⭕️ خبرگزاری دولتی #ایسنا که بخاطر تلاشهایش برای تفرقهافکنی بین دو ملت ایران و عراق به BBC داخلی مشهور شده اینبار دلیل ورود یگان مهندسی حشدالشعبی را "مقابله با جاری شدن سیل به سمت عراق" عنوان کرد!!
‼️این در حالی است که توئیتر حشدالشعبی دلیل ورود این یگان به ایران را همکاری با نیروهای ایرانی برای مقابله با سیل و جلوگیری از ورود آب به العماره اعلام کرده است.
🔺 البته ایسنا طبق معمول، بعداز انتشار کامل خبر مورد نظرش در کانالها و سایتها، بدون سر و صدا تیتر خبر را تغییر داد!
🆔 @j_shobheh 👈 کلیک
کریمی قدوسی پس از تبرئه شدن در دادگاه از شکایت #حسین_فریدون مبنی بر رد تقلید صدای روحانی، اعلام کرده نوار تقلید صدای رئیس جمهور توسط برادرش که با استفاده از آن اقدام به ترخیص کالاهای غیرمجاز میکرده است در #قوه_قضائیه وجود دارد؛ آقای قوه قضائیه این پرونده یک پیگیری جدی را میطلبد!!
🆔 @j_shobheh 👈 کلیک