eitaa logo
طب اسلامی🌱گنجینه سلامت
21.5هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
669 ویدیو
23 فایل
💫💫طب اسلامی راه رسیدن به تمدن اسلامی به روزترین مطالب پزشکی رو در کانال دنبال کنید استاد بوعذار ⬇️⬇️ @loocal20 نوبت ویزیت ،ثبت نام و شرکت در دوره های آموزشی ⬇️⬇️ @aseman400 کانال محصولات طبیعی ⬇️⬇️ @mahsoolat313 کانال تبلیغات و تبادل @tabli23
مشاهده در ایتا
دانلود
    🔴 تقویم نجومی اسلامی 🔰 جمعه ▶️۲ آذر ۱۴۰۳ ◀️ ۲۰ جمادی الاول ۱۴۴۶ ◀️ ۲۲ نوامبر ۲۰۲۴ روز جمعه روایات است# حجه ابن الحسن عسکری# عج  سفارش شده اعمال نیک# و خیر خود# را در این روز به مقدس ایشان کنیم تا ثواب دوچندان گردد.# صبح جمعه صدقه فراموش نشود. مسافرت: خوب است همراه باصدقه باشد. جابجایی و نقل و انتقال خوب است. مباشرت. امشب( شب شنبه ) دلیلی بر کراهت یا استحباب وارد نشده است. اصلاح مو #( سر وصورت )# در این روز از ماه قمری باعث ایمنی از بلا می شود. جمعه برای گرفتن# ناخن، روز بسیار خوبی یا و# مستحب نیز# هست. روزی را زیاد# ، فقر را برطرف ، عمر# را زیاد# و سلامتی آورد.# جمعه# برای بریدن و دوختن#، لباس نو روز بسیار# مبارکیست و باعث# برکت در زندگی #و طول عمر میشود..# ذکر روز# جمعه اللهم# صل علی محمد و ال محمد# و عجل فرجهم مرتبه#
🔅 ✍ تکیه‌گاه، فقط خدا 🔹هنگامی که برادران یوسف می‌خواستند او را به چاه بیفکنند، وی خندید. 🔸برادرانش تعجب کردند و گفتند: برای چه می‌خندی؟ 🔹یوسف گفت: فراموش نمی‌کنم روزی را که به شما برادران نیرومندم نظر افکندم و خوشحال شدم و گفتم کسی که این همه یار و یاور نیرومند دارد، از حوادث سخت چه غمی خواهد داشت. 🔸روزی به بازوان شما دل بستم، اما اکنون در چنگال شما گرفتارم و به شما پناه می‌برم. 🔹خدا شما را بر من مسلط ساخت تا بیاموزم که به غیر او حتی بر برادرانم تکیه نکنم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec
. 🪑برعکس، نشستن روی صندلی و حالت خمیده، فشار اضافی به معده وارد می‌کنه و باعث می‌شه اسید معده به سمت بالا حرکت کنه، که نتیجه‌اش چیزی نیست جز ریفلاکس و احساس سنگینی. در طب سنتی، این وضعیت رو به‌عنوان عاملی برای تجمع اخلاط زائد و غلیظ در پاها و اندام‌های تحتانی می‌شناسن. این اخلاط می‌تونن باعث بروز مشکلاتی مثل سنگینی پاها، ورم و حتی بیماری‌هایی مثل واریس بشن https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec .
. 😌از جنبه روانی، نشستن روی زمین حالت آرامش‌بخش خاصی داره. وقتی بدن در حالت دو زانو یا چهارزانو قرار می‌گیره، سیستم عصبی پاراسمپاتیک فعال می‌شه و استرس کاهش پیدا می‌کنه. این آرامش ذهنی، معده رو به عملکرد بهتر تشویق می‌کنه و تولید اخلاط فاسد رو به حداقل می‌رسونه. https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec .
. 👌🏻یه نکته دیگه که باید بهش توجه کنیم، کنترل حس سیریه. وقتی روی زمین می‌نشینید، چون زیر معده خالی نیست، احساس سیری زودتر به مغز می‌رسه. ولی روی صندلی، معمولاً این حس دیرتر اتفاق می‌افته و نتیجه‌اش پرخوریه. پرخوری هم خودش عامل تولید اخلاط سنگین و افزایش وزن می‌شه. https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec .
. 🍎پس این عادت ساده نه تنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کنه، بلکه از بروز بیماری‌های گوارشی، اضافه‌وزن و حتی اختلالات روانی پیشگیری می‌کنه. اگه دنبال یه سبک زندگی سالم و طبیعی هستید، این عادت رو دست‌کم نگیرید! https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec .
. 💫 از نظر طب اسلامی، نشستن روی زمین به معنای احترام به نعمت خداونده. همچنین باعث می‌شه بدن در حالت طبیعی و متعادل قرار بگیره و ارتباط روح و جسم تقویت بشه. در احادیث هم داریم که این روش به برکت غذا و سلامت بدن کمک می‌کنه. https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec .
. 🔰جلوی عرق کردن را نگیرید !عمل تعریق به بدن کمک می کند تا مواد سمی را از خود خارج کند و به ما در کنترل دمای بدن خود کمک می‌کند. جلوگیری از عرق کردن برای سلامت ما بسیار خطرناک می‌باشد ضدعرق‌ها با مسدود کردن غدد چربی پوست، جلوی تعریق را می‌گیرند. استفاده ی مداوم از محصولات ضدعرق منجر به بروز مشکل در میکروبیوم ما می‌شود +مصرف مواد شیمیایی برای جلوگیری از عرق فقط بیماری است. https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec .
. 🟢 در حدیث قدسی آمده است: " هر بدنی به طور مساوی بر پایه چهار طبیعت بنا شده است، چنانچه یکی از این طبایع بر طبایع دیگر فزونی یابد یا مغلوب دیگر طبایع شود، از ناحیه همین طبیعت بیماری وارد بدن می شود. " 🟢 چهار موجود در بدن، ، ، و می باشد و سزاوار است که هیچ کدام از این از دیگری بیشتری یا کمتر نباشد. از این رو بخش عمده درمان بیماری ها و مشکلات موجود در بدن با عنایت به این موضوع انجام می شود. https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec .