eitaa logo
حجت الاسلام دکتر هدایی تبریزی
1.8هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
152 فایل
استاد حوزه و دانشگاه محقق وپژوهشگر وکیل و نماینده مراجع عظام تقلید دارای اجازات علمی از مراجع تقلید دارای دو مدرک دکترای phdدانشگاهی کارشناس عالی مشاوره وراهنمایی کارشناس اخلاق و تربیت کارشناس طب اسلامی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نماز شب را مقید باشیم👌
والدین متعادل... همچون خورشید هستند. آفتاب بر همه چیز می تابد بی هیچ دریغی... چنین والدینی با "وجود" فرزندشان در ارتباط هستند نه با رفتار او.
- این بچه به کی رفته!؟ - چقدر بی‌ادبه. -تو مدرسه چی یادتون می‌دن پس. - جامعه خراب شده بخدا خیلی باید مراقب بچه‌ها بود. - خراب بشه اون دانشگاه. - اینهمه پول کلاس فوق برنامه دادم چی شد. - چی برات کم گذاشتم بچه. - و ... اینا رو صبح تا شب با هم مرور می‌کنیم ولی نمی‌دونیم که بخش اعظمی از ما همان خانواده و بخش مهم بچه‌هامون خود ماییم. خرده نگیر، خود کرده را تدبیر نیست. کسی بیشتر از خودِ ما مقصر نیست، اینکه مقصرِ تو کیست به بچه مربوط نیست، بچه‌ها همانی را اجرا می‌کنند که می‌بینند و حس می‌کنند. دلت را به صدای بلند و دستوراتت خوش نکن. او متوجه نیست که تو در چه تنگنایی به سر می‌بری. او فقط می‌بیند، جمع می‌کند و اجرا می‌کند. خودت را بخاطرِ خودت بیاور که چقدر شبیه همان‌هایی هستی که گاهی در دلت به آنها خشم داشتی. من نمی‌گویم چه‌کار کن؛ من نمی‌گویم مراقب فرزندت باش. نه. مراقب خودت باش. همه چیز معمولی خواهد شد. معمولی عالی‌ست. عالی. چقدر دلم برای بودن تنگ است. دکتر نامور
یک کودک می تواند چیزهای زیادی به یک انسان بالغ بیاموزد ! ▫️بدون دلیل شاد بودن ▫️همیشه مشغول کاری بودن ▫️کینه به دل نگرفتن ▫️اعلام خواسته خویش با تمام قوا ▫️و....
در پی فرصت هایی باشید تا به کودک تصویر جدیدی از خودش ارائه دهید. دو مثال👇 مادر: فکر کردم یخچال خراب شده و می‌خواستم به تعمیرکارِ یخچال تلفن کنم اما تو فهمیدی دوشاخه از پریز در آمده. آفرین چطور این فکر به سرت خطور کرد!! پدر: میبینم که در کتاب خوانی خیلی روان شدی معلومه که تمرین کردی که اینقدر پیشرفت کردی.
خانه تان طوری باشد که محیطی دوستانه و امن برای اکتشاف بچه ها باشد. شنیدن همیشگی اصطلاحاتی مثل ” بهش دست نزن” و ” ازش دور شو” می تواند باعث از بین رفتن استقلال شود. هر چه قدر خانه ی شما برای بازی و اکتشاف بچه ها امن تر باشد کمتر نه می گویید. و هر چه قدر کمتر به او نه بگویید به طور چشمگیری کشمکش های بین شما و او کاهش می یابد. کودکی که در خانه آزاد است کمتر لجبازی میکند و همکاری بهتری با والدینش خواهد داشت!
استقلال و مسئولیت داشتن به رشد تاب‌آوری در فرزندان کمک می‌کند. به کودکتان مطابق با سنش مسئولیت بدهید و او را برای انجام درست مسئولیت‌هایش تشویق کنید. به فرزندانتان سرویس بیش از حد ندهید و اجازه دهید تا آنجا که می‌تواند در انجام کارهایش استقلال داشته باشد. حمایت افراطی از کودکان، آنان را ضعیف و شکننده خواهد کرد. یک مهارت اساسی که به رشد تاب‌آوری در فرزندان کمک می‌کند، حل مسئله است و از همان دورهٔ کودکی، وقتی فرزندانتان با مشکلات حتی جزئی مواجه می‌شوند، به جای اینکه سریع مشکل را برای او حل کنید، سعی کنید با او گفتگو کنید و از او بخواهید در مورد روش‌های حل مسئله‌ای که به ذهنش می‌رسد، صحبت کند.
AUD-20220205-WA0007.mp3
12.6M
❗️صحبت‌های تکان دهنده مداح انقلابی حاج مهدی رسولی درباره کودک کشی بچه مذهبی ها! 💯 فوق العاده مهم چه بر سر ما خواهد آمد؟ 🚩 با این وضع جا دارد خداوند از آسمان بر سرمان سنگ ببارد.