⭕ چطور دلت میآید؟
🔸 یکی از طلبهها در دیداری از شهید صدر میپرسد: «خیلی وقتها دچار بیحوصلگی میشوم و درس و مطالعه و تألیف را کلاً رها میکنم. چه کنم [که از این حالت رها شوم]؟»
🔸 و شهید صدر پاسخ میدهد:
«کسی که توطئهها و دسیسهها و تبانیها بر ضد اسلام و تهمتها و دروغپردازیهایی را میبیند که درباره مبانی اسلامی میشود، چگونه دلش میآید که مطالعه و کار جدی و بیوقفه را رها کند؟!»
( کتاب السيرة والمسيرة في حقائق ووثائق، جلد٢، صفحه ٢٨٩)
هدایت شده از جنگ شناختی
🔻یک سوال از عبدالحمید اسماعیلزهی؛
🔹 رفراندوم روز غدیر یادتان هست؟
١٢٠ هزار نفر زن و مرد تکبهتک آمدند و به علی علیه السلام رأی دادند با نظارت پیامبر خدا
🔹 آن رفراندوم را قبول کردید؟ چطور الان دنبال برگزاری رفراندوم برای جمهوری اسلامی هستید، چه تضمینی برای پذیرش نتیجهی آن دارید؟
نائب رئیس شورای علمای شیعه پاکستان:
فاجعه شاهچراغ یکی از تاکتیکهای امپریالیسم علیه امت اسلامی است
حجت الاسلام والمسلمین عارف حسین واحدی نائب رئیس شورای علمای شیعه و عضو شورای همبستگی ملی پاکستان با سید محمدعلی حسینی سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان دیدار و شهادت زائرین بیگناه در شاهچراغ را تسلیت گفت.
وی در دفتر یادداشت ضمن محکومیت ترور در شاهچراغ(ع) شیراز، نوشت: این مصیبت را به نمایندگی از رئیس شورای علمای شیعه پاکستان به مردم غیور ایران، مقام معظم رهبری و به خانواده شهدا تسلیت عرض می نمایم. هدف قرار دادن زائرانی که برای زیارت و عبادت به یک مرکز معنوی مقدس آمده اند توطئه ای علیه دین و انقلاب اسلامی است. افراط گرایان پشت این گونه فجایع است که تحت حمایت استعمار و ضد اسلامی جهانی قرار دارند. ما به شدت اقدام آنان را محکوم می کنیم.
💢 امروزه تولید قدرت رسانهای واجب شرعی است
✅ آیت الله کعبی، استاد دروس خارج فقه حوزه علمیه قم:
🔹 اگر در گذشته قائل به وجوب فراگیری فنون نظامی برای مکلفان برای دفاع می شدیم، امروزه فراگیری سواد رسانه ای بر مکلفان و مومنان واجب است. زیرا الزامات و شرایط جهان معاصر چنین است که در صورت ضعف در سواد رسانه ای، ملت ها در برابر جریانات پرقدرت رسانه ای دشمن، ضربه پذیر می شوند.
14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#حکیمانه
💟 حیات بهشتی
🎙آیت الله جوادی آملی
💠#صوت دوره «نقد جریان احمدبصری»
🎵در ۱۶ جلسه(مجازی)
📌فروردین و اردیبهشت ۹۹
🎙علی محمدی هوشیار
➖➖➖➖➖➖➖
جلسه اول:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1705
جلسه دوم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1707
جلسه سوم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1708
جلسه چهارم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1709
جلسه پنجم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1710
جلسه ششم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1711
جلسه هفتم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1712
جلسه هشتم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1713
جلسه نهم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1714
جلسه دهم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1715
جلسه یازدهم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1716
جلسه دوازدهم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1717
جلسه سیزدهم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1718
جلسه چهاردهم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1719
جلسه پانزدهم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1720
جلسه شانزدهم:
https://eitaa.com/ali_hoshyar/1721
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#ببینید| اخلاص حیرتانگیز علامه طباطبایی(ره) از زبان استاد مطهری
قدمت ۵۰۰ ساله اسلام در برزیل
حضور اسلام در برزیل پدیده نوظهوری نیست، بلکه برخی از دریانوردان مسلمان آن زمان، مانند شهاب الدین بن مجید و موسی بن ساطع، کاشف پرتغالی برزیل، پدرو آلوارز کابرال را همراهی میکردند. از آن زمان تاکنون، جامعه اسلامی با وجود اینکه جزء اقلیتها محسوب میشد، استوار مانده است. البته برخی از تاریخنگاران، مانند خواکین هیبرو برزیلی معتقدند که اعراب مسلمان قبل از ورود پرتغالیها، وارد برزیل شدهاند. نوشتههای عربی بر روی سنگها و آثار تاریخی که در سواحل این کشور یافت میشود، گواه بر پیشینه طولانی حضور آنها در برزیل است.
دکتر علی الکتانی در این زمینه میگوید: زمانی که پرتغالیها برزیل را فتح کردند، مانع مهاجرت مسلمانان به این سرزمین شدند، اما این امر موجب جلوگیری از ورود موروها (مسلمانان اسپانیایی) نشد. تعداد آنها به قدری زیاد بود که در قرن شانزدهم، اسلام خود را به طور رسمی اعلام کردند. با این وجود، مسلمانان در آن زمان تحت آزار و اذیت فراوانی بودند و هزاران نفر از آنها کشته شدند. در همین دوره بود که بردگان مسلمان در باهیا شورشی را آغاز کردند که توسط حاکمان وقت سرکوب شد، اما این شورش در نهایت منجر به تضعیف قدرت استعمارگران و لغو قانون بردهداری شد.
تخمین زده میشود که امروزه در برزیل ۵۰۰۰۰۰ مسلمان وجود داشته باشد، هرچند فدراسیون انجمنهای مسلمانان این کشور این رقم را ۱۵۰۰۰۰۰ نفر اعلام کرده است. بیشتر مسلمانان برزیل در شهرهای سائوپائولو، ریو دو ژانیرو، کوریتیبا و فوز دو ایگواسو سکونت دارند.https://www.hawzahnews.com/news/1054213
ما در فلان شهر یا روستا برای تبلیغ وارد میشویم؛ رفتار، نشست و برخاست، معاشرت، نگاه و عبادت ما، دلبستگی یا دلبسته نبودن ما به تنعمات دنیوی و خورد و خواب ما، رساترین تبلیغ یا ضدتبلیغ است؛ درست باشد، تبلیغ است؛ غلط باشد، ضدتبلیغ است.🗓 بیانات در دیدار روحانیان و مبلغان در آستانهی ماه محرم ؛ ۱۳۸۴/۱۱/۵▪️
امام حسن عليه السلام :
لَوْ اَنَّ النّاسَ سَمِعوا قَوْلَ اللّه ِ عَزَّوَجَلَّ وَ رَسولِهِ لاََعْطَتْهُمُ السَّماءُقَطْرَها وَ الاَْرْضُ بَرَكَـتَها وَ لَمَا اخْتَلَفَ فى هذِهِ الاُْمَّةِ سَيْفانِ وَ لاََكَلوها خَضْراءَخَضِرَةً اِلى يَوْمِ القيامَةِ؛
امام حسن مجتبى عليه السلام :
اگر مردم سخن خدا و پيامبرش را مى شنيدند، آسمان بارانش را و زمين بركتش را بهآنان مى بخشيد و هرگز در اين امّت، اختلاف و زدوخورد پيش نمى آمد و همه از نعمتسر سبز دنيا تا روز قيامت، برخوردار مى شدند.
امالى طوسى، ص 566، ح 1174