بهتر است از مناقشه روی سند ملی هوش مصنوعی عبور کنیم
🔸رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی در خصوص سند ملی هوش مصنوعی و انتقاداتی که به آن وارد شده گفت: این سند نسبت به سندهای دیگری که تاکنون در کشور نوشته شده در سطح بالاتری قرار دارد و بهتر است از مناقشه بر روی آن عبور کنیم و بر روی اجرای سند متمرکز شویم.»
🔸با هدف بیان دیدگاهها و آشنایی هرچه بیشتر با ماموریتها و ظرفیتهای طرفین، جلسه چهارم دوره سوم کمیسیون هوشمصنوعی و علمداده سازمان نظام صنفی در محل سازمان ملی هوش مصنوعی و با حضور رؤسای سازمان ملی هوشمصنوعی، مدیران سازمان نصر کشور و اعضای کمیسیون برگزار شد.
🔸در اواخر تیرماه ۱۴۰۳ و با تصویب سند ملی هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، سازمان ملی هوش مصنوعی به عنوان بازوی اجرایی شورای ملی راهبری هوش مصنوعی تأسیس شد.
🔗 مشروح این خبر را اینجا مشاهده بفرمایید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در طبقهبندی و مطالعه آثار هنر رضوی
🔸محمدجواد استادی مدیر پروژه مکتب هنر رضوی گفت: استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در طبقه بندی و مطالعه آثار هنر رضوی مورد توجه موسسه آفرینشهای آستان قدس رضوی قرار دارد.
🔸در حرم مطهر رضوی یک گنجینه بسیار عظیم و پرجزئیات از هنر موجود است که تا امروز حتی طبقه بندی و احصا نشده و کار پژوهشی بزرگی میطلبد.
🔸امروز یکی از سیاستهای موسسه آفرینشها استفاده از ظرفیتهای هوش مصنوعی در مطالعه و طبقه بندی این آثار است، قطعا از ظرفیت فناوریهای جدید باید استفاده کنیم تا به نتیجه برسیم.
🔸وی در ادامه ضمن اشاره به هنرهای جدید و توجه به سینمای مستند،انیمیشن، موسیقی و دیگر حوزهها با فناوریهای جدید گفت: در حوزه هنرهای جدید هم کار میکنیم، پس نباید این تصور ایجاد شود که موسسه فقط در عرصه سنتی کار میکند.
🔗 مشروح این خبر را اینجا مشاهده بفرمایید
((تا پایان مهرماه #تمدید_شد))
فراخوان طرح های پژوهشی در حوزه هوش مصنوعی
پژوهشگاه فضای مجازی از طرح های پژوهشی تخصصی در حوزه هوش مصنوعی در زمینه های اعلام شده حمایت می کند.
از متخصصین این حوزه دعوت می شود پیشنهادهای خود را از طریق وب سایت پژوهشگاه به نشانی csri.ac.ir (بخش فرمها/ فرم چکیده پیشنهاد طرح) ارسال فرمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گوترش: باید هوش مصنوعی را کنترل کنیم و برای آن قانون بگذاریم
دبیرکل سازمان ملل در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل:
🔹ما دو طرح در سازمان ملل مطرح کردیم تا هوش مصنوعی را کنترل کنیم. باید برای هوش مصنوعی قانون بگذاریم تا برای مصارف خوب قابل استفاده باشد و مردم جهان به آن دسترسی داشته باشند.
🔹آینده جامعه بشری به این مساله نیاز دارد.
حجتالاسلام خاموشی: از طریق صندوق نوآوری اوقاف برای هوش مصنوعی برنامههای ویژه داریم
🔸رئیس سازمان اوقاف گفت: در بحث هوش مصنوعی برنامههای ویژه داریم. صندوق نوآوری که راهاندازی شده میتوانند به جریان تولید علم کمک کند.
🔸رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: از جمله اقدامات سازمان اوقاف راهاندازی سانتریفیوژ برق است در نظر است در نوسان سینوسی برق بتوانیم جریان افتها را مدیریت کنیم که هنگام اوج مصرف برق کارایی دارد.
🔸حجتالاسلام خاموشی عنوان کرد: در بحث هوش مصنوعی برنامههای ویژه داریم. صندوق نوآوری که راهاندازی شده میتوانند به جریان تولید علم کمک کند.
🔸وی اظهار کرد: در سال پیش رو ۴ پروژه انجام میشود. تغییر رژیم اجارهداری به مشارکت بسیار مهم است اجرای نیت با مولدسازی افزون میخواهد شد ما در سال گذشته چند برابر سال قبل اجرای نیت کردیم و ۲ هزار بقعه را رونق میدهیم تا از این ظرفیت کالبدی استفاده کنیم.
🔗 مشروح این خبر را اینجا مشاهده بفرمایید
💢داده پردازی اطلاعات در هوش مصنوعی نمیتواند جای یک مجتهد زنده را بگیرد
✔️استاد عباس کعبی:
🔹یکی از وظایف مهم حوزه علمیه را «انذار» است، انذاز یعنی هوشیار کردن و بیدار کردن از خواب غفلت؛ ما باید دنبال فقاهتی باشیم که ما را از خواب بیدار کند و در فقاهت همه اسباب انذار را محقق بکنیم. سبک فقاهتی که از دل این فقاهت، مسئولیت تولید بشود و یک فقیه اسلام را بفهمد، بعد فکر بکند که چه خدمتی میتواند برای اسلام بکند.
🔹در زمانه هوش مصنوعی بعضی میگویند هوش مصنوعی در بعضی از مراتب ممکن است جامعه را از مرجعیت و فقاهت بینیاز بکند؛ پاسخ این است که دادهپردازی اطلاعات در هوش مصنوعی نمیتواند جای یک مجتهد زنده و یک فقیه منذر و یک فقیه حی متحرک و یک فقیهی که بتواند جامعه را متحول بکند و با ابتکار و خلاقیت و نوآوری براساس نقش زمان و مکان در اجتهاد را بگیرد.
👈 ادامه مطلب در «اجتهاد»: http://ijtihadnet.ir/?p=76112
✅ سلسله نشستهای عصرانه فناوریهای هوشمند
🔻 آشنایی با اخلاق هوش مصنوعی
🔔 پنجشنبه ۰۵ مهر ماه
⏰ ساعت ۱۴:۰۰
🟢 سخنران:
🔻 حجتالاسلام و المسلمین استاد رحمتی
🔻عضو هیات علمی گروه اخلاق کاربردی پژوهشگاه قرآن و حدیث
این نشست به صورت لایو از همین کانال پخش خواهد شد
#عصرانه
#هوش_مصنوعی
🌐 @itsetad_ir
متا عضو پیمان هوش مصنوعی اروپا نمیشود
🔸سخنگوی متا پلتفرمز اعلام کرد این شرکت به سرعت پیمان هوش مصنوعی اتحادیه اروپا (AI Pact) را امضا نمیکند.
🔸این پیمان یک اقدام موقت قبل از اجرایی شدن کامل قانون هوش مصنوعی منطقه (AI Act) است.
🔸قانونگذاران اتحادیه اروپا در ماه میدرباره این قانون به توافق رسیدند که نخستین قوانین ناظر بر توسعه و بکارگیری هوش مصنوعی در جهان به حساب میآید.
🔸قانون هوش مصنوعی اروپا شرکتها را ملزم به فراهم کردن خلاصههای دقیق از دادههایی میکند که برای آموزش مدلهای این فناوری به کار میرود. ماه گذشته کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرد بخش اعظم این قانون از ۲ آگوست ۲۰۲۶ میلادی اجرایی میشود، اما تا زمان اجرایی شدن آن شرکتهای فناوری تشویق شده اند تا یک پیمان هوش مصنوعی اختیاری را برای اجرای تعهدات کلیدی ذکر شده در این قانون امضا کنند.
لینک خبر
@my_gerdab
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور:
💢قم از ظرفیت خوبی در حوزه علوم انسانی، فناوری های نرم و صنایع خلاق برخوردار است
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در جریان سفر استانی به قم از پارک علم و فناوری قم بازدید کرد و گفت: قم از ظرفیت خوبی در حوزه علوم انسانی، فناوری های نرم و صنایع خلاق برخوردار است.
ادامه مطلب را اینجا بخوانید: 👇👇
https://www.msrt.ir/fa/news/87949
ظهور ابر هوش مصنوعی تا یک دهه دیگر
🔸مدیر ارشد اجرایی شرکت اوپنای آی معتقد است در دهه آینده ابر هوش مصنوعی ظهور میکند که در انجام وظایف فکری حتی از انسان نیز بهتر عمل میکند.
🔸سم آلتمن مدیر ارشد اجرایی اوپنای آی در یک پست وبلاگی به چشم انداز خود درباره آینده مبتنی بر هوش مصنوعی و نقش آن در پیشرفت فناوری و رونق جهانی اشاره کرد. این مقاله تصویری از پیشرفتهای انسانی رسم میکند که با هوش مصنوعی سرعت میگیرد. همچنین آلتمن معتقد است احتمالاً در دهه آینده ابر هوش مصنوعی ظهور میکند.
🔸او در بخشی از پست خود نوشت: امکان دارد در چند هزار روز آینده ابرهوش مصنوعی را در اختیار داشته باشیم. دستیابی به این هدف ممکن است کمی بیشتر طول بکشد، اما من اطمینان دارم به این نقطه میرسیم.
لینک خبر
به جای شعارهای فانتزی به ریشههای مغزافزاری هوش مصنوعی توجه کنید!
🔸مدیر گروه آموزش و هوش مصنوعی سازمان سمت گفت: به جای شعارهای فانتزی که با شروع سال تحصیلی جدید مطرح میشود، به نظر میرسد باید ابتدا رفتارهای مسئولانه در عرصه هوش مصنوعی را فهم کرد تا با واقع گرایی بتوان قدم در این عرصه گذاشت.
🔸هرچه جلوتر میرویم هوش مصنوعی جهان را بیشتر تحت تاثیر قرای میدهد و تغییرات زیادی را در صنایع و حوزههای مختلف ایجاد میکند، بنابراین در چنین فضایی آموزش هوش مصنوعی و سواد دیجیتال ضروری است. دانشآموزان، معلمان باید درک کاملی از مفاهیم و قابلیتهای این فناوری داشته باشند. ادغام موضوعات درسی مرتبط با هوش مصنوعی میتواند به دانشآموزان بسیار کمک کند تا در نهایت بتوانیم جامعهای آگاه و فناور خلق کنیم.
🔸سید هادی صادقی مدیر گروه آموزش و هوش مصنوعی سازمان سمت در باره جای خالی تفکر، سواد و فرهنگ استفاده از هوش مصنوعی توضیح داد: متاسفانه سیستم آموزشی کشور بیش از آنکه از مشکل سخت افزاری رنج ببرد از نبود تفکر، سواد و فرهنگ استفاده از هوش مصنوعی رنج میبرد.
🔗 مشروح این خبر را اینجا مشاهده بفرمایید
🔺 آیا #هوش_مصنوعی می تواند نابرابریهای اجتماعی را کاهش دهد؟
🔹 با وجود پتانسیل های فراوان، هوش مصنوعی می تواند نابرابری های اجتماعی را تشدید کند، چراکه بسیاری از #الگوریتمها به داده هایی متکی هستند که ممکن است دارای سوگیری های موجود در جامعه باشند.
🔹 برای اینکه هوش مصنوعی بتواند نابرابری ها را کاهش دهد، نیاز به تلاش های گسترده در زمینه تنظیم قوانین و مقررات وجود دارد./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/308081
🔺 *تاکید مراجع عظام بر رویکرد هوشمندانه معاونت علمی در مدیریت ابعاد پیچیده «هوش مصنوعی»*
🔹معاون علمی رئیسجمهور با جمعی از مراجع عظام تقلید و علما در سفر روز گذشته به قم دیدار و گفتوگو کرد.
🔸در این دیدارها که با ارائه گزارشی از فعالیتها و برنامههای معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان از جمله «طرح جامع اقدام مشترک ملی برای هوش مصنوعی» همراه بود، رویکرد معاونت علمی در نگاه جامع الاطراف به ابعاد مختلف هوش مصنوعی مورد تایید و تمجید مراجع عظام قرار گرفت.
🔹معاون علمی رئیسجمهور نیز در این دیدارها بر نقش جامعه حوزوی و فعالان علوم انسانی در شناخت ابعاد گوناگون فناوریهای نوظهور و رونق بازار علوم انسانی تأکید کرد.
📌 [مشاهده جزئیات خبر](http://isti.ir/ZURy)
🔺 *افشین: گامهای مشترک و متوازن بخش خصوصی و دولت، حیات هوش مصنوعی در ایران را تضمین میکند*
معاون علمی رئیسجمهور در جلسه فوقالعاده کاربردپذیری هوش مصنوعی:
🔹تدوین برنامه جامع اقدام مشترک هوشمصنوعی تا آخر هفته آینده انجام میشود.
🔸صاحبنظران و ذینفعان این حوزه تا عصر روز شنبه، طرحها، پیشنهادها و مشکلات خود را برای ما ارسال کنند و ما نیز تا روز چهارشنبه، پیشنهاد مکتوب را اعلام خواهیم کرد.
🔹حرکت سنجیده و هماهنگ بخش خصوصی و دولت در حوزه هوش مصنوعی با نگاه به تجارب گذشته ضرورت دارد.
📌 [مشاهده جزئیات خبر](http://isti.ir/ZWRy)
⭕️ رئیس انجمن ملی هوش مصنوعی در گفتوگو با ایرنا تشریح کرد: واکاوی ضعف و قوتهای سند ملی/ نیازمند نهضت آشنایی با هوش مصنوعی هستیم
🔻تهران- ایرنا- #محمدهادی_زاهدی رئیس انجمن ملی هوش مصنوعی ایران با اشاره به اهمیت راهافتادن نهضتی مانند نهضت سوادآموزی در مورد هوش مصنوعی به تشریح نقاط ضعف و قوت سندملی هوش مصنوعی پرداخت و گفت: دولت باید فقط تسهیلگر و در برخی جاها نقش تنظیمگری داشته باشد در حالیکه در بخشهایی از این سند، وظیفه اجرایی و تصدیگری دارد یا فقدان تقسیم کار و نگاشت نهادی هر کدام از نهادها و وزارتخانهها یکی از مشکلات این سند است.
📈آخرین آمار و اطلاعات حاکی از فعالیت ۷۰ هزار شرکت هوش مصنوعی در سراسر جهان است که ۲۵ درصد از این شرکت های هوش مصنوعی در آمریکا و ۱۶ درصد در چین مستقر هستند. در حال حاضر بیش از ۱۱۵ میلیون شرکت و سازمان از هوش مصنوعی استفاده می کنند.
👈 متن کامل خبر:
https://www.irna.ir/news/85603402
#دیپلماسی_فناوری #هوش_مصنوعی #سند_هوش_مصنوعی #حکمرانی_هوش_مصنوعی #مبانی_هوش_مصنوعی #فلسفه_فناوری #لایههای_زیرساختی_هوش_مصنوعی
تا ساعاتی دیگر 👇👇👇
جلسه آنلاین با موضوع :
توسعه در حوزه هوش مصنوعی
زمان برگزاری : پنج شنبه 5 مهر بصورت مجازی ساعت 12 تا 14
برای شرکت در جلسه روی لینک زیر بزنید.👇👇
vc.bmn.ir/ch/esfahan
لطفاً با استفاده از دکمه مهمان وارد شوید (بدون نیاز به وارد کردن رمز عبور)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸✨ کارگاه تخصصی هوش مصنوعی در حوزه علمیه استان مازندران برگزار شد✨
🔰کارگاه تخصصی هوش مصنوعی استانی در راستای اهداف جشنواره هنرهای آسمانی، در استان مازندران برگزار شد.
ویژه مبلغین، مبلغات، اساتید و مدیران مدارس استان مازندران 🔰
⏱5و6 مهر ماه 1403
سالن همایش مرکز مدیریت حوزه علمیه مازندارن
🌐 @itsetad_ir
🎙️ *سرویس خفن تبدیل متن به صدا با هوش مصنوعی*
🔊 *Voiser* یک پلتفرم جذاب مبتنی بر هوش مصنوعی است که میتواند متن را به صدای طبیعی در بیش از ۷۰ زبان مختلف تبدیل کند!
💬 همچنین این سرویس قابلیت تبدیل گفتار به متن را دارد، پس میتوانید فایلهای صوتی خود را با دقت و سرعت بالا رونویسی کنید.
https://voiser.net
هوش مصنوعی، ایران و معمای قدرتِ آینده
https://B2n.ir/x54687
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 راهاندازی باشگاه هوش مصنوعی کشورهای اسلامی برای رقابت در کسب و کارهای فناوری
⭕ در گفتگوی تفصیلی آنا با دکتر محمدهادی زاهدی رئیس انجمن ملّی هوش منصوعی ایران مطرح شد: راهاندازی باشگاه هوش مصنوعی کشورهای جهان اسلام
🔻عناوین و محورهای این گفتگوی تفصیلی:
۱- لزوم نقش آفرینی ایران در عرصه جهانی برای ارتقای ظرفیت هوش مصنوعی
۲- عقب افتادن ایران در عرصه ثبت اختراعات هوش مصنوعی/ کشور چین؛ درصدر جهان
۳-عدم تناسب برون دادهای علمی و فناوری ایران با سایر بخش ها!
۴-هالهای از نگرانی و ابهام در دنیا در استفاده هوش مصنوعی میان مردم و دولتها
۵- سرعت پایین رشد هوش مصنوعی مولد در ایران
۶- امیدوار به شکل گیری بازار رقابتی هوش مصنوعی در ایران
۷-دست یافتن به دانش فنی تولید و توسعه تراشه ها؛ چالش و فرصت برای ایران
۸-وظیفه دولت و دانشگاه برای تحقق مطالبات رهبری در حوزه هوش مصنوعی
۹- پیوند صنعت و دانشگاه با کمک بخش خصوصی
۱۰- تعامل صنعت و دانشگاه؛ کمک کننده ورود به لایههای عمیق فنی
۱۱-هوش منصوعی؛ پیشرو فناوریها تا سال ۱۴۲۰
👈 مشاهده کامل خبر:
https://ana.ir/
#دیپلماسی_فناوری #هوش_مصنوعی #انجمن_ملی_هوش_مصنوعی_ایران #سند_هوش_مصنوعی #حکمرانی_هوش_مصنوعی #مبانی_هوش_مصنوعی #فلسفه_فناوری #لایههای_زیرساختی_هوش_مصنوعی #باشگاه_هوش_مصنوعی_کشورهای_جهان_اسلام
✅ سلسه نشستهای تخصصی هوش مصنوعی
🔻 موضوع: ما و هوش مصنوعی
🔔 دوشنبه ۹ مهرماه
⏰ ساعت ۱۷:۰۰
🟢 سخنران:
🔻 دکتر محمدرضا قاسمی
🔻دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه
📌 قم، سی متری کیوانفر، کوچه ۶ (رهبر)، پایگاه بسیج مسجد دوازده امام (علیهم السلام)
#نشست_تخصصی
#هوش_مصنوعی
🌐 @itsetad_ir