هدایت شده از 🌹عاشقتم خدا🌹
نامه 054-✉📚به طلحه و زبیر
پاسخ به ادعاهای سران جمل
پس از یاد خدا و درود!
شما می دانید گرچه پنهان می دارید. كه من برای حكومت در پی مردم نرفته، آنان به سوی من آمدند، و من قول بیعت نداده تا آنكه آنان با من بیعت كردند، و شما دو نفر از كسانی بودید كه مرا خواستید و بیعت كردید. همانا بیعت عموم مردم با من نه از ترس قدرتی مسلط بود، و نه برای به دست آوردن متاع دنیا، اگر شما دو نفر از روی میل و انتخاب بیعت كردید تا دیرنشده باز گردید، و در پیشگاه خدا توبه كنید، و اگر در دل با اكراه بیعت كردید خود دانید، زیرا این شما بودید كه مرا در حكومت بر خویش راه دادید، اطاعت از من را ظاهر، و نافرمانی را پنهان داشتید. به جان خودم سوگند! شما از سایر مهاجران سزاوارتر به پنهان داشتن عقیده و پنهان كاری نیستید، اگر در آغاز بیعت كنار می رفتید آسان تر بود كه بیعت كنید و سپس به بهانه سر باز زنید. شما پنداشته اید كه من كشنده عثمان می باشم، بیایید تا مردم مدینه بین من و شما داوری كنند، آنان كه نه به طرفداری من برخاستند نه شما، سپس هر كدام به اندازه جرمی كه در آن حادثه داشته، مسوولیت آنرا پذیرا باشد. ای دو پیرمرد، از آن چه در اندیشه دارید باز گردید، هم اكنون بزرگترین مسئله شما عار است، پیش از آنكه عار و آتش خشم پروردگار دامنگیرتان گردد. با درود.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
➥ 🏴 🕯 @jack313 🕯 🏴
♡✧❥꧁💜꧂❥✧♡
❣ #سلام_امام_زمانم❣
نذر کردم تا #بیایی هرچه دارم مال تو
چشم هاے خسته😔 پر انتظارم مال تو
یک دل💗 دیوانه دارم باهزاران آرزو
آرزویم هیچ، قلب بیقرارم مال #تو
#اللهم_عجل_لولیـڪ_الفـرج 🌸🍃
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
➥ 🏴 🕯 @jack313 🕯 🏴
♡✧❥꧁💜꧂❥✧♡
✨ #آرامش_رازخـــدا ✨
🍎یک وقت جلوی شما یک سبد سیب می آورند
🍏شما اول برای کناری تان بر می دارید،سیب بعدی را به نفر بعدی می دهید
🍎تا زمانی که برای دیگران بردارید سبد مقابل شما می ماند
🍏ولی حالا تصور ڪنید همان اول برای خودتان بردارید,میزبان سبد رابه طرف نفر بعد می برد
✅نعمت های خدانیز همین طور است
💯با بخشش سبد را مقابل خود نگه دارید👌
💞زندگی کردن با استاندارد های خدا چقدر زیباست😌
↶【 #به_عاشقتم_خــدا_بپیوندید 】↷
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
➥ 🏴 🕯 @jack313 🕯 🏴
♡✧❥꧁💜꧂❥✧♡
#حدیث_رازخـــدا 🌷
🔴امام على عليه السلام :
🔶دلهاى خود را از كينه پاك كنيد؛ زيرا كينه مرضى مُسرى است.
📙ميزان الحكمه ج 9 ص 519
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
➥ 🏴 🕯 @jack313 🕯 🏴
♡✧❥꧁💜꧂❥✧♡
هدایت شده از 🌹عاشقتم خدا🌹
🔶🕊💚🕊◻️
🕊💚🕊◻️
💚🕊◻️
🕊◻️
◻️
#امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام
قسمت 3⃣1⃣
💢روزى امام حسن مجتبی علیه السلام در كوچه هاى مدينه در حالى كه لباسهاى فاخرى پوشيده و بر اسب قيمتى سوار شده و عدّه اى از غلامان در خدمتش در حركت بودند عبور مى كردند.
💢يك مرد يهودى مفلوكى هم در كنار مردم مسلمان سر راه آن حضرت ايستاده و جلالت و عظمت آن حضرت را نگاه مى كرد امّا طاقت نياورد و چند قدم جلو آمد و گفت: از شما سؤالى دارم.
امام مجتبى عليه السلام فرمودند: بپرس. يهودى گفت: جدّ شما فرموده كه دنيا زندان مؤمن و بهشت كافر است و حال آنكه شما كه مؤمنيد و در دنيا كه زندان شما است! با اين راحتى زندگى مى كنيد و من كه كافرم و در دنيا در بهشت هستم با اين فلاكت زندگى مى كنم؟! آيا اين سخن چه معنى دارد؟!
💢امام مجتبى عليه السلام فرمود:
تو اگر مقام و نعمتهائى كه در قيامت خدا براى مؤمنين در نظر گرفته مى ديدى و آن نعمتهاى بهشتى را مشاهده مى كردى متوجّه مى شدى كه من با همه ى اين نعمتها بالنسبة به آن الطافى كه خداى تعالى در قيامت به من خواهد داشت در زندان هستم و همچنين اگر آن عذابهائى را كه خدا به كفّار وعده كرده مى ديدى مى فهميدى كه زندگى دنيا با همه ى فقر و پستى كه دارد براى تو بهشت است.
✍سید حسن ابطحی
👈 ادامه دارد....
◻️
🕊◻️
💚🕊◻️
🕊💚🕊◻️
🔶🕊💚🕊◻️
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
➥ 🏴 🕯 @jack313 🕯 🏴
♡✧❥꧁💜꧂❥✧♡
هدایت شده از 🌹عاشقتم خدا🌹
✨💫✨💫✨💫✨💫
[• #وقت_بندگی💕 •]
.
.
پیامبر اکرم (ص)
به جبرئیل فرمود:
ای جبرئیل! مرا پند دِه:
«جبرئیل گفت: ای محمّد!
هر چه می خواهی عمر کن،
اما بدان که سرانجام خواهی مُرد.
و به هر چه می خواهی دل ببند، اما
بدان سرانجام از آن جدا خواهی شد.
و هر عملی می خواهی انجام دِه، ولی
بدان سرانجامِ عملت را خواهی دید.
و نیز بدان که شرف مؤمن، نماز شب
اوست و عزّتش خودداری از ریختن
آبروی مردم است»
.
.
یک جُرعـه آرامش [•🍃⏰•]
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
➥ 🏴 🕯 @jack313 🕯 🏴
♡✧❥꧁💜꧂❥✧♡
هدایت شده از 🌹عاشقتم خدا🌹
⚪️🕊🔮◻🔆
🕊🔮◻️🔆
🔮◻️🔆
◻️🔆
🔆
#اثبات_وجود_امام_زمان
قسمت 2⃣1⃣
💠 علت آغاز غیبت صغری 💠
🍃بیرون آمدن حضرت مهدی علیه السلام ونماز گزاردن آن حضرت همه جا منتشر شد. کار گزاران و ماموران معتمد عباسی به خانه ی امام عسکری هجوم بردند، اما هر چه بیشتر جستند کمتر یافتند، و در چنین شرایطی بود که برای بقای حجت حق تعالی ، امر غیبت امام دوازدهم پیش آمد وجز این راهی برای حفظ جان آن خلیفه خدا در زمین نبود.
💥زیرا ظاهر بودن حجت حق و حضورش در بین مردم همان بود و قتلش همان،
✅ پس مشیت و حکمت الهی براین تعلق گرفت که حضرتش را از نظرها پنهان نگهدارد، تا دست دشمنان از وی کوتاه گردد. و واسطه فیوضات ربانی ، بر اهل زمین سالم ماند.
بدین صورت حجت خدا ، هر چند آشکار نیست ، اما انوار هدایتش از پس پرده غیبت راهنمای موالیان و دوستانش می باشد.
🍃ضمناً این کیفر کردار امت اسلامی است که نه تنها از مسیر ولایت واطاعت امیر المومنین علی علیه السلام و فرزندان معصومش روی بر تافت، بلکه به آزار و قتل آنان نیز اقدام کرد، و لزوم نهان زیستی آخرین امام را برای حفظ جانش سبب شد.
✨ادامه دارد.....
🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
🔆
◻️🔆
🔮◻️🔆
🕊🔮◻️🔆
⚪️🕊🔮◻️🔆
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
➥ 🏴 🕯 @jack313 🕯 🏴
♡✧❥꧁💜꧂❥✧♡
•═•••🍃••◈🌸◈••🍃•••═•
❤️ امام زمان (علیهالسلام):
👈فِي ابْنَةِ رَسُولِ اللَّه صلّیاللهعلیهوآله
لِي أُسْـوَةٌ حَسَنَةٌ...🦋
☑️همـانـا دختـر رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله
برای من الگویی حسنه و اسوهای نیکوست...🦋
📚 الغیبة طوسى، ص ۲۸۶، ح ۲۴۵.
📚 احتجاج، ج ۲، ص ۲۷۹.
📚 بحارالأنوار، ج ۵۳، ص ۱۸۰، ح ۹.
#یا_زهرا_سلام_الله_علیها_مددی
•═•••🍃••◈🌸◈••🍃•••═•
@jihadmughniyah 🕊
♡✧❥꧁💜꧂❥✧♡