eitaa logo
جوشیروانگرام
1.7هزار دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
3.3هزار ویدیو
17 فایل
﷽ رسانه مردمی روستای جوشیروان🆖️ -عکس از منــاظر دیدنی و طبیعی📷 -آخریـــن اخبار و اتفاقات🗞 -اطلاعیه های مهم روستا 🎫 -نیازمــــندی های شـــما -ارتباط با مسئولین 👥 https://eitaa.com/joinchat/1838285111Cec5508a5e8 -ارتباط با ما:👇 @Aliiiimmmm @MEHDIGH66
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺چرا خبر قتل دو روحانی جنجالی نشد؟ 🔹کبری آسوپار خبربگار و فعال رسانه‌ای درباره به قتل رساندن دو روحانی در حساب شخصی خود نوشت: موضوعات بحث و فکر ایرانی‌ها در فضای مجازی را رسانه‌های فارسی‌زبان غربی و اصلاح‌طلبان و معاندین می‌سازند و حامیان نظام هم منفعل و تحت‌تأثیر آنها هستند و متوجه ضرورت موضوع‌سازی نیستند. وگرنه گلوله بر سر آیت‌الله یا زیر گرفتن آن روحانی دیگر، حداقل قدر یک کاسه ماست باید جنجالی می‌شد.
به اطلاع بانوان بسیجی روستای جوشیروان میرسانیم که اردو زیارتی یک روزه قم و جمکران با هزینه‌ی 150 هزار تومان (بدون پذیرایی)در تاریخ 21 اردیبهشت ماه روز پنج شنبه ترکیب داده‌ایم‌. از خواهران متقاضی دعوت می‌شود تا جهت ثبت نام به آیدی زیر پیام بدهند ⇩ ⇩ @Paygah_narjes_khaton ⭕️لازم به ذکر است که ثبت نام افراد زیر ۱۳ سال بدون بزرگتر صورت نمیگیرد⭕️
🔴هند: ایران، روسیه و چین درحال تشکیل ائتلاف هستند 🔹رئیس ستاد ارتش هند:ائتلاف روسیه و چین درحال جذب ایران است و این دو کشور با پیوستن ایران به تشکیل ائتلاف خود نزدیکتر می‌شوند. 🔹هند و ایران هم مشارکت جامع مبتنی بر اعتماد متقابل دارند و کار برای گسترش همکاری نظامی دوجانبه در آینده انجام می‌شود. معتقدم که دوستی ما در سال‌های آینده تقویت هم خواهد شد.
# توزیع مرغ منجمد با نرخ مصوب به اطلاع مردم عزیز شهرستان خنداب می رساند مرغ منجمد تنظیم بازار با نرخ مصوب از روز یکشنبه۱۴۰۲/۰۲/۱۰ در محل‌های زیر توزیع می گردد. شهر خنداب فروشگاه مرغ آقای حدادی شهر خنداب فروشگاه مرغ آقای سلیمی شهر خنداب فروشگاه مرغ آقای رضایی شهر جاورسیان فروشگاه مرغ آقای صادقی شهر جاورسیان فروشگاه مرغ آقای مجید ابراهیمی شهر جاورسیان فروشگاه مرغ آقای معصومی شهر جاورسیان فروشگاه مرغ آقای امامی روستای آقداش فروشگاه مرغ آقای محمد تقی اسدی روستای استوه فروشگاه مرغ آقای باقری روستای مهر علیا فروشگاه آقای میرقاسمی
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم از عکس جالب تره توافق ایران و عربستان چکار که نمی کنه احترام ويژه نظامیان عربستان به ایرانی‌ها در این تصاویر جالب است.
👈اینم حجاب همسر محمد صلاح فوتبالیست مصری که خیلی ها بخاطر اون در انگلیس در حال مسلمان شدن هستند 👈محمد صلاح در بزرگترین تیم جهان لیورپول بازی می کند 👈 محمد صلاح در کنار زمین ودر مهد بی دینی👈 انگلیس نماز می خواند وبین دو نیمه در ماه رمضان افطار می کند👈 وبهترین بازی را دارد وخیلی ها بخاطر بازی محشر ایشان وگل هایی که برای طرفداران تیم خود به ثمر می رساند مسلمان ونماز خوان شده اند 👈با بازیکنان اسرائیلی دست نمی دهد 👈مقایسه کنید با اوضاع بعضی از فوتبالیست های ملت سلحشور ایران 😔
▫️10اردیبهشت روزملی خلیج فارس گرامی باد اثر : مجتبی احمدی ❄️➰
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید مظلوم ❤️😭 حتماببینید 🔺 می‌گویند نه بسیجی بود نه طلبه نه انقلابی، اما غیرت داشت و نتوانست مزاحمت علنی و کشمکش برای روابط جنسی و مزاحمت یک بی ناموس برای دختر ایرانی را تماشا کند. خدایش بیامرزد. درشامگاه ۸ اردیبهشت یکی از شهروندان سبزواری متوجه ایجاد مزاحمت دوتن از اراذل و اوباش برای چند دختر جوان و کشاندن یکی از ایشان در خیابان می شود که بلافاصله در حمایت از او وارد عمل شده و با اراذل و اوباش مذکور درگیر می شود که در این درگیری هردو شرور مسلح به سلاح سرد بوده اند و وی را از ناحیه قفسه سینه، قلب و پشت سر مضروب می نمایند. لازم به ذکر است هردو ضارب دارای سوابق شرارت و فساد اخلاقی بوده به طوریکه در سوابق یکی از ایشان دستگیری به جرم قتل نیز وجود دارد. اراذل و اوباش مذکور بلافاصله پس از واقعه توسط نیروهای انتظامی دستگیر و بازداشت شده اند. حمیدرضا الداغی، شهید عفت و امنیت در سبزوار. کسی که برای رفع مزاحمت از دختران پیش‌قدم شد و اراذلِ آزادی‌خواه خون پاکش را ریختند.