8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️لطفا و حتما این ویدیو رو مشاهده و منتشر کنید .
خانم معترض میگه: اگر امریکا هم به ما حمله کنه بهتر از این زندگیه که ما داریم‼️چون شب می خوابیم صبح بلند نشده می بینی دلار شده..........تومن!
پاسخ های مجری مجرب شنیدنی، بیاد ماندنی، آینده نگرانه، عالمانه و بیدارکننده ی دل ها و ذهن ها
می باشد👌
توجه کنید👇
دوستان از این کلیپها انتشار بدهید ،بسیار به بصیرت عامه مردم کمک می کند.
#تلنگر
🔴ناترازیبرق و گاز و... مشکل کشور است یا سوء مدیریت؟
زمان شهید رئیسی مگر ناترازی نداشتیم
چطور شد که مدیریت کردند؟
آیا صحیح است مملکت را تعطیل کنیم تا گاز تراز شود؟!
اگر ناترازی برق هم رخ دهد باز راه حل آن مگر تعطیلی مدارس و دانشگاهها و ادارات است؟
🟢باید راه صحیح را انتخاب کرد.
کارشناسان کجا هستند و چه می کنند؟
کشور پر از نخبه و صاحبنظر است
👌همه باید کمک کنیم.
هم فکری و هم افزایی راه حل است . به شرط آنکه مسِئولان به جای فریب مردم دنبال راه حل باشند.
⭕️شورای کدام امنیت ملی؟
🔹اصل ۱۷۶ قانون اساسی: به منظور تأمین منافع ملی و پاسداری از انقلاباسلامی و تمامیت ارضی و حاکمیت ملی"شورای عالی امنیت ملی"به ریاسترئیس جمهور، با وظایف زیر تشکیل می گردد:
▪️تعیین سیاستهای دفاعی امنیتیکشور در محدوده تعیین شده از طرف مقام رهبری
▪️هماهنگ نمودن فعالیت های سیاسی، اطلاعاتی، اجتماعی ،فرهنگی و اقتصادی در ارتباط با تدابیر کلی دفاعی - امنیتی
▪️بهره گیری از امکانات مادی و معنوی کشور برای مقابله با
تهدیدهای داخلی و خارجی
▪️مصوبات شورای عالیامنیت ملی پس از تأیید مقام رهبری قابل اجراست.
❇️ مدتهاست که اقدامات مختلفی به شورای عالی امنیت ملی نسبت داده می شود :
▪️متوقف کردن ابلاغ قانون جدید حجاب
▪️توقف یا تعویق انجام عملیات وعده صادق ۳
▪️تغییر نام"تروریستهای تکفیری" به"مسلحین و معارضین" در رسانه ملی
▪️و...
🔹اگر این موارد مصوبه شورای مذکور است چرا به صورت رسمی اعلام نمی شود؟ آیا شورای فوق از جایی یا شخص خاصی می ترسد؟
🔹وظایف و اختیارات شورای عالی امنیت ملی در قانون مشخص و مصرح است. متوقف کردن ابلاغ یک قانون یا تعطیل دستورات صریح رهبر انقلاب در مواجه با رژیم، مطابق با کدام قسمت از اختیارات شورای مذکور است؟
🔹به تصریح قانون اساسی مصوبات شورا در صورت تایید و امضای رهبر انقلاب،قابل اجرا خواهد بود. آیا در موارد ادعا شده(توقف ابلاغ قانون حجاب و تعطیلی پاسخ به رژیم) موافقت رهبر انقلاب اخذ شده است؟
🔹ادامه ابهامات فوق و تکرار آنها در موارد دیگر،نتیجه ای جز افزایش شک و بدگمانی نیروهای انقلاب به شورای مذکور نخواهد داشت در حالی که شفاف شدن مصوبات شورا ( منظور تصمیماتی است که مردم در جریان آن قرار دارند مانند توقف قانون حجاب و عدم انجام عملیات بازدارنده و سنگین علیه رژیم) و تایید احتمالی آنها از جانب رهبر انقلاب مانع از تضعیف جایگاه و مقبولیت این شورا در افکار عمومی بویژه وفاداران به انقلاب خواهد بود.
🔹اگر آنچنان که امثال"جناب عباد" ادعا کرده اند توقف قانون حجاب بر اساس مصوبه شورا و به علت "تبعات اجتماعی و نافرمانی مدنی" ناشی از اجرای قانون حجاب بوده ، شورا باید پاسخ دهد که چرا در موارد زیر که حتما می تواند موجبات خشم و اعتراضات فراگیر و حتی بروز آشوبهای گسترده در کشور شود، سکوت پیشه کرده است:
▪️قطع مکرر برق و زیانهای گسترده آن برای صنایع،بیماران وبیمارستانها، سالمندان و کسب کارهای خرد و ...
▪️رها کردن قیمت ارز و گرانبهای لجام گسیخته ناشی از آن
▪️افزایش شدید و ناگهانی قیمت خودروهای داخلی
▪️تکرار روزمره لزوم افزایش قیمت بنزین و تاثیر آن بر اعصاب و روان مردم و بروز خشم اجتماعی
▪️انتصاب افراد معاند ، برانداز و آشوبگر در مناصب مختلف دولتی و دانشگاهی
🔹 سوال آخر : آیا جایگاه و شان شورایعالی امنیت ملی این است که ابزار دم دستی و جاده صاف کن منویات جنابِ "نمی دانم ، بلد نیستم و نمی توانم" باشد؟ قانون اساسی که چنین نمی گوید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #بشارتهای امید بخش
همه شما زوال دشمنان بشریت ،یعنی همین تمدن آمریکایی منحط و زوال اسرائیل را به لطف الهی خواهید دید.
🔹اگر صدتا از این حوادث هم شما مشاهده میکنید نا امید نشید
این اون توصیه قطعی و اصلی منه
همه چیز امید بخشه برای ما
ما یک ملتی هستیم که عوامل مژده دهنده در پیرامون ما و در درون ما بمراتب بیشتر از عوامل مایوس کننده و نامید کننده است.
عوامل مژده دهنده را ببینید ،پیدا کنید ، به آنها دلگرم باشید
بخدا توکل کنید و قصد و نیتتان را خالص کنید و بدانید که خدای متعال شما را کمک خواهد کرد و مدد خواهد کرد...
از دریافت آگهیهای هنگفت تا توجیه گرانیهای بیحساب!
در حالی که تصمیم دولت و بانک مرکزی برای حذف نرخ ارز نیمایی موجب افزایش قیمت دلار شده، یک روزنامه اقتصادی حامی سرمایهداری و آزادسازی قیمت از این اقدام حمایت کرد! در اثر تصمیم مذکوز، قیمت دلار دیروز به 75 هزار تومان رسید که ۱۷ هزار تومان افزایش را نسبت به ایام آغاز به کار دولت پزشکیان نشان میدهد.
روزنامه دنیای اقتصاد که از هزاران میلیارد تومان آگهی شرکتهای دولتی تغذیه میکند، پیش از این از گرانسازی یکشبه قیمت خودرو توسط دولت دفاع کرد و آن را واقعیسازی اقتصاد نامید و این در حالی است که تصمیم مذکور از یکسو موجب گرانی 50 تا 200 میلیونی قیمت خودروها در بازار شد و از سوی دیگر معلوم نیست همین قیمت گران شده تحمیلی، تا چند هفته یا ماه واقعی است و چند مدت دیگر غیرواقعی و سرکوب شده جا زده میشود و نشریات طرفدار آزاد (رها)سازی قیمتها دوباره نسخه گران کردن را میپیچند.
روزنامه مذکور دیروز هم در پی حذف قیمت ارز نیمایی از این اقدام بانک مرکزی جانبداری کرد و بیآن که به آثار تورمی آن در قیمت کالاها و خدمات بپردازد، نوشت: بانک مرکزی به تازگی در یک بخشنامهای اعلام کرد که بخش عمده معاملات ارزی به جز ارز ترجیحی مربوط به کالاهایی خاص در سامانهای جدید تحت عنوان سامانه ارز تجاری تخصیص خواهد یافت. به گفته مسئولان، عرضه و تقاضا قیمت ارز را در این سامانه تعیین خواهد کرد. پیشتر مسئولان بانک مرکزی اعلام کرده بودند که بانک مرکزی در فاز اول سیاستگذاری خود به دنبال تثبیت نرخ ارز بود؛ اما اکنون و در فاز دوم سیاستگذاری ارزی به دنبال سیاستهای مبتنی بر عرضه و تقاضا در این حوزه است. این سیاستگذاری احتمالا باعث شارژ بازار سرمایه در روزهای آینده خواهد شد. مسئولان بانک مرکزی اعلام کردهاند که سامانه ارز تجاری دارای دامنه نوسان ۳درصدی خواهد بود. البته کارشناسان درخصوص اثر منفی سیاستگذاری دستوری و احتمال تکرار تجربههای شکستخورده در سامانه نیما در قالب جدید هشدار دادهاند.
بانک مرکزی بهتازگی در اطلاعیهای اعلام کرد، عرضهکنندگان و تقاضاکنندگان در سامانه نظام یکپارچه معاملات ارزی (نیما) میتوانند نسبت به انجام معامله بر اساس نرخهای توافقی اقدام کنند. سامانه ارز تجاری سامانهای است که مسئولان بانک مرکزی مدتهاست وعده تاسیس آن و حذف ارز ترجیحی را دادهاند، بااینحال این وعده همچنان دچار ابهام در حوزه عملیاتی است. سامانههای پیشین که خود به عنوان وسیلهای برای مداخله دولتی در بازار ارز شده بودند، نیز پیش از این با هدف ایجاد بستری برای خرید و فروش ارز به قیمت توافقی تاسیس شده بودند، اما آنچه در عمل اتفاق افتاد برخلاف هدف اولیه بود. به گفته کارشناسان، در رابطه با سامانه ارز تجاری جدید هم این خطر وجود دارد که مداخله دولتی همچنان در قالب این بستر جدید ادامه یابد. براساس اعلام مقامات بانک مرکزی برای سامانه ارز تجاری نیز دامنه نوسان ۳درصدی در نظر گرفته شده که میتواند همچنان مانع از بروز بازار آزاد ارزی در کشور شود.
دنیای اقتصاد بیآنکه سقف قیمتی برای ارز معلوم کند، در توجیه ماجرا مینویسد: «ارز ترجیحی و ارز چندنرخی به عنوان سیاستهای ارزی در بسیاری از کشورها برای مدیریت تقاضای ارز و حفظ ثبات اقتصادی به کار میروند. ارز ترجیحی به معنای تعیین یک نرخ خاص ارز برای کالاها یا خدمات مشخصی مانند کالاهای اساسی یا واردات استراتژیک است که از سوی دولت اولویت دارند. این نرخ معمولا پایینتر از نرخ ارز بازار آزاد است و هدف از آن کنترل قیمت کالاهای ضروری و کاهش فشار تورمی بر خانوارهاست. همچنین، این سیاست میتواند به کنترل تورم و کاهش فشار بر خانوارهای کمدرآمد کمک کند و با تضمین تامین مواد اولیه و تجهیزات ضروری، از بخشهای حیاتی اقتصادی حمایت کند. با اینحال، به گفته کارشناسان، ارز ترجیحی در برآوردن این اهداف در کشور چندان موفق نبوده است بلکه بیشتر به ایجاد فساد و رانت برای برخی صنایع خاص دامن زده است». یادآور میشود سیاست گرانسازیهای بیضابطه و یکشبه طی چند ماه اخیر درباره نان، خودرو، شیر و لبنیات، دارو، گاز، برق، بنزین، بلیت قطار و کالاهای اساسی انجام شده و اکنون گویا به نرخ ارز رسیده است.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
جهاد واقعی امروز ما نشر روشنگری و سکوت نکردن در قبال جهل، شبهه، منکر، نفاق و فتنه است.
#ان_شاالله_عاقبت_بخیرشویم.
از اروپا اصرار از غربگرایان انکار! (یادداشت روز)
در روزهای گذشته، نمایندگان تروئیکای اروپایی در سازمان ملل در ادامه سیاستهای ضدایرانی خود، به شورای امنیت اعلام کردند که در صورت لزوم آماده استفاده از مکانیسم ماشه و بازگرداندن تحریمها علیه ایران هستند. درخصوص این اقدام طرف اروپایی گفتنیهایی است که در ادامه به اختصار به آن میپردازیم.
مکانیسم ماشه، ساز و کاری در برجام است که طرفهای غربی با فعال کردن آن امکان بازگرداندن تمام قطعنامههای تحریمی سازمان ملل علیه ایران را دارند. این قطعنامهها اگرچه در قطعنامه ۲۲۳۱ تعلیق (و نه لغو) شد اما این تعلیق نیز عملا هیچگاه رخ نداد و محتوای تحریمی این قطعنامهها توسط اروپا و آمریکا اجرا میشد و یا تحریمهای مشابه آن به بهانههای دیگر توسط آنها اعمال شد.
بر این اساس صاحبنظران معتقدند که استفاده تروئیکای اروپا از مکانیسم ماشه، تأثیر روانی بر اقتصاد ایران خواهد داشت و بر روی کاغذ و در عمل، تغییری در تحریمها رخ نمیدهد.
فعال کردن مکانیسم ماشه، پنجمین اقدام ضدایرانی طرف اروپایی در همین چند ماه روی کارآمدن دولت چهاردهم است.
23 مهر 1403، اتحادیه اروپا با اعمال تحریمهای تازه علیه افراد و نهادهای ایرانی، سه شرکت هواپیمایی ایرانایر، ماهان و ساها را نیز به فهرست تحریمهای خود اضافه کرد.
26 مهر 1403، بیانیه ضدایرانی مشترک شورای همکاری خلیجفارس و اتحادیه اروپا درباره جزایر سهگانه منتشر شد.. در این بیانیه در اقدامی گستاخانه و بیسابقه، از لفظ «اشغالگر» در مورد حاکمیت ایران بر جزایر سهگانه استفاده شد.
28 آبان 1403، شورای اروپا اعلام کرد که کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و یک فرد و ۴ نهاد ایرانی و روسی را به بهانه نقش داشتن در انتقال پهپادهای ایرانی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین تحریم کرده است.
2 آذر 1403، شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپایی شامل آلمان، فرانسه، و انگلیس به همراه آمریکا را به تصویب رساند.
سریال اقدامات ضدایرانی طرف اروپایی در حالی است که دولت چهاردهم، مذاکره با اروپا حول مسائل مختلف را جزو برنامههای ویژه خود در سیاست خارجی عنوان کرده است. این موضع تحقیرآمیز و این پیام ضعف در حالی است که اروپا در مواجهه با ایران، کارنامه سیاهی از خود برجای گذاشته است.
دولتهای اروپایی در سه دولت روحانی، خاتمی و مرحوم هاشمی رفسنجانی نیز با وجود ارسال پیام مذاکره و تعامل از سوی دولت وقت ایران، موضع خصمانهای را اتخاذ کرده بودند.
در دولت روحانی پس از خروج آمریکا از توافق هستهای در اردیبهشت ۱۳۹۷، اروپاییها وعده دادند که حداکثر تا ۱۰ خرداد همان سال بسته پیشنهادی خود مبنی بر تضمین اجرای تعهدات برجامی را ارائه دهند. بر همین اساس اروپا میبایست پس از خروج آمریکا از توافق، یک قطعنامه در واکنش به نقض قطعنامه ۲۲۳۱ توسط آمریکا صادر میکرد، با تحریمهای آمریکا مقابله میکرد، روابط بانکی برای تجارت با ایران را تضمین میکرد و درباره خرید نفت از ایران تعهد میداد و همچنین از مطرح کردن موضوع موشکی و منطقهای امتناع میکرد.
اما هیچکدام از موارد فوق رخ نداد و در نهایت اروپا وعده داد که یک کانال مالی- که حتی یک دهم تعهدات برجامی نیز نبود- را راهاندازی خواهد کرد. روزها و هفتهها و ماهها سپری شد و تعهدات برجامی اروپا که- بهدلیل گستاخی طرف اروپایی و انفعال دستگاه دیپلماسی دولت قبل- به کانال مالی تقلیل داده شده بود، در دو مرحله به «اسپیوی» (مبادله نفت در مقابل کالا) و سپس «اینستکس» (مبادله پول نفت دیگر کشورها با غذا و دارو) رسید! براساس آنچه در اینستکس آمده بود ایران باید ارز حاصل از فروش نفت را به بانکهای اروپایی منتقل میکرد. در مقابل از کشورهای اروپایی- و نه هیچ جای دیگر- کالا خریداری میکرد، آن هم نه هر کالایی، بلکه فقط اقلام دارویی و غذایی. در همان مقطع بانکهای اروپایی به صراحت تأکید کردند که تصمیم آمریکا درباره تحریم روابط تجاری با ایران را محترم میشمارند و حاضر به نادیده گرفتن آن نیستند!
در نهایت در اسفند سال ۱۴۰۱، سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان در بیانیهای مشترک، از انحلال سازوکار مالی «اینستکس» (Instrument in Support of Trade Exchanges) خبر دادند. رهبر معظم انقلاب- ۱۰ مرداد ۹۹- در بخشی از بیانات خویش فرمودند: «اروپاییها هیچ کاری برای مقابله با تحریمهای آمریکا نکردند و آنچه که به نام اینستکس نیز مطرح کردند، بازیچهای بود که محقق نشد.»
«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه اسبق- مهر ۹۶ (دو سال پس از امضای برجام)- گفت: «حتی نمیتوانیم یک حساب بانکی در انگلیس باز کنیم.» وی در اظهارنظری دیگر- تیر ۹۸- گفت: «در نشست برجام ۳ کشور اروپایی متعهد شدند ۱۱ تعهد را اجرائی کنند».
تعهد را نشان دهید که در ۱۸ ماه گذشته به آن عمل کردهاید.»
ریچارد هاویت (تهیهکننده سند راهبردی اتحادیه اروپا درباره روابط با ایران) پیش از این گفته بود: «توافق هستهای، یک نقطه عطف بود؛ هرچند که همه مشکلات ما با ایران درباره اسرائیل، دموکراسی و حقوق بشر حل نشده است... ما باید...گفتوگو درباره حقوق بشر در ایران را از سر بگیریم. پیشرفت واقعی در زمینه حقوق بشر امکانپذیر است. نیروهایی در داخل ایران، درحال اعمال فشار بر حاکمیت هستند و ما امیدواریم گزارش ما نیز باعث پیشرفت در این زمینه شود... اکنون اروپا در ایران نفوذ دارد ولی آمریکا از این نفوذ برخوردار نیست. ما میخواهیم از این اهرم استفاده کنیم و به سوی ساختار جدید امنیتی در خاورمیانه (غرب آسیا) حرکت کنیم.»
در مقطعی که دولت خاتمی روی کار بود-سالهای ۸۲ تا ۸۴- توافق سعدآباد و پاریس و بروکسل میان ایران و ۳ کشور اروپایی امضا شد. در این توافق، با وجود انجام همه تعهدات از سوی ایران، تعهدات طرف اروپایی کاملاً زیرپا نهاده شد و تقریباً هیچ دستاوردی عاید ایران نشد. دولت مدعی اصلاحات با اعتماد به آمریکا و اروپا، صنعت هستهای ایران را به حالت تعلیق درآورد ولیکن این قبیل اقدامات هیچگاه به لغو تحریمها منتهی نشد.
در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی، روند «تنشزدایی با اروپا» که از سوی اروپاییها به «گفتوگوهای انتقادی» تعبیر شد، کلید خورد. روندی که سرانجام آن به خروج دسته جمعی و توأم با تهدید سفرای اروپایی در سال ۷۵ انجامید.
تجهیز صدام به سلاحهای کشتارجمعی در هشت سال جنگ تحمیلی، مشارکت با آمریکا در تحریم داروی بیماران و از جمله کودکان ایرانی، همصدایی با آمریکا در تروریسم اقتصادی و مشارکت در تحریمها علیه ملت ایران، بیعملی در برجام و توافق سعدآباد، حمایت از فعالین ضدانقلاب و اعضای گروهکهای تروریستی و تجزیهطلب، حمایت از فتنه ۸۸، حمایت از اغتشاشات ۱۴۰۱ و...تنها بخش کوچکی از جنایتها و خباثتهای برخی دولتهای اروپایی علیه ملت ایران است.
با اینحال جریان غربگرا و برخی از مدعیان اصلاحات در داخل کشور همچنان پیام ضعف و حقارت به طرف غربی ارسال میکند. واقعیت این است که غربگرایان در داخل ایران، هیچ شناختی از سیاست خارجی و روابط بینالملل ندارند؛ که اگر کوچکترین شناختی داشتند، همزمان با گستاخی طرف غربی، تیتر «با دشمنان مدارا» را با افتخار در صفحه اول روزنامههای خود منتشر نمیکردند. این طیف، غائبان همیشگی کلاس تاریخ هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چنین مرگی دیده بودین تا حالا ؟
ابومحمد حاج عبود کربلایی، پیر غلام بیریا و مخلص امام حسین علیه السلام، در شب شهادت حضرت امالبنین سلام الله عليها در حین سينه زنى ، دار فانی را وداع گفت.
مراسم تشییع ایشان روز شهادت حضرت ام البنین سلام الله علیها، در حرم حضرت امام حسين و حضرت اباالفضل العباس عليهما السلام با حضور گسترده هیئتیها و اهالی مواکب کربلا برگزار شد ، و در بهشت روى زمين كربلا به خاک سپرده شد.
😭
خادم الحسین علیه السلام باشی، شب شهادت حضرت ام البنین سلام الله علیها در حین سینه زنی در کربلا از دنیا بری و روز شهادت بی بی در بین الحرمین و حرمهای مقدس تشییع بشی و روز شهادت بی بی ام البنین بدنت در خاک کربلا دفن بشه، چکار باید کرده باشی که چنین مرگی قسمتت بشه؟ یا بهتر بگم: چه ارباب مهربون و وفاداری داریم....
✍✍پول های طلا بین مردم می چرخد خورده نمی شود و با کار و تولید دارایی مردم بیشتر می شود .
اما پول های اعتباری مثل لیر و ریال و ریال با خلق پول توسط بانک بی ارزش می شوند و در حقیقت دزدی از مال مردم است روزی هشت هزار میلیارد تومان از جیب مستضعفین به حلقوم مستکبرین واریز می شود که در کاخ های آنان مشاهده می کنید .