنگ است که همسنگر خواستی و مصطفی گفت که بله جنگ است، جنگ فرهنگی است و دشمن دنبال نفوذ و تغییر فرهنگ است.
#شهید_مصطفی_صدرزاده
#مکتب_شهدا
💻 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
✏️ رهبر معظّم انقلاب ضمن تاکید بر اهمیت دور دوم انتخابات در تکمیل مجلس جدید؛
👈 هر چه مجلس قویتر باشد، امکان کار در کشور بیشتر است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | تاکید رهبر انقلاب بر اهمیت دور دوم #انتخابات در تکمیل مجلس جدید. ۱۴۰۳/۲/۲۱
🖼 #انتخاب_قوی، #مجلس_قوی، #ایران_قوی
📢 رهبر معظّم انقلاب پس از حضور در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی:
▫️انتخابات نشانهی اراده و تصمیمگیری مردم است
▫️هر چه مجلس قویتر باشد امکان کار در کشور بیشتر است
▫️اهمیت مرحلهی دوم انتخابات کمتر از مرحلهی اول نیست
🔹حضرت آیتالله خامنهای:
بسماللّهالرّحمنالرّحیم.
سلام عرض میکنم به همهی کسانی که میشنوند این سخن را و به حضّار محترم و به آقای مجری محترم؛ انشاءاللّه که همهی شما موفّق باشید.
انتخابات، فینفْسه یک کار اساسی و مهمّی برای کشور و برای مردم است. انتخابات نشانهی حضور مردم است؛ نشانهی اراده و تصمیمگیری مردم است؛ بنابراین وظیفهی ملّی هر انسانی که مایل است کشور پیشرفت داشته باشد و [همه در آن] کار بکنند و به مقاصد بزرگ نزدیک بشوند، این است که در انتخابات شرکت کنند. مرحلهی اوّل و دوّم انتخابات هیچ فرقی با هم ندارد؛ همان اهمّیّتی که مرحلهی اوّل دارد، مرحلهی دوّم هم دارد.
✏️ شما در مرحلهی اوّل تعدادی را انتخاب کردید و به مجلس فرستادید، لکن ظرفیّت همچنان تمامنشده است؛ در مرحلهی دوّم، ظرفیّت را تکمیل میکنید؛ اگر چنانچه ما آنجا هم شرکت کردیم، فرض کنید در تهران یا در هر شهر دیگری تعدادی را انتخاب کردیم و بقیّه ماندند و شرکت نکردیم، در واقع کار را کأنّه نیمهتمام رها کردیم؛ بنابراین اهمّیّت مرحلهی دوّم کمتر از مرحلهی اوّل نیست.
انشاءاللّه که مردم عزیزمان، همه شرکت کنند و رأی بدهند و مجلس را تکمیل کنند؛ هرچه رأی بیشتر باشد، مجلس قویتر است، هرچه مجلس قویتر باشد امکان کار در کشور بیشتر است.
انشاءاللّه که موفّق باشید.
والسّلامعلیکمورحمةاللّهوبرکاته