جزئیات تشییع و تدفین شهید زاهدی مشخص شد
🔹فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان گفت: محل دفن شهید، بنابر وصیت ایشان در گلستان شهدا و کنار مزار شهید حاج حسین خرازی خواهد بود.
👈 ادامه مطلب را در لینک زیر مشاهده فرمایید:
🔗 http://riahnews.ir/?p=19186
کنگره ملی ۲۴ هزار شهید استان اصفهان
#شهیدان_مظهر_عزت_ایران
پخش نماهنگ راه نجات (تولیدی کمیته مساجد کنگره شهدا) امشب ۱۴ فروردین ماه ساعت 19/52 شبکه اصفهان
کنگره ملی ۲۴ هزار شهید استان اصفهان
#شهیدان_مظهر_عزت_ایران
باسلام
مراسم جزء خوانی خواهران هر روز به نیابت از شهدای روستا شهیدان رحیمی
#امسال_عید_میهمان_هستیم
#حرمت_میزبان_را_نگه_داریم
#پایگاه_ریحانه_الرسول
#روستای_شهید_پرور_ایچی🌹
#حوزه_صدیقه_طاهره
#ناحیه_امام_علی ع
#قرارگاه_فرهنگی_اجتماعی
برگزاری مراسم جز خوانی و تفسیر قران به نیایت از شهدای محل در حلقه صالحین بزرگسالان
#حرمت_میزبان_را_نگه_داریم
#امسال_عید_مهمان_هستیم_۲
#پایگاه_نرجس_خاتون
#روستای_شهید_پرور_ازیران🌹
#حوزه_مقاومت_صدیقه_ی_طاهره_س
#ناحیه_امام_علی_ع
#سپاه_صاحب_الزمان_استان_اصفهان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
مراسم یادواره خانگی شهیدان احمد خواجه گودرزی و خداداد معتمدی
قرائت قرآن و ذکر مصیبت حضرت علی علیه السلام در شب شهادت حضرت علی علیه السلام
#راه_شهیدان_ادامه_دارد
#ستارگان_درخشان
#کنگره۲۴۰۰شهید_استان_اصفهان_شهرستان_لنجان
#پایگاه_بسیج_حضرت_امیرالمومنین
#حوزه_مقاومت_بسیج_شهید_محلاتی
#سپاه_ناحیه_مقاومت_بسیج_لنجان
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
29.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👂گوش کنید
#شهادتت_مبارک
🌷پیوستن مجاهد فی سبیل الله سرلشکر #شهید_حاج_علی_زاهدی به مولا امیر المومنین در روز شهادت آن بزرگ مرد تاریخ مبارکباد
🇮🇷بکشید ما را ملت ما بیدارتر می شود
#شهادت_افتخار_ماست
⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙
#گلزار_شهدا_دستگرد
https://eitaa.com/golzreshd
—————⃟🌻⃟💛⃟🌻⃟🌙⃟⃟🌻⃟✨⃟——
💠به احترام مادر
🔹برادرم احترام زیادی برای مادرم قائل بود برای نمونه هیچ وقت دیده نشد در جلوی مادرم پایش را دراز کند در حضور او دو زانو و مؤدب می نشست و صحبت می کرد.
🇮🇷 به عنوان طلبه به جبهه رفت و در لشکر ۱۶ زرهی قزوین مشغول تبلیغ شد. او در عملیات طریق القدس که سال ۱۳۶۰ در منطقهٔ عمومی بستان صورت گرفت شرکت داشت و در تاریخ ۶۰/۹/۳۰ به فیض عظمای شهادت نائل آمد وقتی پیکر مطهرش را به روستای <<استیر >> سبزوار آوردند، ۱۵ ساله بودم در غسالخانه مادرم را آوردند که با فرزندش وداع کند.
😢وقتی چشم مادرم به جسد سید مهدی که در تابوت بود افتاد با چشمان گریان و دلی شکسته و بیانی بغض آلود به او گفت: سیدعلی ( در خانه او را سیدعلی صدا می زدیم ) تا یاد دارم تو هیچ وقت در مقابل من پایت را دراز نمی کردی و تا من نمینشستم ،نمی نشستی؛ حالا چه شده ، من به پیش تو آمده ام و تو حال دیگری داری!؟
🔸همین که این جملات از زبان مادرم بیان شد اقوام و آشنایانی که دور جسد برادرم در غسالخانه بودند از شدت تأثر نگاهی به چهره گریان مادرم و نگاه دیگری هم به چهرۀ برادر شهیدم انداختند. ناگهان همه مشاهده کردند که چشمان سیدمهدی برای چند لحظه باز شد و يك قطره اشک از آنها بر گونه اش سرازیر شد.
📝همسر دایی ام هم می گفت که وقتی در مصلا ما را بر سر تابوت سید مهدی اسلامی خواه بردند من و خواهران و مادرش دور تابوت او جمع شدیم و گریه کردیم مادرش خیلی بیتابی میکرد من اولین کسی بودم که در تابوت را گشودم تا مادر چهره فرزندش را ببیند. وقتی چشمم به صورت سید مهدی ،افتاد حالتی را در چهره اش احساس کردم که انگار زنده است. حالتی طبیعی داشت.
❎لحظاتی که مادرش شروع به درد دل کردن با او کرد همه ما شاهد بودیم که چشمان بسته شده شهید باز شد. وقتی مشاهده کردم جان دوباره به جسد او برگشته به زنهایی که دور و بر تابوت ایستاده و گریه می کردند گفتم: «شما را به خدا این قدر سر و صدا نکنید بیایید و ببینید که سید مهدی زنده است و نمرده است چون شاهد بودم در آن لحظات باورنکردنی چند بار چشمان او پلک زد و به صورت باز باقی ماند.
💠🌷💠🌷💠🌷💠
📎منبع:کتاب ما زنده ایم ( حکایت های شگفت انگیز از زنده بودن شهدا ) ص ۲۶۸
📝راوی حجت الاسلام والمسلمین سید باقر اسلامی خواه
🌙⭐️🌙💫⭐️🌙
#ما_زنده_ایم
#حکایاتی_شگفت_انگیز_از_زنده_بودن_شهدا
🌷🎍🌷🎍🌷
ᨖᨖᨖᨖᨖ❥ᨖᨖᨖᨖ
@golzreshd
ᨖᨖᨖᨖᨖ❥ᨖᨖᨖᨖ