🔻مسئولان شهرستان البرز و بخش محمدیه با خانواده شهید مدافع امنیت دیدار کردند
🔹 حامد فتوحی سرپرست فرمانداری شهرستان البرز به همراه محسن آخوندی بخشدار محمدیه، عزتاله رسولپور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بخش محمدیه؛ محمد پیری شهردار و حسن فرخ رئیس شورای اسلامی شهر محمدیه با خانواده شهید مدافع امنیت مجید قنبری دیدار و گفتوگو کردند.
🔹فتوحی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد همه شهدای والامقام شهرستان البرز، بهویژه شهدای امنیت، گفت: خانواده معزز شهدا و ایثارگران همواره قوت قلبی برای همه مسئولان خدوم نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و رسیدگی و پیگیری موضوعات و دغدغه آنها، وظیفه اصلی همه مسئولان است.
🔹 گفتنی است؛ طی این دیدار از خانواده معزز این شهید سرافراز راه امنیت تجلیل به عمل آمد.
@issar_qazvin
🔴 تسهیل خرید تراکتور برای ایثارگران و جانبازان کشاورز
🔰گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران گفت:
🔹بنیاد شهید در نظر دارد طی تفاهمنامهای با گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، زمینهای را فراهم کند تا ایثارگران جویای کار و در عین حال دارای شرایط فعالیت در عرصه کشاورزی، با خرید آسان تراکتور صاحب شغل شوند.
🔹امانی همچنین در نشست بررسی پیشنویس تفاهمنامه همکاری صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با تراکتورسازی در سایت مرکزی این گروه صنعتی در تبریز نیز گفت: بنیاد شهید در نظر دارد طی تفاهمنامهای با گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، زمینهای را فراهم کند تا ایثارگران جویای کار و در عین حال دارای شرایط فعالیت در عرصه کشاورزی، با خرید آسان تراکتور صاحب شغل شوند.
🔹وی گفت: با نهایی و عملیاتی شدن این تفاهم نامه که پیشنویس آن با تلاش تیمی همکاران معاونت تعاون و امور اجتماعی تنظیم شده، گام بزرگی در جهت اشتغال و کارآفرینی برای ایثارگران جویای کار به ویژه برای اعضای جامعه ایثارگریِ ساکن در مناطق روستایی برداشته خواهد شد.
🔹امانی با بیان اینکه تاکنون حتی یک دستگاه تراکتور به ایثارگران معزز در قالب همکاری مشترک بنیاد شهید و تراکتورسازی ایران واگذار نشده است، تاکید کرد: واریز هرگونه وجه نقد جهت خرید تراکتور به موسسات و شرکتهایی که تبلیغات خرید ویژه ایثارگران را دارند، مورد تایید بنیاد شهید نیست و این بنیاد تاکنون هیچ قراردادی با موسسه یا شرکت خصوصی با موضوع واگذاری تراکتور ندارد.
@issar_qazvin
🔻همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در زیاران برگزار می شود
🔹 به مناسبت دهه کرامت، همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر زیاران ،اداره ورزش و جوانان شهرستان آبیک ،بنیاد شهید و امور ایثارگران آبیک ، هیأت ورزشهای همگانی شهرستان آبیک،سپاه ناحیه امام صادق(ع) شهرستان آبیک روز جمعه ۲۸ اردیبهشت ماه از ساعت ۷صبح در شهر زیاران آغاز می گردد.
@issar_qazvin
🔻معاون رئیسجمهور به مقام شهدای قزوین ادای احترام كرد
🔹 روحالله دهقانی فیروزآبادی مدیر اجرایی و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور طی سفر به قزوین، با حضور در گلزار شهدا ضمن قرائت فاتحه و نثار گل، نسبت به مقام سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی، امیران، سرداران و سه هزار شهید استان قزوین، ادای احترام کرد و یاد و خاطره آنان را گرامی داشت.
🔹طی این مراسم، محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین، سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین و جمعی از مسئولان استانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور را همراهی کردند.
🔹همچنین مسئولان یاد شده از نمایشگاه عکس سرداران شهید استان قزوین در نگارخانه مرکز فرهنگی شهید سلیمانی گلزار شهدا بازدید کرده و با اهداف و آرمانهای شهدا تجدید بیعت کردند.
🔹در این مراسم، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین مطالبی پیرامون تعداد شهدای قزوین و معرفی شهدای شاخص این استان و همچنین طرح جامع ساماندهی گلزار شهدای شهر قزوین بیان کرد.
🌐لینک خبر
📸مشاهده تصاویر بیشتر
@issar_qazvin
#روزشمار_شهدا
🔻 روزشمار شهدای گرانقدر استان قزوین در بیست و ششم اردیبهشت ماه
شهیدان سرافراز:
🌷مهدی لشگری
🌷سهراب عسگری
🌷اروجعلی سایونه
🌺🍃شادی ارواح طیبه شهدا صلوات🍃🌺
🌐 لینک سایت
@issar_qazvin