موسسه بینالمللی هاتف شرق
شنبه : #آینده_پژوهی جلسه سوم ضرورت آینده پژوهی بسياري از حوادث و رويدادهاي آينده قابل پيش بيني و
شنبه : #آینده_پژوهی
جلسه چهارم
تاریخچه آینده پژوهی
از زماني كه بشر بر زمين گام نهاد همواره اشتياق فهم و درک آينده را داشته است. تلاش براي شناخت آينده توسط بشر به اشكال گوناگون در ادوار تاريخ بصورت متفاوت انجام شده است؛ در عهد باستان پيشگويان و كاهن ها از طريق سير در احوال كواكب، سوابط و سياره ها و اجرام سماوي و رمل و اسطرلاب و علوم غريبه و ... نمونه هايي از كساني هستند كه در گذشته تلاش كردند به نحوي به اين اشتياق در نزد خاص و عام را پاسخ دهند. براي مثال از روي رنگ آب نيل تشخيص ميدادند كه سال آينده مثلاً سال پُُر باراني خواهد بود يا خير.
اولين نشانه هاي جدي تر توجه بشر به آينده در عصر روشنگري ديده مي شود، عصري كه بشر باور داشت كه علوم براي هر چيزي راه حلي خواهند يافت. قوانين نيوتن در مورد حركت، درک و تحليل بسياري از پديده ها را ممكن ساخته بود. در اثر رشد شتابان علوم در اين دوره، متفكرين عصر روشنگري واقعا به اين نتيجه رسيده بودند كه تنها زمان مي خواهد تا همه قوانين و قواعد جامعه و محيط پيرامون بشر معلوم و آشكار شود.
✳️مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
🆔 @islam_4_all
اولين فعاليت آينده پژوهي در قالب يک تحليل علمي در سالهاي 1۹۳۰ تا 1۹۳۳ توسط يک گروه محققين و با سرپرستي ويليام اف آگبرن در زمينه جامعه شناسي كه علم نوپايي شناخته مي شد، در آمريكا انجام شد. اين گروه براي اولين بار متدولوژي هاي علمي نظير برونيابي و بررسي هاي علمي را در مورد روندهاي اجتماعي روز آمريكا به انجام رسانده و ضمن انتشار اولين كاتالوگ روندها، موفق به آينده بيني هاي مهمي از جمله افزايش نرخ مهاجرت و ازدياد طلاق شد. همچنين بلافاصله پس از جنگ جهاني دوم و به دنبال تجزيه و تحليل تكنولوژي هاي مورد استفاده در آلمان و ژاپن، متدهاي نويني براي آينده پژوهي ابداع شد و در نتيجه آن دستاوردهاي تكنولوژي مهم دهه هاي 1۹۵۰ و 1۹۶۰ شامل رادار، موشک هاي باليستيک قاره پيما و حمل و نقل هوايي از قبل پيشبيني شد.
✳️مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
🆔 @islam_4_all
در دوران جنگ سرد و مسابقه تسليحات هسته اي، دغدغه مهم دستاندركاران نظامي، پيش بيني زنجيره رخدادهايي بود كه پس از يک رويارويي احتمالي هسته اي مي توانست اتفاق بيفتد. از همين رو، اولين بازيهاي جنگي بوجود آمد. اينها مدل هايي از يک رويارويي هسته اي بودند كه احتمالات مختلف را بررسي و تحليل مي كردند. شكل كامل تر اين مدلها، موجب بوجود آمدن سناريو شدند كه امروزه يكي از مهم ترين ابزارهاي آينده پژوهي محسوب مي شود. با كمک اين سناريوها، سلسله رويدادهاي متصور در يک زمان بسيار كوتاه پس از شروع يک جنگ هسته اي، قابل تصور و مدل كردن بوده و در نتيجه مي توان عكس العمل ها و نحوه آمادگي هاي لازم براي روبرو شدن با چنين جنگي را تدوين نمود. اين مشابه همان نقشي است كه سناريو به عنوان يک ابزار در آينده پژوهي فعلي بازي مي كند.
✳️مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
🆔 @islam_4_all
درسال 1۹۶۴ نياز به پيش بيني تكنولوژي، منجر به انجام يكي از مشهورترين ارزيابي ها با استفاده از روش دلفي گرديد. در چارچوب حمايت هاي موسسه رند،خبرگان فن آوري هاي مختلف طي يک پروژه مشترک مامور شدند كه تكنولوژي هاي نوظهور در يكصد سال آينده را پيش بيني نمايند. بررسي آنان شش مقوله « تحولات مهم علمي»، «كنترل جمعيت»، «اتوماسيون»، «پيشرفت در زمينه علوم فضايي»، «جلوگيري از جنگ» و «سيستم هاي تسليحاتي» را شامل مي شد. اين تكنيک از افراد مي خواست كه ضمن ارايه ارزيابي خود ،پراكندگي پاسخهاي ساير خبرگان را نيز در نظر گرفته و پس از بحث در مورد تفاوت ها، نهايتا ارزيابي هاي تجديد نظرشده خود را ارايه كنند. نتايج اين تكنيک بطرز عجيبي در پيش بيني ظهور تكنولوژي هاي دهه هاي بعدي، دقيق بود.
آينده پژوهي بمثابه يک فعاليت عمومي از دهه شصت آغاز شد .برتراند دوژوئنل اولين مطالعه نظري در مورد آينده رابنام «هنر گمان» نوشت. او در اين زمينه با اشاره به اين كه «هيچ واقعيتي در مورد آينده وجود ندارد»، نتيجه گرفتكه يافتن مدارک و استنتاجات براي آينده، نيازمند روش هايي غير متداول مي باشد.
ادامه دارد...
✳️مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
🆔 @islam_4_all
امام صادق علیه السلام فرمودند :
جدِّ ما حسین علیه السلام هنگامى که به گریه کنندگان خود نگاه مى کند براى آنان استغفار مى کند و از جدّ و پدر و مادر و برادر خویش مى خواهد که آنها هم براى گریه کنندگان و اقامه کنندگان عزاى او استغفار کنند .
فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام تسلیت باد
✳️مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
🆔 @islam_4_all
موسسه بینالمللی هاتف شرق
#آموزش از #دارک_وب و #دیپ_وب چه می دانید؟ جلسه سوم دارک (Dark Web ) وب چیست؟ دسته ای از وب سایت
#آموزش
از #دارک_وب و #دیپ_وب چه می دانید؟
جلسه چهارم
معرفی شبکهی Tor زیر ساخت دارک وب (Dark Web ) و دیپ وب (Deep Web)
عبارت تور (Tor) مخفف «The Onion Router» است. تور، در سال ۲۰۱۳ بهعنوان اینترنت تاریک (Black Internet) که در آن تجارتهای غیرقانونی انجام شده و اطلاعات شخصی کاربران به فروش میرسد، معرفی شد. تور سامانهای است که هویت کاربران را در سطح اینترنت، مخفی نگه میدارد. بعلاوه، موتورهای جستجوی غیرقابل ردیابی نیز در فرهنگTOR متداول می باشند. مثلاً Disconnect, DDG, IXQuick- که محرمانگی جستجوی شما را تضمین می کنند. در صورت تمایل به آشنایی بیشتر با مکانیزم اتصال به شبکه TOR مبحث (نحوه اتصال به شبکه TOR) را مطالعه کنید.
مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
@islam_4_all
سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) کاربران تور را «مردمی شیطان صفت» معرفی کرده است. این در حالی است که تور، توسط نیروی دریایی آمریکا، با هدف مخفی نگاهداشتن اطلاعات کاربری و موقعیت جغرافیایی آنها ایجاد شد؛ بهعنوان مثال، بسیاری از معاملات غیرقانونی اسلحه و مهمات آن در آمریکا، توسط تور و در دارک وب انجام میشود.
در واقع از این ابزار می توان برای تغییر موقعیت کاربر استفاده کرد به نحوی که کشوری که کاربر در آن ساکن است و از آن جا به اینترنت دسترسی دارد را تغییر داده و به کشور دیگری تبدیل کرد. از طرفی همین تغییرات را می توان بر روی وب سایت از طریق ابزار گمنامی و رمزگذاری Tor ایجاد کرد. (میحث مخفی ماندن آدرس در TOR را مطالعه کنید) بنابراین با داشتن ابزار Tor دسترسی به وب سایت های تاریک یا همان Dark Web ها بسیار ساده است اما اینکه بدانیم چه کسی یا چه سازمانی در پشت این وب سایت ها است بسیار سخت است و البته لو رفتن هویت کاربری که به این وب سایت ها دسترسی پیدا کرده، می تواند بسیار خطرناک باشد. زیرا ممکن است در پشت این وب سایت ها شبکه های مافیای خطرناکی وجود داشته باشد.
مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
@islam_4_all
برخی از موتورهای جستجوی وب تاریک عبارتند از:
Onion.City
Onion.to
Not Evil
Memex Deep Web Search Engine
در ادامه برخی از موتورهای جستجوی وب عمیق را نیز مشاهده میکنید:
The WWW Virtual Library
Collection of Deep Web Research Tools
Surfwax
IceRocket
Stumpedia
Freebase
مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
@islam_4_all
چرا با وجود ویژگی مخفی بودن دارک وب، همه چیز در آن پیدا میشود؟
عدهی بسیاری از مردم، وبگاه «Reddit» را مسئول این موضوع میدانند؛ زیرا در این وبگاه بخشی مانند ویکیپدیا وجود دارد که به افراد مختلف، نحوهی استفاده از دارک وب را آموزش میدهد. وبگاههای بسیاری با پسوند «.Onion» وجود دارند. کاربر برای ورود به این وبگاه نیاز بهنوعی مرورگر خاص دارد. بیشتر این وبگاهها فروشگاههایی هستند که تنها در سطح دارک وب قرار داشته و سعی دارند مردم بیشتری را به سمت خود جذب کنند. با وجود این، به همهی افراد اجازهی دسترسی به محتویات این وبگاهها داده نمیشود. فقط افرادی که کد خاص داشته و از قبل شناسایی شدهاند، میتوانند به این فروشگاهها وارد شوند.
ادامه دارد ...
مبلغه های بین الملل ، جبهه واحد طلاب خواهر زبان دان
@islam_4_all