🔺 ذکر دعای سفارش شده از مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی به نقل از مرحوم امام خمینی که به شاگردان خویش به جهت دفع بلا و مصیبت توصیه میفرمودند:
عصر و غروب جمعه، به نیابت از تمام شیعیان عالم
ده مرتبه:
اللهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آلِ محمّدٍ وَ ادْفَعْ عَنَّا البَلاءَ المُبْرَمَ مِن السَّماءِ إنَّكَ عَلى کُلِّ شَئٍ قَدِیرٌ
خدایا صلوات فرست بر محمد و آل محمد و دفع بنما از ما بلائی را که حتمی شده است از آسمان، همانا تو بر هر امری قادر و توانائی.
💠🍃💠🍃💠🍃💠🍃💠🍃
💠 گاهی با یک دعای بظاهر کوچک بلای قطعی مبرم برداشته میشود
🍃 و قضائک المبرم الذی تحجبه بایسر الدعاء
...و به قضای حتمیات که با خفیفترین دعا میپوشانیاش ...
🍃💐🌹💐🍃
@menbarisfahan
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ دیدن این کلیپ مسئولیت میآورد.
#جهاد_تبیین_عینی_فوری
🍃💐🌹💐🍃
@menbarisfahan
💠 داستان تربیتی
💠 لاتی که به وسیله آیتالله قاضی نماز شب خوان شد!!
🍃💐🌹💐🍃
@menbarisfahan
👆👆
✅بیانات آیتالله بهجت در این کتاب درباره سیدالشهدا بسیار زیبا و دلنشین است و پیشنهاد میشود حتما این کتاب را بخوانید. ایشان در این کتاب میفرمایند:
💥شیخ انصاری (ره) هر روز زیارت عاشورا را با صد لعن و سلام در بالای سر حرم حضرت امیر (ع) در عرض نیمساعت میخواند و تمام میکرد. البته ایشان سریعالبیان بودهاند؛ زیرا قاعدتاً نمیشود زیارت عاشورا را با صد لعن و سلام در عرض نیمساعت تمام کرد.
💥جمع بین آن همه عبادات و عملیات و تعبدیات و آن همه مطالعات و تدریس و تألیفی که ایشان داشت، جمع بین دو نقیض متعارف است. تعبدیاتی که ایشان مداوم انجام میداد، عبارت بود از نوافل، نماز جعفر، زیارت جامعه و عاشورا و یک جز قرآن در هر روز؛ آیا جمع بین این امور جز با این میشود که خداوند برکت در اوقات و توفیق در اعمال بدهد!
💥... آقای [سیدحسین] بادکوبهای [استاد فلسفه علامه طباطبایی] تعبدش بیش از دیگران بود، دائمالذکر بود، به زیارت عاشورا با صد لعن و سلام مشغول بود، متأدب به آداب و سنن شرعی بود، نعلین خود را از در مسجد [یا صحن] خلع مینمود (درمیآورد). چاه نفت در ملک او بود [و از او غضب کردند و بعد از آن در سختی زندگی میکرد و هرگز حسرتش را نمیخورد]، ولی برای علم حسرت میخورد!
💥... آقای [علامه] طباطبایی پیش از من، حدود ده سال نزد شیخ محمدحسین غروی اصفهانی تلمذ کرده بود. آقای طباطبایی فرموده بود: در مجلسی سه نفر بودیم، استاد آمد و مطالبی فرمود، از جمله اینکه: «من از خدا خواستهام که زیارت عاشورایم تا موقع مرگ، ترک نشود» و همانطور هم شد.
🍃💐🌹💐🍃
@menbarisfahan
📱دریافت نسخه به روز شده اپلیکیشن آنلاین محتوای تبلیغی روزبرگ
📗 محتواهای متناسب با مناسبتهای شمسی، قمری و میلادی سال
🎧 فایلهای صوتی و تصویری آموزشی به منظور تقویت دانش و مهارتهای مبلغان و مربیان دینی و فرهنگی
🔹 دریافت از کافه بازار:
cafebazaar.ir/app/ir.isca.rozbarg
🍃💐🌹💐🍃
@menbarisfahan
📚 انصراف از حج
💠 سؤال: با توجه به افزایش ناگهانی هزینه های حج و مطالبه هزینه اضافی توسط دولت عربستان، آیا شخصی که هزینه های حج را داشته و برای امسال ثبت نام کرده است، باید هزینه جدید را نیز پرداخت کند یا می تواند انصراف دهد؟
✅ جواب: اگر از سالهای پیش، حج بر او مستقر شده باید به هر صورتی، هزینه های جدید را فراهم کرده و پرداخت کند و اگر در همین سال جاری مستطیع شده و هزینه اضافی مذکور را (علاوه بر ضروريات زندگی و آنچه در معيشتِ مناسب شأن خود به آن نياز دارد) دارا می باشد، مستطیع است و باید پرداخت کند وگرنه مستطیع نیست و حج بر او واجب نشده است و می تواند انصراف دهد؛ بله اگر بتواند قرض بگيرد و سپس به سادگي قرض خود را ادا کند، هر چند واجب نيست که خود را با قرض گرفتن مستطيع کند اما اگر قرض بگيرد، حج بر او واجب می شود.
#احکام_حج #استطاعت
🍃💐🌹💐🍃
@menbarisfahan
#نهج_البلاغه
💥فَلاَ تَحْمِلْ هَمَّ سَنَتِكَ عَلَى هَمِّ يَوْمِكَ! كَفَاكَ كُلُّ يَوْم عَلَى مَا فِيهِ
🌔 غم و اندوه تمام سال را بر همّ و غمّ امروزت اضافه مكن. غم هر روز براى آن روز كافى است»
📘#حکمت_379
🍃💐💠🌹💠💐🍃
@menbarisfahan
📚 جهیزیه خریداری شده از طرف مرد
💠 سؤال: مرد و زن هنگام ازدواج در سندی عادی توافق می کنند که مرد، وسائلی از قبیل یخچال،تلویزیون و... را تهیه کند؛ مالک این وسائل از نظر شرعی چه کسی می باشد؟
✅ جواب: وسائلی که توسط مرد تهیه می شود ملک اوست هر چند برای استفاده در اختیار زن قرار داده باشد، مگر این که ثابت شود با هبه، صلح و مانند آن، ملکیت آن را به زن منتقل کرده است.
🍃💐🌹💐🍃
@menbarisfahan