🔻#پیام_شهید | برای رضای خداوند تا دَم مرگ در حال کوشش باشید
🔹 همزمان با سالروز شهادت «حسن طاهرخانی» در فرازی از وصیتنامه این شهید بزرگوار میخوانیم: «برای رضای خداوند تا دَم مرگ در حال کوشش باشید و امیدوارم شما هم مثل دیگر برادران اسلامیمان برای کمک به انقلاب و اسلام و مسلمین، کوشش نمایید ...»
🌐 لینک مطلب
@issar_qazvin
3.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#رمضان_باشهدا
🔹سالروز شهادت سید مرتضی آوینی چه زیبا با شب قدر مصادف شده است. برشی از مستند «روایت فتح» و نریشنی در خصوص این شب بزرگ از سوی شهید آوینی
@issar_qazvin
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#استوری_موشن
▫️ میری مسجد امشب بابا حیدر
▫️ بی قراره زینب بابا حیدر
🚩سالروز ضربت خوردن اَوَّلُ مـَظْلُوم عالم، امیرالمؤمنین علی علیهالسلام تسلیت باد.
#صلےاللهعلیڪ_یاامیرالمومنین
@issar_qazvin
🔻#شهید_روز | شهید گرانقدر علی محبی
🔹 علی محبی نهم تیر ۱۳۴۴، در روستای انگورازوج از توابع شهر قزوین به دنیا آمد. پدرش اسکندر، کشاورزی میکرد. کارگر کارخانه بود. به عنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت.
🌷 بیست و یکم فروردین🌷 ۱۳۶۷، در پنجوین عراق به شهادت رسید. پیکرش مدتها در منطقه برجا ماند و سال ۱۳۷۱ پس از تفحص در گلزار شهدای شهر زادگاهش به خاک سپرده شد.
🌷#پیام_شهید:
▫️ پدر و مادر جان! من در تمام طول عمرم یک آرزو داشتم و آن هم اینکه یک روز بتوانم جواب گوى زحمات بى پایان شما باشم و گوشه اى از آن همه محبت شما را جبران کنم؛ ولى افسوس که چنین نعمتى نصیب من نشد و دست سرنوشت خیلى زود ما را از هم جدا نمود.
▫️ با وجود این، براى آخرین بار یک خواهش از شما دارم و آن اینکه از نبود من در محفل خانواده نگران نباشید و سعى کنید مانند همه ی پدر و مادرهاى شهید داده، صبور و محکم باشید و به زندگى خود ادامه دهید.
🌐 اطلاعات بیشتر
@issar_qazvin
📸#گزارش_تصویری | احیای شب نوزدهم ماه رمضان در گلزار شهدای قزوین
🔹همزمان با اولین شب قدر ماه مبارک رمضان، مردم شهیدپرور قزوین بهویژه خانواده معظم شهدا و ایثارگران در گلزار شهدای قزوین حضور یافتند.
🔹در مراسم فوق، مدعوین با حضور بر مزار شهدا ضمن تلاوت قرآن کریم و استفاده از بیانات سخنرانان، دعای جوشن کبیر را قرائت کرده و با سر گرفتن قرآن، ندای الغوث الغوث سر دادند.
🔹گفتنی است در این مراسم، مردم قزوین میزبان یک شهید گمنام دفاع مقدس بودند.
🌐 تصاویر بیشتر
@issar_qazvin
🔻یادواره شهید صیادشیرازی و ۲۹۵۰ شهید لشکر ۱۶ زرهی قزوین برگزار شد
🔹همزمان با آغاز هفته ارتش، یادواره سپهبد شهید علی صیادشیرازی و ۲ هزار و ۹۵۰ شهید لشکر ۱۶ زرهی برگزار شد.
🔹در ادامه این مراسم، مدعوین پیکر مطهر یک شهید گمنام ۲۹ ساله عملیات خیبر را زیارت کرده و یک بار دیگر با اهداف و آرمانهای این شهدا تجدید بیعت کردند.
🔹طی یادواره فوق، مسئولان کشوری و استانی از مقام والای خانوادههای شهدا تجلیل کردند.
🔹همچنین در یادواره یاد شده، دو کتاب با عنوانهای «هوای سرد تیر ماه» خاطرات رفایت مومنی همسر شهید صفرعلی یوسفی به قلم رقیه رجبیرزانی به همت نشر شاهد و «تاریخچه جامع لشکر ۱۶ زرهی نزاجا» رونمایی شد.
🌐 لینک خبر
@issar_qazvin
📸#گزارش_تصویری | یادواره شهید صیادشیرازی و ۲۹۵۰ شهید لشکر ۱۶ زرهی قزوین برگزار شد
🔹همزمان با آغاز هفته ارتش، یادواره سپهبد شهید علی صیادشیرازی و ۲ هزار و ۹۵۰ شهید لشکر ۱۶ زرهی با حضور مسئولان کشوری و استانی و جمعی از فرماندهان سپاه، ارتش و نیروی انتظامی در قزوین برگزار شد.
🔹همچنین در یادواره یاد شده، دو کتاب با عنوانهای «هوای سرد تیر ماه» خاطرات رفایت مومنی همسر شهید صفرعلی یوسفی به قلم رقیه رجبیرزانی به همت نشر شاهد و «تاریخچه جامع لشکر ۱۶ زرهی نزاجا» رونمایی شد.
🌐 تصاویر بیشتر
@issar_qazvin
🔻 روز ملی فناوری هسته ای گرامی باد
🌷 شادی روح شهدای دانشمند هسته ای اسلام صلوات
♦️شهید آوینی: «معیار قدرت در جهان امروز ابزار است و آنکه ابزار نظامی مهلک تری در اختیار دارد قدرتمندتر است. آیا در این دنیای وارونه که منطق دیوانگان حکم فرماست، ما نیز با همین معیارها پا به میدان نهاده ایم؟ خیر، ما به حول و قوه الهی بر قوه اتم نیز دست خواهیم یافت اما هرگز بر آن تکیه نخواهیم کرد. قدرت حقیقی در جایی دیگر است!»
@issar_qazvin
🔻#شهدای_رمضان | معرفی شهدای استان قزوین در ماه مبارک رمضان
🔹 معرفی شهدای استان قزوین در نوزدهمین روز از ماه مبارک رمضان:
شهیدان والامقام:
🌷 محمود رضایی
🌷ناصر شیخی
💐 شادی ارواح طیبه شهدا صلوات🌺
🌐 اطلاعات بیشتر
@issar_qazvin
25.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 میزبانی مردم محله باغ نشاط قزوین
از پیکر مطهر شهید گمنام
در اولین شب قدر رمضان ۱۴۰۲
🌺🥀 شادی روح پاکش ، امام عظیم الشأن و شهیدان والامقام صلوات 🌺🥀
@issar_qazvin