همه جا، همهی محتواهای متنی و تصویری و حتی صوتی دارن رنگ و بوی هوش مصنوعی میگیرن. حتی در جالبترین و قابلتوجهترین کانالها و تریبونها.
آدم چشماش سیاهی میره🤢
همه چیز وابسته به اینه که به مسائل با چه ادبیاتی نگاه کنی. نظام فرصت و تهدیدت رو چطور تعریف کنی. نیمهی پر و خالی رو چطوری ببینی.
اونجاست که میتونی جملهی حاج قاسم( میزان فرصتی که در بحرانها هست در خود فرصتها نیست) رو درک و زندگی کنی.
و نعمت بودنِ مواجهه با امتحانِ تازه رو کسی متوجه میشه که مدتها پای یک امتحان ثابت، مثل آهو تو برف گیر کرده.
الحمدلله کما هو اهله
فرّ+یاد | فاطمه حجتی
و باز تنگی نفس و باز هم هوای تو....
خدا جونم لطفاً سچوریشن و ترکیب رنگ و صفای خاصی که همیشه در کوچه پسکوچههای چیذر وجود داره و آدم رو به وجد میاره و بهش حس زندگی و حیات میده رو هرگز برامون قدیمی و عادی نکن.
چون بینهایت مکمل حال و هوای امامزاده علی اکبر و شهیداشه((:
چیذر❌ تور احیای روح و جان✅
(الحمدلله کما هو اهله)
یکی از مهارتهای بشرِ امروز، ویس گرفتن تو خیابون شلوغ موقع حرکته که اگه یه مدت انجامش ندی این مهارت رو از دست میدی و ممکنه در طول روز، چندین بار بری تو صورت ملت🦦