فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥از داوطلبان رصد #فضای_مجازی تا در آمد گوگل از تبلیغات فضای مجازی در ایران از زبان سرپرست معاونت فضای مجازی دادستان کل
@jaarchi
جارچی 🇮🇷
دومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده سیدهادی رضوی و ۳۱ متهم دیگر بانک سرمایه به ریاست قاضی مسعودی مقا
نماینده دادستان: هادی رضوی متهم خرد نیست
«قهرمانی»، نماینده دادستان:
🔹در جلسه گذشته مطالبی از سوی سید محمد هادی رضوی دایر بر اینکه او خود را متهم خرد اعلام کرده وجود دارد، درست است که پرونده بانک سرمایه خردهای از اتهامات او است، اما او متهم خرد نیست.
🔹پروندهای که آوردهام مشحون از فساد است و طبق گزارش بانک مرکزی آقای رضوی ۱۰۷ میلیارد تومان از بانک سرمایه تسهیلات دریافت کرده و ۱۰۴ میلیارد تومان نیز از بانکهای دی، اقتصاد نوین، مسکن و تجارت دریافت کرده است.
🔹شاید ۸۰ میلیارد تومان برای رضوی چیزی نباشد؛ اما درد بسیاری از مردم را درمان میکند. رضوی متهم کلان است.
@jaarchi
هدایت شده از جواد جاویدنیا
⭕️ جواد جاویدنیا سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل:
🔻 روزانه 250 میلیون پست در اینستاگرام منتشر میشود.
🔹 اینها نیازمند یک رصد هوشمند است. رصد هوشمند هم اگر بخواهد اتفاق بیفتد نیازمند یکسری زیرساختها و ایجاد دسترسی از سوی آن شبکه است. دنیا به این سمت میرود که مثلا در کشور انگلستان مدیران شبکههای اجتماعی را مکلف کردهاند که خودتان این طیف از پستها را باید رصد و حذف کنید. هیچ دولتی این بار سنگین مالی را برای خودش ایجاد نمیکند که تأمین امنیت یک پلتفرم کلا بر دوش خودش بیفتد. پلیس در واقع باید موضعی که به او اعلام میشود را بررسی کند.
🔹 الان پلیس یک موضوع را رصد میکند و برخورد میکند اما هنوز از این موضوع فارغ نشده، موضوع دیگری رخ میدهد. مدیریت این شبکه اجتماعی هم هیچ همکاری نمیکند و فرد متخلف وقتی با برخورد روبهرو شد، با صفحه جدید یا در خارج از کشور با صفحه قبلی ادامه فعالیت میدهد و این هم به دلیل این است که مدیریت در اختیار ما نیست.
🔹 اینکه رهبری دستور دادند پلیس بیاید و امنیت این فضا را برعهده بگیرد، تفسیر این بحث یعنی پلیس باید مدیریت را برعهده بگیرد و اگر شبکه اجتماعی، قواعد نظارتی را نپذیرفت با آن برخورد صورت گیرد. کشورهای دیگر این کار را کردهاند و حتی مسدودسازی کردهاند و در نهایت آن شبکه به رعایت قوانین آن کشور تن دادهاند.
متصدی اصلی زیرساخت فضای مجازی کشور، باید یک بستر امنی را برای کسانی که میخواهند در این فضا فعالیت کنند، فراهم کند. حالا ما این کار را انجام ندادیم و گفتیم اشکالی ندارد آقای آمریکایی شما برای ما یک شهرکی درست کن و ما میرویم آنجا زندگی میکنیم. بعد که درباره قانون صحبت میکنیم میگوید من قوانین خودم را دارم.
🔹 شما الان از پلیس و نیروی انتظامی امنیت میخواهید؛ اولین کاری که انجام میشود مشخص کردن مرزهای زمینی و هوایی و سپس بحث گذرنامه و احراز هویت برای کسانی است که میخواهند وارد کشور شوند. بنابراین اساس امنیت، مشخص شدن مرزهاست.
در کشورهای دنیا به خاطر همین موضوع، بحث مرزبانی و امنیت فضای مجازی در اختیار نیروهای مسلح است و وزارت ارتباطات و متولی زیرساخت فقط ارتباط را برقرار میکند. متولی این نیست که فلان آی پی، حق ورود و خروج به کشور دارد یا ندارد. اینها را در هیچ کشور دنیا در اختیار وزارت ارتباطات قرار نمیدهند.
🔹 هروقت و هر جایی پلیس خواسته ممنوعیت ایجاد کند، اعتراض کردند که چرا جلوی آزادی مردم را میگیرید؟ در فضای فیزیکی پلیس اگر یک جایی سرقت مسلحانه انجام شده باشد، محدودیت در عبور و مرور برگزار میکند تا مجرم را شناسایی کند. آیا در این مورد هم به پلیس انگ محدودیت آزادی میزنند؟
🌐 https://tn.ai/2013976
🆔 @Dr_javidnia
جارچی 🇮🇷
نماینده دادستان: هادی رضوی متهم خرد نیست «قهرمانی»، نماینده دادستان: 🔹در جلسه گذشته مطالبی از سوی
🚩 اروپاگردی هادی رضوی با پول بیتالمال به همراه منشی/نماینده دادستان:خلاف آنچه فکر میکنید، آدم مهمی نیستید و فقط یک مفسد اقتصادی هستید
قهرمانی نماینده دادستان در دومین جلسه رسیدگی به اتهامات سیدهادی رضوی:
🔹 رضوی بیش از 200 میلیارد تومان تسهیلات و ضمانتنامه دریافت کرده است
🔹 وی 107 میلیارد تومان از بانک سرمایه و 104 میلیارد تومان هم از بانکهای دی، اقتصادنوین، مسکن، تجارت و صادرات دریافت کرده است.
🔹رضوی با وجود تمام گزارشهای منفی خانم رام توانسته 60 میلیارد تومان برای شرکت فاطمی وام بگیرد
🔹رضوی با تسهیلاتی که اخذ کرده ملک و ماشین خریده و همان املاک را به رهن بانک برده و پول آقای امامی را گرفته و به او پس داده است
🔹 پولهای امامی را نیز به حساب شرکتهای کارتن خواب ریخته است.
🔹او در این درخواست مدعی شده که مشغول به کار بازرگانی است، آیا خرید ملک و ماشین کار بازرگانی است؟
🔹 قراردادی به مبلغ 23 میلیارد تومان با شماره ثبت شرکت مهرگانکالای پیام به بانک ارائه کردند که شماره ثبت درج شده در قرارداد با شماره ثبت شرکتها مغایرت دارد و این قرارداد جعلی است.
🔹آقای رضوی ابتدا گفتند که فاکتورها را درصدی خریدهام و بعد هم مدعی شد که دشمنی به نام خانم خلیلی دارد که فاکتورها را در پرونده او گذاشته و الان هم از دنیا رفته است.
🔹رضوی گوشت را میگیرد، در بازار میفروشد، پولش را به جیب میزند و ریالی هم به شرکت دولتی پشتیبانی امور دام نمیدهد و چکش هم برگشت خورد.
🔹 78 هزار و 350 متر مربع ملک در نوشهر خریدند که شامل 3 ویلای لوکس برای رضوی، دلاویز و امامی است. ملکی در خیابان آفریقا به مساحت 450 متر خریدند در خیابان احمد قصیر، یک ملک 5 طبقهای به مساحت 260 متر در هر طبقه خریدند به اسم منشیشان خانم زهرا شریفکاظمی ملک خریداری و رهن کردهاند و بیامو ایکس4 برای او خریده است، دو ملک در خیابان فرشته از آقای امامی خریده است با پول معلمها خودرو مازراتی، بنز اف500، سوزوکی، تویوتای راوفور و موتورسیکلت اندیاگوستا خریداری کرده است.
🔹رضوی مدعی است که تسهیلات او برای سرمایه در گردش بوده است؛ نه آقای رضوی، این تسهیلات برای گردش بوده است شما 100 ورود و خروج به کشور داشتهاید و به کشورهای ترکیه، ایتالیا، آلمان، اتریش، امارات و اوکراین سفر کردهاید و در مواردی با خانم شریفکاظمی با هم بودهاید و مبالغی را برای خرید ارز برای این سفرها اختصاص دادهاید.
🔹 پرونده شما آنطور که وانمود میکنید سیاسی نیست بلکه اقتصادی است و شما مفسد اقتصادی هستید و با تمام مفسدان اقتصادی به شدت برخورد میشود. ما شما را داماد نتانیاهو نمیدانیم و برخلاف آنچه فکر میکنید، آدم مهمی نیستید و فقط یک مفسد اقتصادی هستید.
🚩رضوی:
🔺 امروز آقای قهرمانی هرچه بیاحترامی کرد، سکوت میکنم چون حق اعتراض ندارم ولی مستنداتی دارم که به دادگاه ارائه میدهم تا کذب اظهارات او مشخص شود. اتفاقا هم منش سیاسی من با کسی که مرا به او منتسب میکنید تفاوت دارد و هم جریان سیاسی که در آن هستم، با آن جریان فرق میکند.
https://tn.ai/2015292
@jaarchi
جارچی 🇮🇷
⭕️ جواد جاویدنیا سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل: 🔻 روزانه 250 میلیون پست در اینستاگرام منتشر م
⭕️ جواد جاویدنیا سرپرست معاونت #فضای_مجازی دادستانی کل:
🔹 اهمیت بیگدیتای خروجی از کشور، بیشتر از نفت است. چون اگر نفت را ببرند فقط یک ماده را بردهاند اما اگر #بیگ_دیتا را ببرند، جزئیترین اطلاعات شهروندان یک کشور را بردهاند.
🔹 مدیر پلتفرمی میگوید دارایی ما حرفهای بیربط و بیارزش کاربران است. از مجموعه این حرفهایی که از نظر من ارزش ندارد، اطلاعات مهمی خارج میشود و تحلیل بزرگی روی اینها صورت میگیرد.
🔹 گوگل الان روزانه یک میلیارد تومان از ایران درآمد تبلیغاتی دارد. نه قوانین کشور ما را رعایت میکند. نه مالیاتی میدهد و نه اشتغالزایی دارد.
🔹 نخست وزیر فرانسه در اجلاس حاکمیت اینترنت میگوید ما دو نوع اینترنت داریم؛ چینی و آمریکایی و ما باید به سمت اینترنت چینی حرکت کنیم. اینترنت چینی چیست؟ این است که اولا خدمات پایه مورد نیاز کشور را در داخل کشور ارائه دهد و اگر فلان شرکت خارجی نخواست یا نتوانست خدمات دهد، بتواند بگوید نیازی نیست تو اصلا اینجا فعلالیت کنی. ثانیا اگر دید یک نرمافزار خارجی در خدمات ملی اخلال ایجاد میکند و نظم کشورش مختل شده است، بتواند رأسا تصمیمگیری و اعمال حاکمیت کند؛ درباره #گوگل همین اتفاق افتاد. 6 ماه فرصت دادند و موتور جستجوی چینی را طراحی کردند. اطلاعات را آپلود کردند و بعد به گوگل گفتند اطلاعاتی که میگوییم را باید حذف کنی و به زبان چینی خدمات ارائه دهی. گفتند این محتوایی که مطابق قوانین ما نیست باید رعایت کنید وگرنه میبیندیم. گوگل ابتدا فکر کرد شوخی هست و چینیها نمیتوانند این کار را کنند و اگر هم واقعا این تصمیم عملی شود، شهروندان چینی تجمع میکنند و معضل امنیتی ایجاد میشود اما در موعد مقرر گوگل قطع شد و موتور جستجوی چینی کار خود را آغاز کرد و مردم هم استفاده کردند.
🌐 https://tn.ai/2013976
@jaarchi