💠 سفره ای پهن خواهیم کرد به بزرگی قلب مهربانتان.
#سفره_دار، طرح ویژه ضیافت افطاری به میزبانی ۲۰ هزار نفر از مردم حاشیه نشین
🔷 هر سهم افطاری: ۱۰ هزار تومان
❣️هر سهم مهربانی: ۱۰ هزارتومان
درگاه پرداخت:
J-imamhasan.com/sofredar
ussd:*788*97*3132#
⏰ آخرین ثانیه ها برای دست گرفتن !
✅ جمعیت دانشجویی امام حسن ع
@j_imamhasan
🔴 خانواده، تعرض و آموزش و پرورش
✍فرهاد قنبری:
در مسئله قربانیان کودک آزاری در مدرسه ای در تهران تا آنجا که می شد به معلم مربوطه (کاملا به حق) و مدیر و سایر مسئولین آموزش و پرورش تاخته شد، اما کسی از مسئولیت خانواده ها و والدین چیزی نگفت.
سه سال قبل در یکی از کلاس های هفتم متوجه مشاجره ای سنگین بین عده ای از دانش آموزانم شدم و وقتی علت را پیگیر شدم به مسئله تعجب و تاسف انگیزی برخوردم. از قرار معلوم بچه های این کلاس، گروهی را در یکی از شبکه های مجازی تشکیل داده بودند و در آنجا فیلم های غیر اخلاقی به اشتراک می گذاشتند و حال که با یکدیگر به مشکل خورده بودند، می خواستند گروهشان را لو دهند.
بعدها والدین یکی از این دانش آموزان را خواستم و وقتی مادر او به مدرسه آمد گفتم خانم داشتن گوشی و تب لت در این سن نیاز فرزند شما نیست و باعث افت تحصیلی او می شود.
مادر این دانش آموز در پاسخ گفت همه بچه ها دارند و اگر بچه من نداشته باشد عقده ای می شود....
هر چه تلاش کردم نتوانستم او را قانع کنم که موبایل و تب لت فرزندش را از او بگیرد و در نهایت بی خیال آن ماجرا شدم.
در حال حاضر اگر کسی برای مدت کوتاهی هم در یکی از مدارس کشور به عنوان معلم مشغول فعالیت باشد متوجه می شود که این نسل چقدر از نوع نگاه به مسائل مختلف با نسل های قبلی متفاوت است.
اغلب دانش آموزان زنگ اول را در منگی و گیجی خواب به سر می برند و وقتی علت را جویا می شوی بازی کلش یا چت کردن تا ساعت دو و سه نصف شب را عامل بی حالی و خواب آلودگی خود بیان می کنند
والدین نسل امروز با نسل های قبلی متفاوت هستند. پدر و مادر اغلب دانش آموزان شاغل بوده و از سپیده دم صبح تا پاسی از شب به دنبال کسب درآمد بیشتر هستند و در اندک وقت بیکاری هم یا مشغول چت و بحث با دوستانشان بوده یا در حال تماشای تلویزیون هستند. آنها اندک تایمی را برای فرزندانشان صرف نمی کنند و برای راحتی خود هم شده از همان کودکی با تب لت و گوشی آنها را مشغول می کنند. کودکان امروز بدون آنکه درک واقعی از مهر و محبت خانوادگی داشته باشند بیشتر از اینکه تحت تاثیر والدین مراحل جامعه پذیری را طی کنند در فضای مجازی تربیت می شوند.
واقعیت این است که بخش اعظم تربیت فرزندان بر عهده خانواده و والدین است که در جامعه ما یا به طور کلی فراموش شده یا به درستی صورت نمی گیرد.
✅ جمعیت دانشجویی امام حسن ع
http://eitaa.com/joinchat/1143930882Cf7c4211c69
💠 نه به ازدواج کودکان
🔴 عضو فراکسیون زنان مجلس:
۲۴ هزار #کودک_بیوه زیر ۱۸ سال در کشور وجود دارد
معصومه آقاپور علیشاهی:
🔻 به دنبال این هستیم که ازدواج زیر ۱۳ سال ممنوع و حداقل سن ازدواج را به ۱۵ سال افزایش دهیم.
🔻وجود کودک بیوه ها فاجعه ای بزرگ است./ #عصرایران
✅ جمعیت دانشجویی امام حسن ع
http://eitaa.com/joinchat/1143930882Cf7c4211c69