فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتبار ۷ هزار میلیاردی برای هوش مصنوعی
🔹رئیس سازمان برنامه: ما برای مرزهای دانش فناوری بهویژه میکروالکترونیک و هوش مصنوعی یک ردیف اعتباری به مبلغ ۷ هزار میلیارد تومان پیشبینی کردیم.
@itsetad_ir
فرمانده نیروی زمینی ارتش: آمادۀ پاسخگویی به هر تهدیدی هستیم
🔹در آمادگی کامل قرار داریم و رژیم کودککش هم بداند که قاعده و فرمول جدیدی بهوجود آمده و پاسخگوی تمام شرارتهای احتمالی خواهیم بود.
🔹بهرهگیری از هوش مصنوعی در تسلیحات در دستور کار است. در انواع موشکها و رادارها و تسلیحاتی که بر بالگردها نصب است از هوش مصنوعی بهره میگیریم.
🌐@itsetad_ir
🔰 به گزارش روابط عمومی ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزه های علمیه:
چهل و چهارمین پیش نشست همایش بین المللی هوش مصنوعی؛ فرهنگ و علوم اسلامی با حضور معاونین فرهنگی جامعة المصطفی العالمیه سراسر کشور با ارائه دبیر اجرایی همایش، برگزار شد.
💠در این نشست به تبیین فرصتها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه تبلیغ بین الملل و توسعه دیپلماسی فرهنگی اشاره شد و در ادامه به جمع اندیشی پیرامون موضوع مذکور پرداخته شد.
🌐@itsetad_ir
🔶 چهل و پنجمین پیش نشست همایش بین المللی هوش مصنوعی؛ فرهنگ و علوم اسلامی
📍با همکاری مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم
«آشنايی با هوش مصنوعی، ضرورت و ظرفیتهای آن»
🎙 با ارائه حجت الاسلام و المسلمین موسوی
(مدرس و پژوهشگر هوش مصنوعی)
🗓 زمان و مکان:
روز پنجشنبه 30 فروردین، ساعت 19:30
ساختمان مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم
37.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰نشست علمی هوش مصنوعی و مشارکت سیاسی در جمهوری اسلامی ایران در با مشارکت ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزه های علمیه با ارائه دبیر ستاد برگزار شد.
مشاهده ویدئوی کامل در آپارات
لینک قسمت اول
لینک قسمت دوم
🌐@itsetad_ir
🔹 مدیرعامل آمازون: هوش مصنوعی مولد میتواند بزرگترین تحول فناوری از زمان ظهور اینترنت باشد
🔸 مدیرعامل آمازون در نامه سالانه خود به سهامداران این شرکت گفت که هوش مصنوعی برای تجارت آمازون حیاتی است و ارزش این فناوری در سالهای آینده نیز افزایش خواهد یافت. او در این نامه اذعان کرد:
🔗 «هوش مصنوعی مولد ممکن است بزرگترین تحول فناوری از زمان ظهور فضای ابری (که خود هنوز در مراحل اولیه است) و شاید از زمان ظهور اینترنت باشد. برخلاف رویه تجهیز انبوه زیرساختها به فضای ابری و مهاجرت به این سرویسها، انقلاب هوش مصنوعی مولد از همان ابتدا بر پایه فضای ابری ساخته میشود.»
📌لینک خبر
🌐@itsetad_ir
کتاب هوش مصنوعی
#دیباچه: این کتاب برای کسانی نوشته شده که در عصر هوش مصنوعی زندگی میکنند و مقدمهای است قابل فهم و معتبر بر یکی از مهمترین بحثهای دوران ما.
هوش مصنوعی که دانشمندان علوم کامپیوتری، مایکل وولدریج، آن را نوشته تاریخ تحول ماشین های هوشمند را، از رؤسای تورینگ دربارهی ماشینهایی که فکر میکنند تا دستیاران دیجیتالی مانند سیری و الکسا، بیان میکند.
هوش مصنوعی چیزی نیست که در آینده انتظار مارا بکشد، در این کتاب خواهید دید چگونه بر نزمافزارهای هوش مصنوعی متکی شدهاید و در خواهید یافت که هوش مصنوعی در همه جا حضور دارد.
در این کتاب به این مسائل پرداخته میشود:
_ ریاضیدان بریتانیایی، آلن تورینگ
_ آیا ماشین ها میتوانند 'بفهمند' ؟
_ هوش مصنوعی منطقی و رفتاری
_ واقعیت هوش مصنوعی امروز
_ هوش منصوعی فردا
#شناسه
گردآورندگان: مایکل وولدریج/ مترجم ابوالفضل حقیری قزوینی
ناشر: تمدن علمی
نوبت چاپ: ۱۳۹۹
#معرفی_کتاب
#کتابخانه_هوشمصنوعی
#هوش_مصنوعی
فصلنامه هوشنما_ شماره یک.pdf
10.77M
اولین فصل نامه هوش مصنوعی با عنوان هوش نما منتشر شد.
🔰 فصل نامه هوشنما به همت مرکز هوش مصنوعی شرکت ملی انفوماتیک با هدف بررسی جامع اکوسیستم هوش مصنوعی کشور از ابعاد مختلف تهیه شده است.
هوشنما اقدامی جریان ساز در حوزه هوش مصنوعی کشور به شمار میرود و امید است شاهد اثربخشی آن در سطح کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.
🌐@itsetad_ir
🔰 به همت معاونت پژوهش جامعهالزهرا سلام الله علیها پیشنشست همایش بینالمللی «هوش مصنوعی؛ فرهنگ و علوم اسلامی» با موضوع «مطالعات و پیامدهای فرهنگی و اجتماعی هوش مصنوعی با تاکید بر حوزه زن و خانواده» چهارشنبه ۲۳ اسفند در جامعه الزهرا سلاماللهعلیها برگزار شد.
👤حجت الاسلام والمسلمین سيد امیر سخاوتیان:
سوال من این است وقتی در کشور خودمان میخواهیم از هوش مصنوعی استفاده کنیم چه آرمانی باید بنویسیم؟ اگر همان فناوری را بدون طراحی آرمانشهر خودمان استفاده کنیم به سمت آرمانشهری که دیگران طراحی کردند میرویم
مثلا نظام اجتماعی ما مبتنی بر خانواده است. هوش مصنوعی تا چه میزان میتواند نهاد خانواده را تقویت کند؟
👤سرکار خانم دکتر هامانی:
زنان به خاطر جایگاه ویژه زن بودن و مادر بودن، الگوی شخصیتی برای خانواده خود و جامعه هستند و از این جهت در شکل گیری تاریخ، تمدن و فرهنگ هر مرز و بوم نقش بسزایی را ایفا می کنند، اما با گسترش فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی نظیر اینترنت و شبکه های ارتباطی، این نقش کمرنگ شده و در عوض فرهنگ مدرن در جهان گسترش پیدا کرده این در حالی است که تحقق فرهنگ جهانی بدون تحول در فرهنگ زنان کشورهای جهان امکان پذیر نیست
👤دکتر محمدرضا قاسمی:
هوش مصنوعی که پایگاه داده آن از ما نباشد، بستر فناوری آن از ما نباشد کدام مسئله از مسائل انقلاب اسلامی را حل میکند؟ ما باید دنبال فناوری باشیم که جنس مسائل انقلاب اسلامی را درک کند. اگر نگاه ما به این پدیده صرفا ابزارگرایانه باشد اگر بیست سال دیگر هم پیش برویم مقلد خواهیم ماند.
🌐@itsetad_ir
🌀 گروه اشاعه اطلاعات و دانش پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می کند
🔰سلسله کارگاههای کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش
🎙ارائه دهندگان:
👤 جناب آقای دکتر میرعرب
👤 حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی مجیدی نظامی
📅 زمان: 4 و 11 و 18 و 25 اردیبهشت 1403
⏰ ساعت: 10 الی 12
🏫 مکان: قم، پردیسان، انتهای خیابان دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، طبقه دوم، تالار شهید سلیمانی
🔗لینک ورود به جلسه:
dte.bz/SSHIB
🔰به همت اداره کتابخانه و اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و با همکاری پژوهشکده اسلام تمدنی؛
❇️نشست تخصصی کاربرد های هوش مصنوعی در پژوهش های علوم اسلامی برگزار گردید
🎙وحید شریفی دکتری مدیریت فناوری اطلاعات و مدیر اداره کتابخانه و اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، در ابتدای نشست به توضیح مفاهیم پایه هوش مصنوعی پرداخت و در ادامه بزرگترین پروژه های هوش مصنوعی خارجی و داخلی را معرفی کرد.
🌐مشاهده مشروح خبر
🔻در این دوره اصول اولیه هوش مصنوعی را با تمرکز بر برنامهنویسی عملی و ساخت برنامههایی مانند تشخیص چهره، سیستم توصیه و الگوریتمهای پیشبینی پوشش خواهیم داد. هر هفته یک پروژه کوچک جدید ارائه می شود که ابزارها و الگوریتمهای لازم را برای ساخت برنامههای کاربردی دنیای واقعی ارائه میدهد. پیش نیاز دانش اولیه برنامهنویسی پایتون است.
🔻موضوعاتی که به آنها خواهیم پرداخت:
1. مقدمهای بر هوش مصنوعی
2. مقدمهای بر یادگیری ماشینی
3. ابزارهایی برای ساختن پروژههای هوش مصنوعی در دنیای واقعی
4. درک یادگیری عمیق
5. موج جدید Ai و مدلهای زبان بزرگ.
🔻کلاس:
مقدمه ای بر هوش مصنوعی
دانشگاه تهران
دکتر روح الله رحمانی
هر هفته سهشنبهها: ساعت 10:00 الی 12:00
🌐لینک ورود به جلسه:
https://gharar.ir/r/22b2147e