🔶🔹تنوع روغن های خوراکی
🔹در طبخ بر مبنای طب سنتی
❗️بالاخره چه روغنی درتغذیه مصرف کنیم
🔶🔹۱-معرفی و بررسی انواع روغن های خوراکی در این قسمت شما را با میزان تحمل حرارتی و بایدها و نبایدهای روغن های رایج خوراکی آشنا میکنیم:
🔶🔹روغن زیتون
🔹غنی از اسیدهای چرب غیراشباع مناسب و مطلوب
❗️مهم: چربی موجود در روغن زیتون کمتر از روغن های دیگر نیست. همه روغن ها حدود ۹۹% چربی دارند و روغن زیتون هم از این قاعده مستثنی نیست. با این حال حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع تک است که برای بدن مفید بوده و موجب تعادل میان چربیهای اشباع و غیراشباع میشود.
آستانه تحمل دما (نقطه دود) از ۱۶۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد مناسب برای تف دادن و پخت و پز با حرارت ملایم برای تف دادن و پخت پز، یک تا دو قاشق کفایت میکند. با شعله بالا و زمان طولانی با این روغن آشپزی نکنید.
🔹نوع فرابکر و بکر آن نسبت به نوع مخلوط و تصفیه شده ارزش غذایی بیشتری دارد.
روغن بدست آمده از زیتون رسیده، طبع گرم داشته و از نظر خشکی و تری، به سمت تعادل میل دارد. ولی روغن زیتون حاصل از زیتون نارس، سرد و خشک است. پس هنگام خرید از افراد معتبر یا از برندهای معتبر خریداری کنید. موارد تشخیص روغن زیتون خوب
مزه گس و عطر خوبی دارد و با خوردن آن تندی خاصی در گلو حس میشود.
در دما ۱۵ درجه روغن زیتون خوب نباید رسوب کند. در دمای ۱۰ درجه روغن زیتون خوب کدر می شود. در دمای ۰ درجه، روغن زیتون خوب سفت می شود.
🔶🔹۲–روغن کنجد
🔹دارای اسیدهای چرب غیراشباع
تحمل حرارت تا ۲۲۰ درجه سانتی گراد
هضم سخت
🔹گرم و تر، چاق کننده و رطوبت دهنده
غیرمناسب برای افراد با مغز، معده یا کبد ضعیف، افراد دارای سوء هاضمه و افراد بدون تحرک همانند روغن ارده کنجد لزوجت و ویسکوزیته بالایی دارد و در افراد بالای ۴۰ سال که از تحرک آنها کاسته میشود، پرهیز شده یا با احتیاط و به مقدار کم مصرف شود.
🔶🔹روغن ارده کنجد
🔹دارای اسیدهای چرب غیراشباع تحمل حرارت تا ۲۲۰ الی ۲۳۰ درجه سانتی گراد قابلیت تحمل یک نوبت سرخ کردن با حرارت متوسط ویسکوزیته و لزوجت بالایی دارد و در سن بالای ۴۰ سال باید با احتیاط و کم مصرف شود. هضم راحتر از روغن کنجد
🔶🔹۳—روغن دنبه
🔹و روغن شحم گاو
حاوی مقادیر قابل توجهی چربی اشباع (سهم جزئی در رژیم غذایی)
🔹دارای طبع سرد و تر هضم سخت، مضعف سیستم گوارش در افراد سرد مزاج باعث مرگ ناگهانی نقطه دود دقیقاً در منابع ذکر نشده و احتمالاً ۱۵۰ درجه سانتی گراد.
🔹روغنهایی که از بافت حیوان باشند، قابلیت رسوب در بدن در دراز مدت را دارند، خصوصاً اگر فرد بی تحرک هم باشد.
🔹روغن شحم گاو (شحم البقر)، شامل چربی اطراف کلیهها و قلوه گاه گاو است.
با توجه به کاهش فعالیت فیزیکی در زندگی امروز و نبود تحرک کافی در افراد نمیتوان مصرف روغن شحم یا روغن دنبه را به همه افراد توصیه کرد.
🔹روغن دنبه و پی (شحم) نسبت به روغن حیوانی، غلظت بیشتر و هضم سختتری دارند و برای افراد کم تحرک، سردمزاجان به ویژه افراد بلغمی و افراد پرخور، مضرند.
حتی روغن دنبه در صورت زیاده روی و مصرف مداوم، باعث سفت شدن دیواره رگها و افزایش احتمال بروز حوادث قلبی و عروقی شده میشود.
🔹این که در احادیث به روغن شحم توصیه شده، مخاطب احادیث و روایات در آن زمان، افراد بسیار گرم مزاج ساکن مناطق گرمسیری (عربستان) با اندام بزذگ جثه و فعالیت بدنی بالا بوده و امروزه قابل تعمیم به همه مزاجها و همه مناطق نیست.
🔹روغن دنبه در کنار روغن زیتون و روغن شحم به شکل موضعی برای کنترل درد سالمندان با مفاصل خشک و دردناک موثرتر از مصرف خوراکی آن است.
🔶🔹۵-،،روغن شیرگاو
🔹(کره گاوی / روغن حیوانی گاوی)
دارای اسیدهای چرب اشباع (سهم جزئی در رژیم غذایی)
🔹روغن حیوانی بی ضرر یا کم ضرری که از شیر و ماست یا دوغ گاو به صورت کره گرفته شده است (البته به سن و مزاج هم بستگی دارد) تحمل حرارتی بسته به میزان خلوص تا ۱۹۰ درجه دارای مزاج گرم و تر قابلیت استفاده برای پخت و پز و سرخ کردن با حرارت زیر ۱۹۰ درجه، فقط بعد از سرخ کردن باید مقدار باقیمانده دور ریخته شود.
در افراد کم تحرک زیاده روی نشود.
و بهتر است وعده شام با آن طبخ یا سرخ نشود.
🔹هضم راحتری نسبت به روغن دنبه و روغن شحم گاو دارد اما در حالت کلی روغنهای حیوانی در مقایسه با روغنهای گیاهی غلیظتر و دیرهضم تر هستند.
🔴⬇️ادامه⬆️🔴
🔶🔹۶—انواع روغن های
🔹گیاهی امروز
سویا، ذرت، کانولا، آفتابگردان دارای اسیدهای چرب غیر اشباع (تحمل حرارتی عموماً تا ۲۰۰ درجه) در مورد این روغنها در کتب طب سنتی صحبتی نشده
❗️نکات مهم در مصرف روغن های خوراکی
اصل مهم در مصرف روغن های خوراکی ، تعادل مصرف و توجه به سن و مزاج و میزان فعالیت و تحرک افراد است.
🔹برای سرخ کردن در درجات بالا و در دستگاه سرخ کن، روغن های سنتی مناسب نیستند.
روغنی که تحمل حرارت بالا را ندارد وقتی در معرض حرارت بالا قرار بگیرد به مواد سرطانزا بدل میشود.
🔹دمای سرخ کردن با هر روغنی (حتی روغن کنجد و زیتون) باید پایینتر از نقطه دود و با شعله ملایم باشد.
🔹اگر روغنها به ویژه روغن کنجد واقعی یا ارده کنجد نیز چندبار برای سرخ کردن استفاده شود قطعا زیانبار خواهد بود، با این که مقاومت آن در برابر استرس اکیداتیو حرارتی بیشتر از روغن های دیگر است.
هرگز نباید هیچ روغنی را بیش از یکبار برای سرخ کردن به کار برد.
🔶🔹بالاخره کدوم روغن خوراکی
🔹برای مصرف بهتره؟
🔹بهترین روغن برای مصارف روزانه (پخت و پز و تف با شعله ملایم) و سازگار با همه مزاجها، روغن زیتون است.
🔹برای سرخ کردنهای گهگاهی و ماهانه (کوکو، املت، نیمرو) با حرارت ملایم و در دمای زیر ۲۰۰ درجه، کره، روغن حیوانی و روغن ارده کنجد و روغن کنجد واقعی (در واجدین شرایط که در بالا ذکر شد) گزینههای بدی نیستند.
🔹اما روغن کنجد و ارده کنجد در افراد بالای ۴۰ سال و افراد کم تحرک با احتیاط و کم مصرف شود.
🔹روغن هسته انگور هم ۲۱۶ درجه سانتی گراد است و برای یکبار سرخ کردن با حرارت متوسط بد نیست اما زیاده روی در مصرف و همچنین مصرف روزانه آن مضر کلیه و مثانه به ویژه در افراد مستعد است.
🔹روغن نباتی یا روغن های هیدروژنه جامد نیز مضر بوده و سبب افزایش کلسترول و گلیسیرید خون میشود.
🔹روغن دنبه در افراد سالم و جوان (زیر ۴۰ سال و دارای فعالیت بدنی سنگین روزانه (کشاورز، معدن کار و …) و غیر بلغمی یا سوداوی مزاج شاید مشکلی ایجاد نکند اما باید به مقدار کم و گهگاهی مصرف شود و با گلاب، ماست و هل و … آماده شود.
روغن شحم گاو در برخی بیماریها و به ندرت و طبق نظر یک متخصص طب سنتی قابلیت مصرف کوتاه مدت را دارد اما برای مصارف روتین روزانه در همه افراد، خصوصاً افراد بی تحرک و سردمزاجان مناسب نیست.
روغن نارگیل، روغن بادام شیرین، روغن کوهان شتر و … نیز برای پخت و پز روزانه مناسب نیست و فقط تحت شرایط و موارد خاص توصیه میگردد.
🔶🔹۸—-اما سرخ کردن…
🔹سرخ کردن و برشته کردن پروسه ای است که نیاز به حرارت بیش از ۲۲۰ یا ۲۳۰ درجه دارد و به روغنهای غیر سنتی و مخصوص سرخ کردن مانند روغن بادام زمینی یا روغن نخل (پالم) احتیاج دارید تا نسوزد و به مواد سرطانزا بدل نشود و بتواند بالای ۳۰۰ درجه را تحمل کند.
🔹پس اگر قرار است با شعله و حرارت خیلی بالا کار شود، ناگزیر به استفاده از روغن های مخصوص سرخ کردن و یا روغن پالم هستید.
🔶🔹نتیجه گیری نهایی
🔹روغن زیتون، روغن حیوانی گاوی و مقدار کمی کره سه انتخاب خوب برای آشپزی شما با حرارت ملایم هستند.
و بهتر است کلاً مصرف سرخ کردنی ها را به حداقل برسانید.
و بهترین تصمیم استفاده از رژیم غذایی سرشار از سیزیجات بخارپز، به همراه پروتئین های گیاهی یا حیوانی خوب پخته شده است که برای طلایی شدنش می توان از فر یا تابه گریل استفاده کرد.
🔶🔹سخن پایانی
🔹همه روغنها جزء چربیها هستند و دارای مقادیر متفاوت چربی اشباع و غیراشباع میباشند که میزان و نوع مصرف آنها عمدتاً بر اساس سن، فعالیت فرد و مزاج وی تعیین میشود.
❗️از نظر طب سنتی، روغنهایی با منشاء حیوانی، غلیظ تر و دیرهضمتر از روغن های گیاهی هستند و با توجه به کاهش فعالیت فیزیکی در زندگی امروز و نبود تحرک کافی در افراد،کمتر توصیه میشوند.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹تنوع روغن های خوراکی 🔹در طبخ بر مبنای طب سنتی ❗️بالاخره چه روغنی درتغذیه مصرف کنیم 🔶🔹۱-معرفی و ب
🔶🔹تنوع روغن های خوراکی
🔹در طبخ بر مبنای طب سنتی
🔹در مطلب بالا
🔶🔹روغن زنجبیل
🔹و خواص آن
🔶🔹از مزاج تا خواص روغن زنجبیل
🔹روغن زنجبیل نیز همانند خود گیاه دارای طبع گرم و خشک است. برخی از مهمترین خواص درمانی این روغن گیاهی پرخاصیت عبارتند از:
🔹قابلیت ضدانعقاد خون و ضـد هیستامین
مفید جهت سرگیجه و تقویت نیـروی جنسی
سرشار از مواد با خاصیت ضد التهابی که در تسکین و کاهش دردهای ماهیچهای_ مفصلی با منشاء سردی موثر است.ماسـاژ آن ضـد شوره و قارچ موی سر میباشد.نوع معتبر آن در مصارف خانگی و شیرینی بسیار مطبوع است.
🔹ماساژ آن روی معده و رودهها، هم هضم را بهبود بخشیده و هم بادهای بدن را تحلیل برده و دفع میکند.
🔹مالش بدن بویژه مفاصل با این روغن از درد و خستگی و ورم آن میکاهد موجب کاهش دردهای قاعدگی میشود.
🔹استفاده از این روغن و مالیدن آن روزی ۱ تا ۲ مرتبه در ناحیه پایینی شکم،کشاله ران و در ایام غیرقاعدگی میتواند موجب کاهش درد قاعدگی و رفع گرفتگیهای عضلات ناشی از قاعدگی شود. البته افراد با رحم گرم مزاج اگر از این روغن استفاده کنند ممکن است باعث تاول و جوش رحمی گردد.
🔶🔹طرز تهیه روغن زنجبیل خانگی
🔹روغن زنجبیل از ریشه گیاه زنجبیل به دست میآید و طعم تند و سوزان آن مربوط به وجود ترکیبی به نام Gingerol است.
🔶🔹روش اول
🔹مقداری از ریشه زنجبیل تازه و پوست گرفته را بسایید.آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید.سپس آب آن را صاف نموده و با نصف وزن آب، روغن کنجد مجددا بجوشانید تا آب تبخیر شود و تنها روغن باقی بماند.
🔶🔹روش دوم
🔹یک فنجان ریشه زنجبیل تازه را بشویید و رنده کنید.سپس به آن ۲ فنجان روغن زیتون اضافه نمایید.ظرف را داخل فر روی کمترین میزان درجه حرات به مدت دو ساعت قرار دهید.
سپس ترکیب را از توری رد کنید و داخل بطری بریزید و درجای خشک، خنک و تاریک نگه دارید.
🔶🔹روش سوم
🔹زنجبیل قطعه قطعه شده را مدتی در روغن پایهای (مثل روغن کنجد) اصطلاحاً میخوابانند (به صورت معلق).
و چند بار زنجبیل را تعویض میکنند تا مواد آن وارد روغن پایه شود.
و در نهایت به صورت موضعی از آن بهره میبرند.
🔶🔹عوارض و مضرات
🔹آلرژی و حساسیت: اگر در مصرف این روغن زیاده روی شود ممکن است باعث بروز علایم حساسیت شود، البته کلاً یکی از شایعترین عوارض روغن زنجبیل ایجاد حساسیت پوستی همراه با خارش و قرمزی پوست در برخی افراد خصوصاً گرم مزاجان است، بنابراین توصیه میشود قبل از استفاده، روی پوست به میزان کم آزمایش کنید.
🔹در موارد حساسیت شدید به زنجبیل، مصرف خوراکی روغن آن نیز منجر به اختلالات خونریزی، فشار خون بالا، سطوح قند خون پایین، ناراحتی گوارشی و التهاب موضعی خواهد شد.
🔹مسمومیت در نوزادان و کودکان: استفاده از این روغن برای نوزادان و کودکان موجب مسمومیت با علائمی مانند حالت تهوع، گرفتگی معده و سردرد میشود.
تداخل دارویی: با داروهای کاهنده قند خون و فشارخون بالا تداخل داشته و نباید استفاده شود
🔶🔹موارد منع مصرف
🔹افراد زیر باید در مصرف روغن زنجبیل چه به صورت خوراکی و چه به صورت موضعی خودداری نمایند:
افراد دارای آلرژی و حساسیت
افراد با مزاج گرم و خشک یا غلبه مزاج صفرا
زنان باردار، شیرده
نوزادان و کودکان زیر ۲ تا ۵ سال
🔶🔹حرف پایانی
🔹در مصرف هیچ یک از روغنهای مفید، زیاده روی نکرده مگر آن که پزشک برای یک مدت مشخص مصرف آن را برای شما تجویز کرده باشد.
🔹در ضمن با توجه به مزاج خود و منشاء بیماریتان اقدام به مصرف روغن زنجبیل نمایید یه عنوان مثال، دردهای مفاصلی همیشه از سردی نیست و ممکن است از گرمی نیز ایجاد گردد، در این حالت، روغن زنجبیل به جای تسکین، علائم را تشدید میکند.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹روغن زنجبیل 🔹و خواص آن 🔶🔹از مزاج تا خواص روغن زنجبیل 🔹روغن زنجبیل نیز همانند خود گیاه دارای طبع گ
🔶🔹روغن زنجبیل
🔹و خواص آن
🔹در مطلب بالا
🔶🔹روش تهیه روغن بادام شیرین
🔹در منزل بر مبنای طب سنتی
💊چگونه روغن بادام شیرین خودمان درمنزل تهیه کنیم
تا حالا بارها اسم روغن بادام شیرین خصوصاً از نوع خانگی آن در توصیههای طب سنتی به گوشتون خورده؛ زیر چشمت گود رفته و تیره شده، روغن بادام شیرین بزن، بدخواب شدی، با چند قطره روغن بادام شیرین ملاج خودتو ماساژ بده، موهات خشک و وز شده، هر چند ساعت یکبار به سلقه موهات روغن بادام شیرین بزن و هزاران توصیه دیگر، اما تا حالا شده به این فکر کنید که میشه این روغن رو در خونه خودتون تهیه کنید؟
🔶🔹روغن بادام شیرین
🔹یکی از بهترین روغنهای گیاهی و یکی از شاه کلیدهای طب سنتی در درمان بیماریها، روغن بادام است که در دو نوع روغن بادام شیرین و روغن بادام تلخ وجود دارد که این تفاوت در محصول درختهای بادام اتفاق میافتد. روغن بادام شیرین به صورت خوراکی و موضعی میتواند مورد استفاده قرار گیرد و چه بهتر که به صورت خانگی تهیه شود.
🔶🔹مروری بر خواص روغن بادام شیرین
🔹مصرف روغن بادام شیرین از دیرباز در کشورها و فرهنگهای مختلف رواج داشته است که از جمله خواص و مزاج آن میتوان به موارد زیر اشاره داشت:روغن بادام شیرین در حرارت و سردی، گرم و تر رو به معتدل بوده و رطوبت دارد.
🔶🔹ماساژ درمانی
🔹در بسیاری از جلسات ماساژ، فیزیوتراپی و آروماتراپی از روغن بادام شیرین به عنوان یک ماده مسکن و آرام کننده عضلات استفاده میشود.برای استفاده از روغن بادام شیرین به عنوان ماده تسکین دهنده درد عضلات:
مقداری از این روغن را روی حرارت غیرمستقیم قرارداده تا گرم شود،
🔹سپس موضع آسیب دیده را که درد میکند با مقداری از روغن پوشش دهید.در همین زمان یک حوله نسبتاً ضخیم را گرم کنید.
🔹آن را روی بدن و در محل روغن بادام قرار دهید تا به تدریج اثر درمانی بر روی عضلات ایجاد شود.
🔹میتوانید این کار را هر روز به مدت نیم ساعت بر روی موضع آسیب دیده انجام دهید و تنها پس از چند روز از انجام آن کاهش درد و التهاب را در بدن خود مشاهده کنید.
🔶🔹بهبود سرفههای شدید
🔹در صورتی که سرفههای مداوم دارید؛ میتوان از ریشه گردن تا تمام نواحی قفسه سینه را روغن بادام شیرین اصل مالید، استفاده از این روش درمانی به خصوص در کودکان که دچار سرفههای شدید هستند، بسیار مفید است.
🔶🔹رفع خشکی و بیخوابی
🔹استری، نگرانی، غم / مصرف بیش از اندازه غذاها یا ادویه گرم و خشک/ ورزش بیش از اندازه / رژیمهای سخت لاغری/ رژیمهای خشکی آور مانند رژیم کتوژنیک / در معرض بیش از اندازه نور خورشید قرار گرفتن / در معرض قرار گرفتن امواج گوشی، وسایل الکترونیکی مانند تلویزیون، لبتاب، حرارت سشوار، کشیدن سیگار و مواد مخدر و … میتواند موجب خشکی، بدخوابی یا کمخوابی شوند.
🔶🔹نحوه مصرف:
🔹در چنین حالتی ریختن یک قطره روغن بادام شیرین در بینی هنگام خواب، ماساژ سر و شقیقهها با آن، موجب افزایش رطوبت در سر شده و خواب آور بیضرری است.
در نوزادان یا کودکان هم چند قطره روغن بادام شیرین روی ملاج ریخته شود، به آرامش و خواب بهتر آنان کمک میکند.
🔶🔹سلامت، جوانسازی و زیبایی پوست و مو
🔹رفع لک و سوختگی: استعمال موضعی روغن بادام شیرین بر روی پوستهایی که دچار آفتاب سوختگی، لک یا جای زخم شدهاند بسیار مفید و به درمان این مشکلات کمک میکند.
🔹آبرسانی و رطوبت بخشی: مالیدن این روغن به پوست صورت باعث نرمی و آبرسانی پوست شده، در کاهش چین و چروک پوست و پیشگیری از ایجاد آن بسیار موثر است (چون روغن در معرض هوا اکسید میشود، ممکن است پوست را کمی تیره کند، پس شب استفاده نموده و صبح بشویید).
🔹سلامت ناخنها: استفاده از روغن بادام شیرین برای ناخنها مفید است و باعث نرمی پوست اطراف ناخن و سلامت ناخنها میشود.
🔹رفع تیرگی و گودی چشم: این روغن در همه مزاجها قابل کاربرد است اما برای افرادی که مزاج سرد و خشک دارند و دچار گودی و تیرگی زیر چشم شدهاند، گزینه عالی است
نرم کننده مو: یک نرم کننده موی سر عالی است، این روغن خشکی موها را برطرف کرده و آنها را براق و درخشان میکند و برای کاهش موخوره مفید است.
🔴⬇️ادامه⬆️🔴
🔶🔹رفع یبوست (ملین)
🔹روغن بادام شیرین خانگی برای یبوست کودکان یک قاشق چایخوری به شکل خوراکی و برای یبوست بزرگان یک قاشق مرباخوری مصرف شود.
🔹همچنین خوردن ۲۰ گرم روغن بادام شیرین با یک استکان آب جوش شبها قبل از خواب، نیز به رفع یبوست بزرگسالان کمک میکند.
🔶🔹تسهیل زایمان
🔹برای تسهیل زایمان از هفته ۳۸ ام، روغن بادام شیرین را با آرد گندم به شکل حلوا پخته و مصرف گردد.
🔶🔹طرز تهیه خانگی روغن بادام شیرین
🔹برای تهیه روغن بادام خانگی میتوانید از چند روش استفاده کنید:
🔶🔹روش اول
🔹مقداری بادام حدود دو فنجان را کوبیده یا میکس کنید.
سپس در تابه با حرارت کم به هم بزنید تا به روغن بیفتدبعد در همان حالتی که گرم است فشار دهید تا روغن آن خارج شود و در ظرفی جمع آوری کنید مجدد خمیر بادام را حرارت داده و با فشار دادن آن روغنها را خارج کنید
در این روش، روغن بافشار دادن و گرم کردن به دست میآید.
تفاله و خمیر بادام را دور نریزید و در تهیه کوکی از آن استفاده کرده یا همراه با شکر مخلوط کرده و همراه نان یا نان تست و یه به تنهایی مصرف کنید.
🔶🔹روش دوم
🔹روش دیگر، چرخ کردن بادامها با چرخ گوشت است.که در حین چرخ کردن، روغن با فشار سرد، از آن خارج میشود.
🔶🔹روش سوم
🔹برای گرفتن روغن بادامهایی را انتخاب کنید که مدتی مانده و یا کهنه هستند.
لازم است تا آنها را به مدت حداقل دو یا سه روز در آب خیس کرده تا پوست آنها به راحتی از مغز جدا شوند. در غیر اینصورت می توانید از بادام تازه برای این کار استفاده کنید.
🔹بادامها را بعد از پوست کندن در دستگاه میکسر ریخته و له می کنید. به خاطر داشته باشید نباید میکسر شما در حین کار داغ شود زیرا ممکن است درصد زیادی از روغن بادام در همان لحظه پخته شده و خواص خود را از دست بدهد.
🔹بعد از آنکه بادامها در داخل میکسر آنقدر فشرده و له شدند که به حالت خمیری در آمده، و یا روغن بادامها از آنها جدا شد. میکسر را خاموش میکنیم.
🔹سپس خمیر را در داخل توری یا جوراب شیشه ای قرار داده و با دست فشار می دهیم تا بقیه روغن به طور کامل از تفاله ها جدا شود. تهیه روغن بادام به صورت تازه یک رنگ شیری رنگ و یا سفید را به شما میدهد
🔶🔹مضرات مصرف بیش از اندازه روغن بادام شیرین
🔹استفادهی بیش از اندازهی روغن بادام شیرین میتواند منجر به افزایش وزن گردد.
استفادهی بیش از اندازهی روغن بادام شیرین، نفخ و یبوست ایجاد میکند.
وجود منگنز در روغن بادام سبب میشود که با برخی داروها مانند آنتیبیوتیکها، آنتیاسیدها، داروهای درمان فشار خون و برخی ملینها تداخل دارویی ایجاد شود.
🔹مصرف زیاد روغن بادام شیرین میتواند باعث افزایش بیش از حد ویتامین E شود که به اسهال، تاری دید، گیجی و ضعف منجر میشود.
🔹به علت احتمال بروز آلرژی در زنان باردار و شیرده، مادران از مصرف خوراکی روغن بادام خودداری کنند.
❗️توجـــــــــــه: برخی از روغن بادامهای شیرین نیز به دلیل کامل نشدن مراحل تصفیه، خوراکی نیستند! در هنگام خرید آن از مراکز معتبر، به خوراکی بودن یا خوراکی نبودن روغن توجه کنید
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
آموزشگاه طب سنتی شهیدین
🔶🔹روش تهیه روغن بادام شیرین 🔹در منزل بر مبنای طب سنتی 💊چگونه روغن بادام شیرین خودمان درمنزل تهیه کن
🔶🔹روش تهیه روغن بادام شیرین
🔹در منزل بر مبنای طب سنتی
🔹در ۲ مطلب بالا
ParcelReceiptDense (6).pdf
50K
🔶🔹سلام به همه عزیزان و بزرگواران کانال عطاری ابوهاشم
🔹شناسه پستی لیست ارسالی امروز تقدیم به عزیزان سفارش دهنده
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
🔶🔹تحویل بسته به مشتری
🔹اعتماد شما برکت تجارت ماست
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
🔶🔹بارهنگ داروی ضد ورم گرم
🔹و بیماری معده و ضد بواسیر
🔹و ضد تشنگی و خونریزی ها
✅ طبیعت سرد و خشک
🔶🔹در درمان بیماریهای گرم کاربرد دارد.
🔹خواص بارهنگ
🔹یکی از بهترین داروها برای #معده ( #درد_معده، #زخم_معده و…)
🔹درمان #گرفتگی_طحال (#سدّه_سپرز)
🔹مفید برای #تبهای_گرم و #اورام_گرم
🔹درمان #زخم_ریه
🔹#ذرور #برگ_بارهنگ ( یعنی پاشیدن برگ خشک شده و ساییده شده ی بارهنگ به عضو) جهت #سوختگی ها و #زخمها مفید است.
🔹در درمان #داءالفیل (پا فیلی) کاربرد دارد.
✍ نسخه ها
۱⃣ #ضد_تشنگی بذر بارهنگ + مقداری #دوغ_ترش
۲⃣ قطع شدن خونریزی #بواسیر و درمان زخم آن بذر بارهنگ را جوشانده تا به شکل ژله درآید، سپس آنرا با کمی عسل مخلوط کرده، شب به شب ضماد کنید.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133
🔶🔹سماق تقویت لثه و ضد آفت
🔹و عفونت دهان و سفت کردن دهان
🔹و ضد اسهال و چربی سوز
♦️گیاه #سماق :
🔻#قابض است.
🔴موارد مصرف:
✅تقویت #لثه
✅#آفت_دهان
✅در بیماری #بهجت
✅بیماری های #دهانی مثل #عفونت و #زخم
✅#لقی_دندان را از بین می برد و دندان ها را سفت می کند.
✅جلوگیری کننده از #بد_بویی_دهان.
✅جلوی #اسهال را می گیرد؛ چون قابض است.
✅درمان #هیضه (اسهال و استفراغ با هم) می شود با یک قاشق مربا خوری رب انار هم ترکیب شود که قوی تر می شود.
✳️همراه کباب سماق می خورند چون مصلح گوشت است و چربی سوز است و باعت جذب شدن تمام آهن گوشت می شود.
🔶🔹طریقه مصرف:
🔹یک قاشق غذا خوری از سماق را کوبیده (بهتر است خودمان بکوبیم که مطمئن تر است) داخل یک استکان آب جوش ریخته چند دقیقه بجوشانیم و بعد صاف کنیم و دهان شویه با آن انجام دهیم (حدود دو دقیقه در دهان بچرخوانیم و بعد بیرون بریزیم)
⛔️موارد منع مصرف:
کسانی که یبوست دارند چون سماق قابض است و یبوست آور است.
❇️برای ویزیت مجازی و سفارش محصولات به شناسه زیر پیام دهید
🆔@abuhashem133
🔴کانال محصولات
@caa133