📄 فیش منبرکوتاه با موضوع "ثروتمند پابرهنه"
صداى ساز و آواز بلند بود. هرکس که از نزدیک آن خانه میگذشت، میتوانست حدس بزند که در درون خانه چه خبرهاست؟ بساط عشرت و میگسارى پهن بود و جام «مى» بود که پیاپى نوشیده میشد. کنیزک خدمتکار درون خانه را جاروب زده و خاکروبها را در دست گرفته از خانه بیرون آمده بود تا آنها را در کنارى بریزد. در همین لحظه مردى که آثار عبادت زیاد از چهرهاش نمایان بود و پیشانیش از سجدههاى طولانى حکایت میکرد از آنجا میگذشت، از آن کنیزک پرسید:
«صاحب این خانه بنده است یا آزاد؟».
– آزاد.
– معلوم است که آزاد است. اگر بنده میبود پرواى صاحب و مالک و خداوندگار خویش را میداشت و این بساط را پهن نمیکرد.
رد و بدل شدن این سخنان بین کنیزک و آن مرد موجب شد که کنیزک مکث زیادترى در بیرون خانه بکند. هنگامى که به خانه برگشت اربابش پرسید: «چرا این قدر دیر آمدى؟».
کنیزک ماجرا را تعریف کرد و گفت: «مردى با چنین وضع و هیئت میگذشت و چنان پرسشى کرد و من چنین پاسخى دادم.»
شنیدن این ماجرا او را چند لحظه در اندیشه فرو برد. مخصوصا آن جمله (اگر بنده میبود از صاحب اختیار خود پروا میکرد) مثل تیر بر قلبش نشست. بى اختیار از جا جست و به خود مهلت کفش پوشیدن نداد. با پاى برهنه به دنبال گوینده سخن رفت. دوید تا خود را به صاحب سخن که جز امام هفتم حضرت موسى بن جعفر علیه السلام نبود رساند. به دست آن حضرت به شرف توبه نائل شد، و دیگر به افتخار آن روز که با پاى برهنه به شرف توبه نائل آمده بود کفش به پا نکرد. او که تا آن روز به «بشربن حارث بن عبد الرحمن مروزى» معروف بود، از آن به بعد لقب «الحافى» یعنى «پابرهنه» یافت و به «بشر حافى» معروف و مشهور گشت. تا زنده بود به پیمان خویش وفادار ماند، دیگر گرد گناه نگشت. تا آن روز در سلک اشراف زادگان و عیاشان بود، از آن به بعد در سلک مردان پرهیزکار و خداپرست درآمد.
مجموعه آثاراستادشهیدمطهرى (داستان راستان)، جلد ۱۸، صفحه ۲۸۶
#ابا_الرضا_علیه_السلام
#میلاد_امام_کاظم_علیه_السلام
🍃💠🍂💐🌹💐🍂💠🍃
@menbarisfahan
3 شعر در مدح امام کاظم علیه السلام.pdf
46.6K
۳ شعر زیبا در مدح امام کاظم #اباالرضا علیه السلام
مناسب اجرای منبر
🍃💠🍂💐🌹💐🍂💠🍃
@menbarisfahan
فیش منبر کامل پیرامون شرایط امام کاظم علیه اسلام.pdf
167.2K
🔰 فیش منبر کامل با موضوع: متفاوت بودن شرایط زندگی ائمه علیهم السلام (پیرامون شرایط زندگی امام کاظم ع)| برگرفته از سخنرانی حجت الاسلام کاشانی
⭕️ در این فیش به مطالب زیر اشاره شده است:
🔺متفاوت بودن شرایط زندگی ائمّه علیهم السّلام نسبت به یکدیگر
🔺 دلیل قبول نداشتن امام حسین علیه السّلام به عنوان بازماندهی رسول خدا
🔺 تخریب چهرهی موسی بن جعفر از سوی مراکز علمی
🔺 دوران عسرت و سختی امامت امام کاظم علیه السّلام
🔺 مخفی بودن امامان بعد از امام موسی بن جعفر علیه السّلام
🔺 مبارزهی اقتصادی امام کاظم علیه السّلام علیه هارون با توسعه دادن کرامات
🔺 نبود یأس در زندگی ائمّه علیهم السّلام
🔺 تلاش موسی بن جعفر سلام الله علیه برای پا برجایی امامت
#ابا_الرضا_علیه_السلام
#میلاد_امام_کاظم_علیه_السلام
🍃💠🍂💐🌹💐🍂💠🍃
@menbarisfahan
امام كاظم علیه السّلام و رسیدگی به امور مردم.mp3
10M
#بشنویم
🎙 فیش منبر کامل حجت الاسلام دکتر رفیعی| "امام کاظم علیه السّلام و رسیدگی به امور مردم"
💠 مادر بزرگوار امام کاظم علیه السّلام، بانویی با فضیلت به نام جناب حمیده است که امام صادق علیه السّلام، بارها از دانش و فضیلت ایشان تمجید کرده است. امام کاظم علیه السّلام میفرماید: "همانا در زمین، بندگانی هستند که برای برآوردن حاجات مردم، تلاش میکنند. آنها از سختی های روز قیامت، در امان هستند." خود آن حضرت در سه زمینهی مالی، فکری و آبرویی، همواره به امور مردم رسیدگی مینمود.
💠"خطیب بغدادی" که از بزرگان اهل سنّت است، درباره ی آن حضرت می نویسد: موسی بن جعفر، در جود و سخاوت، ضرب المثل بود. امام کاظم علیه السّلام دربارة ارزش رفع حوائج مردم میفرماید: "سعی کننده برای رفع حاجات مردم، مانند کسی است که به سعی بین صفا و مروه میپردازد."
💠امام کاظم علیه السّلام در کلامی گهربار به هشام فرمود: "مردم از لحاظ سخن گفتن، سه دستهاند: دستهی اول: "ذاکر" که یا ذکر خدا میگوید و یا سخن گفتنش برای جلب خشنودی خداست. دستهی دوم: "سالم" که برای در امان ماندن از لغزشهای زبان، بیشتر سکوت اختیار میکند و دستهی سوم: "شاجِب" شاجِب به کسی میگویند که پُرحرف است و از بیان سخنان باطل و ناروا اِبایی ندارد.
#ابا_الرضا_علیه_السلام
#میلاد_امام_کاظم_علیه_السلام
🍃💠🍂💐🌹💐🍂💠🍃
@menbarisfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نسخه رسمی #سلام_فرمانده لبنانی منتشر شد
🎤 با صدای: السيد حجازي حجازي
▪️نشيد إمام زماني | سلام يا مهدي | النسخة الرسمية الكاملة
● اداء: السيد حجازي حجازي
● كلمات : الشاعر ابن النخيل
● الهندسة الصوتية والتوزيع: محمد عليق
🍃💐💠🌹💠💐🍃
@menbarisfahan
#حدیث_روز
الإمامُ الحسَنُ عليه السلام
هَلاكُ النّاسِ في ثَلاثٍ ; الكِبرُ و الحِرصُ و الحَسَدُ ؛ فالكِبرُ هَلاكُ الدِّينِ و بهِ لُعِنَ إبليسُ ، و الحِرصُ عَدُوُّ النَّفسِ و بهِ اُخرِجَ آدَمُ مِن الجَنَّةِ ، و الحَسَدُ رائدُ السُّوءِ و مِنهُ قَتَلَ قابِيلُ هابِيلَ .;
امام حسن عليه السلام
نابودى مردم در سه چيز است; تكبّر و حرص و حسادت؛ زيرا تكبّر ، باعث نابودى دين است و ابليس به سبب همين خصلت لعنت شد، آزمندى دشمن جان است و به واسطه همين خوىْ آدم از بهشت رانده شد، و حسادت، راهنماى به سوى بدى و نابكارى است و بر اثر همين حسادت بود كه قابيل، هابيل را كشت.;
بحار الأنوار : 78/111/6
🍃🍂💐🌹💐🍂🍃
@menbarisfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخالفت برخی چهرهها با حجاب و پاسخ صریح رهبر معظم انقلاب دام ظله العالی
🍃💐🌹💐🍃
@menbarisfahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه برخورد عزرائیل علیه السلام با پیرزن بیمار......
🍃🍂💐🌹💐🍂🍃
@menbarisfahan
💠 دوره آموزش مجازی فن رثا و مرثیه سرایی منبری 💠
🔸️شرکت در دوره کاملا رایگان است
🔸️ویژه مبلغین سراسر کشور
🔸به همراه گواهی شرکت در دوره از مرکز رسیدگی به امور مساجد و دانشگاه آزاد اسلامی
👈 ثبتنام و اطلاعات بیشتر 👇👇👇👇
https://b2n.ir/tanin
https://eitaa.com/joinchat/2541879330Cb9900b2efc
#مرکز_رسیدگی_امور_مساجد_اصفهان
#مجموعه_فرهنگی_هنری_چشمه
#سامانه_آموزشی_طنین
🍂💐🏴🌹🏴💐🍂
@menbarisfahan
عید مباهله.mp3
1.91M
🎙 ماجرای مباهله
👤 آيةالله وحیدخراسانی
🍃💐🍂🌹🍂💐🍃
@menbarisfahan
هدایت شده از خبرنامه «ائمه جماعات استان اصفهان»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸جشن بزرگ غدیر با حضور مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان حجت الاسلام والمسلمین کوچکزاده و مسئول منطقه ۵ امور مساجد شهر اصفهان حجت الاسلام جان نثاریون
✅خبرنامه مسجد/مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان
🆔 @khabarnamehmasjed
هدایت شده از خبرنامه «ائمه جماعات استان اصفهان»
🔻ظهر پنجشنبه ۳٠ تیرماه به دعوت حجت الاسلام داستانی مسئول امور مساجد منطقه براآن، مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان به همراه برخی از کارکنان این مرکز در محل بیت المهدی روستای جار و در گردهمایی ائمه جماعات منطقه براآن حضور پیدا کردند.
🔹در این نشست حجت الاسلام کوچکزاده با بیان حدیث حضرت علی علیه السلام ذیل آیه «السابقون السابقون اولئک المقربون» در سوره مبارکه واقعه، فرمودند که منظور از السابقون کسانی هستند که قبل از اذان وارد مسجد می شوند، و کسانی که بعد از اذان وارد می شوند «مقتصد» یعنی کسی که سر وقت حاضر شده و کسانی که پس از اقامه وارد شوند ظالم خوانده می شوند.
🔸ایشان حضور به موقع در نماز جماعت و مسجد را از نکات بسیار کلیدی و مهم دانستند و وظیفه همه مومنین و مردم را حضور فعال و به موقع در مسجد دانستند.
🔹در ادامه این نشست حجت الاسلام داستانی گزارشی از منطقه براآن ارائه کردند و حجت الاسلام فرهنگ رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان اصفهان با توجه ویژه به منطقه براآن، وجود امام جمعه و برگزاری نماز جمعه را از ضروریات این منطقه دانستند و به شرط همکاری مسئولان این منطقه و احصاء شرایط، مقدمات وجود امام جمعه برای براآن را ممکن ارزیابی کردند.
✅خبرنامه مسجد/مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان
🆔 @khabarnamehmasjed
#تطهیر #آیه_تطهیر
🔻این حدیث شریف[حدیث کسا] بیان میکند که پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) بر دخترشان وارد شدند و فرمودند: در بدن خود احساس ضعف میکنم و دخترشان عبای یمانی را آوردند و پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) آن را بر خود گرفتند.
🔹پس از آن امام حسن(علیهالسلام) وارد شدند و به مادرشان گفتند: بوی جدم، پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) را استشمام میکنم و مادر فرمودند: بله، همین است، جدتان زیر عبا هستند. امام حسن(علیهالسلام) اذن ورود گرفتند و کنار جدشان رفتند.
🔹به دنبال آن امام حسین(علیهالسلام) آمدند و بوی جدشان را استشمام کردند، از مادر سوال کردند و مادر فرمودند: جدتان و برادرتان زیر کساء هستند، امام حسین(علیهالسلام) هم با اذن وارد شدند.
🔹بعد از آن امیرالمؤمنین(علیهالسلام) آمدند، ایشان هم سوال کردند و بعد با اذن، وارد شدند.
🔹پنجمین نفر هم خود فاطمۀ زهرا(سلاماللهعلیها) بودند که ایشان هم اذن گرفتند و وارد شدند.
🔸حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) که ناقل داستان هستند، میفرمایند: وقتی ما پنج نفر زیر کساء دور هم جمع شده بودیم، پدرم دستبهدعا برداشتند و عرض کردند: خدایا، اینها نزدیکان و خاصان من هستند، گوشت و خون آنها به منزلۀ گوشت و خون من است، آنچه آنها را بهدرد بیاورد و محزون کند، من را بهدرد میآورد و محزون میکند و هرکس با آنها جنگ کند، من با آنها جنگ میکنم، من محبّ کسی هستم که محب اینها باشد، اینها از من هستند و من از آنها هستم. این تعبیر بزرگی است در رابطه با این پنج نور مقدس.
🔸همچنین پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) عرض کردند: خدایا، صلوات و رحمت و مغفرت و رضوان و خشنودی خود را بر اینها و بر من نازل کن و رجس؛ یعنی پلیدی یا شک را از اینها دور کن.
✅حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) با وجود اینکه پهلوی پدر بزرگوار و بقیۀ اصحاب کساء نشسته بودند و وحی نازل نشده بود که از پیام خدا خبر بدهد، فرمودند: وقتی پدرم این دعا را کردند، خدای متعال در عرش به ملائکۀ خود گفت: ای ملائکۀ من، کلّ جهان هستی را خلق نکردم، مگر بهواسطۀ این پنج نفر که الآن زیر کساء جمعند.
❓جبرئیل پرسید: چه کسانی؟ خدای متعال فرمود: محمد(صلیاللهعلیهوآله) و آل او، بعد جبرئیل اذن گرفت که پایین بیاید و نفر ششم باشد.
🔹وقتی آمد، از پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) اذن گرفت و زیر کساء رفت و آیۀ ۳۳ سورۀ احزاب را نازل کرد:
«إِنَّما یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیراً».
🍃🍂💐🌹💐🍂💐
@menbarisfahan
🔻۲۴ذیالحجه؛ سالروز نزول آیه تطهیر در شأن اهلبیت(علیهمالسلام)
🍃🍂💐🌹💐🍂🍃
@menbarisfahan
🔻امیرالمؤمنین(علیهالسلام) از پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) سؤال کردند: اگر کسی داستان ما را [جریان حدیث کسا] در جلسهای نقل کند چه نتیجه و اثری دارد؟
🔹پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) در دو فراز جواب فرمودند:
🔸در فراز اول فرمودند: در هر جلسهای که داستان ما گفته شود، هیچ مهموم و مغمومی نیست، مگر اینکه همّ او زائل شود و غم او زدوده شود.
🔸و در فراز دوم فرمودند: هیچ حاجتمندی نیست، مگر اینکه خداوند حاجت او را برآورده میکند که امیرالمؤمنین(علیهالسلام) عرض کردند: یا رسولالله، با این وسیلۀ خوبی که شما بیان کردید[حدیث شریف کساء]، هم ما رستگار شدیم، هم شیعیان ما در دنیا و آخرت سعادتمند شدند.
🍃🍂💐🌹💐🍂🍃
@menbarisfahan