#اسرائیل
ساعاتی قبل، اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی طی سفری رسمی وارد منامه، پایتخت بحرین شد.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آذربایجان
🔰 مستندی به نام حیدر علی اف؛ مستندی که هیچگاه پخش نشد! + ویدیو
شبکه سحر “مستند حیدر علی اف” را برای نمایش در ۱۵ و ۱۶ آبان آماده پخش کرده بود ولی پس از پخش تیزر این مستند بنا به دلایل نامعلوم پخش نمیشود. شنیده ها حاکی از آن است که دسترسی به این مستند نیز محدود شده و اجازه پخش در رسانه های مستقل و پلتفرم های پخش ویدیو نیز داده نمیشود! این مستند سابقه قومی و سیاسی خانواده حیدر علی اف رئیس جمهور پیشین آذربایجان و رئیس اجرایی حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی را به نمایش می گذارد. مواردی مانند عضویت پدر حیدر علی اف در سازمانهای سیاسی ارمنی، وقایع قتل عام ارامنه در جمهوری شوروی آذربایجان، واقعه ۱۹ و ۲۰ ژانویه ۱۹۹۰ میلادی، آغاز جنگ قره باغ، ترور و حذف فیزیکی افراد، تاسیس حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) از جمله مواردی است که در این مستند به آن پرداخته شده است.
اما چه کسانی مانع از پخش این مستند میشوند؟!
👈 بیشتر بخوانید:
✅ https://iswnews.com/83458
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
تحولات جهان اسلام
#آذربایجان 🔰 مستندی به نام حیدر علی اف؛ مستندی که هیچگاه پخش نشد! + ویدیو شبکه سحر “مستند حیدر علی
#آذربایجان
🔰 مستندی به نام حیدر علی اف؛ مستندی که هیچگاه پخش نشد! + ویدیو
شبکه سحر آذری “مستند حیدر علی اف” را برای نمایش در ۱۵ و ۱۶ آبان آماده پخش کرده بود ولی پس از پخش تیزر این مستند بنا به دلایل نامعلوم پخش نمیشود. شنیده ها حاکی از آن است که دسترسی به این مستند نیز محدود شده و اجازه پخش در رسانه های مستقل و پلتفرم های پخش ویدیو نیز داده نمیشود!
این مستند سابقه قومی و سیاسی خانواده حیدر علی اف رئیس جمهور پیشین آذربایجان و رئیس اجرایی حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی را به نمایش می گذارد. مواردی مانند عضویت پدر حیدر علی اف در سازمانهای سیاسی ارمنی، وقایع قتل عام ارامنه در جمهوری شوروی آذربایجان، واقعه ۱۹ و ۲۰ ژانویه ۱۹۹۰ میلادی، آغاز جنگ قره باغ، ترور و حذف فیزیکی افراد، تاسیس حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) از جمله مواردی است که در این مستند به آن پرداخته شده است.
🔹اما چرا این مستند پخش نمیشود؟
اورخان محمداف مدیر رسانه مطالعات آذربایجان عنوان کرده است “الهام علی اف با لابی آذربایجان در ایران تماس گرفته و از آنها خواسته است که این مستند پخش نشود. توجیه لابی آذری مستقر در تهران نیز توهین احتمالی طرف مقابل به رهبر جمهوری اسلامی ایران است.” یعنی اگر چنین مستندی پخش شود، طرف مقابل نیز تلافی میکند! نگرانی احتمالی که اورخان محمداف به آن اشاره کرده است به مباحثی مربوط می شود که در سالهای گذشته مسکوت باقی مانده است.
🔹رئیس دیاسپورای تالشان روسیه: حقایق را منتشر کنید
اسماعیل شعبان اف، رئیس دیاسپورای تالشان در یک سخنرانی که در یوتیوب منتشر شده شده است گفت: “شبکه سحر مستند حیدر علی اف را پخش کند تا دولت مستقر در باکو نتواند نسل جوان را فریب بدهد!”
اسماعیل شعبان، عضو “شورای اقوام ریاست جمهوری روسیه” و از روسای جمعیت دیاسپورای تالشان مقیم روسیه است.
“علت اصلی ترس و نگرانی (دولت) باکو از مستند “حیدر علی اف” که بهصورت محرمانه از تهران خواستار عدم پخش آن از شبکه سحر شده، افشای چهره دروغین پان ترکیسم و آذربایجان گرایی حیدر علی اف و وابستگانش است. حکومت باکو از بازگویی تاریخ حقیقی حیدر علی اف نگران است و به روش های مختلف مانع آن می شود. البته ملت در جمهوری آذربایجان خیلی از این مسایل را می داند و جامعه بیسوادی نیست. اما ملت چه می تواند بکند؟ (کاری از دستش ساخته نیست). می بینید که حکومت طایفه بی رحم علی اف که حاکمیت جمهوری آذربایجان را غصب کرده است با چه ستم های فجیعی مردم را سرکوب می کند. مصلحت در پخش شدن مستند حیدر علی اف برای بازگو شدن واقعیت ها است تا این طایفه نتواند نسل جوان را فریب بدهد.”
اسماعیل شعبان اف درباره تلاش های طرف آذربایجانی تصریح می کند:
“باکو نه تنها برای پخش نشدن مستند حیدر علی اف در سطح وزارت خارجه از تهران درخواست می کند، بلکه مقامات باکو حتی حاضرند مبالغ کلانی پول بدهند که این مستند پخش نشود. این مسئله علت خیلی مهمی برای آنها دارد. کسانی که دائم شعار “ترک – ترک” سر داده و “ترک گرایی” کرده اند و پان ترکیسم را ترویج کرده اند، اما مشخص می شود که از قوم “کرد” و اصالتا غیر مسلمان هستند که تحت تاثیر برخی قدرت های خارجی قرار دارند تا میان دولت های مسلمان تفرقه و جنگ بیندازند و کشورهای اسلامی را تجزیه کنند. علت نگرانی حاکمان باکو برای جلوگیری از پخش مستند حیدر علی اف همین است. مساله ایدئولوژی و دروغ پان ترکیسم مقامات باکو در میان است.”
این تحلیل گر سیاسی درباره تلاش های حیدر علی اف برای تشکیل حزب کارگران کردستان ترکیه اظهار می کند:
“همه در جمهوری آذربایجان می دانند که حیدر علی اف در زمان اتحاد سوسیالیستی جماهیر شوروی سابق از عناصر اصلی هماهنگ کننده برای تاسیس پ.ک.ک. بوده است و در مستند حیدر علی اف هم این موضوع به روشنی و با اسناد و مدارک بیان می شود. مرحوم محمد قلی اف، دادستان پیشین جمهوری آذربایجان از افراد آگاه به حقایق این کشور در این مستند دانسته ها و اسناد موجود درباره حیدر علی اف را بیان کرده است.”
با توجه به اطلاعات موجود در مورد ریشه خانوادگی علی اف، حیدر علی اف علیرضا اوغلو، زاده نخجوان و اصالتا “کرد ایزدی” است. شاید این موضوع بیانگر بسیاری از حواشی حول این مستند باشد…
👈 بیشتر بخوانید:
✅ https://iswnews.com/83458
✅ @iswnews
🔰 تحولات #سوریه، ۱۳ آذر ۱۴۰۱
تعدادی از اهالی شهر سویداء در اعتراض به عملکرد و تصمیمات مدیریتی مسئولین سوریه و وجود برخی مشکلات و کمبودها دست به تجمع اعتراضی زده و با آتش زدن لاستیک، چند خیابان این شهر را مسدود کردند. در ادامه این تجمع، معترضان با یورش به استانداری سویداء، با نیروهای امنیتی سوریه درگیر شدند.
👈 مشاهده جزئیات خبر:
✅ https://iswnews.com/83462
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
تحولات جهان اسلام
🔰 تحولات #سوریه، ۱۳ آذر ۱۴۰۱ تعدادی از اهالی شهر سویداء در اعتراض به عملکرد و تصمیمات مدیریتی مسئول
🔰 تحولات #سوریه، ۱۳ آذر ۱۴۰۱
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” تعدادی از اهالی شهر سویداء در اعتراض به عملکرد و تصمیمات مدیریتی مسئولین سوریه و وجود برخی مشکلات و کمبودها دست به تجمع اعتراضی زده و با آتش زدن لاستیک، چند خیابان این شهر را مسدود کردند.
۱- حلب:
– در ۱۳ آذر ماه، یکی از مسلحین جیش الوطنی (از گروههای مسلح تحت حمایت ترکیه) توسط افراد مسلح ناشناس در شهر الباب ترور شد.
– در ۱۳ آذر ماه، ارتش سوریه، مواضع مسلحین در روستای کفرعمه واقع در غرب حلب را هدف حملات توپخانهای قرار داد.
۲- ادلب:
در ۱۰ آذر ماه، مواضع مسلحین در منطقه سفوهن واقع در جنوب ادلب هدف حملات توپخانهای ارتش سوریه قرار گرفت.
۳- درعا:
در ۱۱ آذر ماه، شهردار شهر الطیبه توسط افراد مسلح ناشناس به شهادت رسید.
۴- دیرالزور:
در ۱۳ آذر ماه، ائتلاف آمریکایی یک کاروان لجستیک به پایگاه نظامی خود واقع در تاسیسات گازی کونکو اعزام کرد.
۵- رقه:
– در ۱۲ آذر ماه، مسلحین تحت حمایت ترکیه بزرگراه M4 و حومه عین عیسی را هدف حملات توپخانهای قرار دادند.
– در ۱۱ آذر ماه، پرواز پهپادهای جاسوسی ارتش ترکیه در حال پرواز بر فراز شهر عین عیسی مشاهده شدند.
۶- حسکه:
– در ۱۰ آذر ماه، مسلحین تحت حمایت ترکیه، مواضع نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) در روستای الكوزليه در غرب شهر تل تمر را هدف حمله توپخانهای قرار دادند.
– در ۱۱ آذر ماه، نیروهای آمریکایی در شهرک معبده در شمال شرق الحسکه به گشتزنی پرداختند.
– در ۱۱ آذر ماه، نیروهای ائتلاف آمریکایی در حومهی منطقه مالکیه به گشتزنی پرداختند.
– در ۱۲ آذر ماه، بر اثر حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در روستای سنجق سعدون در حومهی عامودا در شمال حسکه، دو نفر کشته شدند.
– در ۱۳ آذر ماه، مسلحین تحت حمایت ترکیه، مواضع نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) در حومه شهر تل تمر را هدف حمله توپخانهای قرار دادند.
– در ۱۳ آذر ماه، نیروهای ائتلاف آمریکایی در منطقه رمیلان به گشتزنی پرداختند.
۷- سویداء:
در ۱۳ آذر ماه، تعدادی از اهالی شهر سویداء در اعتراض به عملکرد و تصمیمات مدیریتی مسئولین سوریه و وجود برخی مشکلات و کمبودها دست به تجمع اعتراضی زده و با آتش زدن لاستیک، چند خیابان این شهر را مسدود کردند. در ادامه این تجمع، معترضان با یورش به استانداری سویداء، با نیروهای امنیتی سوریه درگیر شدند.
۸- در ۱۱ آذر ماه، آرام حنا، سخنگوی رسمی نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) با اشاره به آخرین تحولات شمال سوریه و احتمال آغاز عملیات جدید ترکیه، از توقف عملیاتهای امنیتی مشترک نیروهای SDF با ائتلاف آمریکایی در سوریه به دلیل افزایش حملات ترکیه خبر داد.
▪️بیشتر بخوانید:
توقف عملیاتهای مشترک SDF و ائتلاف آمریکایی در سوریه!
۹- طی هفتههای اخیر، حملات هوایی و توپخانهای ارتش ترکیه و مسلحین تحت حمایت آن علیه مواضع نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) در استان حلب افزایش قابل توجهی داشته است. این موضوع به همراه تهدیدات مقامات ترکیه مبنی بر پاکسازی مناطق مرزی با سوریه و مقابله به شبه نظامیان کُرد، گمانهزنیها در خصوص آغاز یک عملیات جدید در شمال سوریه را به شدت تقویت کرده است.
▪️بیشتر بخوانید:
آخرین وضعیت نظامی شمال حلب؛ شمارش معکوس برای آغاز عملیات ترکیه علیه شبه نظامیان کُرد؟!
۱۰- در ۱۳ آذر ماه، مرکز مصالحه روسی در سوریه اعلام کرد: مسلحین ۴ بار آتش بس در منطقه ادلب را نقض کردند که از این تعداد ۱ مورد مربوط به استان ادلب و ۳ مورد مربوط به استان لاذقیه میباشد.
▪️نقشه باکیفیت
👈 مشاهده جزئیات خبر:
✅ https://iswnews.com/83462
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#عراق #ایران
🔰 #یادداشت: اهداف سفر نخست وزیر عراق به ایران
چندی قبل، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق در راس هیاتی سیاسی- اقتصادی به تهران سفر کرد. در جریان این سفر موضوعاتی همچون تضمین امنیت مرزهای مشترک ایران با اقلیم کردستان و اخراج گروههای تروریستی از این مناطق، تقویت چشم انداز ۲۰ میلیارد دلاری صادرات کالا از ایران به عراق و تداوم نقش میانجیگری بغداد میان تهران و ریاض بحث و گفتگو شد. در ادامه به تحلیل این موارد خواهیم پرداخت.
نویسنده: مصطفی پاکدل
👈 مشاهده یادداشت در:
✅ https://iswnews.com/83463
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
تحولات جهان اسلام
#عراق #ایران 🔰 #یادداشت: اهداف سفر نخست وزیر عراق به ایران چندی قبل، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر
#عراق #ایران
🔰 #یادداشت: اهداف سفر نخست وزیر عراق به ایران
چندی قبل، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق در راس هیاتی سیاسی- اقتصادی به تهران سفر کرد. در جریان این سفر موضوعاتی همچون تضمین امنیت مرزهای مشترک ایران با اقلیم کردستان و اخراج گروههای تروریستی از این مناطق، تقویت چشم انداز ۲۰ میلیارد دلاری صادرات کالا از ایران به عراق و تداوم نقش میانجیگری بغداد میان تهران و ریاض بحث و گفتگو شد. در ادامه به تحلیل این موارد خواهیم پرداخت.
در اوایل آذر ماه سال جاری محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق جهت دیدار با مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران طی سفری دو روزه و با استقبال سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی ایران وارد تهران شد و پس از آن، در مجموعه فرهنگی-تاریخی سعدآباد مورد استقبال سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران قرار گرفت.
این سفر که مدت کوتاهی پس از سلسله حملات نیروهای مسلح ایران علیه مواضع گروههای تروریستی در اقلیم کردستان انجام شد، دارای اهمیت بسیاری در زمینه امنیتی-نظامی میباشد.
با توجه به تاکید ایران بر امنیت مناطق مرزی خود و مبارزه با گروههای تروریستی مستقر در اقلیم کردستان، قطعا تصمیماتی در خصوص افزایش همکاریهای نظامی-امنیتی میان ایران و عراق، در دیدار نخست وزیر عراق با مقامات ارشد ایران اخذ شده است و به نظر میرسد طی هفتههای آتی شاهد اقدامات عملی دولت مرکزی عراق در راستای افزایش امنیت مناطق مرزی ایران با اقلیم کردستان عراق باشیم.
همراهی السودانی توسط دبیر شورای عالی امنیت ملی عراق نیز از نکات مهم این سفر بوده است و دیدار او با همتای ایرانی خود میتواند نقطه شروعی برای همکاریهای مشترک ایران و دولت جدید عراق جهت خلع سلاح گروههای تروریستی مستقر در شمال عراق و افزایش ضریب امنیتی مرزهای مشترک ایران با اقلیم کردستان باشد.
موضوع بعدی گفتگوها میان طرفین، رایزنی پیرامون نقش دولت جدید عراق برای از سرگیری روابط میان تهران و ریاض بوده است و السودانی بر اهمیت تداوم نزدیک شدن ایران و عربستان در چارچوب تلاشهای عراق در این خصوص تاکید کرد. از آنجایی که قطع روابط ایران و عربستان بر اساس دیدگاههای مختلف به سود عراق نخواهد بود، دولت عراق با تمام توان سعی دارد تا به عنوان میانجیگر در راستای ثبات کشور خود و منطقه عمل کند. با توجه به استقبال طرفهای منطقهای و بینالمللی از تشکیل دولت جدید عراق، انتظار میرود که السودانی موفقیتهای بیشتری نسبت به مصطفی الکاظمی، نخست وزیر سابق عراق در پروژه میانجیگری میان تهران و ریاض کسب کند.
علاوه بر موضوعات نظامی، امنیتی و سیاسی، بحث اقتصادی و افزایش همکاریهای دوجانبه و نیز تقویت چشم انداز ۲۰ میلیارد دلاری صادرات کالا از ایران به عراق یکی از اهداف سفر نخست وزیر عراق به تهران بوده است. وجود طولانیترین مرزهای مشترک میان دو کشور، گذرگاهها و بازارچههای مرزی و وجود زمینههای لازم برای همکاریهای تجاری و اقتصادی، ظرفیتهای مناسبی برای تقویت و توسعه مناسبات اقتصادی میان دو کشور ایجاد کرده است. به همین دلیل، مسئولان ارشد ایران و عراق در تلاش هستند تا بتوانند همکاریهای اقتصادی و تجاری میان دو کشور را در بالاترین سطح محقق کنند.
ذکر این نکته ضروریست که با در نظر گرفتن روابط نزدیک السودانی با چارچوب هماهنگی شیعیان عراق و همچنین گروههای نزدیک به ایران، میتوان امید داشت که وی بیش از مصطفی الکاظمی، نخست وزیر سابق عراق، نقش مثبت و سازندهای در افزایش روابط و همکاریها در زمینههای مختلف به خصوص نظامی-امنیتی، سیاسی و اقتصادی با کشور ایران ایفا کند.
▪️بیشتر بخوانید:
▪️سفر السودانی به تهران؛ دیدار نخست وزیر عراق با رئیس جمهور ایران + تصاویر
▪️دیدار نخست وزیر عراق با رهبر انقلاب + تصاویر
نویسنده: مصطفی پاکدل
👈 مشاهده یادداشت در:
✅ https://iswnews.com/83463
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
تحولات جهان اسلام
🔰 تحولات #سوریه، ۱۳ آذر ۱۴۰۱ تعدادی از اهالی شهر سویداء در اعتراض به عملکرد و تصمیمات مدیریتی مسئول
#سوریه
وزارت کشور دولت سوریه از کشته شدن یکی از نیروهای امنیتی و زخمی شدن یک نفر دیگر در جریان یورش و تیراندازی معترضین به ساختمان استانداری در شهر سویدا خبر داد.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#مالی #آفریقا
منابع خبری گروه جماعت نصرت الاسلام والمسلمین در مالی، از یورش عناصر این گروه به نیروهای ارتش مالی در منطقه یلیمانی در ولایت کای واقع در غرب مالی خبر می دهند.
طبق گزارش منابع خبری این گروه، این یورش که در چهارشنبه ۳۰ نوامبر (۹ آذرماه) انجام شد ۲ کشته بر جای گذاشت. عناصر جماعت نصرت الاسلام والمسلمین همچنین سه خودروی ارتش را به آتش کشیده و سلاح های برجای مانده را به غنیمت بردند.
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#اسرائیل #بحرین
🔰 سفر رئیس رژیم صهیونیستی به بحرین
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” رئیس رژیم صهیونیستی با استقبال وزیر خارجه بحرین و حضور گارد نظامی وارد منامه شد.
در ۱۳ آذر ماه، اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم اسرائیل با استقبال عبداللطیف بن راشد الزیانی، وزیر خارجه بحرین وارد منامه، پایتخت این کشور شد و با حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین دیدار و گفتگو کرد. پادشاه بحرین در این دیدار بر حمایت منامه از برقراری صلح عادلانه، فراگیر و پایدار همراه با تضمین حق و حقوق ملت فلسطین تاکید کرد.
هرتزوگ نیز در این دیدار به زبان عربی خطاب به پادشاه بحرین گفت:
“دوست من، از شما به خاطر میزبانی از من به عنوان اولین رئیس اسرائیل که به بحرین سفر میکند، تشکر میکنم.”
سفر رئیس رژیم صهیونیستی به بحرین، مخالفتهای گسترده برخی از مردم و جریانهای سیاسی را در پی داشته است. جریانهای مخالف در بحرین با انتشار بیانیهای اعلام کردند: “مردم مبارز بحرین با تاریخ طولانی مبارزاتی، هرگز صهیونیستها را در میان خودشان نمیپذیرند و آنها را دشمن خود میدانند.”
شایان ذکر است کشورهای امارات و بحرین در سال ۲۰۲۰ میلادی، توافقهای صلح با رژیم صهیونیستی را با نظارت آمریکا امضا کردند.
👈 مشاهده جزئیات خبر در:
✅ https://iswnews.com/83496
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
#عراق #ترکیه
🔰 حمله راکتی به پایگاه نظامی ترکیه در شمال عراق
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” پایگاه نظامیان ارتش ترکیه در منطقه زِلکان واقع در شمال استان نینوا هدف حمله راکتی گروههای مقاومت عراق قرار گرفت.
در ۱۳ آذر ماه، پایگاه نظامی بعشیقه ارتش ترکیه در منطقه زِلکان واقع در شمال موصل هدف هشت فروند راکت گراد قرار گرفت. تاکنون گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.
طبق بررسیهای “تحولات جهان اسلام”، این هفدهمین حملهی راکتی علیه پایگاه نظامی بعشیقه است که از ابتدای سال جاری صورت گرفته است.
در ۱۲ آذر ماه سال جاری نیز پایگاه نظامی بعشیقه توسط مقاومت اسلامی تیپ “احرار العراق” هدف حمله راکتی قرار گرفت.
▪️بیشتر بخوانید:
حمله راکتی به پایگاه ارتش ترکیه در شمال استان نینوا
👈 مشاهده جزئیات خبر در:
✅ https://iswnews.com/83502
✅ @iswnews