هدایت شده از Spoort
🇮🇷 دهه فجر انقلاب اسلامی گرامی باد
«بسم رب الشهدا و الصديقين»
🌸 ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر، به اطلاع مردم شهید پرور شهر زاینده رود می رساند، #ویژه_برنامه بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی و #گلباران و عطر افشانی در جوار گلزار شهدای گرانقدر محله کله مسلمان و بهجت آباد روز پنجشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ #ساعت_۱۵ باحضور مسؤلین، خانواده معزز شهدا و ایثارگران و مردم شهید پرور شهر زاینده رود برگزار می گردد.
🌸 همچنین مراسم گلباران و عطر افشانی #گلزارهای_پر_نور_شهدای شهر روز پنجشنبه مورخ ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ از ساعت ۱۶:۰۰ با حضور بسیجیان، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و مردم ولایت مدار شهر زاینده رود در گلزارهای شهدای شهر برگزار می گردد.
🚩 بسیج و روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر زاینده رود
حوزه مقاومت بسیج امام خامنه ای(مدظلهالعالی)
دفتر امام جمعه شهر زاینده رود
─═इई🍃🌺🍃ईइ═─
✉ @sh_zayanderod 🥀✍
https://eitaa.com/joinchat/3621519410C1d85bda615
برای اولین بار پوستر شهدای انقلاب اسلامی شهرستان لنجان به همت روابطعمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان لنجان به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر و 22 بهمن ماه ۱۴۰۲ منتشر شد.
پایگاه بسیج و روابطعمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان لنجان
Www.eitaa.com/isaarlenjan
پـــــوبش # حــمـــاســــهحضــــــــور
دانشآمــوزان عزیز در
🇮🇷راهــپـیمــایی ۲۲ بهـــمن🇮🇷
به 👨👩👧👦#همـــراهخانــوادهمحــتـــرمتان
شرکت نموده و تصــویر حضـــورخود را
به شــماره 📱3287 298 0991
در پیــامرســان ایتا ارســـال فرمائید.
قرعهکشے و اهداے🎁 درنمازجمعه
#دفترامامجمعهشهرچرمهیـــــن
هدایت شده از مهدی هاشم زاده
به نام خدا
بخشدار محترم......
شهردار محترم......
با سلام
پس از حمد الهی و صلوات بر حضرت محمد(ص) و خاندان پاک و مطهرش(ع)، احتراما؛ با توجه ابلاغ مناسبت های تقویمی شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، مصوبات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، خواهشمند است دستور فرمائید ضمن برپایی مراسم میهمانی لاله ها همزمان با سراسر کشور که در مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۹ روز پنجشنبه از ساعت ۱۵ (و در صورت برگزاری در تاریخ، روز و ساعتی غیر از این زمان) برگزار می گردد، گزارش اهم اقدامات به عمل آمده را به این بنیاد و شورای هماهنگی تبلیغات شهرستان منعکس نمایند.
رحمان رحیمی
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
مهدی هاشم زاده
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان لنجان
رونوشت:
_ ائمه محترم جمعه جهت استحضار.
_ فرماندار محترم شهرستان لنجان جهت استحضار.
_ فرماندهی محترم ناحیه مقاومت بسیج لنجان جهت استحضار.
_ معاونت محترم فرهنگی و ورزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان جهت استحضار.
_ رئیس محترم اداره امور فرهنگی و تبلیغات اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان جهت استحضار.
_ فرمانده محترم/ مدیر محترم اداره/نهاد/ سازمان و... جهت استحضار.
_ رئیس محترم اداره/نهاد/ سازمان و... جهت استحضار.
_ شورای محترم اسلامی شهرستان/ شورای محترم اسلامی بخش/ شورای محترم شهرها و روستاهای شهرستان جهت استحضار.
_ مدیر عامل محترم نهاد/ سازمان/ شرکت و... جهت استحضار.
پایگاه بسیج و روابطعمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان لنجان 🌷🌷🌷
@isaarlenjan
هدایت شده از ستاد دهه فجر شهرستان لنجان
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷
یوم الله دهه مبارک فجر و
عید مبعث نبی مکرم اسلام مبارک باد .
🌺 میهمانی لاله ها
آئین غبار روبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدا
🌼زمان :پنجشنبه ۱۹بهمن ساعت ۱۵:۰۰
🌼مکان : گلستان پر نور شهدای زرين شهر
🚩ستاد برگزاری مراسم گرامیداشت دهه مبارک فجر زرین شهر
🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷