13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 قدمت شیرینی یزدی از اسرائیل بیشتره
@jaarchi
📣 آیتالله اعرافی در نامهای به پاپ: در مقابل جنایت علیه ملت ایران موضع هشداردهنده اتخاذ کنید
🔸 مدیرحوزههای علمیه جمهوری اسلامی ایران با توجه به جنایتهای اخیر آمریکایی- صهیونی علیه مردم ایران و ترور و به شهادت رساندن رهبر عالی ایران و جمعی از فرماندهان کشورمان، نامهای خطاب به پاپ لئو چهاردهم رهبر کاتولیکهای جهان ارسال کرد.
در بخشی از متن نامه آیتالله علیرضا اعرافی آمده است:
🔸 انتظار میرود که سریر مقدس بهعنوان یک نهاد مستقل دینی و اخلاقی، این جنایات فجیع را که مصداق بارز «جنایت جنگی»، «جنایت علیه بشریت» و «جسارت به ساحت رهبران دینی»است را با صدایی رسا محکوم نماید و ارتباط این جنایت با تعالیم پر مهر مسیحیت انکار کند.
@jaarchi
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 ضربه سازمان اطلاعات سپاه به دو تیم ارسال کننده تصاویر به شبکه تروریستی اینترنشنال
🔸 این افراد در شبکه اجتماعی تلگرام با عنوان «لئون» تصاویر جعلی و تقطیع شده برای شبکه تروریستی اینترنشنال جمع آوری میکردند و با پخش آن تصاویر از قاب شبکه تروریستی اینترنشنال میخواستند افکار عمومی را تحریک و خیابانها را به آشوب بکشند.
🔸 اما سربازان گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات با کمک گزارشهای مردمی که به سامانه تلفنی ۱۱۴ ارائه شد آنها را شناسایی و بازداشت کردند.
🔸 بازداشت شدگان در استان فارس مرتبط با گروهک تروریستی سلطنت طلب بودند و از سوی رژیم صهیونیستی تامین مالی میشدند.
🔸 سازمان اطلاعات سپاه از مردم خواسته ضمن ادامه حضورشان در خیابانها هرگونه تلاش برای ایجاد ناامنی یا تحریک افکار عمومی را به اطلاع سربازان گمنام امام زمان برسانند تا با عوامل دشمن قاطعانه برخورد کنند.
@jaarchi
16.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 آیتالله فاضل لنکرانی: مقابله با رژیم صهیونی به هر شکلی از بهترین عبادات است
@jaarchi
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 تبریزیها به حساب ترامپ و نتانیاهو رسیدند
@jaarchi
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣📹 موشهای یهودی در قبرس...
بهشتی برای صهیونیست ها 🔥
آیا فرصتی برای فرار دارید؟ 😶
@jaarchi