#خانم_بازیگر!
#گرانی_سرسامآور را شماها سر #سفره_مردم گذاشتید
خانم بازیگر که در #تبلیغات_انتخاباتی در سالن آزادی از خود بیخود شده بودی؛ آیا از قیمت #دلار و #تخممرغ خبر داری؟!
این سوال اعتراضآمیز را امیرمحمد زند بازیگر سینما و تلویزیون خطاب به باران کوثری نوشته که نقش #تبلیغاتچی را در میتینگ انتخاباتی اصلاحطلبان و روحانی، به عهده گرفته بود. زند با اشاره به ویدئوی مصاحبه کوثری با فریدون جیرانی مینویسد: خیلی ممنون که صادقانه و مشخصا دلیل آن همه فریاد با دستبندهای رنگین و آن همه تلاش و #سینهچاکی را گفتید اما بهتر نبود برای اکران فیلمتون راه دیگری میرفتید؟ و از چیزی (سیاست) که سررشته ندارید و مردمی که بعضا چشم بر دهان هنرمندها دوختهاند، پلی بیپایه برای آرزوهاتون نمیساختید؟ آیا بهتر نبود اساسا به فیلم من عصبانی نیستم رای میدادید؟ و من و امثال من را گمراه در داشتن دغدغه #معیشت مردم نمیکردید!؟
شما حتی جسارت و معرفت یه #عذرخواهی ساده از مردم را ندارید؟ شما میدانستید در قبال آن رایهایی که جمع کردهاید، تا همیشه مسئولید!؟
#تخممرغ دانهای 1500 تومان و #دلار تا این لحظه سی هزار تومانی و شرمندگی مردان بسیاری پیش زن و بچههایشان بهترین اکران عصبانیت امثال شما نبود...
ببخشید، من هم به عنوان یه آدم فرهنگی که نه به عنوان یک ایرانی حق خودم میدانم که دیگر سکوت نکنم و نظرم را بگویم.
از قدیم گفتن بازی اشکنک داره، باران کوثری روزی که در سالن آزادی از خود بیخود شده بود و داد آنچنانی میزد باید فکر باخت در #قمار_سیاست رو میکرد، البته اگه واقعا باخته باشه، شایدم #برده کسی چه میدونه.
اعتراض این هنرمند به #عوامفریبی یک بازیگر سینما در حالی است که اغلب #سلبریتیها و #بازیگران به بازی گرفته شده در ستاد انتخاباتی «اشرافیت مدعی اعتدال و اصلاحات» در هفتههای اخیر، به طور کامل #سکوت اختیار کردهاند.
گفته میشود برخی از آنها #امتیازات_هنگفتی در ازای حضور در نمایشهای انتخاباتی کذایی دریافت کرده اند
هدایت شده از #ثامنین نجف آباد🏴
#سلام_امام_زمانم
#مولا_جان_شرمنده_ایم😔
سوخته از هجر تو، قلب پریشان من
محو جمال تو هر، خون جگری می شود
جز غم هجران تو، نیست غمی بر دلم
شوق وصالت مرا، بال و پری می شود
علی اصغر یونسیان(ملتجی)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
❀🍃✿🍃❀ ❀🍃✿🍃❀
هدایت شده از معیار
✅یادداشت/
💯 فرافکنی نکنید!
🔻سیر افزایشی فشارهای اقتصادی و معیشتی به مردم عزیز ایران، امروز گزارهای غیرقابل انکار در کشور است؛ اما نحوه تحلیل آن و بررسی علت یا علل مسائل اخیر کشور طبیعتاً اختلافی بوده و هر مسئول و جریان سیاسی دیگری را مقصر وضعیت به وجود آمده میداند. در این باره نکاتی مطرح است که مرور آنها میتواند مفید باشد:
❌نکات تحلیلی:
🔹1ـ بررسی علتشناسی مسائل امروز ایران برای برون رفت از آنها مهم است؛ اما مهمتر از آن، این است که اگر تأمل در این حوزه همراه با دقت نظر نباشد و صرفاً با هدف مقصرتراشی باشد، نه تنها به مقصود حل مشکلات نائل نمیشود بلکه بر گرههای بیشتر میافزاید.
🔸 2ـ یکی از این گرهها، افزایش بیشتر اختلافات جناحی و سیاسی است که اساساً باعث دلخوری بیشتر مردم میشود و در نهایت، اگر عزم و انسجامی برای حل مشکلات مشاهده نشود، مجال برای پیدایش معضل ثانویهای فراهم میشود که تبعات و آثار سوء آن به مراتب بیشتر و عمیقتر از مشکلات اقتصادی خواهد بود و آن، سایش و کاهش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی به دولت، مجلس، قوه قضائیه و به طور کلی به نظام اسلامی است. 3ـ این مقصد، همان هدف راهبردی چهل ساله دشمنان انقلاب و نظام دینی برآمده از آن است و تنها عاملی که میتواند زمینهساز حل مشکلات باشد، پذیرش مسئولیت است. در این باره همه مسئولان در قوا و نهادهای مختلف با رویکردی انقلابی و شجاعانه مسئولیت اقدامات و تصمیمات خود را بپذیرند و از دادن آدرس غلط بپرهیزند، میتوان به مرحله دوم رسید که به راهحل مشکلات فکر کردن و اجماع کردن است. 4ـ مردم امروز از دست مسئولی که با فرافکنی میخواهد مسئولیت را از روی دوش خود بردارد ناراحت هستند و بیشتر از آن، از تحلیل و تفسیرهای افراد و جریانهایی که به دنبال صید ماهی مقصود سیاسی خود از آبگِلآلود شرایط کنونی کشور هستند و فرار به جلوی آنها نه تنها زمینهساز سازش نخواهد بود؛ بلکه میتواند با نمایش تصویری برهم ریخته از داخل، دشمن را به محاسبه غلط بیندازد!
🔺 نکته راهبردی: امنیت ملی و سرمایه اعتماد عمومی نظام اسلامی نباید وجهالمصالحه بازیهای سیاسی افراد و جریانها قرار گیرد. جمهوری اسلامی از این مرحله با اتکا به ظرفیتهای داخلی عبور خواهد کرد، همان طور که در طول چهار دهه گذشته در پرتو صبر و ایستادن روی پای خود به جایگاه امروز رسیده است. این موضوع تنها منوط به یک شرط است و آن اینکه متحد و منسجم ذیل راهبری رهبر معظم انقلاب کار کنیم و فرافکنی نکنیم!
🔵 (نویسنده: فتحالله پریشان)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از بینات
📸 شهید کر و لالی که با امام زمان(علیه السلام) ارتباط داشت!
🔸اسمش عبدالمطلب اکبری بود.
زمان جنگ توی محل ما مکانیکی میکرد و چون کر و لال بود، خیلیا مسخرهش میکردن.
یه روز رفتیم سر قبر پسر عموی شهیدش ”غلامرضا اکبری“.
🔹عبدالمطلب کنار قبر پسر عموش با انگشت یه چارچوب قبر کشید و توش نوشت ”شهید عبدالمطلب اکبری“!
ما هم خندیدیم ومسخرهش کردیم! هیچی نگفت فقط یه نگاهی به سنگ قبر کرد و با دست، نوشتهش رو پاک کرد و سرش رو انداخت پایین و آروم از کنارمون رفت…
🔸فردای اون روز عازم جبهه شد و دیگه ندیدیمش. ۱۰ روز بعد شهید شد و پیکرش رو آوردن.
جالب اینجا بود که دقیقا جایی دفن شد که برای ما با دست قبر خودش رو کشیده بود و مسخرهش کردیم!
🔹وصیت نامهش خیلی سوزناک بود؛ نوشته بود:
” بسم الله الرحمن الرحیم “
یک عمر هر چی گفتم به من میخندیدن!
یک عمر هر چی میخواستم به مردم محبت کنم، فکر کردن من آدم نیستم و مسخرهم کردن!
یک عمر کسی رو نداشتم باهاش حرف بزنم، خیلی تنها بودم.
اما مردم! ما رفتیم. بدونید هر روز با آقام امام زمان (علیه السلام) حرف میزدم.
آقا خودش گفت: تو شهید میشی...
#شهید_عبدالمطلب_اکبری
@Afsaran_ir
دولت آرایش جنگی ندارد احمدتوکلی
شاهدیم که وقتی بحث جنگ اقتصادی میشود صرفا در لفظ و بیان مورداشاره قرار میگیرد، چون با توجه به سیاستهای اعمالی به نظر میرسد خود دولت چندان موضوع جنگ اقتصادی را باور ندارد
به گزارش گروه دیگر رسانههای خبرگزاری فارس، روزنامه جام جم یادداشتی از احمد توکلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر کرده است که متن آن در ادامه از نظرتان میگذرد.
چند وقتی است که آقای رئیسجمهور در تحلیل شرایط کشور به موضوع جنگ اقتصادی اشاره و عنوان میکنند که کشور در شرایط جنگ اقتصادی است و دلیل مشکلات اقتصادی ما به این جنگ برمیگردد. رئیسجمهور همچنین تأکید دارد اگر صرفا با تحریمهای خارجی و نه جنگ اقتصادی مواجه بودیم، میتوانستیم شرایط را بهتر اداره کنیم.
واقعیت آن است که پذیرش همین نکته از سوی آقای روحانی، اتفاق میمون و مبارکی است. ما بارها بهصورت جدی متذکر میشدیم و هشدار میدادیم کشور در شرایط جنگ اقتصادی به سر میبرد و باید در مصرف منابع محدودی که در اختیار ماست بیشتر دقت کنیم و بر اساس آن برنامهریزی داشته باشیم.
از یکسو اکنون باید خوشحال بود که آقای رئیسجمهور، جنگ اقتصادی را پذیرفته است، اما از سوی دیگر نباید ازنظر دور داشت که اشاره آقای روحانی به شروع جنگ اقتصادی از سال ۹۷ به بعد با واقعیات همخوان نیست، زیرا از ابتدای انقلاب تاکنون ما درگیر تحریم هستیم و همواره با تحریم و جنگ اقتصادی مواجه بودهایم.
در دوران گذشته بهویژه در دوره دفاع مقدس، زمانی که با تحریم و جنگ اقتصادی روبهرو بودیم، کشور در شرایط ویژهای قرار داشت و برای اینکه بتوانیم تا جای ممکن زندگی را برای مردم آسانتر کنیم، تدابیری برای گذران هر چهبهتر شرایط در موقعیت جنگی اتخاذ میشد. طبعا در آن مقطع بحث سهمیهبندی و همچنین ارائه کوپن باعث شد تا حدودی اقلام موردنیاز مردم باقیمت مناسب در اختیار آنها قرار گیرد.
در چنین شرایطی هم باید با این شیوهها بهصورت جنگی، اوضاع را مدیریت کنیم، اما شاهدیم که وقتی بحث جنگ اقتصادی میشود صرفا در لفظ و بیان مورداشاره قرار میگیرد، چون با توجه به سیاستهای اعمالی به نظر میرسد خود دولت چندان موضوع جنگ اقتصادی را باور ندارد یا حداقل اینکه برای مواجهه با آن از کارایی لازم برخوردار نیست و برنامهریزی درستی برای روبهرو شدن با آن ندارد.
در شرایط فعلی مردم با مشکلات زیادی دستوپنجه نرم میکنند و با دشواری، اقلام موردنیاز خود را تهیه میکنند؛ اقلامی که روزبهروز بر قیمت آن افزوده میشود. اگر قرار بود موقعیت کشور آماده این جنگ اقتصادی باشد، دیدن شرایط فعلی اصلا با مسائلی چون آمادگی و مهیا بودن کشور برای جنگ اقتصادی همخوانی ندارد.
از سوی دیگر دولت باید برای جنگ اقتصادی از خود شروع کند و با صرفهجویی، جلوگیری از حیفومیل اموال، مبارزه با فساد ، رانتخواری و .... برای این موقعیت، آرایش جنگی بگیرد، اما چنین عزمی از سوی دولت دیده نمیشود.
انتهای پیام/
─┅═༅𖣔﷽𖣔༅═┅─
📖✍#درس_اربعین
👤حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) :
🍃🕯درسی که اربعین به ما میدهد، این است که باید یاد حقیقت و خاطرهی شهادت را در مقابل طوفان تبلیغات دشمن زنده نگهداشت.
🗞پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی
🗓 اول فرودین ۱۳۸۵
/وکیل مدافع لوایح استعماری در ایران/ظریف گفته "برخی بخاطر منافع اقتصادی مخالف تصویب fatf هستند"/کاش آقای ظریف بگوید نفع fatf برای کشور یا شخص خودش چیست که انقدر سنگش را به سینه میزند.چرا برای مردم نمیگویید دولت حدود ۳ سال، ۹۵ درصد از دستورات fatf را اجرا کرد اما کوچکترین گشایشی در تبادلات بانکی ایجاد نشد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف:
🔻تمام قطعات موشک کروز را میسازیم ولی خودروها را به بهانۀ ناتوانی در تأمین موتور برف پاک کن شیشۀ جلوی ماشین و سایر قطعات ساده انبار میکنند.
✅یادداشت/
🛑آمریکا به دنبال جبران شکست خود در سوریه است
🔻 آمریکا از سال 2011 با پشتیبانی از گروه تروریستی داعش به دنبال براندازی دولت مردمی سوریه برآمد. کمک به داعش بعد از مدتی از طریق همراهی نیروهای تروریستیـ نظامی آمریکا ادامه یافت، ولی آمریکا هرگز به اهداف خود در سوریه نرسید، البته همچنان تلاش دولتمردان آمریکایی بر تأثیرگذاری در ساختار قدرت آینده این کشور از طریق اعمال فشار و نفوذ در قانون اساسی جدید این کشور متمرکز شده است.
🔷گزاره خبری: رئیسجمهور سوریه در مصاحبهای اعلام کرده است: «آمریکا و متحدانش به کار کمیته قانون اساسی سوریه به شکلی سازنده اهمیت نمیدهند و خواستههای آنها تضعیف دولت سوریه و تجزیه این کشور است و واشنگتن بر بسیاری از مناطق و کشورها قانونهای اساسی تحمیل کرده تا آنجا را به فتنه و هرج و مرج بکشد.»
🔺گزاره تحلیلی: حضور مستقیم آمریکا در کنار تروریستهای داعش و دلارهای سعودی نتوانست این کشور را به اهداف شوم خود در سوریه برساند. ایجاد ائتلافی از کشورهای حامی تروریستها در سوریه و ارسال پیشرفتهترین سلاح نظامی به داعش و گروههای همتراز آن تنها بخش جزئی از تلاش آمریکا برای تسخیر سوریه بود، اما نتیجه آن شکست سنگین ایالات متحده و همپیمانان آن در سوریه تا به امروز بوده است. از این رو کاخ سفید به دنبال دخالت در ساختارها و قوانین سوریه برآمده است تا اهداف خود را با هزینه کم و به صورت به ظاهر قانونی به دست آورد، سیاستی که رویکرد جدید غرب در قبال کشورهای مخالف خود در وضعیت کنونی تلقی میشود. حال که سوریه در نبرد میدانی بر آمریکا غلبه پیدا کرده، نباید اجازه نفوذ آمریکا در ساختارها و قوانین خود را بدهد. با این حال باید متذکر شد که جایگاه سوریه از لحاظ داشتن قدرت تصمیمگیری و استقلال به مراتب بالاتر از کشورهایی همچون عربستان، امارات و سایر کشورهای وابسته به آمریکاست. در وضعیت فعلی سوریه به عنوان فاتح نبرد با آمریکا و متحدان آن، در جامعه بینالمللی مورد پذیرش است و کشورهای مختلف یکی پس از دیگری سفارت خود را در دمشق بازگشایی میکنند.
🔴(نویسنده: اکبر معصومی)
🖼 #در۱۰۰کلمه| چرا در قرهباغ صلح نمیشود
▪️۱. رییسجمهور آذربایجان گفته علت اینکه مذاکره نمیکند این است که میانجیها روی قطعنامههای شورای امنیت پافشاری نمیکنند.
▪️۲. منظور علیاف قطعنامههاییست که حدود ۳۰ سال پیش در جنگ قرهباغ صادر شد اما عملی نشد.
▪️۳. آن زمان ارمنستان توانسته بود قرهباغ کوهستانی ارمنینشین را که جزو خاک آذربایجان است از آن خود کند.
▪️۴. جنگ قبلی بدون پسگرفتن این مناطق توسط آذربایجان با آتشبس تمام شد.
▪️۵. حالا در اوج جنگ جدید برخی دوباره حرف از آتشبس میزنند.
▪️۶. اینبار ترکیه و آذربایجان میگویند: صلح نه! باید تکلیف برای همیشه مشخص شود.
▪️۷. منظور آنها عمل به همان قطعنامههاست که در آنها آمده: ارمنستان باید از قرهباغ خارج شود.