40.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ Video ]
🌹کارگاه نگرشی نو به حجاب تمدنساز🌹
🌿🌸 به مناسبت سالروز ازدواج دو نور مطهر امیرالمومنین علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و گرامیداشت شهدای گوهرشاد و روز عفاف و حجاب، کارگاه آموزشی نگرشی نو به حجاب تمدنساز که به سفارش مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام برگزار گردید تقدیم سروران کانال نگرشی نو به دین تمدنساز میگردد.
🌸 این کارگاه یکی از خروجیهای نگرش سیستمی به دین میباشد که برای اساتید و هیات علمی دانشگاه اراک بصورت وبینار ارائه گردید
1️⃣ هویت و هدف از حجاب در زندگی
2️⃣نقطه شروع فعالسازی سیستم حجاب در زندگی
3️⃣نقطه مرکزی و مرکز ثقل سیستم حجاب
4️⃣برنامه حرکت و مراحل عملیاتی فعالسازی سیستم حجاب در زندگی
5️⃣نقاط بحران و آفتهای حجاب و عفاف
6️⃣خروجی و آثار تحقق سیستم حجاب در زندگی
#نگرشی_نو_به_دین_تمدنساز
#نگرش_سیستمی_به_دین
#حجاب
#استاد_گلکار
@mhgolkar
•┈┈••••✾•••┈┈•
موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام
@isinir
هدایت شده از پژوهش مرکز تخصصی حوزوی تمدن اسلامی
#نشست_تخصصی
🔰مرکز تخصصی نور حکمت رضوی
🔰مرکز تخصصی امام رضا علیه السلام
📌 موضوع:
زیست شهر اسلامی
✅ استاد مدعو:
جناب آقای دکتر جهانبخش
⏰ زمان:
پنجشنبه 24 تیرماه 1400،
ساعت 10 الی 12
مكان: مشهد مقدس، شهید کاشانی25، شماره 490/4
نشانی وبینار:
https://nhr.lms2.hozehkh.com/ws/neshast04-24
....🌿....🌿....🌿....🌿
مراکز تخصصی آموزش فلسفه وکلام اسلامی نور حکمت رضوی و فقه و اصول امام رضا علیه السلام
🏫@nhrazavi
🔹موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام
🏢 @isinir
17.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریده ای از پک۱۱۱-نگرشی دیگر به حجاب
#استاد_واسطی حفظه الله
جهت درخواست و سفارش پک کامل، به کانال رسمی نشر کتب و دوره های آموزشی به آدرس زیر مراجعه فرمایید.
https://eitaa.com/nashreaslam
🔸🔸🔸🔸🔸🔸
موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام
🏢 @isinir
🔰نشست فعالان فرهنگی حوزه عفاف وحجابِ مشهد مقدس.
📌دراین جلسه که به دعوت و میزبانی مدیر عالی موسسه مطالعات راهبردی علوم ومعارف اسلام حضرت حجه الاسلام و المسلمین #سیدمحمدمحسن_دعائی برگزار شد، نمایندگانِ تشکل ها و روحانیون فعال در عرصه عفاف وحجاب به بیان دیدگاه های خود پرداختند و با رسیدن به راهکاری واحد جلسه را به پایان رساندند.
🌿〰〰〰〰〰〰〰〰〰🌿
#حجاب_وعفاف
#فعالان_فرهنگی
🏢 موسسه مطالعات راهبردی علوم ومعارف اسلام.
@isinir
📌 مدیر عالی موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام حضرت حجه الاسلام و المسلمین #سیدمحمدمحسن_دعائی:
ظرفیت های قانونی نظام برای فعال شدن در حوزه عفاف و حجاب می تواند نقطه عزیمت خوبی باشد.
✅ مطالبه اجرای قانون 427 و مصوبه 820 شورای عالی انقلاب فرهنگی در موضوع عفاف و حجاب از مسئولین استانی که متولی اجرای آن هستند به تصویب رسید.
#حجاب_وعفاف
#فعالان_فرهنگی
┄┅══••✾❀✾••══┅┄
🏢 موسسه مطالعات راهبردی علوم ومعارف اسلام
▫️▫️▫️پردازش مدل علم دینی و طراحی سیستم های دینی▫️▫️▫️
❇️https://eitaa.com/joinchat/63176758C5be3dc50e0
✅ ظرفیت های قانونی نظام برای فعال شدن در حوزه #عفاف_و_حجاب می تواند نقطه عزیمت خوبی باشد.
✅ مطالبه اجرای قانون 427 و مصوبه 820 شورای عالی انقلاب فرهنگی در موضوع عفاف و حجاب از مسئولین استانی که متولی اجرای آن هستند به تصویب رسید.
✍🏻 در جمع نخبگانی که به دعوت موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام با حضور #فعالان_فرهنگی، دبیران و مسئولان تشکل های مردمی حوزه عفاف و حجاب ،نمایندگانی از ارگانها و سازمان هایی همچون #سازمان_تبلیغات_اسلامی #دفتر_تبلیغات_اسلامی و دانشگاه های سطح شهر برگزار شد، مطالبه اجرای قانون ۴۲۷ مجلس شورای اسلامی و ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه عفاف و #حجاب از مسئولین متولی اجرای آن مورد تاکید و وفاق حاضرین قرار گرفت. در این نشست که به مناسبت هفته عفاف و حجاب در روز بیست و چهارم تیرماه ۱۴۰۰ برگزار شد حجت الاسلام والمسلمین #دعائی ضمن بیان اینکه وضعیت فرهنگ عفاف و حجاب و سبک زندگی عفیفانه وخیم است به تشریح جنگ نابرابری که در این میدان واقع است پرداختند. ایشان با بیان اینکه این جنگ نا برابر با رویکرد براندازانه اصل اسلام و دیانت و جمهوری اسلامی را هدف گرفته فرمودند که مبنای دشمنان متخذ و مقتبس از مبنای اسلامی است همانطوری که در روایات ما وارد شده "الحیاء راس الدین" دشمنان نیز همین راهبرد را در پیش گرفته و با هدف گرفتن حیاء در جامعه اسلامی به دنبال براندازی اسلام هستند. ایشان در ادامه با بیان اینکه دشمن فهمیده که اگر راس دین را بزند دیگر نسبت به هیچ ارزشی هیچ پایبندی وجود نخواهد داشت بعنوان نمونه به این نکته اشاره فرمودند که طبق آمار 35 درصد برنامه های 200شبکه ماهواره برای از بین بردن حیاء در جامعه اسلامی است.
مدیر موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام ضمن بیان این مطلب که در مواجهه با دشمنان وضعیت خوبی نداریم و اصلاً موازنه ای وجود ندارد بر این نکته تاکید فرمودند که ورود به عرصه عفاف و حجاب وجوب تعیینی تعینی دارد برای چگونگی آن ظرفیتهای قانونی نظام برای فعال شدن می تواند نقطه عزیمت خوبی باشد ایشان با تاکید بر این که قانون امر به معروف و نهی از منکر قدرتمندترین قانون در این عرصه میباشد از حاضرین در نشست خواستند تا مطالبهگری نسبت به این قانون در دستور کار فعالان فرهنگی و دغدغه مندان انقلاب و اسلام قرار گیرد و به عنوان شاهد به روایت شریف لا تصلح الرعیة الا به صلاح الولاه اشاره فرمودند.
در ادامه مهمانان این برنامه حجج اسلام و المسلمین دهشت، صابری تولایی، حسینی قائنی،صادقی و همچنین از بانوان حاضر در جلسه خانم ها سوارکار ،خدیوی، خادم و خاکزادی به ارائه نقطه نظرات خود پرداخته و آقایان دکتر صابری فتحی و ... به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
در خاتمه جلسه با موافقت قریب به اتفاق حاضرین، مشارکت فعال در مطالبه گری اجرای قانون مصوب #مجلس_شورای_اسلامی و مصوبه #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی از مسئولان استانی به تصویب رسید و مقرر شد تا جمعی از حضار جهت برنامه ریزی برای دیدار با مسئولان استانی تعیین شوند.
┄┅══••✾❀✾••══┅┄
🏢 موسسه مطالعات راهبردی علوم ومعارف اسلام
▫️▫️▫️پردازش مدل علم دینی و طراحی سیستم های دینی▫️▫️▫️
❇️https://eitaa.com/joinchat/63176758C5be3dc50e0
◾ #تشبیه_معقول_به_محسوس؛ راهکار امام باقر و ائمه علیهم السلام در تبیین برخی حقائق سنگین عالَم هستی.
▪️ در مناظره ای که بین حضرت باقر علیه السلام واسقف مسیحیان در سفر ایشان به شام رخداد حضرت، در پی سوالات اسقف از حقائق هستی با استفاده از امور ملموس واین جهانی پاسخ سوالات را دادند.
❓....اسقف پرسید:
به چه دليل شما مسلمانان ادعا مى كنيد كه اهل بهشت غذا مى خورند و مى آشامند ولى مدفوعى ندارند؟ آيا براى اين موضوع، نمونه و نظير روشنى در اين جهان وجود دارد؟
▪️حضرت علیه السلام ،جنینِ در شکمِ مادر را مثال زدند که میخورد ومی آشامد ولی مدفوعی ندارد.
❓همچنین اسقف پرسید:
به چه دليل عقيده داريد كه ميوه ها و نعمت هاى بهشتى كم نمى شود و هر چه از آنها مصرف شود، باز به حال خود باقى بوده كاهش پيدا نمى كنند؟
▪️حضرت در پاسخ فرمودند: نمونه بارز آن در عالم محسوسات آتش است که هر چه از آن چراغ روشن کنند از آتش کاسته نمی شود.
اسقف تمام سوالاتش را پرسید وبرای هر سوالش پاسخ قانع کننده ای گرفت .
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#امام_باقر_علیه_السلام
#مناظره
#اسقف_مسیحی
🏢 موسسه مطالعات راهبردی علوم ومعارف اسلام.
@Isinir
📌تمدنی ترین پیام حسین علیه السلام به مسلمین در روز ترویه
۸ ذی الحجه، #روز_ترویه، روزی که ابی عبدالله حج را نیمه کاره رها و به سوی عراق رهسپار شد. این حرکت، یعنی ترک یکی از مهمترین واجبات الهی و توجه به مسئله ای دیگر، پیامی مهم برای مسلمین دارد. شاید بتوان این روز را یک مبدأ تاریخی برای جهان اسلام قلمداد کرد. حرکتی مهم که حکایت از باطن عمیق و #نگاه_سیستمی به دین دارد. دست کشیدن از #ظاهر_شریعت و توجه به امری مهم تر که ارزشش به بلندای تاریخ بشریت است. این در حالی است که همگان صدای لبیک اللهم لبیک شان فضای حرم را پر کرده و کسی جرأت اعتراض به لبیک گویان حرم را ندارد و این شاید یکی از عجیب ترین تراژدی های تاریخ باشد چرا که مردم از روح کعبه و باطن دین یعنی امام، دل کنده و به ظاهر و پوسته ی آن یعنی پاره خشتهایی دل خوش کرده اند. و نمی دانند که پوسته، برای لذت بردن از مغز و باطن است اگرنه خود پوچ و بی ارزش می شود. و نمی دانند که متمسک به ظواهر دین بدون توجه به باطن همچون حمار طاحونه ای است که هزار دور، دور سنگ آسیاب میچرخد اما نهایتا در همان نقطه ی اول متوقف می شود. و چه متعصبانه و جاهلانه حماروار، به دور کعبه چرخیدند و غریبانه امام زمان خود را رها کردند.
از بایسته های #نگاه_تمدنی، توجه به اهم و مهم ها است. اگر جای این دو با هم عوض شود، فلسفه ی وجودی شریعت بلکه هستی زیر سوال خواهد رفت. فلسفه ای که در آن کمال انسان محور اصلی خلقت معرفی میشود در این نحو تزاحمات نمود پیدا میکند؛ و اگر این انسان نداند مهم کدام است و اهم کدام، اینگونه امام خود را که واسطه ی میان خالق و مخلوق و عصاره ی هستی و تنها راه رسیدن به کمال حقیقی و تام است رها کرده و به سنگهای خانه دل میبندد و امید دارد که از بوسیدن این سنگ ها به بهشت راه پیدا کند؛ کلّا و حاشا.
درس امام به ما در روز ترویه، توجه به باطن دین ولو با رها کردن ظاهر آن می باشد. درس امام، توجه به ظاهر اهم (مبارزه با ظلم و حفظ جان خود و شیعیانش و حفظ حرمت حرم) و ترک ظاهر مهم (مناسک حج) است.
آیا نگاههای غیر تمدنی می تواند یک مسلمان را در طول سالیان، متوجه اعمال شب و روز عرفه کند اما او را نسبت به ماهیت و چرایی ترک حج توسط امام زمانش در روز ترویه و تفکر عمیق در آن کم توجه کند؟
قطعا یک انسان بصیر، نفی اهمیت ظواهر نمی کند. او میداند که از ورای همین صلاه و زکات و حج و ... است که راه کمال هموار می شود اما بصیرت به او حکم میکند که:
✅ اولا اعمال عبادی وسیله ای است برای رسیدن به باطن و حقیقت هستی،
✅ ثانیا قوام همه اینها به ولایت و تبعیت از امام است و بدون آن، هر عملی یک پوسته ی بی مغز خواهد بود.
وَ ما نُودیَ بِشیءٍ مثل ما نُودیَ بالولایة.
•┈┈••••✾•••┈┈•
موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام
@isinir